Varamedia logo
33+

Affiliate Marketing Agency

Als Affiliate Marketing Agency zijn wij al sinds 2010 actief in de boeiende wereld van affiliate marketing. Sterker: Varamedia is ontstaan vanuit de affiliate wereld met tientallen affiliate websites in leadgeneratie en e-commerce die op de dag van vandaag nog altijd actief en succesvol zijn.

Affiliate marketing agency
Voordat je verder leest... even gedag zeggen 👋

Wij zijn Varamedia, het grootste affiliate marketing agency van België met jarenlange ervaring met het opzetten van partnerships met affiliate partners en influencers. Heb je hulp nodig met jouw affiliate marketing verhaal? Neem dan vandaag nog contact met ons op! 

In dit artikel lees je
Je bent hier:
/
/
Affiliate marketing agency

Enkel betalen voor échte resultaten

Als Affiliate Marketing Bureau kennen wij de markt van affiliate marketing van binnenuit en helpen diverse adverteerders met hun affiliate marketing succes. Het resultaat is altijd hetzelfde: gevoelige omzetstijgingen via dit interessante marketingkanaal.

Affiliate Marketing is een vorm van marketing waarbij er betaald wordt voor een geleverde prestatie op commissiebasis. De twee factoren in deze vorm van marketing zijn de adverteerders en de publishers, ook affiliates genoemd. Als affiliate marketing agency voor adverteerders willen we met dit artikel meer duidelijkheid brengen over de kracht van affiliate marketing.

Affiliate marketing is in vele opzichten interessanter dan SEA omdat het budget veel beter onder controle blijft. Je betaalt bij affiliate marketing immers enkel indien performance plaatsvindt. 

Om die reden wordt affiliate marketing ook wel performance marketing genoemd. Het principe ‘no cure, no pay‘ geldt.

Hoe wij bij Varamedia affiliate marketing aanpakken

Als affiliate marketingpartner en -bureau zijn wij van A tot Z betrokken. Wij fungeren als affiliate marketingconsultant, sparringpartner en uitvoerende partner die campagnes opbouwt, beheert en voorziet van de juiste affiliate marketingpartners. Denk hierbij aan:

Affiliate Marketing Agency Varamedia

Hoe wij een affiliate marketing bureau werden

Jeroen Van Raemdonck, CEO Varamedia: “Jarenlang heb ik zelf gewerkt bij affiliate marketing netwerken in België. Ik heb hierdoor mijn expertise opgebouwd aan adverteerderszijde en publisherszijde. Ik heb dankzij deze rijke ervaring nog steeds een heel groot netwerk in affiliate netwerk van honderden publishers.

De specialiteit van mij en mijn team: snel heel renderende affiliate marketing campagnes opzetten voor adverteerders, met de allerbeste publishers van België.

Ons kennisnetwerk in de wereld van affiliate marketing in België is één van de hoekstenen van het succes in affiliate marketing. Want hoe overtuig je publishers anders om je campagne op te nemen? Commissie alleen zal de toppublishers haast nooit overtuigen.

Via het Varamedia Affiliate Marketing Agency bied ik mijn expertise aan om jouw bedrijf een veel grotere omzet te doen maken via affiliate marketing. Neem vrijblijvend contact op!”

Affiliate Marketing Agency Varamedia

Top 14 Affiliate Netwerken in België en Nederland

Er zijn er verschillende en elk netwerk heeft een eigen specialisatie.

Zelf je eigen "affiliate netwerk" oprichten?

De affiliate netwerken die je hierboven vindt, zijn allemaal volwassen netwerken met een groot Europees bereik. Wil je snel opschalen met je affiliate marketing, dan raden we absoluut aan om met een reeds geworteld netwerk te werken. Zij hebben namelijk al vele jaren de beste publishers bij zich aangetrokken en aangesloten waardoor het makkelijker is via die platformen snel de juiste publishers (= websites en mediaplatformen die zich hebben aangemeld als affiliates) te vinden. Daarnaast kan je ook het heft in eigen handen nemen, bijvoorbeeld als jij zelf een netwerk van online verkopers wilt opbouwen. Je wilt hen een affiliate link geven waarmee zij verkeer naar de website kunnen sturen. Voor die toepassing bestaan affiliate platformen zoals TapAffiliate waar je eenvoudig zelf links kan aanmaken en verdelen op een heel vlotte manier.

Affiliate Adverteerders in België

In België zijn in zowat alle niches adverteerders actief op het gebied van affiliate marketing. Als je kijkt naar de beschikbare campagnes bij TradeTracker België bijvoorbeeld, zie je alle soorten niches binnen Travel, Shopping, Services en zelfs Financiële producten.

De beste netwerken in België zijn: TradeTracker Belgium, Daisycon, Awin, TradeDoubler en NetAffiliation (voor de Franstalige markt).

Lees ook onze vergelijking van alle affiliate netwerken en oordeel zelf!

