Varamedia logo
22+

Webdesign Antwerpen

Ben je op zoek naar de beste webdesigner in Antwerpen? Heb je een nieuwe, professionele website nodig? Of is je bestaande website nog niet geoptimaliseerd door webdesign experten?

Varamedia helpt je om een professionele website te creëren die volledig bij jouw bedrijf past. Met onze jarenlange expertise zorgen we voor een website die doet wat het moet doen: leads genererenmeer verkopen realiseren en potentiële klanten aantrekken!

Je bent hier:
Webdesign Antwerpen

Professionele webdesigners in Antwerpen

Je wilt dus een professionele nieuwe website laten maken. Dan moet je zeker zijn dat je de juiste keuze maakt in webdesign agency. Daarbij is het natuurlijk belangrijk dat het webdesignbureau werkzaam is in jouw regio: Antwerpen!

Je hebt hierbij liefst ook een webdesigner die veel kennis heeft van jouw sector en weet hoe een nieuwe website te bouwen die een belangrijke motor wordt in je online marketing en communicatie

Een website is namelijk meer dan een visitekaartje. Het is juist via je website dat je gevonden kan worden in zoekmachines.

Bij Varamedia hebben we al tientallen super tevreden klanten in het Antwerpse en omstreken. We zorgen voor een nieuwe website of tillen je huidige website tot een hoger niveau. Wij maken prachtige WordPress websites die gemakkelijk te beheren zijn, zodat jij ook nooit de controle verliest over de website van je bedrijf. De zorgen, die verlies je wel!

Staat je domeinnaam en/of hosting al bij een bepaalde hosting partij? Geen probleem: deze kunnen blijven waar ze staan. Dat verhoogt het gemak als je kiest voor Varamedia.

Varamedia: ervaren webbureau voor Antwerpse bedrijven

Varamedia heeft veel ervaring als webbureau in Antwerpen. Eén van onze vele klanten zijn bijvoorbeeld Tervia’s Projectontwikkeling (“Dagelijks stromen de leads binnen”) of Carrosserie Dinac (“We krijgen véél meer online leads binnen”).

Uiteraard zijn we niet alleen in Antwerpen en zijn er tal van collega’s die jou ook een mooi webdesign bieden, denk aan Flux Webdesign en vele anderen…

Maar wat Varamedia speciaal maakt, is de focus op leadgeneratie en resultaten.

Een mooie website is maar het begin

Een website moet mooi zijn én veel verkeer aantrekken én converteren. Daarnaast moet je een website gemakkelijk kunnen aanpassen (ook zelf!) zonder een web designer of web developer nodig te hebben.

Als het bijvoorbeeld een speciale commerciële dag is, zoals Kerstmis, Nieuwjaar, Pasen, Einde Schooljaar, Black Friday, Sinterklaas, Moederdag, Vaderdag, enzovoort… Dan wil je gemakkelijk nieuwe acties op de website kunnen communiceren en zo meer business aantrekken.

Kies Varamedia

Zoek je een ervaren marketing agency dat de geheimen van online groei kent? Treed in contact met Varamedia en laat je begeleiden doorheen alle mogelijkheden in digitale marketing. Wij kijken steeds maar naar één factor: rendement. Want goede marketing mag niets ‘kosten’ aan het bedrijf, het moet mooi rendement opleveren. Hoeveel meer leads en meer omzet had u graag gewild?

Neem contact met ons op voor meer informatie

Luister naar tevreden klanten

Play Video

Mr. Franklin

Play Video

Sojka

Play Video

Tervia's

Play Video

Dinac

Play Video

Vroman

Play Video

ExStra

Play Video

Buildinc

Play Video

Meer inspiratie

Webdesign en leadgeneratie

Webdesign brugge-Webdesign-varamedia

Je website moet er niet enkel goed uitzien, hij moet ook goed werken binnen je online marketing plan en gebruiksvriendelijk zijn. Een website is een essentieel element om leads te genereren.

Hier overlopen we de 3 meest belangrijke aandachtspunten bij een website die én een mooi webdesign heeft én gemakkelijk gevonden wordt in Google én veel leads en omzet genereert.

Herkenbaarheid van de huisstijl

Om op het web snel gevonden te worden en hoger te scoren dan de concurrentie, moet je een website hebben die een goede huisstijl heeft.

