Varamedia logo
20+

Welkom bij Varamedia, een wervelend copywriting bureau met expertise in SEO

Als gespecialiseerd copywriting bureau weten wij met onze 15 copywriters als geen ander wat de impact is van goede content marketing en (SEO) copywriting op een bedrijf. Tegenwoordig is digitale aanwezigheid in Google en op sociale media een een absolute must. Hierbij heb je een uitgekiende content marketingstrategie nodig, naast een mooie website. Doe je dat niet, dan blijft jouw bedrijf een volledig onzichtbare speler in de online wereld.

Content is een belangrijk onderdeel van online marketing. Of je nu je website wil uitbreiden met nieuwe, kwalitatieve artikelen, nieuwsbrieven wil laten opstellen of je sociale media onder handen wil laten nemen; onze in-house SEO-copywriters bij Varamedia kunnen in een handomdraai de perfecte (en natuurlijk: taalkundig correcte) tekst op papier zetten. Zij staan op met copywriting en gaan er weer mee slapen. Zij kruipen met veel plezier in hun pen en schrijven vlot mee aan de toekomst van jouw bedrijf.

Je bent hier:

Een copywriting bureau: de belangrijkste pijlers

Van webtekst tot persbericht

De opdrachten die onze copywriters krijgen, zijn erg gevarieerd. Zo kunnen bedrijven vragen om teksten ‘from scratch’ te maken of bestaande teksten aan te passen. Vaak vragen opdrachtgevers om online teksten te schrijven, zoals blogs, landingspagina’s, artikelen, SEO-webteksten, een verhaal, mailings of posts op sociale media, maar ook offline content, zoals folders en brochures, kan tot het takenpakket behoren.

Copywriting= verkopen

Copywriting is meer dan een creatief, leesbaar tekstje schrijven. Copywriters zijn verkopers in hart en nieren. Het doel van elke professionele copywriter is om lezers te overtuigen en aan te zetten tot actie. Dat wil onder andere zeggen: een service of product laten kopen, een formulier invullen, een offerte aanvragen, op een link klikken of contact opnemen met de aanbieder. Met hun wervende stijl en stevige taal weten ze perfect hoe ze een commerciële tekst moeten aanpakken en een overtuigende boodschap kunnen brengen.

SEO- specialisten

Maar wat is het nut van een goed geschreven tekst als potentiële klanten die niet op Google kunnen vinden? Daarom is het tegenwoordig bij het schrijven van online content erg belangrijk dat bezoekers snel hun weg vinden naar de website van je bedrijf. In plaats van te investeren in kortstondige, betaalde advertenties, is het veel slimmer om te kiezen voor duurzame copy’s die hoog ranken op Google. De copywriters van Varamedia zijn vertrouwd met SEO en weten perfect welke keywords ze moeten gebruiken om dat resultaat te bereiken. Zo proberen ze altijd het maximale uit je content te halen

Verbal branding

Content marketing-content marketing-varamedia

Copywriters moeten daarnaast ook rekening houden met de ‘verbal identity’ van het bedrijf. Via een gesprek of interview toetsen we bij het bedrijf af wat hun kernwaarden zijn. Waarvoor staan ze? Wat maakt hen anders dan de anderen? Ook het doelpubliek (generatie X, generatie Z, senioren,…), de communicatieve kanalen (Facebook, Instagram, webverkeer, e-mail) en communicatieve doelstellingen (lezer overtuigen, informeren) worden hierbij besproken.

Met al deze informatie in het achterhoofd kunnen we vervolgens de verbal identity van het bedrijf zo optimaal en sterk mogelijk laten doorschemeren bij het schrijven van de teksten. Dat kan dan zowel op inhoudsniveau, als op stijlniveau zijn (ook wel ‘tone-of-voice’ genoemd). 

Waarom kiezen voor een goed copywriting bureau?

Een scorende website op Google

Copywriter gezocht-content marketing-varamedia

De concurrentie op Google is ontzettend groot geworden. Je bedrijf heeft dan ook nood aan een sterke marketing om met je website steeds bovenaan de lijsten te blijven eindigen. Wil je de concurrenten steeds een stapje voorblijven? Dan besteedt je best uit aan een copywriting agency of tekstbureau. Zij zijn erin gespecialiseerd om via zoekmachine optimalisatie (zoals een keyword research en andere technieken) jouw website zo hoog mogelijk op Google, en andere grote zoekmachines, te doen ranken. Een SEO-copywriter is dus niet enkel schrijver, maar ook een content marketeer. Het is een professional die voor kwalitatieve teksten zorgt en tegelijkertijd je website doet klimmen op de Google-ladder. Twee vliegen in één klap!

Neem contact met ons op voor meer informatie

Krijg een goed rendement op je investering

Copywriter gezocht-content marketing-varamedia

Sommige bedrijven denken dat investeren in betaalde advertenties veel rendabeler is dan het aanwerven van een copywriter. Dat blijkt helemaal niet te kloppen, want volgens ‘the content marketing institute’ is content marketing effectiever dan betaalde zoekopdrachten.

Bovendien is content marketing 62% goedkoper dan klassieke marketingstrategieën. Het is dus beter om te kiezen voor een copywriting bureau die hoogwaardige en duurzame content maakt, waarmee je alle concurrentie in de Google-zoekresultaten voorbij steekt, dan nodeloos veel geld te pompen in kortstondige, minder rendabele advertenties.

Woorden leiden tot verkoop. De juiste copywriter doet dat via zijn persuasieve, vlotte taalgebruik, maar ook via een slimme call to action kan hij zijn lezerspubliek net dat juiste duwtje in de rug te geven.

Last but not least: time is money. Teksten schrijven kost heel veel tijd. Kies voor een copywriting bureau en laat je team zich focussen op de echte kerntaken. 

Freelance copywriter of copywriting bureau?

Op zoek naar de flexibiliteit van een freelance copywriter? Of wil je liever een full-service copywriting agency? Je hoeft niet te kiezen. Ga voor ‘the best of both worlds’ en kies voor Varamedia.

Bij ons heb je zowel de wendbaarheid van een freelancer als de zekerheid en jarenlange expertise van een gevestigde agency. Wij hebben freelance tekstschrijvers in huis maar jij als klant hebt 1 aanspreekpunt en een solide systeem van quality control waarop je kan vertrouwen. 

Daarbij hebben wij als online marketingbureau zowel digitale marketingexperts als SEO-copywriters in huis. Bij ons kan je zo niet alleen terecht voor kwalitatieve content, maar ook voor advies over marketing, het opzetten van een website, grafische vormgeving én leadgeneratie.

Tekstschrijver-content marketing-varamedia

Copywriters bij Varamedia

Lange epistels of korte, catchy teksten, een professionele toon of een goeie hoek af: bij Varamedia schrijven wij commerciële teksten voor ambitieuze ondernemingen in heel het land.

Onze visie? Schrijven met impact. Met onze SEO copywriting mag je erop rekenen dat jouw website niet alleen heel wat bezoekers zal trekken, maar ook de kans op conversies zal maximaliseren. Dat is toch het uiteindelijke doel, niet?

Wij houden daarbij steeds rekening met jouw wensen en gaan op zoek naar de beste manier om jouw merkidentiteit zoveel mogelijk tot z’n recht te laten komen. Met veel plezier verdiepen we ons in eender welk onderwerp en zorgen we ervoor dat niet enkel bezoekers op de website, maar ook de zoekmachine Google de teksten prettig vindt. 

Neem contact met ons op voor meer informatie

Op zoek naar de beste copywriting partner?

5/5

Meer dan +40 tevreden klanten

Kies Varamedia als jouw copywriting bureau

Gerelateerde artikels

Webdesign

Webdesign in Lommel

Nood aan sterke webdesign voor jouw bedrijf in Lommel? Wil je daarbij ook sterke online marketing zodat je website hoog scoort in Google? Varamedia staat voor je klaar met marketing expertise en jarenlange ervaring.

Professionele webdesign bij Varamedia betekent: meer leads, meer verkopen, kortom: meer resultaten.

Webdesign

Webdesign beernem

Ben je op zoek naar een professioneel webdesign bureau in Beernem, West-Vlaanderen? Wil je een website die niet alleen goed uitziet, maar ook effectief converteert?

Bij Varamedia (gespecialiseerd in webdesign in Beernem) begrijpen we dat een online aanwezigheid essentieel is in de digitale wereld van vandaag. Daarom bieden wij een op maat gemaakt webdesign dat aansluit bij jouw wensen en doelstellingen.

Webdesign

Webdesign

Het uiterlijk van je website is cruciaal voor het aantrekken en behouden van nieuwe klanten. Varamedia is gespecialiseerd in converterend webdesign: dat betekent dat we zowel aandacht hebben voor het designaspect van nieuwe websites als het commerciële aspect en de vindbaarheid in Google. Want een mooie website die nergens wordt gevonden of mensen ook niet aanspoort om contact op te nemen of een aanvraag te doen: daar heeft niemand wat aan, niet?

Webdesign

Webdesign Antwerpen

Ben je op zoek naar de beste webdesigner in Antwerpen? Heb je een nieuwe, professionele website nodig? Of is je bestaande website nog niet geoptimaliseerd door webdesign experten?

Varamedia helpt je om een professionele website te creëren die volledig bij jouw bedrijf past. Met onze jarenlange expertise zorgen we voor een website die doet wat het moet doen: leads genererenmeer verkopen realiseren en potentiële klanten aantrekken!

Webdesign

Webdesign in Brussel

Ben je op zoek naar een professioneel webdesignbureau dat jouw bedrijf in regio Brussel kan helpen? Nood aan een website die volledig past in jouw online marketing strategie? Varamedia staat voor je klaar!

Wij bekijken samen met jou hoe we je website goed laten presteren op het web door middel van marketing expertise en sterke webdesign.

Klaar voor resultaten met een grote impact over heel België?

Webdesign

Copywriter Hasselt

Zoek je een copywriter in Hasselt voor je bedrijf? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want ons copywriting bureau heeft de juiste experts in huis voor jouw project.

Webdesign

Webdesign in Brugge

Varamedia: jouw webdesign partner in Brugge. Wil je graag een WordPress website laten maken voor jouw bedrijf of organisatie? Varamedia bouwt voor jou een betaalbare en complete WordPress website, volledig uitgerust voor de beste SEO-opbouw.

Webdesign

Webdesign Oostkamp

Een converterend webdesign is essentieel voor wie een sterke online aanwezigheid wil opbouwen voor zijn bedrijf. Varamedia is met zijn jarenlange ervaring in online marketing de beste keuze als partner voor professioneel webdesign in Oostkamp!

Varamedia is één van de beste webdesign bedrijven van België, West-Vlaanderen. Ontdek hoe onze getalenteerde webdesigners het verschil kunnen maken voor jouw website.

Webdesign

Webdesign in Limburg

Een sterke website moet voor jouw Limburgs bedrijf een aantal dingen doen: het moet jou en je producten online zichtbaar maken, het moet een functionele website zijn én een onvergetelijke eerste indruk achterlaten bij nieuwe klanten. Zoek je een webdesign partner in Limburg? Dan heten wij je van harte welkom, want met Varamedia kan je elk punt afvinken!!

Wij bouwen betaalbare en complete Wordpress websites waar leadgeneratie makkelijk mee wordt dankzij de beste UX-design. Lees hier meer over ons webdesign in de regio Limburg!

Op zoek naar de beste copywriting partner?

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?