Online Marketing Consultant

DEEL DIT

 • Home
 • Online Marketing Consultant

Dit artikel bespreekt alle voordelen van samenwerken met een Online Marketing Consultant om de omzet van uw bedrijf te boosten.

Online marketing is een belangrijke vorm van inkomsten voor veel bedrijven: door verstandig in te zetten op digitale marketing, krijgen bedrijven veel meer omzet via online sales of via leads. 

Online Marketing Specialist

Een online marketing consultant kent alles van websites én online marketing

Als je een digitale marketing consultant zoekt, met andere woorden iemand die heel veel kennis heeft van alle online marketing kanalen en opportuniteiten, dan kies je best voor een breed profiel. Hiermee bedoelen we: iemand met een brede kennis van zowel websites (HTML/CSS) als online marketing (advertenties). Liefst wil je zelfs iemand die genoeg grafisch talent heeft om het grafisch designteam aan- en bij te sturen.

Kies altijd voor iemand die probleemloos over het muurtje kan kijken bij verschillende online specialisaties. Zij of hij hoeft niet noodzakelijk zelf expert te zijn in al deze onderwerpen, maar een grondige basiskennis is absoluut noodzakelijk.

Online marketing consultant nodig? Contacteer Varamedia: wij hebben de beste marketingexperts in huis met focus op reële conversies en resultaten.

Websites zijn even waardevol als een winkel in de Nieuwstraat: investeer dus in online marketing!

Voor veel bedrijven is de website bijvoorbeeld een belangrijke bron van leadgeneratie. Via de website vinden prospecten het bedrijf en komen zij in contact met de diensten of producten van dit bedrijf. Indien gewenst kunnen zij via de website een leadformulier invullen om bijvoorbeeld een afspraak te maken.

De website als venster naar de buitenwereld geldt bij veel bedrijven meer dan ooit. Sterker: een website bereikt véél meer mensen dan wat een winkel in de Nieuwstraat, Veldstraat of de Meir zou bereiken. Het klinkt prestigieus als je kan zeggen dat je een dure winkel in pacht hebt. Maar brengt dit ook op? De meeste bedrijven met een winkel in een dure winkelstraat ervaren een grote financiële druk door omzetverlies als ze dit niet combineren met een krachtige website.

Daarom zijn websites - in onze ogen - veel meer waard dan een fysiek pand in een exclusieve straat. De omzet die je via een website kan realiseren (indien deze goed in Google gevonden wordt bijvoorbeeld) is simpelweg veel groter dan wat een winkelpand kan realiseren. 

Bereken het zelf! In België wonen vele miljoenen mensen die dagelijks Google gebruiken in hun zoektocht naar diensten of producten. Dankzij een ervaren online marketing strateeg kan jij met jouw website bovenaan staan in belangrijke Google pagina's. Je website kan ook een ongelimiteerd aantal bezoekers aan wat een winkelpand helemaal niet kan. Daarnaast biedt e-commerce vele mogelijkheden tot automatisatie, je bespaart bovendien ook op personeel. 

Wij kennen de cijfers en weten met zekerheid: een website is heel rendabel als je hem goed en strategisch inschakelt in je (online) marketingstrategie.

Investeer in online marketing en maak je bedrijf future proof

In digitale tijden is investeren in een degelijke website en marketingstrategie zelfs belangrijker dan investeren in offline bedrijfsuitbreidingen. Schakel hierbij de begeleiding in van een ervaren marketingexpert of online marketing consultant. Wij kunnen helpen, neem zeker contact met ons op als je een gratis intakegesprek wilt inplannen. 

Voordelen van een online marketing consultant

Veel bedrijven richten zich tot een Digital Marketing Consultant met kennis van zaken om hun omzet sterk te verhogen. Een marketingexpert met kennis van online weet precies welke marketingkanalen best werken en waar de grootste omzet kan gevonden worden.

Een online marketing consultant verschilt van een gewone marketeer in de strategische visie die zij of hij naadloos combineert met een hands-on aanpak. Met andere woorden: een echte digitaal marketing consultant is niet bang om zelf de handen vuil te maken. 

Vind een online marketing consultant op maat van je noden

Via dit formulier treed je rechtstreeks in contact met zaakvoerder Jeroen Van Raemdonck. Bekijk hier zijn profiel op LinkedIn of bezoek zijn website. In totaal telt het netwerk van Varamedia ruim 10 hoge profielen in marketing consultancy. Dit aan de beste prijzen: geen verrassingen en een hoog rendement. Standaard is één van de eerste zaken die wij op punt zetten de conversietracking. Ons werk is heel conversiegericht om jouw leadgeneratie en/of je online sales transacties scherp te vermeerderen. 

CONTACTEER ONS

0 of 350

Gratis marketing audit

Zoek je een online marketing consultant maar wil je liever eerst weten wat je precies nodig hebt? Misschien voel je wel dat je momenteel kansen laat liggen met je bedrijf... Maar kan je niet precies definiëren wat er precies mank loopt. Via deze marketing audit, die gratis is, maken wij een volledige analyse van je huidige website en je digitale marketing. Inbegrepen is ook een concurrentieanalyse. Benieuwd naar wat er allemaal kan verbeteren? Klik op de knop op te starten.