Een herkenbare huisstijl is niet iets dat enkel voor grotere bedrijven belangrijk is. Ook een kleine onderneming denkt best goed na over hun eigen huisstijl.

De bekendste websites kan je allemaal herkennen puur op basis van de huisstijl. Daarom spenderen webdesigners ook zoveel moeite om een gepaste design te ontwikkelen. Als bezoekers je website blijven herkennen, blijven ze je ook kennen.

Wedden dat je alle bedrijven in dit artikel van Insider puur aan hun karakteristieke font kunt herkennen?

Wat doen wij voor onze klanten?

Prachtige webdesign én sterke online marketing. Dat is de combinatie dat van Varamedia zo’n goed webdesignbureau maakt. Wij zorgen voor een mooie huisstijl, gepersonaliseerd voor jouw bedrijf. Door onze jarenlange ervaring in SEO belandt je website voor je het weet op de eerste plaats.

Een van de sterktepunten van Varamedia is onze expertise in SEO (zoekmachine optimalisatie). Je prachtige, professionele website zal hierdoor ook hoog scoren in Google.

Bij het ontwerpen van de website, zorgen we ervoor dat alles geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Zo sta je in no time op de eerste plaats in Google.

Met ons team copywriters in Gent zorgen wij voor interessante, commerciële teksten. Door onze jarenlange kennis van SEO en heel wat creativiteit, zullen bezoekers graag blijven lezen. Gepaard met goed webdesign, krijg je dan een verbluffende website.

Niet zomaar content, maar sterke SEO copywriting. We analyseren eerst de concurrenten op de volledige eerste pagina van Google en kijken waarmee zij zo hoog ranken. Onder meer de tekstlengte, het aantal titels, de topics en de tone-of-voice nemen we mee in rekening.

WordPress is een kwalitatief content management systeem. Het is uiterst geschikt voor een professionele website. Je hebt zo een goede, functionele website voor een goede prijs! 

WordPress is ook heel geschikt voor SEO! 

Door de gebruiksvriendelijkheid en breed scala aan plugins blijft je website constant geoptimaliseerd voor Google. Je kan heel snel zelf aanpassingen doorvoeren. WordPress is namelijk bijzonder gebruiksvriendelijk.

Onze webdesigners letten bij de creatie van een nieuwe website ook op een mobielvriendelijke uitwerking. Dit is een deel van web development dat wel eens vergeten wordt. Een website moet echter op elk apparaat aangenaam en functioneel werken.

Voor leadgeneratie is dit ongelofelijk belangrijk! Steeds meer mensen gaan op het web via hun smartphone of tablet. Als je website dan niet werkt, klikken ze gewoon door naar de volgende website die wel werkt.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Webdesign in Antwerpen

Zoek je een webdesignbureau dat jouw bedrijf in Antwerpen kan helpen? Vind hieronder een beknopte lijst van een aantal goede webdesign bureau’s in Antwerpen.

Varamedia: misschien wel het beste webdesign agency in Antwerpen

Akkoord, dat is een heel straffe uitspraak, maar misschien is het toch correct. Want enerzijds creëren wij verbluffend mooiewebsites volgens jullie eigen huisstijl en look. 

Anderzijds zorgen we ook dat de website rendeert met een ingebouwd marketingsysteem voor Google-vindbaarheid. Daardoor stijgen de leads gevoelig en kan je bedrijf sterk groeien. En daar draait een website uiteindelijk om, niet? 

Wij zijn gespecialiseerd in leadgeneratie en sterke SEO. Hierbij is een website de belangrijkste plaats om goede resultaten te bekomen. 

Met ons team copywriters en webdesigners sta je voor je het weet op de eerste plaats in Google! We hebben al voor tientallen Antwerpse bedrijven prachtige websites gemaakt die nu bovenaan in Google staan.

Webdesignbureau's in Antwerpen

Bekijk hier zelf de kaart van Antwerpen maar weet vooral: Varamedia is er om je te helpen. Neem vrijblijvend contact op, plan je eerste gesprek en lanceer je digitale strategie naar het hoogste niveau.

Geïnteresseerd in goede webdesign?

Conclusie: heb je graag goede, functionele webdesign die ook nog eens goed scoort in Google? Dan is jouw bedrijf en Varamedia een perfecte match voor je webdesign project! 

Wil je scoren met je website in Antwerpen en elders?

