Mr Franklin

“De waarden waar Varamedia voor staat, kan elk bedrijf gebruiken.”

De uitdaging

Mr Franklin wilde meer gevonden worden in Google door potentiële cliënten.

Onze aanpak

We ontwikkelden de SEO voor Mister Franklin, creëerden campagnes met Google Ads en zorgden dat het conversiepercentage op de website sterk verhoogde door formulieren aan te passen, meer conversiemogelijkheden te creëren en meer.

Het resultaat

Mister Franklin is meer zichtbaar in Google, staat op pagina 1 op belangrijke zoekwoorden als 'merkenrecht' of 'dpo' en krijgt meer leads binnen via de website dankzij onze conversie-optimalisaties.

Advocatenkantoor Mr. Franklin, dat zich specialiseert in GDPR, was op zoek naar een manier om zijn zichtbaarheid op Google te vergroten en zo meer klanten aan te trekken via de website.

Varamedia zorgde voor een SEO Copywriting- en SEA-campagne, om zowel op organische (SEO) als betalende (SEA) wijze zoveel mogelijk nieuwe leads te verzamelen voor Mr. Franklin.

“De waarden waar Varamedia voor staat, kan elk bedrijf gebruiken.”

Volgens Pieter Van Aerschot, advocaat bij Mr. Franklin, was de vindbaarheid in Google een van de grootste struggles van het advocatenkantoor: “We hadden een website met veel content, maar kregen bijna geen conversies. Het lukte ons niet om naar boven te klimmen in Google, waardoor we ook niet gevonden werden door potentiële klanten. Varamedia heeft dankzij haar uitstekende SEO- en SEA-campagne onze vindbaarheid in Google aanzienlijk vergroot.”

Afbeelding: de SEO-stijging van MisterFranklin.be overheen de laatste 2 jaar (bron: Ahrefs.com publieke data).

seo mister franklin

“Varamedia heeft dankzij haar uitstekende SEO- en SEA-campagne onze vindbaarheid in Google aanzienlijk vergroot.”

Ook zulke resultaten boeken?

Het resultaat

“Geen onnodige gesprekken, maar productieve meetings waarbij we steeds stappen vooruit zetten.”

Van Aerschot: “Ik ben enorm tevreden van de diensten die Varamedia tot nu toe geleverd heeft. De SEO-artikels zijn altijd goed geschreven en de copywriters houden rekening met de feedback die ik geef. Ook de deadlines van de artikels worden steeds nageleefd, zodat de SEO-campagne zo efficiënt mogelijk kan werken.”

Mr. Franklin is ervan overtuigd dat de samenwerking met Varamedia van lange duur zal zijn en zou Varamedia dan ook zeker aanbevelen aan andere bedrijven die hun zichtbaarheid op Google willen vergroten: “De waarden waar Varamedia voor staat, kan elk bedrijf gebruiken. Bij Varamedia krijg je steeds een persoonlijk contact en een volledige openheid en transparantie. Bovendien is Varamedia een partner die kort op de bal speelt en altijd straight to the point is: geen onnodige gesprekken, maar productieve meetings waarbij we steeds stappen vooruit zetten. Kortom, ze doen wat ze beloven.