Online Marketing Agency

Varamedia heeft een jarenlange ervaring als online marketing agency en onderscheidt zich van andere marketingbureaus op tal van vlakken. Online marketing is onmisbaar in de marketing strategieën van vandaag. Iedereen gebruikt namelijk dagelijks wel één van volgende online platformen: Google, Instagram, Facebook, LinkedIn, Twitter, Youtube en Pinterest. Maar met zoveel advertentiemogelijkheden, welk platform ga je gebruiken? Dat zal afhangen van jouw producten, diensten en doelgroep. Ben jij echter, in tegenstelling tot de millennials, geen digitale expert en kijk je wat scheel op al die platformen? Geen nood! Daarom bestaat Varamedia, jouw online marketing agency.

Lees hier verder.

Deel dit

Waarom kiezen voor een online marketingbureau? 

Online marketing is een onderdeel van digital marketing (adverteren via digitale kanalen) en ook meteen het belangrijkste, meest uitgebreide deel ervan. 

Het wordt ook wel eens internetmarketing genoemd en overkoepelt dus alle vormen van marketing via het internet. 

De marketingwereld is echter heel uitgebreid en het internet zelfs nog uitgebreider. Je moet al een expert zijn om er je weg te kennen. Daar komt ons online marketingbureau te pas, want ons team zit vol met experts op vlak van online en digital marketing.

website laten maken link building

Webdesign

Nood aan een professionele website of webshop? Varamedia bouwt stijlvolle en gebruiksvriendelijke websites op maat van jouw bedrijf.

copywriter

Krachtige content

Met ons team copywriters schrijven wij vliegensvlug krachtige copywriting. Dat zijn een heel aantal interessante webpagina’s met sterke SEO

Leadgeneratie

Betere klanten nodig? Onze WordPress websites doen we ze horen te doen: leads genereren en nieuwe klanten aantrekken

Vier redenen om een online marketing agency in te schakelen

1. Met een online marketing bureau bespaar je geld

Iemand fulltime aannemen kost best wat geld. Het is daarbij ook niet gezegd dat je die persoon fulltime nodig zal hebben: soms wil je één groot project lanceren, soms wil je slechts je website en advertenties updaten. 

Een slimme zet is kiezen voor een team online marketeers die gespecialiseerd zijn op verschillende vlakken en flexibel kunnen werken voor jouw bedrijf. 

Een online marketing bureau biedt jou naast expertise en flexibele uren ook gespecialiseerde online marketing tools zoals SEMrush. Die zijn namelijk erg duur, zeker als je ze niet elke dag nodig hebt. 

2. Een online marketing bureau is altijd up-to-date

De online marketingwereld is snel en steeds aan het evolueren. Vaak te snel om te volgen voor een ondernemer of in-house marketeer.  Online marketing bureaus en online marketeers zijn dagelijks bezig met marketing en scholen zichzelf continu bij.

Het is als bedrijf met een in-house marketingteam vandaag heel moeilijk om met je eigen personeel volledig up-to-date te blijven. Mensen die in-house marketing uitvoeren, hebben soms een minder brede kijk op de marketingwereld. Dat komt doordat zij logischerwijs met minder externe klanten in contact komen. 

Doordat wij als online marketingbureau met tientallen bedrijven per maand samenwerken, kennen wij de best practices voor zowat elke niche, doelgroep of dienst/product.

varamedia_team_discussion

3. Een online marketing bureau is consistent

De social media van je bedrijf of het updaten van je website wordt er soms maar bij genomen door een werknemer die eigenlijk niet gespecialiseerd is op dit vlak. Een online marketing bureau werkt volgens een gestructureerde aanpak en een logische planning die jouw online content niet zal laten verwateren en regelmatig zal blijven optimaliseren voor het vergroten van jouw online succes. 

4. Een online marketing bureau is transparant

De resultaten van jouw online campagne of het optimaliseren van je website zijn allemaal meetbaar. Ons online marketing bureau zal die dan ook regelmatig meedelen met jouw onderneming. Zelf zullen we die rapporten in team analyseren om te kijken wat we kunnen doen om betere resultaten te realiseren. 

Contact opnemen met expert

Gratis marketing audit

Zoek je een ervaren marketing agency dat de geheimen van online groei kent? Treed in contact met Varamedia en laat je begeleiden doorheen alle mogelijkheden in digitale marketing. Wij kijken steeds maar naar één factor: rendement. Want goede marketing mag niets ‘kosten’ aan het bedrijf, het moet mooi rendement opleveren. Hoeveel meer leads en meer omzet had u graag gewild? 

Wat heeft Varamedia te bieden?

Varamedia biedt simpelweg persoonlijke betrokkenheid, het genereren van zinvolle leads en heldere communicatie. Het aanbod van ons online marketing agency:

Waarom bedrijven kiezen voor Varamedia als online marketing agency

Varamedia legt de focus op organische en duurzame groei aan de hand van een unieke specialisatie in zoekmachine optimalisatie. We bieden natuurlijk ook traditionele digital marketing strategieën aan, maar steeds in een persoonlijker en ruimer kader dan andere online marketingbureaus

1. Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Bij zoekmachine optimalisatie of Search Engine Optimization maken we jouw webpagina aan de hand van content, linkstrategie en techniek beter vindbaar bij zoekdiensten als Google of Bing. 

Wanneer iemand een relevante zoekterm ingeeft in de zoekmachine, zal jouw webpagina idealiter helemaal bovenaan de zoekresultaten staan. Deze marketing strategie vergt expertise, maar is wel volledig gratis. 

Deze webpagina is door SEO professionals geschreven en jij hebt hem gevonden. Wil jij jouw pagina ook zo vindbaar maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

2. Persoonlijke betrokkenheid

Bij Varamedia gebruiken we geen algemene aanpak voor iedere klant, maar zullen we samen met je bedrijf een online strategie opstellen en een individueel traject op maat uitwerken. 

Op die manier krijgen wij een duidelijk beeld van jouw focus, ideale klant en behoeften en kunnen we samen werken naar jouw doel met een doordachte en geïndividualiseerde aanpak. 

3. Heldere communicatie

Varamedia houdt niet van vage rapporteringen en nietszeggende grafieken, maar kiest voor een heldere, transparante rapportering die jullie vooruit helpt. 

Als online marketingbureau rapporteren wij met relevante cijfers, zoals het echte aantal leads en conversies en we staan steeds klaar om je met raad en daad bij te staan. 

De fases in een goede online marketing strategie

chart

1. Tracking

Vooraleer we een goede strategie kunnen opstellen, moeten we inzicht krijgen in de activiteit op de (verschillende) website(s). Een feilloos verloop van de tracking daarvan is de fundering voor latere beslissingen. Het is dus belangrijk om alle tools correct in te stellen alvorens enige andere aanpassingen door te voeren.

2. Analyse en plan

De gemeten resultaten worden geanalyseerd op zoek naar waar de grootste opportuniteiten liggen. We leggen hierbij de focus op quick-wins, zaken die met zo miniem mogelijk inspanning omzet genereren.

3. Optimalisatie

Zowel de website zelf als de gekozen strategie worden geoptimaliseerd of zelfs eventueel vervangen of stopgezet. Op dit moment leggen we de focus op meer en betere leads, kwalitatieve contacten en het beste resultaat op gebied van organisch zoekverkeer (= verkeer dat automatisch via Google binnenkomt)  en ranking in zoekmachines.

advertising

4. Advertising

Bij advertising beginnen we met het oprichten van verschillende campagnes op verschillende kanalen en volgen het succes ervan op. Dit omvat Facebook- en Instagram Ads, Youtube, Google Ads, LinkedIn Ads en e-mail marketing.

5. Communicatie

Op punt stellen van de communicatieflow naar de klanten van jouw onderneming. Dit zowel online via nieuwsbrieven of een e-mail campagne als offline. 

Laat ons je helpen met op nummer 1 ranken met je WordPress website.

Bespreek 30 minuten vrijblijvend en gratis je project met een van onze ervaren WordPress SEO consultants. Wij tonen je alle voordelen.

Wat is de kostprijs van een online marketing agency?

Op 09/06/2021 verscheen Varamedia in het Pulse+ Magazine van De Tijd samen met twee experts van KIXX en lnspira. 

Hier bespraken we de kostprijs van online marketing en hoe je een marketingbudget kan bepalen. Lees zeker het artikel om een duidelijk beeld te krijgen van hoe een online marketing agency haar kostprijs bepaalt.