VARAMEDIA

Gebeten door leadgeneration

Bij Varamedia zijn we gebeten door leadgeneration. Kort gezegd gaan wij voor uw bedrijf op zoek naar leads op een zo duurzame en goedkoop mogelijke manier. Dat doen we niet door — zoals veel andere partijen — in te zetten op blinde advertenties in de hoop zo potentiële klanten naar u te lokken, maar net door het tegenovergestelde te doen

In de eerste fase gaan we op zoek naar wat uw doelgroep precies op zoek is. Op basis van constante zoekmachineoptimalisatie zorgen we er vervolgens voor dat wie op deze termen zoekt zo snel en zo vaak mogelijk op uw website terechtkomt. Door de opbouw van doordachte landingspagina's overtuigen we tenslotte de bezoeker van je website contact met u op te nemen. We combineren web traffic acquisition met conversion rate optimization en zijn in beide disciplines even beslagen. 

Wij tellen enkel resultaten die tellen

Bij Varamedia houden we niet van ellenlange, weinigzeggende rapportages. In tegendeel: wij bezorgen u wekelijks een kort en bondig rapport waarop alles staat wat u over de gevraagde marketinginspanningen wil weten. Hoe scoort uw website in de zoekmachines, hoeveel bezoekers trekken we aan en hoeveel leads hebben we hieruit gegenereerd. 

En voor ons zijn leads échte en dus kwalitatieve leads: potentiële klanten die een offerte vragen, sollicitanten of informatie-aanvragen. Inschrijvingen op je nieuwsbrief of het downloaden van een whitepaper? Mooi meegenomen, maar net als wij houdt u toch ook meer van de eerste soort?

Stelde je vorige SEO bureau je teleur?

Veel van onze klanten kwamen met ons in contact na al met 1, 2 of meerdere SEO bureaus en SEO consultants te hebben gewerkt. Vaak kwamen zij terug van een kale reis waarbij de SEO-stijging amper te zien was. Om echt te winnen in SEO moet je spelen op het niveau van de SEO Champions League, en het aantal experts op dat niveau is veel dunner gezaaid. Wil je dus winnen in SEO en écht boven je concurrenten stijgen in Google, dan heb je een SEO-bureau nodig dat veel verder gaat dan de traditionele optimalisaties die we allemaal ondertussen kennen. We go the extra mile en we practice what we preach. Wil je dus boven je concurrenten uitstijgen in Google? Dan heb je een SEO-team nodig dat Google doorgrondt én commercieel even competitief nadenkt als jezelf. Welkom bij Varamedia, waar we jouw website écht hoger doen ranken dan jouw concurrenten.

CHINEES SPREEKWOORD

The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.

Maak van uw website een digitale leadgenerator