Varamedia logo
22+
/
/
Mr Franklin

“De waarden waar Varamedia voor staat, kan elk bedrijf gebruiken.”

Mr. Franklin zocht naar een verhoogde zichtbaarheid op Google om potentiële B2B-klanten beter te bereiken.
Mr Franklin

Bewezen diensten

De uitdaging

Mr. Franklin wilde meer in Google worden gevonden door potentiële B2B-klanten. 

aanpak

Onze aanpak

We ontwikkelden de SEO voor Mister Franklin, zorgden voor Google Ads campagnes en hierdoor steeg de website zowel in de niet-betaalde als de betaalde zoekresultaten van Google. Daarnaast verbeterden we het conversiepercentage van de website waardoor meer conversies (leads / aanvragen) konden gebeuren.

Het resultaat

Mister Franklin is veel meer zichtbaar in Google, staat nu op pagina 1 op zoektermen zoals  ‘merkrecht’ of ‘ DPO’ en krijgt ook meer leads binnen via de website dankzij onze conversie-optimalisaties. Daarnaast maakte Varamedia verschillende krachtige video’s voor Mister Franklin. Bekijk bijvoorbeeld HIER de nieuwe bedrijfsvideo van Mister Franklin.

Ook zulke resultaten boeken?

Advocatenkantoor Mr. Franklin, dat zich specialiseert in GDPR, was op zoek naar een manier om zijn zichtbaarheid op Google te vergroten en zo meer klanten aan te trekken via de website.

Varamedia zorgde voor een SEO Copywriting- en SEA-campagne, om zowel op organische (SEO) als betalende (SEA) wijze zoveel mogelijk nieuwe leads te verzamelen voor Mr. Franklin.

“De waarden waar Varamedia voor staat, kan elk bedrijf gebruiken.”

Volgens Pieter Van Aerschot, advocaat bij Mr. Franklin, was de vindbaarheid in Google een van de grootste struggles van het advocatenkantoor: “We hadden een website met veel content, maar kregen bijna geen conversies. Het lukte ons niet om naar boven te klimmen in Google, waardoor we ook niet gevonden werden door potentiële klanten. Varamedia heeft dankzij haar uitstekende SEO- en SEA-campagne onze vindbaarheid in Google aanzienlijk vergroot.”

Afbeelding: de SEO-stijging van MisterFranklin.be overheen de laatste 2 jaar (bron: Ahrefs.com publieke data).

seo mister franklin

“Varamedia heeft dankzij haar uitstekende SEO- en SEA-campagne onze vindbaarheid in Google aanzienlijk vergroot.”

Van Aerschot: “Ik ben enorm tevreden van de diensten die Varamedia tot nu toe geleverd heeft. De SEO-artikels zijn altijd goed geschreven en de copywriters houden rekening met de feedback die ik geef. Ook de deadlines van de artikels worden steeds nageleefd, zodat de SEO-campagne zo efficiënt mogelijk kan werken.”

Meneer Franklin is ervan overtuigd dat de samenwerking met Varamedia op de lange termijn zal zijn en zou Varamedia zeker aan andere bedrijven aanbevelen die hun zichtbaarheid op Google willen vergroten: “De waarden waar Varamedia voor staat, kunnen door elk bedrijf worden gebruikt. Bij Varamedia krijg je altijd persoonlijk contact en volledige openheid en transparantie. Bovendien is Varamedia een partner die snel reageert en altijd rechttoe rechtaan is: geen overbodige gesprekken, maar productieve bijeenkomsten waarin we altijd stappen vooruit zetten. Kortom, ze doen wat ze beloven.”

“Geen onnodige gesprekken, maar productieve meetings waarbij we steeds stappen vooruit zetten.”

Ook zulke resultaten behalen? Wij kunnen helpen!

Bekijk ook zeker deze cases:

Wil jij ook zulke resultaten boeken? Contacteer de experts van Varamedia!

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?