Zoekmachine marketing bureau met garanties voor sterke SEO-omzetstijging

Varamedia is een zoekmachine marketing bureau dat ook keiharde garanties aanbiedt aan haar partners. We garanderen een minimumrendement en houden ons hier ook aan. Centraal in ons werk staat conversietracking.

Naast zoekmachine marketing doet ons SEO Bureau dus ook aan campagne-optimalisatie voor zoekmachines.

Met een hoge positie in zoekmachines ben je namelijk niet veel: je wilt nadien ook deze nieuwe websitebezoekers kunnen overtuigen als klant.

Lees hier verder.

Concreet: wat doen we zoal?

1.

Eerst bepalen we de SEO strategie. Hierbij analyseren we de website, de concurrenten en de niche

2.

Ook definiëren we heel duidelijk de SEO doelstellingen

3.

We maken een groot zoekwoordenonderzoek in Google Sheets dat gestructureerd is in SEO-vriendelijke hiërarchieën. Elk zoekmachine marketing bureau hoort een zoekwoordonderzoek ook te clusteren (indien niet, ren weg!).

4.

Met een nulmeting bepalen we de situatie van de zoekwoordposities vandaag (zodat we de vooruitgang beter kunnen evalueren)

5.

Daarna gaan we aan de slag met onze honderden technieken voor zoekmachine optimalisatie marketing. 

6.

Vervolgens gaan we aan de slag met SEO content.

7.

Tot slot bepalen we het plan voor de SEO (domein)autoriteit aan de hand van link building en citation development.

Sluit een SEO-partnership met ons

Varamedia marketing leadgeneration

Ons SEO zoekmachine marketingbureau beschouwt haar klanten - jullie binnenkort? - uitsluitend als volwaardig groeipartner. Wij laten uw bedrijf groeien en zijn hierbij meer uw partner dan leverancier.

"Dat soort klantenrelaties maakt ons werk het leukst en is ook een recept voor succes."

Dat soort klantenrelaties maakt ons werk het leukst en is ook een recept voor succes. Bedrijven waarin wij als partner mee betrokken worden in het groeiverhaal, krijgen vanzelfsprekend ook betere marketingresultaten. Hoe beter wij als zoekmachine marketingspecialisten uw bedrijf begrijpen, hoe beter wij ons kunnen verplaatsen in uw doelpubliek. 

En dus ook hoe beter de resultaten kunnen zijn. De grafiek hieronder is één van de vele bewijzen die wij de afgelopen jaren verzamelden!

SEO conversietracking staat bij ons centraal

Een zoekmachine marketing specialist hoort niet tevreden te zijn met alleen maar een toename in kliks of weergaven. Natuurlijk zijn kliks en weergaven leuk. Maar ze betalen de rekening niet.

Wat wel de rekeningen betaalt, zijn echte conversies in de vorm van sales en leads die zuiver via zoekmachines zijn binnengekomen. Vandaar start onze samenwerking altijd met het allerbelangrijkste: we stellen de conversietracking helemaal op punt voor het meten van conversies via zoekmachines. Alleen zo kunnen onze resultaten objectief worden gemeten en kan jullie bedrijf de digitale marketing verder opschalen op een datagedreven manier.

Eén van onze kenmerken als zoekmachine marketing bureau is het uitgebreid KPI Dashboard via Google DataStudio dat we delen met jullie. Hierin wordt al ons SEO-werk transparant geregistreerd.

En natuurlijk bezorgen we elke week, twee weken of maand een PDF-rapport van deze evoluties. De conversies zwart op wit op papier. 

SEO-stijging

Video: moet een website zijn gefocust op SEO of op conversies. Of beiden?

bekijk deze video

Zoekmachine marketing en SEO is een heel brede studie en er valt veel over te vertellen. Dagelijks blijven wij over dit onderwerp bijstuderen want een zoekmachine marketing bureau dat zich niet blijft ontwikkelen, loopt binnen de kortste keren een achterstand op.

We blijven alles in vraag stellen en updaten aan de hand van de nieuwste ontwikkelingen binnen Google Search en Bing Search. Door deze complexiteit is het voor bedrijven steeds interessanter om hun SEO uit te besteden aan experts die er dagelijks in zitten.

In bovenstaande video legt Rand Fishkin van Moz.com uit waarom zoekmachine marketing sterk samenhangt met de kwaliteit van de landingspagina's. Trouwens, een analyse van jullie landingspagina's hoort sowieso ook bij ons pakket als we een samenwerking opstarten. We're in this together.

Wil jij ook beter vindbaar zijn in Google en ervoor zorgen dat jij niet alleen bovenaan komt te staan, maar daar ook blijft? Vraag de gratis analyse aan en ontdek waar er voor jou kansen liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Categorie: