Webdesignbureau in Antwerpen

DEEL DIT

Op zoek naar een webdesignbureau in Antwerpen?

Varamedia is een premium webdesignbureau in Antwerpen. Wij zijn webdesigners met een unieke skillset in SEO: elk van onze websiteprojecten krijgt een geavanceerd SEO-programma voor maximale vindbaarheid in Google. 

En neen, dat merkt u niet aan het prijskaartje!

Onze klanten kunnen live hun resultaten (lees: conversies zoals leadaanvragen) opvolgen. Dat maakt van Varamedia het grootste WordPress Website Agency met SEO-focus van Vlaanderen. 

Logo

Enkele krachtige websites in Antwerpen met leadgeneratie

Bekijk deze websites: stuk voor stuk krachtige voorbeelden van hoe het ook kan! Deze websites zijn enkele van de vele voorbeelden van success cases in Antwerpen. Hierin staat een krachtige leadgeneratie centraal. 


Zoek je ook een krachtige website voor je bedrijf? Wil je je groei verzekeren en zorgen voor een stabiele instroom van leads? Het Antwerps webdesignbureau Varamedia heeft een unieke visie op leadgeneratie in websitebouw.

 

Varamedia designt websites die mooi zijn, gebruiksvriendelijk zijn EN sterk converteren dankzij onze geavanceerde SEO-technieken en marketingtechnieken. Deze zitten steeds inbegrepen in het totale servicepakket. Ons doel? Zo snel mogelijk zorgen voor een meetbare ROI. Deze ROI meten wij door het aantal inkomende leads via Google meticuleus op te volgen. 

Fransen bouwonderneming kempen

Fransen bouwonderneming (Oud-Turnhout)

Fransen Bouwonderneming groeide de afgelopen decennia uit tot een betrouwbaar aannemingsbedrijf uit Oud-Turnhout. De bouwprojecten situeren zich in de volledige provincie Antwerpen en daarbuiten. Met een krachtige leadgeneratie website krijgt de bouwgroep hoge posities in Google!

Nagels Bouwbedrijf Antwerpen

Nagels Bouwbedrijf (Wilrijk)

Bouwbedrijf Nagels werd reeds in 1927 opgericht en kan dus op bijna 90 jaar professionele expertise rekenen in de bouwwereld. De bouwfirma is gelukkig mee met de tijdsgeest: een krachtige website is prima geoptimaliseerd voor een sterke leadgeneratie.

HAS Ramen en Deuren

HAS Ramen en Deuren (Geel)

Ramen, deuren en zonwering: het zijn zoektermen met een hoge competitiviteit. HAS Ramen en Deuren heeft daarom duidelijk geïnvesteerd in een krachtige website. Zo blijft de leadgeneratie stabiel, zelfs in een sector met tientallen, zo niet honderden online concurrenten.

Gratis site audit

Laat je website en/of digitale marketing nakijken door een expert op vlak van SEO- en leadgeneratie opportuniteiten.

google page speed
Webdesignbureau

Varamedia: hét Antwerps webbureau dat je zoekt

Ben jij een ondernemer en heb je de handen vol met administratie, marketing enzovoort? Dan ben je hier op de goede plek: Varamedia ontzorgt ondernemers digitaal. 

Wij helpen namelijk startende maar ook ervaren ondernemers met het opbouwen van krachtige websites gemaakt voor leadgeneratie. Als webdesignbureau uit Antwerpen hebben wij de juiste referenties. 


Kaart

Alle webdesign bureaus in Vlaanderen. Lijst op basis van data in Trendstop.

Tijdens een gesprek gaan we na wat jouw vereisten zijn van jouw website en online impact. Met onze skills gaan wij aan de slag om een website af te leveren met een professioneel webdesign dat jouw klanten aantrekt en vooral: leads genereert!

Ons webdesignkantoor in Antwerpen

Webdesignbureau in Antwerpen

Antwerpen: de provincie van de Vlaamse Ruit, de Voorkempen, het Waasland, het Scheldeland, de Rupelstreek, het Rivierenland, de Noorderkempen, de Kempen en Klein-Brabant. 

Trouwens, we haalden onze mosterd voor deze streken via deze Wikipedia-pagina. We weten misschien veel, maar lang niet alles! Zeker niet wat betreft de verborgen parels in Antwerpen.

Enfin, het moet gezegd dat Antwerpen een welvarende en interessante regio is om in te ondernemen. Er is een rijke diversiteit in deze provincie en dat is waarom wij hier met plezier elke dag opnieuw Antwerpse ondernemers helpen met digitaal ondernemen. We zorgen niet enkel voor hun webdesign: neen, we zorgen voor hun instroom van kwalitatieve leads. Immers: dat is uiteindelijk waar het hele webdesignverhaal voor bedoeld is! Een website moet renderen. 

Varamedia heeft verschillende locaties in Antwerpen. We zijn partner van een grote kantorengroep die locaties heeft in heel Vlaanderen. Hierdoor hebben wij een lokale nabijheid bij onze klanten en de klanten van onze klanten.

ANDERE PROVINCIES IN VLAANDEREN

Waar vind je een webdesignbureau?

Uiteraard vind je in elke provincie en zelfs in de meeste Vlaamse steden en gemeenten een webdesignbureau. Varamedia is actief in elke provincie van Vlaanderen met verschillende kantoorpunten. Daarnaast staat Varamedia gekend als betaalbare marketing en webdesign agency waar je geen arm of been kwijt bent als je onze factuur ziet verschijnen. Betaalbaar, gebruiksvriendelijk, doeltreffend in leadgeneratie (rendement return on investment) en betrouwbaar in service!

Top 10 webdesignbureaus in Antwerpen*

*De website Sortlist catalogeert volgende bureaus in de top 10 webdesignbureaus in Antwerpen:


 • Varamedia Webdesign
 • STRAREX
 • &KOO
 • Nightingale
 • We Like You
 • Duval Branding NV
 • Superkraft
 • Dickytall
 • Walkie Talkie
 • Keep It Quiet
 • youEngine


 • Zware Jongens
 • deBottomLine
 • WeWantMore
 • King of Hearts
 • Skillmedia
 • Take The Lead
 • ECHO Studio
 • Oona.Agency
 • Mirror Mirror
 • Dexville
 • If we were you

Waarom je WordPress website laten bouwen door Varamedia Webdesign

Sinds 2010 is Varamedia actief als webdesignbureau in Antwerpen. Onze focus ligt op websites die krachtige leadgeneratie doen via SEO. We optimaliseren de websites zodanig dat zoekmachines als Google de websites graag hoge posities geven op belangrijke plaatsen.


Op zoek naar een website die zichzelf in een veelvoud terugverdient? Is je business afhankelijk van leads en zoek je een krachtig kanaal waarlangs de leads hun instroom vinden? Neem contact op met ons via het contactformulier. Of bel ons rechtstreeks op.

Jeroen Van Raemdonck

Heeft u nood aan een betrouwbare webdesign partner? Wilt u uw digitale resultaten in Antwerpen en daarbuiten uitbouwen? Wij hebben een no nonsense agency aanpak. Onze focus ligt op leadgeneratie, niet op mooie rapportjes. Wij leveren echte resultaten. Een sterk meetbare omzettoename. Ik sta hiervoor persoonlijk garant!

Jeroen Van Raemdonck ‧ Zaakvoerder, Webdesigner, Marketingexpert

Welke voordelen biedt ons Antwerps webdesignbureau? 

Webdesignbureaus zoals Varamedia hebben een groot arsenaal aan website-oplossingen: denk aan responsieve websites, websites met een prachtig design (om klanten te overtuigen) of websites voor leadgeneratie (om veel nieuwe klanten aan te trekken).

Websites die zichzelf snel terugverdienen

Wil je een mooie website als een soort elektronisch visitekaartje? Dan is Varamedia niet het webdesignbureau waarnaar je op zoek bent. Wij bouwen enkel websites die zichzelf sterk terugverdienen met een krachtige leadgeneratie strategie. 

Is je business afhankelijk van leads en wil je een sterke website die zorgt dat de telefoon altijd blijft rinkelen? Lees dan zeker verder. 

In Antwerpen zijn wij als webdesignkantoor sterk actief met veel tevreden klanten en maandelijks vele duizenden leads die wij genereren in naam van onze klanten. Daarom worden wij door onze partners echt beschouwd als een groeipartner. 

Benieuwd naar wat allemaal mogelijk is? Treed in contact met ons team in Antwerpen en wij bezorgen je een gratis websitestrategie voor leadgeneratie

Varamedia heeft een webdesignbureau in Antwerpen en heeft verschillende klanten uit alle streken van provincie Antwerpen: Antwerpen-Stad, Puurs, Lier, Heist-op-den-Berg, Geel, Turnhout, Olen, Rijkevorsel, Brecht, Brasschaat, Mol, ...

Betaalbare websites

Maakt het veel uit hoeveel iets kost als het zichzelf in een tienvoud terugverdient? Eigenlijk niet. Maar toch hanteren wij de meest betaalbare prijzen in de sector.

Varamedia biedt websites en marketing aan heel lage prijzen. Hierin zit alles inbegrepen: bouw van de website, onderhoud, websitebeheer, marketing, SEO en rapportering. 

Elke maand krijg je namelijk twee type rapporten in je mailbox waarin de laatste stand van zaken van je website wordt toegelicht. Deze vorm van transparantie wordt erg gewaardeerd door onze klanten. Neen, in deze rapporten hebben we het niet over hoeveel weergaven  je website kreeg in de afgelopen periode. Wij meten maar één ding: conversies. Dat is de enige parameter die wij streng volgen. Het aantal conversies moet flink omhoog. Dat lukt prima met onze websites die speciaal gebouwd zijn om te scoren in leadgeneratie!

Neem vandaag nog contact op met ons:

 • Mooie websites
  Mooie websites die meer doen dan enkel mooi zijn. Wij bouwen geen elektronische visitekaartjes maar elektronische leadgeneratoren. Wij laten bedrijven met onze websitediensten sterk groeien in omzet en verkoop.
 • Topservice en hoge klanttevredenheid
  Een probleem? Een last-minute wijziging? Wij hebben 24/7 permanentie. Wij helpen je altijd. Onze klanten krijgen elk een eigen persoonlijke websitemanager.
 • Marketingresultaten
  Wij koppelen al onze websites aan een marketingpakket. Zo wordt je website snel en grondig door Google opgepikt. 1 of 2 marketingrapporten per maand, inbegrepen in de prijs.
varamedia-webdesign-bureau

Reageer of stel een vraag

Naam*
E-mail*
Bericht
0 of 350
>