Affiliate Adverteerders in Nederland

Affiliate marketing in Nederland is bezig aan een sterke opmars. Zo goed als elk bedrijf dat in e-commerce of leadgeneratie actief is, heeft veel baat bij het inschakelen van affiliate – publishers – die als online vertegenwoordigers werken op commissiebasis.

De meest relevante affiliate netwerken in Nederland zijn: TradeTracker Nederland, Daisycon, AWIN, TradeDoubler.

Affiliate marketing bureau inschakelen?

Start met affiliate marketing voor jouw merk. Contacteer ons.

Wil je het hoogste rendement halen uit je bestaande affiliate marketing campagnes? Of wil je een nieuwe affiliate marketing campagne(s) opstarten via het beste netwerk voor jouw niche? En zoek je de juiste begeleiding mét een enorm netwerk aan partners in België en Nederland?

Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren!

Certified Affiliate Marketing Agency Varamedia
Meer omzet met affiliate marketing? Wij kunnen helpen!
5/5

Meer dan +35 tevreden klanten

Affiliate marketing expert inschakelen? Vertrouw op onze ervaring!

Zij vertrouwden ons al voor hun affiliate marketing:

Gerelateerde artikels

Affiliate marketing

AWIN

Met meer dan 150 miljoen sales per jaar is Awin één van de grootse affiliate marketing netwerken van Europa. Het bedrijf bestaat al sinds het jaar 2000 met een kantoor in Amsterdam. Awin heeft volgens hun eigen website meer dan 211.000 actieve publishers en meer dan 15.200 adverteerders.

Als affiliate marketing agency werkt Varamedia geregeld samen met Awin.

Affiliate marketing

Vergelijking: TradeTracker, Daisycon, Awin en TradeDoubler

Affiliate marketing is een vorm van marketing waarbij er betaald wordt voor een geleverde prestatie op commissiebasis. Als affiliate marketing agency voor adverteerders willen we met dit artikel meer duidelijkheid brengen over de kracht van affiliate marketing en vergelijken we de bekendste affiliate netwerken: TradeTracker, Daisycon, Awin  en TradeDoubler .

Wil je weten hoe affiliate marketing werkt met AWIN?

Affiliate marketing

Hoe werkt Affiliate Marketing?

Hoe werkt affiliate marketing en hoe kan je hier als adverteerder voordelen uit halen? Affiliate marketing van A tot Z uitgelegd.

Affiliate marketing

Daisycon

Met meer dan 150 miljoen sales per jaar is Daisycon één van de grootse affiliate marketing netwerken van Europa. Het bedrijf bestaat al sinds het jaar 2000 met een kantoor in Almere, Nederland. Volgens hun eigen website kan je adverteren in een grote, internationale netwerk: Daisycon heeft meer dan 30.000 actieve websites in haar netwerk.

Wil je weten hoe affiliate marketing werkt met Daisycon ?

Affiliate marketing

Affiliate Marketing Manager

Ben je als bedrijf op zoek naar een affiliate marketing manager of performance marketing manager in België of Nederland? Dan zit je hier goed, want wij zijn een affiliate marketing agency met jaren ervaring in het werken met publishers en adverteerders in affiliate marketing.

Ons freelance affiliate marketing management team is bedreven in het begeleiden van merken in e-commerce en leadgeneratie.

Affiliate marketing

Affiliate marketing: ervaringen van adverteerders en publishers

Over affiliate marketing bestaan veel meningen bij zowel adverteerders als publishers. Op deze pagina verzamelen we reviews van adverteerders die affiliate marketing inschakelden in hun e-commerce bedrijf of leadgeneratie website.

Affiliate marketing

Affiliate marketing in Nederland

Wil je geld verdienen met affiliate marketing in Nederland en vraag je je af welk affiliate netwerk je het beste kan gebruiken?

In dit artikel ontdek je welke partijen die je absoluut nodig hebt om geld te kunnen verdienen met affiliate marketing, namelijk een affiliate netwerk.

Affiliate marketing

TradeDoubler

TradeDoubler is één van de grootste affiliate marketing netwerken van Europa met kantoren in Stockholm, London, Paris, Munich, Berlin, Zurich, Warsaw, Rotterdam, Milaan, Madrid, Singapore, Copenhagen, Helsinki, Mougins en Aix-en-Provence.

Wil je weten hoe affiliate marketing werkt met TradeDoubler? Lees dan zeker verder.

Affiliate marketing

Hoe werkt Trooper?

Trooper is een Vlaams platform dat verenigingen steunt in de vorm van kleine commissies op online aankopen. Je kan met andere woorden een vereniging of VZW steunen door simpelweg even via Trooper te passeren als je online aan het shoppen bent.

In dit artikel leggen we uit hoe het platform precies werkt en hoe het achterliggende systeem in elkaar zit. Immers: waar haalt Trooper het geld vandaan om deze donaties te financieren?

Samenwerken met het beste Affiliate Marketing Agency?

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?