over ons

Gebeten door leadgeneration

Bij Varamedia zijn we gebeten door leadgeneration. Kort gezegd gaan wij voor je bedrijf op zoek naar leads op een zo duurzame en goedkoop mogelijke manier. Dat doen we niet door — zoals veel andere partijen — in te zetten op blinde advertenties in de hoop zo potentiële klanten naar jullie te lokken, maar precies door het tegenovergestelde te doen

In de eerste fase gaan we op zoek naar wat je doelgroep precies op zoek is. Op basis van constante zoekmachineoptimalisatie zorgen we er vervolgens voor dat wie op deze termen zoekt zo snel en zo vaak mogelijk op je website terechtkomt. Door de opbouw van doordachte landingspagina's overtuigen we tenslotte de bezoeker van je website contact met jullie op te nemen. We combineren web traffic acquisition met conversion rate optimization en zijn in beide disciplines even beslagen. 


Wij tellen enkel resultaten die tellen

Bij Varamedia houden we niet van ellenlange, weinigzeggende rapportages. In tegendeel: wij bezorgen je wekelijks een kort en bondig rapport waarop alles staat wat je over de gevraagde marketinginspanningen wil weten. Hoe scoort je website in de zoekmachines, hoeveel bezoekers trekken we aan en hoeveel leads hebben we hieruit gegenereerd. 
En voor ons zijn leads échte en dus kwalitatieve leads: potentiële klanten die een offerte vragen, nieuwe sollicitanten of contactopnames. Inschrijvingen op jullie nieuwsbrief of het downloaden van een whitepaper? Mooi meegenomen, maar net als wij hou jij toch ook meer van de eerste soort?

Let's connect!

Stelde je vorig marketingbureau je teleur? 
Veel van onze klanten kwamen met ons in contact na al met 1, 2 of meerdere (SEO) marketingbureaus en consultants te hebben gewerkt. Vaak kwamen zij terug van een kale reis waarbij het rendement op de marketingkosten amper te zien was. Onze visie: om echt te winnen in marketing en Google (SEO) moet je spelen op het niveau van de SEO Champions League, en het aantal experts op dat niveau is veel dunner gezaaid.

Wil je dus winnen in SEO en écht boven je concurrenten uitstijgen in Google, dan heb je een SEO-bureau nodig dat veel verder gaat dan de traditionele optimalisaties die we allemaal ondertussen kennen. We go the extra mile en we practice what we preach.

Ambities om te winnen in Google en je markt te veroveren? Vertrouw dan op een SEO-team dat Google doorgrondt én commercieel even scherp nadenkt als jezelf. Welkom bij Varamedia, waar we je website écht hoger doen ranken en beter doen renderen dan je concurrenten. En waar we zorgen voor vooruitstrevende en hoogrenderende Marketing met een hoofdletter.

"The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now."

Online marketing, een kluwen? 

Bij het genereren van leads werk je best samen met een marketingpartner met voldoende ervaring in dit vakgebied. Ze weten precies hoe leads te genereren die ook kwalitatief zijn. Zo zie jij zo snel mogelijk positieve verandering, zonder je zelf in deze materie te moeten verdiepen.