17

Mr Franklin

“De waarden waar Varamedia voor staat, kan elk bedrijf gebruiken.”

De uitdaging

Mr. Franklin wilde meer in Google worden gevonden door potentiële B2B-klanten. 

Onze aanpak

We ontwikkelden de SEO voor Mister Franklin, zorgden voor Google Ads campagnes en hierdoor steeg de website zowel in de niet-betaalde als de betaalde zoekresultaten van Google. Daarnaast verbeterden we het conversiepercentage van de website waardoor meer conversies (leads / aanvragen) konden gebeuren.

Het resultaat

Mister Franklin is veel meer zichtbaar in Google, staat nu op pagina 1 op zoektermen zoals  'merkrecht' of ' DPO' en krijgt ook meer leads binnen via de website dankzij onze conversie-optimalisaties. Daarnaast maakte Varamedia verschillende krachtige video's voor Mister Franklin. Bekijk bijvoorbeeld HIER de nieuwe bedrijfsvideo van Mister Franklin.

Advocatenkantoor Mr. Franklin, dat zich specialiseert in GDPR, was op zoek naar een manier om zijn zichtbaarheid op Google te vergroten en zo meer klanten aan te trekken via de website.

Varamedia zorgde voor een SEO Copywriting- en SEA-campagne, om zowel op organische (SEO) als betalende (SEA) wijze zoveel mogelijk nieuwe leads te verzamelen voor Mr. Franklin.

“De waarden waar Varamedia voor staat, kan elk bedrijf gebruiken.”

Volgens Pieter Van Aerschot, advocaat bij Mr. Franklin, was de vindbaarheid in Google een van de grootste struggles van het advocatenkantoor: “We hadden een website met veel content, maar kregen bijna geen conversies. Het lukte ons niet om naar boven te klimmen in Google, waardoor we ook niet gevonden werden door potentiële klanten. Varamedia heeft dankzij haar uitstekende SEO- en SEA-campagne onze vindbaarheid in Google aanzienlijk vergroot.”

Afbeelding: de SEO-stijging van MisterFranklin.be overheen de laatste 2 jaar (bron: Ahrefs.com publieke data).

seo mister franklin

“Varamedia heeft dankzij haar uitstekende SEO- en SEA-campagne onze vindbaarheid in Google aanzienlijk vergroot.”

Ook zulke resultaten boeken?

Het resultaat

“Geen onnodige gesprekken, maar productieve meetings waarbij we steeds stappen vooruit zetten.”

Van Aerschot: “Ik ben enorm tevreden van de diensten die Varamedia tot nu toe geleverd heeft. De SEO-artikels zijn altijd goed geschreven en de copywriters houden rekening met de feedback die ik geef. Ook de deadlines van de artikels worden steeds nageleefd, zodat de SEO-campagne zo efficiënt mogelijk kan werken.”

mr. Franklin is convinced that the cooperation with Varamedia will be long-term and would certainly recommend Varamedia to other companies that want to increase their visibility on Google: “ The values ​​that Varamedia stands for can be used by every company. At Varamedia you always get personal contact and complete openness and transparency. Moreover, Varamedia is a partner who reacts quickly and is always straight to the point: no unnecessary conversations, but productive meetings in which we always take steps forward. In short, they do what they promise.

Contactformulier (Artikels POPUP)

Formulier dat wordt geïntegreerd op de artikels in de vorm van een popup.

Naam*(Vereist)
* verplicht in te vullen