Webdesign Bureau Varamedia

Webdesign Antwerpen: je website laten maken door échte marketingexperten

Ben je op zoek naar de beste webdesigner in Antwerpen? Heb je een nieuwe, professionele website nodig? Of is je bestaande website nog niet geoptimaliseerd door webdesign experten? 

Varamedia helpt je om een professionele website te creëren die volledig bij jouw bedrijf past. Met onze jarenlange expertise zorgen we voor een website die doet wat het moet doen: leads genererenmeer verkopen realiseren en potentiële klanten aantrekken!

Wat doen we?


website laten maken link building

Webdesign

Nood aan een professionele website of webshop? Varamedia bouwt stijlvolle en gebruiksvriendelijke websites op maat van jouw bedrijf.

copywriting

Krachtige content

Met ons team copywriters schrijven wij vliegensvlug krachtige copywriting. Dat zijn een heel aantal interessante webpagina's met sterke SEO

wordpress tips and tricks

Leadgeneratie

Betere klanten nodig? Onze WordPress websites doen we ze horen te doen: leads genereren en nieuwe klanten aantrekken

Zoek dus niet verder voor het maken van je website met stijlvol webdesign. Varamedia zorgt voor de perfecte website voor jouw bedrijf via WordPress. 

Met onze jarenlange expertise bouwen wij een mooie, gebruiksvriendelijke website die doet wat belangrijk is: veel leads genereren, meer verkopen en potentiële klanten aantrekken!

Hierin hebben wij tientallen referenties van tevreden klanten met vandaag een veel grotere omzet dan vroeger - dankzij de marketingvoordelen van hun WordPress-website.

Contact opnemen met expert
Gratis marketing audit

Zoek je een ervaren marketing agency dat de geheimen van online groei kent? Treed in contact met Varamedia en laat je begeleiden doorheen alle mogelijkheden in digitale marketing. Wij kijken steeds maar naar één factor: rendement. Want goede marketing mag niets 'kosten' aan het bedrijf, het moet mooi rendement opleveren. Hoeveel meer leads en meer omzet had u graag gewild? 

Website in de kijker

BUILDINC - Tiny House expert


webdesign

Wat deden we voor deze klant?

 • Website gericht op leadgeneratie
 • Unieke SEO content die rankt op plaats 1 in Google
 • Website eenvoudig zelf aan te passen
 • Mobiel vriendelijk webdesign
 • Automatisering van rapporten

Professioneel webdesign bedrijf in Antwerpen

Je wilt dus een professionele nieuwe website laten maken. Dan moet je zeker zijn dat je de juiste keuze maakt in webdesign agency. Daarbij is het natuurlijk belangrijk dat het webdesignbureau werkzaam is in jouw regio: Antwerpen!

Je hebt hierbij liefst ook een webdesigner die veel kennis heeft van jouw sector en weet hoe een nieuwe website te bouwen die een belangrijke motor wordt in je online marketing en communicatie

Een website is namelijk meer dan een visitekaartje. Het is juist via je website dat je gevonden kan worden in zoekmachines.

Bij Varamedia hebben we al tientallen super tevreden klanten in het Antwerpse en omstreken. We zorgen voor een nieuwe website of tillen je huidige website tot een hoger niveau. Wij maken prachtige WordPress websites die gemakkelijk te beheren zijn, zodat jij ook nooit de controle verliest over de website van je bedrijf. De zorgen, die verlies je wel!

Staat je domeinnaam en/of hosting al bij een bepaalde hosting partij? Geen probleem: deze kunnen blijven waar ze staan. Dat verhoogt het gemak als je kiest voor Varamedia.

Laat ons je helpen met op nummer 1 ranken met je WordPress website.

Bespreek 30 minuten vrijblijvend en gratis je project met een van onze ervaren WordPress SEO consultants. Wij tonen je alle voordelen.

Belang van webdesign voor leadgeneratie

Je wilt natuurlijk niet enkel een website die er goed uitziet. Binnen je online marketing moet je vooral focussen op hoe je website er uitziet voor zowel je bezoekers als Google. 

Het ultieme eindresultaat is hierbij: leadgeneratie. Hoe meer leads in de vorm van contactopnames, offerte-aanvragen, … hoe meer rendement de website oplevert.

webdesign antwerpen

Herkenbaarheid van de huisstijl

Om op het web snel gevonden te worden en hoger te scoren dan de concurrentie, moet je een website hebben die een goede huisstijl heeft. 

De bekendste websites kan je allemaal herkennen zonder de tekst. Dat is omdat ze zo'n typische huisstijl hebben die meteen herkenbaar is. Als bezoekers je website blijven herkennen, blijven ze je ook kennen.

Ken je bijvoorbeeld de Brand Logo Quiz? Dat is een spelletje waarbij je merken moet herkennen zonder hun merknaam. Je kan hiermee zelf ontdekken hoe sterk de huisstijl van deze merken is. 

copywriting

Goede content

Natuurlijk blijven bezoekers enkel op je website als de content ook interessant is. Ze leren graag wat bij over je bedrijf en je producten. 

 • Wat is je missie
 • Waarom verkoop je dit ene product? 
 • Waarom moeten ze voor jou kiezen?

Goede content en copywriting zal een bezoeker overtuigen om een klant te worden. En daar draait het allemaal om!

Om die reden specialiseert Varamedia zich - naast webdesign in Antwerpen - ook in copywriting. Als copywriting bureau hebben wij tientallen bedrijven vooruit geholpen in Google met top content.

webshop

E-commerce

Binnen e-commerce is het ook belangrijk om een eigen webshop te hebben die goed functioneert.

Kleinschalige makers kunnen misschien het merendeel van hun e-commerce via platformen zoals Etsy voeren, maar een professionele website heeft zelf een webshop nodig die gemakkelijk te bereiken is.

Laat ons je helpen met op nummer 1 ranken met je WordPress website.

Webdesign nodig in Antwerpen? Kies voor rendement, kies voor Varamedia. Ontdek hier waarom.

Kan ik niet zelf een WordPress website maken?

Er zijn veel mensen die zich eraan wagen om zelf een WordPress website te maken. Dit is echter niet altijd een goed idee. Meestal beginnen mensen er aan omdat het

 • Gratis is
 • Gemakkelijk op te zetten
 • Een simpele en functionele design heeft

Maar al snel merk je dat dit niet alleen gaat. Voor de belangrijkste functies moet je toch betalen of plugins gebruiken. Weg simpel en gemakkelijk beheer van je website! Want weten welke plugins je wel of niet moet gebruiken en welke premium WordPress thema's het geld waard zijn, is niet altijd even simpel.

Het gevolg: veel mensen verliezen veel tijd aan het zelf knutselen aan WordPress. Hierdoor loopt de concurrentie intussen met de grootste prijzen weg, want iedereen weet dat je bovenaan in Google moet staan om de beste leads en aanvragen te krijgen. 

Het is heel eenvoudig: als je niet gevonden wordt, kunnen potentiële klanten met interesse je ook niet gemakkelijk rechtstreeks contacteren. 

Je kan daarom beter beroep doen op een ervaren webdesign bureau in Antwerpen dat gespecialiseerd is in het maken van prachtige websites, zoals Varamedia. Je hebt namelijk een website nodig die bij jouw bedrijf past. 

Heb je een ambitieus bedrijf? Dan heb je ook een ambitieuze website nodig

Enkel zo kan je het nodige marktaandeel verwerven vandaag de dag, tenzij je kan rekenen op mond-aan-mondreclame, maar die strategie heeft ook zijn beperkingen.


Wat doen wij voor onze klanten?

Bij Varamedia een website laten maken betekent prachtige webdesign én sterke online marketing

Wij creëren een website met een mooie huisstijl die meteen herkenbaar is voor jouw klanten in Antwerpen en over heel Vlaanderen. 

Verder hebben we ook referenties in regio Brussel, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Kortom, over heel Vlaanderen weet men ons te vinden. Ons portfolio bezorgen we je graag als je even een berichtje in onze mailbox dropt.

Dat komt door onze specifieke aanpak die zeer doelgericht werkt op het genereren van klantenaanvragen en leads. 

Wil je weten hoe wij deze doelstellingen halen? Graag lichten we hier toe hoe we alles opzetten. Ons marketingbureau voert webdesign- en marketingprojecten uit op deze manier:

1. SEO-experts

Als online marketing agency hebben wij niet enkel kennis in webdesign, maar ook in SEO (zoekmachine optimalisatie). Wij letten dus zowel op hoe je website er uitziet als op hoe je website in Google scoort

Hierbij hebben wij jarenlange ervaring in zoekmachine optimalisatie. Hierdoor zal Google je website een hoge ranking geven zodat ze nog zichtbaarder wordt. 

Varamedia_digitale optim

2. Gepaste content bij een mooie website

Met ons team copywriters in Antwerpen zorgen wij ervoor dat je website meer is dan een mooie kader. 

We zorgen voor interessante, commerciële teksten die ervoor zorgen dat potentiële klanten voor jouw bedrijf willen kiezen. Door onze jarenlange kennis van SEO en een eigen creatieve pen, zullen bezoekers graag blijven lezen.

Wij schrijven niet zomaar content, neen. We analyseren eerst de concurrenten op de volledige eerste pagina van Google en kijken waarmee zij zo hoog ranken. Onder meer de tekstlengte, het aantal titels, de topics en de tone-of-voice nemen we mee in rekening. 

Vervolgens evenaren wij dit niveau en overstijgen we het verder. Vervolgens zoeken we naar link building partners om - waar mogelijk - een link te krijgen naar jullie nieuwe topcontent. 

Hierdoor stijgt de autoriteit drastisch, waardoor Google dat beloont met een extra hoge zoekpositie. 

Wij hebben een heel groot netwerk in de internetwereld en kunnen daardoor link building van het hoogste niveau voorzien. Wij kennen voor specifieke niches de juiste partners om links van te krijgen. Dat bespaart ons veel tijd waardoor wij link building heel voordelig kunnen aanbieden.

website laten maken

3. Functionele WordPress websites

We maken graag gebruik van WordPress als content management system. Hierdoor heb je een website die goed functioneert voor een degelijke prijs. 

WordPress is ook heel geschikt voor SEO! 

Door de gebruiksvriendelijkheid en tal van plugins blijft je website constant geoptimaliseerd voor Google. Je kan heel snel zelf aanpassingen doorvoeren: de interface is intuïtief en zelfs leken kunnen ermee gemakkelijk aan de slag.

website laten maken link building

4. Mobiel vriendelijke webdesign

Onze webdesigners hebben veel technische kennis. Ze zorgen ervoor dat je website op elk apparaat aangenaam en functioneel werkt. Geen websites die onbruikbaar worden op je smartphone, maar een responsief design

Voor leadgeneratie is dit ongelofelijk belangrijk! Steeds meer mensen gaan op het web via hun smartphone of tablet. Als je website dan niet werkt, klikken ze gewoon door naar de volgende website die wel werkt.

Gratis marketing audit

Nog niet overtuigd van wat wij als marketing agency voor jouw bedrijf kunnen doen? Wij bieden een gratis marketing audit waarbij we je website analyseren en zien wat er op vlak van leadgeneratie, SEO en SEA allemaal nog beter kan.

Responsive Device webdesign

Webdesign in Antwerpen

Zoek je een webdesignbureau dat jouw bedrijf in Antwerpen kan helpen? Vind hieronder een beknopte lijst van een aantal goede webdesign bureau's in Antwerpen.

Varamedia: misschien wel het beste webdesign agency in Antwerpen

Akkoord, dat is een heel straffe uitspraak, maar misschien is het toch correct. Want enerzijds creëren wij verbluffend mooie websites volgens jullie eigen huisstijl en look. 

Anderzijds zorgen we ook dat de website rendeert met een ingebouwd marketingsysteem voor Google-vindbaarheid. Daardoor stijgen de leads gevoelig en kan je bedrijf sterk groeien. En daar draait een website uiteindelijk om, niet? 

Wij zijn gespecialiseerd in leadgeneratie en sterke SEO. Hierbij is een website de belangrijkste plaats om goede resultaten te bekomen. 

Met ons team copywriters en webdesigners sta je voor je het weet op de eerste plaats in Google! We hebben al voor tientallen Antwerpse bedrijven prachtige websites gemaakt die nu bovenaan in Google staan.

Webdesignbureau's in Antwerpen

Bekijk hier zelf de kaart van Antwerpen maar weet vooral: Varamedia is er om je te helpen. Neem vrijblijvend contact op, plan je eerste gesprek en lanceer je digitale strategie naar het hoogste niveau.

Geïnteresseerd in goede webdesign?

Conclusie: heb je graag goede, functionele webdesign die ook nog eens goed scoort in Google? Dan is jouw bedrijf en Varamedia een perfecte match voor je webdesign project! 

Wij werken met ambitieuze bedrijven die prachtig design graag combineren met resultaten. 

Contacteer ons voor een gratis marketing audit en kijk wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen bewegen.

0 of 1000

Categorie: