Varamedia logo
33+
/
/
Tervia’s

"Dagelijks stromen de leads binnen via Facebook ads"

Tervia’s zocht naar een betrouwbare partner die hen kon assisteren bij het creëren van effectieve Facebook- en Google Ads-advertenties. Deze advertenties waren gericht op het genereren van leads tegen zo laag mogelijke kosten.
Tervias

De uitdaging

Tervia’s was op zoek naar een betrouwbare partner die hun kon ondersteunen in het opzetten van succesvolle facebook en google ads advertenties die gericht waren op het genereren van leads tegen een zo’n laag mogelijk kostprijs.

Tervia's uitdaging
aanpak

Onze aanpak

Voor Tervia’s ontwikkelen we relevante campagnes voor Facebook en Google, we volgen die nauwkeurig op, sturen bij waar nodig, adviseren, maar bovenal: we halen zoveel mogelijk waardevolle leads binnen. Dat is ons doel: klanten genereren voor onze klanten!

Het resultaat

Met een opvallende toename van 62 leads per maand en een indrukwekkende gemiddelde kost van slechts €4,41 per lead, behaalde de campagne een aanzienlijke efficiëntie. Dit resulteerde in een opmerkelijke stijging van 35% in de Return on Advertising Spent (ROAS),

resultaat

Ook zulke resultaten boeken?

Duurzame woon- en werkomgevingen: dat is de specialiteit van Tervia’s uit Westmeerbeek. Zowel standvastige, als innovatieve concepten integreert het bedrijf in haar vastgoedprojecten. Zo ontstaat een nuttig en waardevol portfolio.

Michelle Vaes, sales- en marketingmanager bij Tervia’s, is erg positief over de diensten van Varamedia! Ontdek hieronder al haar argumenten.

“Varamedia werkt actief mee aan het succes van advertenties: dat is voor mij van onschatbare waarde!”

Michelle: “We merken op het vlak van leadgeneratie een énorm verschil in vergelijking met onze vorige partner. We zien échte resultaten: dagelijks stromen de leads binnen. Dat is zéker de verdienste van Varamedia. De experte in betaalde advertenties ontwikkelt succesvolle Facebookcampagnes met leadformulieren. Zo is het mogelijk om tegen een erg lage kostprijs per lead een volledig gebouw of appartement te verkopen! Bovendien kan ze doelgroepen bepalen als de beste, zodat we de juiste mensen aantrekken. Targeting is een van de specialiteiten van Varamedia.”

Tervias

“Bij Varamedia krijg je échte resultaten voorgeschoteld”

Michelle: “De samenwerking verloopt erg vlot. Jeroen nam de tijd om de werking van betaalde advertenties uit te leggen, zodat we helemaal mee waren in het verhaal. Een specialist in het vak ontwikkelt met zorg onze advertenties en volgt die ook nauwgezet op. Benader ik wel de juiste leads? Ook daar krijg ik een helder antwoord op. Zo’n dubbelcheck zorgt voor een geruststelling. Ik heb echt het gevoel dat we samen werken aan een succesverhaal, en dat is voor mij van onschatbare waarde.” Michelle: “Ik zou Varamedia zéker aanraden bij andere bedrijven! De communicatie is duidelijk en de werknemers gebruiken geen ‘dure’ begrippen. Bovendien zien wij écht resultaat en dat is natuurlijk het allerbelangrijkste!”

Ook zulke resultaten behalen? Wij kunnen helpen!

Bekijk ook zeker deze cases:

Wil jij ook zulke resultaten boeken? Contacteer de experts van Varamedia!

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?