SEA (Search Engine Advertising): scoor hoog in Google met advertenties

Met Google Ads SEA marketing campagnes koopt u webverkeer in op bepaalde belangrijke zoekopdrachten voor uw niche. Er zijn verschillende belangrijke redenen waarom in Google Ads heel doeltreffend is als lead generator of als motor van e-commerce.

Google Ads SEA Consultants

Wilt u met SEA online marketing toepassen voor uw bedrijf? Google Ads zal hier wellicht een belangrijk sluitstuk van uitmaken. Hoewel de Cost-Per-Click campagnes van Google Ads nogal complex om op te zetten zijn, biedt dit marketingkanaal enorm veel mogelijkheden voor ambitieuze bedrijven. Onze SEA Consultants zijn ervaren met de moeilijkste uitdagingen in Google Ads of Bing Ads. Wij maken elke campagne rendabel, zelfs in sectoren met een heel hoge CPC en hoge concurrentiegraad.

Meer info over Google Ads: klik hier

Voordelen

1

Grote zoekvolumes

Google is voor veel mensen het startpunt waar hun zoektocht naar nieuwe producten of diensten start.

2

Lage kosten

Google Ads is alleen duur als u het verkeerd instelt. Door rekening te houden met belangrijke parameters als Kwaliteitsscore, wordt Google Ads een bijzonder rendabel en goedkoop marketingkanaal.

3

Sublieme kostenoptimalisaties

Elke eurocent wordt gemeten. We weten tot in het kleinste detail wat rendeert en welke campagne extra aandacht kan gebruiken.De ROI stijgt parallel met alle campagne-optimalisaties.

google ads optimaliseren

Veelgestelde vragen over Google Ads

Wat is Google Ads?

Wil je weten of Google Ads kan helpen bij je online marketing ? Lees wat Google Ads precies is en hoe je met Google meer leads genereert voor jouw business of product.

Hoeveel kost Google Ads?

Het budget van Google Ads is afhankelijk van de snelheid waarmee u resultaten wilt behalen. U kan al beginnen met Google Ads vanaf €500 voor de eerste maand. 

Wat zijn Google Ads biedingen?

Bieden in Google Ads moet je zien als een soort veiling voor de toppositie in Google Search. Wil je beginnen met een succesvolle Google SEA-advertentie campagne?
Tip: vraag onze gratis Online Marketing Audit aan om een compleet beeld te krijgen van de beste digitale marketingkanalen voor uw bedrijf en sector.

Hoe gebruik je Google Ads voor remarketing?

Een Google Ads Remarketing strategie nodig? Bieden in SEA-advertenties moet je zien als een soort veiling voor de toppositie in Google Search. Wil je succesvolle Google-advertentie campagnes leren maken voor remarketing? Tip: vraag onze gratis Online Marketing Audit aan om een compleet beeld te krijgen van de beste digitale marketingkanalen voor uw bedrijf en sector.

Hoe gebruik je Google Ads voor nieuwe producten?

Hoe target je mensen met Google Ads als ze jouw product nog niet kennen? Het is niet evident... Niemand kent jouw (nieuwe) product en mensen gaan dus bijgevolg ook niet online op zoek waardoor je online niet direct kan verkopen. Tip: Via onze Online Marketing Audit tool krijg je een compleet beeld van de beste digitale marketingkanalen voor uw bedrijf en sector.

Hoe doe je conversietracking met Google Ads?

Conversietracking is een zeer krachtig hulpmiddel waarmee u kunt nagaan hoe goed uw SEA-advertentie campagne is in het genereren van essentiële acties of gegevens voor uw bedrijf.  Tip: vraag onze Online Marketing Audit aan om een compleet beeld te krijgen van de beste digitale marketingkanalen voor uw bedrijf en sector.

Wat zijn zoekwoorden ?

Een Google Ads zoekwoord of keyword zijn woord(en) waarop een adverteerder biedt. Wanneer iemand naar die keywords zoekt, dan verschijnen gerelateerde SEA-advertenties bovenaan je search engine. 

Concurrenten targetten op Google Ads?

Waarom zou je niet op het merknaam van je concurrenten targetten in Google Ads? Lijkt een makkelijke keuze maar er zijn hier ook gevaren. Tip: vraag onze Online Marketing Audit aan om een compleet beeld te krijgen van de beste digitale marketingkanalen voor uw bedrijf en sector.

Bied ik tegen mezelf met 2 Google Ads Campaigns?

Werken meerdere Google Ads campagnes tegen elkaar en werk je jezelf tegen hiermee? Ontdek onze Online Marketing Audit tool om een compleet beeld te krijgen van de beste digitale marketingkanalen voor uw bedrijf en sector.

Wat is Google Ads met Artificiële Intelligentie?

Zal Artificiële Intelligentie de menselijke elementen zullen overnemen in Google Ads campagnes? Het antwoord is: ja en neen. AI is belangrijk in Google maar manueel en strategisch werk door een marketingexpert blijft cruciaal om geen advertentiegeld te verspillen.

Wat is Smart Bidding voor Google Ads?

Smart bidding is een nieuw concept geïntroduceerd door Google Ads en maakt gebruik van artificiële intelligentie

Wat zijn Display Ads?

Display Ads, ook gekend als banner advertisement is het tonen van advertenties via diverse afbeeldingen. Ze zijn heel effectief manier om meer mensen te bereiken. 

Hoe gebruik je frequency caps in Google Ads?

Frequency caps beperken het aantal keer dat een advertentie door een website bezoeker kan bekeken worden binnen een bepaalde periode. 

Hoe bereik je de beste advertentiepositie op Google Ads?

Hoe bereik je de beste advertentiepositie met Google Ads?” Dit is een vraag die vele bedrijven en personen zich vaak stellen. Maar is dit wel een logische vraag?

Het doel zou niet op de bovenste positie staan mogen zijn. Het is best mogelijk dat je het meest winstgevend bent als je op de bovenste positie staat, maar het is vaak niet zo. De meest winstgevend plek is meestal niet de bovenste.

Is Google Ads ook nuttig voor kleine zaken?

Is Google Ads voor kleine zaken ook nuttig als je maar een kleine marge hebt op jouw diensten of producten? Afhankelijk van de brutomarge op je verkopen én de online concurrentie is het antwoord hierop ja of neen. Neem contact met ons op om tijdens een eerste gratis consultatiegesprek samen te kijken welke aanpak het best is voor uw zaak.

Waarom je best Google Ads bodaanpassingen gebruikt

Bodaanpassingen zijn cruciaal bij het opstellen van advertenties binnen in  het platform van Google Ads. Met bodaanpassingen kan je meer of minder advertenties weergeven. 

Wat zijn Google Search Partners?

Google Search Partners is een netwerk van verschillende pagina's en bedrijven die met Google samenwerken om advertenties weer te geven. Je kunt clicks kopen van Google Ads via het netwerk van zoekpartners, waarna je advertenties worden weergegeven op deze pagina's die deel uitmaken van het netwerk. 

Hoe goed werkt Google Ads?

Om te kunnen weten hoe goed je Google Ads werkt, is het misschien beter dat we eerst een paar vragen beantwoorden. Vragen zoals, werken advertenties even goed voor het ene andere product/bedrijf als voor een andere? Waarom werken Google-Ads en hoeveel kost een advertentie campagne?

Bing Ads

Categorie: