Varamedia logo
20+

Digitaal marketing bureau: ontdek de unieke methode van Varamedia

Als bedrijf kan je ook niet alles zelf doen, laat staan gespecialiseerd zijn in alle aspecten van online marketing. Daarbij komt een ervaren digitaal marketing bureau duidelijk als geroepen. De marketingexperts van ons gereputeerd marketingbureau hebben een passie voor hun vak en nemen je graag bij de hand. Wij zullen je wegwijs maken in de wondere, soms gecompliceerde, wereld van de online marketing.

Je bent hier:
Digitaal marketing bureau

De troeven van een digitaal marketingbureau

Waarom ons online marketing bureau zich specialiseert in leadgeneratie

Als bedrijf kan je ook niet alles zelf doen, laat staan gespecialiseerd zijn in alle aspecten van online marketing. Daar komt een digitaal marketing bureau duidelijk als geroepen.

Onze (freelance) digital marketing experts met een passie voor hun vak nemen je graag bij de hand en zullen je wegwijs maken in de wondere, soms gecompliceerde, wereld van de online marketing.

Voor elke specialisatie hebben wij een specialist in huis. Zo kom je tot het ultieme online marketing team met op elke afdeling een topexpert!

Als bedrijf is het dan ook onmogelijk geworden om niet mee op die digitale trein te stappen. Helaas is dat vaak niet zo’n eenvoudig klusje om te klaren. Wij geven je drie redenen waarom je beter een digitaal marketing bureau met de juiste, allround expertise inschakelt:

3 redenen waarom je beter een digitaal marketing bureau inschakelt

Als ondernemer weet je misschien wel het een en ander over online marketing, maar een echte professional zal je niet worden. Wil je toch een efficiënte en effectieve marketingcampagne op poten zetten dan is het veel slimmer om je te gaan omringen met specialisten, echte rotten in het vak die de online marketingwereld vanbinnen en vanbuiten kennen. Niet één individu, maar een heel team specialisten gaat voor jou aan de slag. Teamwork makes the dream work, zegt men wel eens. En ook hier is dat absoluut van tel.

Verreweg het grootste voordeel bij het inschakelen van een online marketing bureau is het feit dat men jou precies kan laten zien welk effect een marketingcampagne heeft gehad. Terwijl je bij het plaatsen van een advertentie in de krant geen enkel idee had of het nieuwe klanten heeft gelokt, weet je bij een marketingcampagne exact hoe succesvol de campagne was en hoeveel leads of sales het je heeft opgeleverd. Resultaten zijn volledig objectief te meten. Zo weet je steeds of je goed bezig bent.

Niet alleen krijg je een mooi inzicht in de resultaten, een online marketing bureau zal er ook voor zorgen dat elke cent zo goed mogelijk geïnvesteerd wordt. Goede marketing agency’s zijn erin getraind om op een relatief korte tijd kwalitatieve leads en conversies voor je website te genereren.

Een medewerker fulltime in dienst nemen kost best veel geld. In ruil kan je kiezen voor een volledig team marketeers die in allerlei verschillende disciplines gespecialiseerd zijn. Een mooi pluspunt is ook dat ze, in tegenstelling tot een medewerker die vast in dienst is, vaak flexibeler kunnen werken.

Naast ervaring en expertise, hebben ze bovendien de juiste, gespecialiseerde tools in huis om campagnes echt te doen slagen. Deze tools voor, onder andere, online marketing, advertentiecampagnes en SEO, zijn over het algemeen te duur voor kleine en middelgrote bedrijven. Uitbesteden aan een online marketing bureau is daarom de slimste en goedkoopste optie.

marketingbureau varamedia-marketingbureau-varamedia

Hoe kies je een gepast digitaal marketingbureau?

Er zijn een heleboel redenen op te sommen waarom je baat zou hebben bij het inschakelen van een marketingbureau. Toch steken twijfels vaak de kop op: zal het de investering waard zijn? Weet het marketing bureau wel waarover hij spreekt? Of misschien ben je al eens met een online marketing bureau in zee gegaan, maar bleken de beloofde resultaten enkel een illusie te zijn.

Je wilt natuurlijk niet met cowboys aan de slag gaan zoals er volgens dit onderzoek van SmartData Agency wel een heel aantal bestaan.

Bij het kiezen van een marketing bureau zijn er een aantal zaken waar je goed op moet letten:

Niemand wordt graag als een nummer behandeld. Of een marketingbureau nu honderden werknemers telt of eerder uit een kleinere team bestaat, steeds mag je een persoonlijke samenwerking en een uitgestippeld individueel traject op maat van je bedrijf verwachten.

Met Varamedia heb je het juiste kantoor gevonden: wij weten precies wat je bedrijf nodig heeft. Dankzij onze ervaring boek je de snelste groei en levert de digitale marketing snel een return on investment op.

Sommige agency’s blijven soms erg vaag in hun rapportering. Of omgekeerd, kan het ook gebeuren dat ze je om de oren slaan met fancy marketingrapporten, grafieken en cijfers, terwijl ze uiteindelijk vooral, excusez le mot, gebakken lucht aan het verkopen zijn. Voor jouw maandelijkse investering mag je best iets terug verwachten. Een goed marketing bureau zal spontaan relevante cijfers meedelen zoals het aantal échte leads (contactopnames) en staat steeds klaar om je met raad en daad bij te staan. Transparantie is een must!

Jeroen Van Raemdonck
"Wij rapporteren enkel échte leads en sales. Bij ons krijg je weinig blabla en veel echte resultaten waarachter echte omzettoenames zitten."
Jeroen Van Raemdonck
CEO Varamedia

Waarom bedrijven kiezen voor Varamedia als online marketing bureau?

Varamedia onderscheidt zich op tal van vlakken in de online marketingwereld. Onze meest belangrijke troef is de focus op duurzame marketinggroei waarbij we een unieke specialisatie opbouwden in SEO-groeitrajecten.

Hierbij bouwen we websites om tot ware machines in leadgeneratie zonder dat het onze klanten een euro aan advertentiekosten kost. Daarnaast bieden we natuurlijk ook de traditionele digitale marketingrecepten aan, alleen telkens in een ruimer en bedrijfsbreed kader.

Laat ons even toelichten: naast de problemen die wij met digitale marketing oplossen (zoals leadgeneratie) leggen we in onze diensten ook altijd een grote focus op het werven van knelpuntberoepen. We voeren dus digitale marketing uit op twee fronten:

  1. Enerzijds verhogen we de instroom van leads en omzet via leadgeneratie. U kan hierbij lekker achterover leunen, want wij volgen de leads ook steeds nauwgezet mee op. Zo kunnen wij op elk moment onze marketing strategie bijschaven en u de meest optimale resultaten garanderen.
  2. Anderzijds verhogen we het potentieel van het bedrijf door talentenacquisitie (en kan het bedrijf deze toegenomen omzet ook aan)

Daarbovenop verstoppen wij ons niet achter betekenisloze cijfers, maar delen we je enkel de echte, kwalitatieve leads mee. Dat wil zeggen dat we zowel zorgen voor contactopnames, offerte-aanvragen als echte afspraken met prospecten of kandidaat-klanten.

Verder vind je bij Varamedia natuurlijk ook de traditionele marketingmix: zo doen wij social media marketing, werken wij via zoekmachines en houden we ook offline promoties.

De fases in een winnend online marketingtraject

Om gefundeerde beslissingen te kunnen nemen over welke tactiek wel dan niet werkt, moet de tracking van de (verschillende) website(s) feilloos verlopen. Het is daarom opportuun dat we al deze tools correct instellen alvorens enige andere aanpassing door te voeren.

Op basis van de gemeten info analyseren we waar de grootste opportuniteiten liggen. We focussen hierbij op quick-wins, i.e. zaken die met een zo miniem mogelijke inspanning omzet kunnen genereren.

Zowel de gebruikersflow op de website, de indeling van de pagina’s als de marketingstrategie en gebruikte tactieken worden geoptimaliseerd, en eventueel vervangen of stopgezet. Op dit moment richten wij ons op meer en betere leadgeneratie, kwalitatieve contacten via gerichte advertising en betere resultaten op gebied van organisch zoekverkeer en ranking in zoekmachines.

Instellen van verschillende tests op gebied van advertising en remarketing. Dit omvat o.a. Facebook- of Instagram advertenties, Youtube, Google Ads, LinkedIn Ads en E-mail marketing.

Optimalisatie van de communicatieflow naar de klanten van jouw onderneming. Dit omvat zowel online communicatie via nieuwsbrieven of nurture e-mail campagnes als voorstellen voor offline communicatie

Wat is de kostprijs van een digitaal marketingbureau?

Op 09/06/2021 verscheen Varamedia in het Pulse+ Magazine van De Tijd samen met twee experts van KIXX en lnspira. Hier bespraken we de kostprijs van digitale marketing en hoe je een marketingbudget kan bepalen.

Varamedia werkt transparant in 4 verschillende pakketformules. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie over een samenwerking met ons digitaal marketing bureau.

Nuttige links:

Rode draad

Je digitale marketing sterk verbeteren? Contacteer Varamedia

5/5

Meer dan +40 tevreden klanten

Ook zulke resultaten boeken?

Gerelateerde artikels

Digital marketing

Internet Marketing

Internet marketing: een term die vandaag de dag onvermijdelijk is in de digital marketing wereld, maar wat is dat nu juist? In dit artikel geven we jou een duidelijke betekenis en waarom het zo belangrijk is.

Digital marketing

Internet marketing bureau

Zoek je een goed internet marketing bureau voor jouw bedrijf? Wil je het verschil weten tussen internet en -online marketing? In dit artikel vertellen leggen we het haarfijn uit.

Digital marketing

Online Marketing Consultant

Online marketing is een belangrijke bron van inkomsten voor veel bedrijven: door verstandig in te zetten op digitale marketing, krijgen bedrijven - met behulp van een online marketing consultant - veel meer omzet via online sales of via leads.

Digital marketing

Digitale marketing agency in Antwerpen

Varamedia is een digital marketing agency met voet aan de grond in Antwerpen. Ons Antwerps webdesignbureau heeft hier veel klanten die stuk voor stuk rekenen op onze know-how en expertise om hun resultaten (omzet / winst / klanten) sterk te verhogen met marketing.

Wat doen wij dan als marketing agency? Eerst kijken we naar de website: doet deze wat hij zou moeten doen? Is de website geoptimaliseerd voor conversies en leads? En hoe ziet de marketing eruit: meten de Facebookpixels en Google pixels bijvoorbeeld wel alle websitebezoekers? En loopt er een retargetingcampagne? En hoe zit het met de SEO en SEA?

Digital marketing

Online marketing bureau

Nood  aan goede digital marketing van een top online marketing bureau? Wil je meer leads, een betere website én goede copywriting die hoog in Google scoort? Wil je op alle digitale kanalen zoals social media of zoekmachines veel meer zichtbaarheid krijgen en groter worden dan je concurrent(en)?

Varamedia doet al deze online marketing voor jou en behaalt hiermee heel sterke resultaten. In dit artikel leer je ons bureau beter kennen en ontdek je onze manier van werken.

Digital marketing

Online Marketing Agency

Varamedia heeft een jarenlange ervaring als online marketing agency en onderscheidt zich van andere marketingbureaus op tal van vlakken.

Online marketing is onmisbaar in de marketing strategieën van vandaag. Iedereen gebruikt namelijk dagelijks wel één van volgende online platformen: Google, Instagram, Facebook, LinkedIn, Twitter, Youtube en Pinterest.

Maar met zoveel advertentiemogelijkheden, welk platform ga je gebruiken? Dat zal afhangen van jouw producten, diensten en doelgroep. Ben jij echter, in tegenstelling tot de millennials, geen digitale expert en kijk je wat scheel op al die platformen?

Geen nood! Daarom bestaat Varamedia, jouw online marketing agency.

Digital marketing

Digitaal Marketing Agency

Nog op zoek naar digital marketing? Zoek je een sterke agency? Ontdek hier de do's en don'ts en maak de juiste keuze voor jouw online marketing!

Digital marketing

Digital Marketing

Ben je nieuw in de wereld van digitale marketing en wil je graag weten hoe je jouw online marketingstrategie aanpakt? Varamedia heeft de nodige digitale skills om jouw organisatie online in de spotlights te zetten.

Digital marketing

Freelance digitale marketing

Dit artikel bespreekt alle voordelen van samenwerken met een Freelance Digitale Marketing Specialist om de omzet van je bedrijf te boosten. Veel bedrijven werken met een marketing freelancer samen. Deze biedt online marketing consultancy aan maar voert een groot stuk van het werk ook zelf uit.

Kortom, zo'n online marketing consultant in huis nemen biedt veel voordelen. Deze bespreken we hier!

Lees hier verder.

Je digitale marketing sterk verbeteren? Contacteer Varamedia

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?