Copywriting voor bedrijven

Copywriting is een belangrijk onderdeel van content marketing. Of je nu je website wil uitbreiden met nieuwe, kwalitatieve artikelen, nieuwsbrieven wil laten opstellen of je sociale media onder handen wil laten nemen; onze in-house SEO copywriters bij Varamedia kunnen in een handomdraai de perfecte (en natuurlijk: taalkundig correcte) tekst op papier zetten. Zij kruipen met veel plezier in hun pen en schrijven vlot mee aan de toekomst van jouw bedrijf.

Deel dit

Welkom bij Varamedia, een wervelend copywriting bureau met expertise in SEO.

Als ambitieuze ondernemer weet je dat digitale marketing in dit huidige, snel evoluerende tijdperk een absolute must is. Zonder een uitgekiende marketingstrategie, aandacht voor een mooie website, en goede online en offline communicatie, blijft jouw bedrijf een volledig onzichtbare speler in de online wereld. 

Copywriting… Heb ik dat wel nodig?

Uiteraard. Goede SEO copywriting is meer dan het schrijven van een aantrekkelijke, commerciële tekst. Het ultieme doel van elke bekwame copywriter is om met hun wervende teksten mensen aan te zetten tot actie. Dat wil onder andere zeggen: een service of product laten kopen, een formulier invullen, een offerte aanvragen, op een link klikken of contact opnemen met je bedrijf.

Een succesvolle copywriter is daarom een verkoper in hart en nieren. Hij weet dus perfect hoe hij potentiële klanten kan trekken naar zijn artikelen én kent ook trucjes om ze daar te houden.

Via slimme call-to-actions, creatieve titels, goede content en interessante links bouwt men betere webpagina’s die lezers echt over de streep kan trekken.

Hier geven we nog drie grote voordelen van SEO copywriting:

  • Hogere ranking 
  • Google
  • Meetbare resultaten
  • Een rendabele investering


Wil je je website meer ontwikkelen als hefboom van je leadgeneratie? Kies dan zeker voor een marketingbureau dat veel SEO-kennis in huis heeft: het zal je website en bedrijf veel nieuwe klanten en een groot rendement opleveren!

Copywriting Content Marketing Bureau - Team Varamedia