5/5

Meer dan +40 tevreden klanten

Kies Varamedia als jouw webdesign partner

Gerelateerde artikels

Webdesign

Webdesign in Brugge

Varamedia: jouw webdesign partner in Brugge. Wil je graag een WordPress website laten maken voor jouw bedrijf of organisatie? Varamedia bouwt voor jou een betaalbare en complete WordPress website, volledig uitgerust voor de beste SEO-opbouw.

Webdesign

UI UX design

In de snel evoluerende wereld van digitale producten speelt UI UX design een cruciale rol bij het creëren van succesvolle en gebruiksvriendelijke digitale ervaringen. Het is echter meer dan alleen het creëren van iets dat er goed uitziet. Het gaat erom een product te ontwerpen dat goed werkt en tegelijkertijd voldoet aan de behoeften en wensen van de gebruiker. In dit artikel duiken we dieper in het concept van UI UX design en verduidelijken we het belang van een goede gebruikersinterface in het huidige digitale landschap.

Webdesign

Webdesign in Brussel

Ben je op zoek naar een professioneel webdesignbureau dat jouw bedrijf in regio Brussel kan helpen? Nood aan een website die volledig past in jouw online marketing strategie? Varamedia staat voor je klaar!

Wij bekijken samen met jou hoe we je website goed laten presteren op het web door middel van marketing expertise en sterke webdesign.

Klaar voor resultaten met een grote impact over heel België?

Webdesign

Webdesign West-Vlaanderen

Ben jij op zoek naar een professioneel webdesign voor de website van jouw bedrijf? Varamedia is het beste webdesign bureau in West-Vlaanderen en omstreken, gespecialiseerd in het maken van websites die bezoekers converteren naar terugkerende klanten! Ontdek op deze pagina onze expertise in webdesign (West-Vlaanderen, België).

Webdesign

Webdesign België

Ben je op zoek naar een Belgisch webdesign bureau? Heb je een nieuwe, professionele website nodig? Of is je bestaande website nog niet geoptimaliseerd door webdesign experten? 

Varamedia helpt je om een professionele website te creëren die volledig bij jouw bedrijf past. Met onze jarenlange webdesign expertise zorgen we voor een website die doet wat het moet doen: leads genereren, meer verkopen realiseren en potentiële klanten aantrekken!

Webdesign

Webdesign in Geel

Ben je op zoek naar een webdesign bureau in Geel dat voor verbluffende webdesign kan zorgen voor jouw bedrijf? Brengt je website nog niets op in jouw online marketing strategie? Varamedia staat voor je klaar met een flinke dosis expertise.

Je professionele website laten maken bij Varamedia betekent: meer leads, meer verkopen, kortom: meer resultaten.

Webdesign

Webdesign

Het uiterlijk van je website is cruciaal voor het aantrekken en behouden van nieuwe klanten. Varamedia is gespecialiseerd in converterend webdesign: dat betekent dat we zowel aandacht hebben voor het designaspect van nieuwe websites als het commerciële aspect en de vindbaarheid in Google. Want een mooie website die nergens wordt gevonden of mensen ook niet aanspoort om contact op te nemen of een aanvraag te doen: daar heeft niemand wat aan, niet?

Webdesign

Landingspagina

Een goede landingspagina flow is van onschatbare waarde voor jouw bedrijf. Varamedia is jouw expert in webdesign en leadgeneratie en ontwerpt de perfecte landingspagina’s om leadgeneratie en conversies te stimuleren. 

Ontdek in onderstaande artikel hoe landingspagina’s de sleutel kunnen zijn tot succesvolle marketing voor jouw bedrijf. Bereik samen met Varamedia jouw doelen aan de hand van gerichte en effectieve landingspagina’s.

Webdesign

Webdesign bedrijf België

Strategie en visie brengen een slimme ondernemer al heel ver: een bloeiend bedrijf kan niet zonder die drijvende kracht. Talent en hard werk zijn echter niet de enige zaken die een bedrijf kunnen maken of kraken. Zo is online marketing van primordiaal belang om je onderneming iets te laten betekenen. Maar hoe begin je hier aan? Goede marketing vraagt immers heel wat ervaring, knowhow en expertise. Klaar om je bedrijf digitaal op de kaart te zetten? Varamedia is jouw ideale partner voor webdesign in België!

Wil je scoren met je website in Antwerpen en elders?

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?