Varamedia logo
22+
/
/
Betonwerken SMP

"Ik geef de samenwerking met Varamedia zonder twijfel een 10/10!"

Betonwerken SMP worstelde met lage zichtbaarheid op Google en een beperkte instroom van nieuwe klanten. Als pas opgestart bedrijf had zaakvoerder Django Sterckx de ambitie om Betonwerken SMP een groter marktaandeel te laten verwerven dan andere spelers in de regio Antwerpen.
Betonwerken SMP

Bewezen diensten

De uitdaging

Betonwerken SMP was niet vindbaar in Google en had amper instroom van nieuwe klanten. Het bedrijf was maar net opgestart en zaakvoerder Django Sterckx had ambities om het bedrijf meer marktaandeel te laten winnen dan andere spelers in regio Antwerpen.

Onze aanpak

We gingen direct aan de slag voor Betonwerken SMP en voorzagen dit winnend marketingrecept:

  • Nieuwe website gericht op SEO
  • Conversie-optimalisatie van de website
  • SEO copywriting
  • SEO link building

Het resultaat

Vandaag staat Betonwerken SMP bovenaan in Google op de belangrijkste zoekwoorden en komen er elke dag leads binnen zoals:

  • “We wensen ruwe of fijne beton te gieten voor ons terras. In eerste instantie om alles proper te zetten en later te bepalen hoe we het afwerken. Kan een offerte gemaakt worden voor 45 vierkante meter aub?”
  • ” In mijn keuken lag de vloer op zand, heb de vloer eruit gehaald, maar zou graag op een correcte manier een betonneke laten leggen waarop gechapete en getegeld kan worden.”
  • “Beste, voor een uitbouw van 32m2 wil ik graag een fundering/ vloerplaat aanleggen (Inclusief materiaal en werken). Locatie Londerzeel”
  • “Ik ben op zoek om een betonnen vloer van ons tuinhuis en terras aan te leggen. In ons rijhuis in Deurne is de afstand tot het tuinhuis 30-40 tal meter. Ik zag jullie oplossing van de Citypomp en vroeg mij af hoeveel dit zou kosten in combinatie met het storten van 6-8 m³ beton.”
  • “Geachte, ik had graag wat meer informatie verkregen omtrent het storten van beton met de citypomp. Wij zouden namelijk een aanbouw willen plaatsen van ongeveer 40m2 maar wonen op het uiteinde van een smalle doodlopende straat. Zijn er mogelijkheden om dit met de citypomp op te lossen? Alvast bedankt voor de info.”

Ook zulke resultaten boeken?

Voor Django Sterckx van Betonwerken SMP was digitale marketing in eerste instantie een ver-van-zijn-bed-show. Gelukkig vond hij in Varamedia meteen een betrouwbare partner om de online zichtbaarheid van zijn bedrijf te vergroten. Met een aantrekkelijke, responsive website én SEO-content stromen de opdrachten voor Django binnen. 

“Hoe kan ik via het internet meer klanten genereren?”, vroeg Django van Betonwerken SMP zich af"

Betonwerken SMP is dé betonspecialist in Antwerpen. Van beton storten tot beton polieren en beton verpompen, deze firma weet raad. 

Django: “Het is de bedoeling dat ik zoveel mogelijk opdrachten kan én mag realiseren. Maar waar kan je al die potentiële klanten vinden? Via Google ging ik op zoek naar een marketingbureau dat bij mij past en me kon helpen bij die vraag. Al snel kwam ik uit op Varamedia. Ze focussen zich op online zichtbaarheid en dat is precies wat ik nodig had: ik moest online gevonden worden.”

Afbeelding: de SEO-stijging van BetonwerkenSMP.be overheen de laatste 2 jaar (bron: Ahrefs.com publieke data).

betonwerkensmp seo

“Alles verloopt precies naar wens!”

Django: “Het is de bedoeling dat ik zoveel mogelijk opdrachten kan én mag realiseren. Maar waar kan je al die potentiële klanten vinden? Via Google ging ik op zoek naar een marketingbureau dat bij mij past en me kon helpen bij die vraag. Al snel kwam ik uit op Varamedia. Ze focussen zich op online zichtbaarheid en dat is precies wat ik nodig had: ik moest online gevonden worden.”

“Wat mij vooral aansprak is de no-nonsense die Varamedia uitstraalt. Ik hou van rechtdoorzee en weet graag wat ik aan een partner heb. Digitale marketing is vrij nieuw voor mij, dus verder was dat een gok… maar het is een gok waar ik zeker en vast tevreden over ben.”

“Wij staan bovenaan in Google ”

Django: “Ik zou Varamedia zeker aanraden. Ik heb een zeer goede ervaring met het bedrijf. Ik ben tevreden over de website die ze ontwikkelden, en ook de SEO-content is van hoogstaand niveau. Ik dien weinig feedback te geven aan de copywriters. Ten slotte: voor mij is het allerbelangrijkste dat ik voldoende opdrachten heb. En dat is zo, dus het werkt en dat maakt van mij een gelukkig mens.”

Ook zulke resultaten behalen? Wij kunnen helpen!

Bekijk ook zeker deze cases:

Wil jij ook zulke resultaten boeken? Contacteer de experts van Varamedia!

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?