100%

Gratis en vrijblijvend: je zit nergens aan vast, integendeel! 

95%

Van de bedrijven die een Online Marketing Audit aanvragen groeit zichtbaar.

100

Varamedia is een marketing agency gespecialiseerd in leadgeneratie.

Hoeveel vraagt een online marketing consultant? 

De meeste online marketing consultants werken met vaste tarieven die variëren met de grootte van de opdracht. De meeste consultants situeren zich in de range tussen €250 en €750 per dag. Dat bedrag wordt soms teruggerekend naar een uurtarief. Veel marketingexperts, nu spreken we voornamelijk over onszelf, zijn ook flexibel in het rekenen van deze uren. Eindigt de dag een uurtje later, dan houden wij ons niet bezig met het doorrekenen van dat uurtje. Wij zijn geen advocaten maar gepassioneerde marketing managers! 

Sommige online marketing consultants werken liever op basis van een vaste projectvergoeding. Zelf hebben wij zo ook enkele klanten actief: het is in bepaalde gevallen een beter model om te werken met vaste tarieven dan met flexibele tarieven. Dat is een model dat we meestal toepassen bij bedrijven die houden van budgetzekerheid. 

In ieder geval geldt altijd: een online marketing consultant moet zich haast onmiddellijk terugverdienen. Ook moet dat verdieneffect zichtbaar zijn. Daarom is het eerste wat wij doen bij onze klanten steeds: het instellen van conversietracking op de juiste manier. Zo zien we tot op de eurocent wat onze toegevoegde meerwaarde is en ziet de klant ook duidelijk dat de investering loont.

Doel metingen - Analytics (1)

VARAMEDIA

Gepassioneerde Online Marketing Consultants


Jeroen Van Raemdonck

Twijfel je eraan om je marketing uit te besteden aan een ervaren digital marketing consultant? Dan twijfel je waarschijnlijk over de (mogelijk) hoge kostprijs van zo'n consultant. Ik kan je garanderen: wij hebben nog geen enkele klant gehad die de broek heeft gescheurd aan een samenwerking met ons. Alvorens we een samenwerking starten doen we altijd eerst een Online Marketing Audit om het gemiste potentieel te berekenen. Als die audit veel gemiste kansen blootlegt, doen we een voorstel met een marketinganalyse en marketingplan. Nadat jij akkoord gaat met de krijtlijnen van dit plan, starten we en focussen we gedurende de hele samenwerking op maar 2 parameters: een toename in leads en een toename in online autoriteit.

Jeroen Van Raemdonck ‧ Zaakvoerder, Webdesigner, Marketingexpert

Nuttige links

Jeroen Van Raemdonck

Freelance Online Marketing Expert

Op zoek naar een freelance online marketing consultant? Bezoek de website van Varamedia zaakvoerder Jeroen Van Raemdonck: online marketing expert en freelance marketeer. Gespecialiseerd in marketingstrategie, leadgeneratie, Google Ads en SEO. Voorliefde voor Search Marketing.

Jellow Marketing Manager - Marketing Consultants - Freelance

Jellow freelance platform

Jellow is de naam van het grootste platform met online marketing consultants van België. Hier vind je honderden gemotiveerde freelancers. 

Freelance Network Belgie

Freelance Network België

Freelance Network is de naam van een ander groot freelancersplatform waar je online marketing profielen kunt vinden. 

Sortlist Marketing Agencies

Sortlist: vind een marketing agency in je buurt

Sortlist is je go-to platform om een marketing agency te vinden. Trouwens, met Varamedia hebben wij ook een lijst met webdesign agencies opgesteld op basis van de lijsten uit Trendstop. 

Zoek je een marketing expert, wil je raad krijgen van een marketing strateeg, zoek je een bedrijf in marketing consultancy of wil je algemene marketing consulting? Wij hebben voor elke marketingvraag een gespecialiseerde marketing consult in huis. Varamedia behoort tot de top van Marketing consultancy bedrijven in België.

Neem vandaag nog contact op met ons:

 • Mooie websites
  Mooie websites die meer doen dan enkel mooi zijn. Wij bouwen geen elektronische visitekaartjes maar elektronische leadgeneratoren. Wij laten bedrijven met onze websitediensten sterk groeien in omzet en verkoop.
 • Topservice en hoge klanttevredenheid
  Een probleem? Een last-minute wijziging? Wij hebben 24/7 permanentie. Wij helpen je altijd. Onze klanten krijgen elk een eigen persoonlijke websitemanager.
 • Marketingresultaten
  Wij koppelen al onze websites aan een marketingpakket. Zo wordt je website snel en grondig door Google opgepikt. 1 of 2 marketingrapporten per maand, inbegrepen in de prijs.
varamedia-webdesign-bureau

Reageer of stel een vraag

Naam*
E-mail*
Bericht
0 of 350