Varamedia logo
33+
/
/
YourCoach

"De kritische blik van Jeroen op onze SEO-strategie droeg bij aan de omzetgroei van YourCoach"

YourCoach streefde naar het aantrekken van meer klanten via Google.
YourCoach

Bewezen diensten

De uitdaging

YourCoach wilde meer klanten verwerven via Google.

uitdaging
aanpak

Onze aanpak

We ontwikkelden de SEO voor YourCoach zodat zij hoger in de Google zoekresultaten verschenen.

Het resultaat

YourCoach bereikte veel meer online zichtbaarheid en werd in Google op de belangrijkste zoekwoorden gevonden.

resultaat

Ook zulke resultaten boeken?

Benjamin Ball van YourCoach had nood aan wat ‘coaching’ om de SEO-strategie van zijn bedrijf verder op punt te zetten. Hoe vergroot je nu je zichtbaarheid op Google? Jeroen Van Raemdonck, onze zaakvoerder, kent zoekmachines door en door en kon Benjamin helpen om hoger te ranken in Google, en zo meer leads aan te trekken. 

YourCoach is een coachings- en opleidingscentrum in Gent. Verbinding van en met mensen stelt YourCoach voorop. De corebusiness van het bedrijf bestaat uit drie belangrijke pijlers. 

  1. Coaching van particulieren bij werk- en levensvragen.
  2. Vormingen voor bedrijven over thema’s zoals communicatie, stress en burn-out, leiderschap…
  3. Opleidingen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

“De hands-on-mentaliteit van Jeroen vind ik écht een unique selling proposition”

Benjamin: “We bouwden een tijd geleden aan de SEO-strategie voor YourCoach. Toen spookten er vragen door mijn hoofd zoals: Zijn we goed bezig met SEO?, Hoe moeten we SEO nu precies aanpakken? Ik kende Jeroen uit mijn persoonlijke kring en nam contact op met hem. Uiteraard hoopte ik dat hij me verder kon helpen, en dat bleek gelukkig zo te zijn! Zijn SEO-expertise heeft ons een duwtje in de rug gegeven om de website van YourCoach verder te optimaliseren. Zo voerde Jeroen een keywordresearch uit, gaf hij nuttige adviezen om onze conversies te verhogen en reikte hij interessante tools aan waar we mee aan de slag konden. Zijn kritische blik op onze SEO-strategie zorgde zeker voor een bijdrage aan onze omzetgroei.”

“Het aantal bezoekers op de website is sterk gestegen sinds de samenwerking met Varamedia”

“Efficiënt, dat is typisch Varamedia”

Benjamin: “De samenwerking met Jeroen verliep heel vlot. Jeroen is een man met een mening en dat weet ik te appreciëren. Hij geeft eerlijk advies en geeft je mee hoe hij de zaken concreet zou aanpakken, zodat jij de gewenste resultaten kan behalen. Hij is geen ja-knikker, maar denkt volop mee. Bovendien gaat hij meteen op zijn doel af. Geen blabla bij Varamedia, maar actie zodat je snel geholpen wordt. Ten slotte luistert Jeroen goed naar de wensen van de klant en da’s vree goe!”

“Ik verloor geen tijd én geen geld”

Benjamin: “Of ik Varamedia zou aanraden? Ik zeg volmondig ja! Varamedia heeft in-house kennis van concrete SEO-tools, wat écht een pluspunt is. Bovendien is zaakvoerder Jeroen approachable en to-the-point.”

Ook het contact gedurende het hele project met Varamedia is goed verlopen. “Ze doen bij Varamedia wat ze beloven”, zegt de zaakvoerder van BUILDINC. “Dat is nu net hun sterke punt en wat hen onderscheidt van andere marketingbureaus, want vandaag de dag is het niet evident een partner te vinden die zijn beloften nakomt. Varamedia is een no-nonsense bedrijf met een persoonlijke aanpak waarmee je vooruit kan!”

Ook zulke resultaten behalen? Wij kunnen helpen!

Bekijk ook zeker deze cases:

Wil jij ook zulke resultaten boeken? Contacteer de experts van Varamedia!

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?