Varamedia logo

Webdesign Gent

Ben je op zoek naar de beste webdesigner in Gent? Heb je een nieuwe, professionele website nodig? Of is je bestaande website nog niet geoptimaliseerd door webdesign experten? 

Varamedia helpt je om een professionele website te creëren die volledig bij jouw bedrijf past. Met onze jarenlange expertise zorgen we voor een website die doet wat het moet doen: leads genererenmeer verkopen realiseren en potentiële klanten aantrekken!

Je bent hier:
Webdesign Gent

Wat doen we?

Webdesign

Webdesign Lommel-Webdesign-varamedia

Nood aan een professionele website of webshop? Varamedia bouwt stijlvolle en gebruiksvriendelijke websites op maat van jouw bedrijf.

Krachtige content

Met ons team copywriters schrijven wij vliegensvlug krachtige copywriting. Dat zijn een heel aantal interessante webpagina’s met sterke SEO

Leadgeneratie

Betere klanten nodig? Onze WordPress websites doen we ze horen te doen: leads genereren en nieuwe klanten aantrekken

Professionele webdesigners in Gent

Is je onderneming gevestigd in regio Gent? Dan wil je natuurlijk webdesigners vinden die in Gent werkzaam zijn. Zo ben je altijd zeker van een nauw opgevolgde communicatie.

Je wilt daarbij natuurlijk een webdesign bureau dat een creatieve, doch efficiënte aanpak hanteert. Je website is namelijk de belangrijkste factor in online marketing. Voor een goede digitale strategie moet je dus een uitstekende website laten maken. Alleen zo wordt je vlot gevonden via zoekmachines.

Je kan dit deels via online advertenties doen, maar om écht goede leads te generen zijn mooie grafische ontwerpen, sterke content en zoekmachineoptimalisatie essentieel.

Bij Varamedia hebben we al tientallen super tevreden klanten in Gent en omstreken. We zorgen voor een nieuwe website of tillen je huidige website tot een hoger niveau, met resultatengarantie.

Zoek je een ervaren marketing agency dat de geheimen van online groei kent? Treed in contact met Varamedia en laat je begeleiden doorheen alle mogelijkheden in digitale marketing. Wij kijken steeds maar naar één factor: rendement. 

Contacteer ons Gents webdesign team

Website in de kijker

BUILDINC – Tiny House expert

Wat deden we voor deze klant?

Webdesign brugge-Webdesign-varamedia

Webdesign en leadgeneratie

Webdesign brugge-Webdesign-varamedia

Je website moet er niet enkel goed uitzien, hij moet ook goed werken binnen je online marketing plan en gebruiksvriendelijk zijn. Een website is een essentieel element om leads te genereren.

Hier overlopen we de 3 meest belangrijke aandachtspunten bij een website die én een mooi webdesign heeft én gemakkelijk gevonden wordt in Google én veel leads en omzet genereert.

Herkenbaarheid van de huisstijl

Om op het web snel gevonden te worden en hoger te scoren dan de concurrentie, moet je een website hebben die een goede huisstijl heeft.

Een herkenbare huisstijl is niet iets dat enkel voor grotere bedrijven belangrijk is. Ook een kleine onderneming denkt best goed na over hun eigen huisstijl.

De bekendste websites kan je allemaal herkennen puur op basis van de huisstijl. Daarom spenderen webdesigners ook zoveel moeite om een gepaste design te ontwikkelen. Als bezoekers je website blijven herkennen, blijven ze je ook kennen.

Wedden dat je alle bedrijven in dit artikel van Insider puur aan hun karakteristieke font kunt herkennen?

Laat ons je helpen met op nummer 1 ranken met je WordPress website.

Bespreek 30 minuten vrijblijvend en gratis je project met een van onze ervaren WordPress SEO consultants. Wij tonen je alle voordelen.

Krijg de mooiste website uit Gent en ver daarbuiten

Goede content

Je website heeft ook goede content nodig. Zo leren potentiële klanten meer over je bedrijf en de producten die je verkoopt. Het vergroot ook je online aanwezigheid door meer content te hebben dat zoekmachines kunnen lezen.

Goede content en copywriting zal een bezoeker overtuigen om een klant te worden. En daar draait het allemaal om!

Lees ook: hoe een content marketing bureau je helpt winnen in Google.

E-commerce

Als je producten online verkoopt, heb je liefst ook een website met webshop functionaliteit. Dit maakt je website gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Ze worden niet gestuurd naar een website zoals Etsy, maar blijven op je eigen website.

Voor een professionele website is het beter om de nieuwste technologieën rechtstreeks op je website te hebben. Zo zorg je ervoor dat de conversie van bezoeker naar klant op je eigen website gebeurt.

WordPress website laten maken

Er zijn veel mensen die zich eraan wagen om zelf een WordPress website te maken. Je hebt enkel een e-mailadres nodig om een account te maken en de interface is heel intuïtief.

Toch is zelf een WordPress website maken niet altijd een goed idee. Meestal beginnen mensen er aan omdat het

Maar al snel merk je dat dit niet alleen gaat. Voor de belangrijkste functies moet je toch betalen of plugins gebruiken.

Het gevolg: veel mensen verliezen veel tijd aan het zelf knutselen aan WordPress. Hierdoor loopt de concurrentie intussen met de grootste prijzen weg, want iedereen weet dat je bovenaan in Google moet staan om de beste leads en aanvragen te krijgen.

Heb je een ambitieus bedrijf? Dan heb je ook een ambitieuze website nodig.

Enkel zo kan je het nodige marktaandeel verwerven vandaag de dag, tenzij je kan rekenen op mond-aan-mondreclame of een sterke aanwezigheid op sociale media, maar die strategieën hebben ook zijn beperkingen.

Wat doen wij voor onze klanten?

Prachtige webdesign én sterke online marketing. Dat is de combinatie dat van Varamedia zo’n goed webdesignbureau maakt. Wij zorgen voor een mooie huisstijl, gepersonaliseerd voor jouw bedrijf. Door onze jarenlange ervaring in SEO belandt je website voor je het weet op de eerste plaats.

Een van de sterktepunten van Varamedia is onze expertise in SEO (zoekmachine optimalisatie). Je prachtige, professionele website zal hierdoor ook hoog scoren in Google. 

Bij het ontwerpen van de website, zorgen we ervoor dat alles geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Zo sta je in no time op de eerste plaats in Google.

Met ons team copywriters in Gent zorgen wij voor interessante, commerciële teksten. Door onze jarenlange kennis van SEO en heel wat creativiteit, zullen bezoekers graag blijven lezen. Gepaard met goed webdesign, krijg je dan een verbluffende website.

Niet zomaar content, maar sterke SEO copywriting. We analyseren eerst de concurrenten op de volledige eerste pagina van Google en kijken waarmee zij zo hoog ranken. Onder meer de tekstlengte, het aantal titels, de topics en de tone-of-voice nemen we mee in rekening.

WordPress is een kwalitatief content management systeem. Het is uiterst geschikt voor een professionele website. Je hebt zo een goede, functionele website voor een goede prijs! 

WordPress is ook heel geschikt voor SEO! 

Door de gebruiksvriendelijkheid en breed scala aan plugins blijft je website constant geoptimaliseerd voor Google. Je kan heel snel zelf aanpassingen doorvoeren. WordPress is namelijk bijzonder gebruiksvriendelijk.

Onze webdesigners letten bij de creatie van een nieuwe website ook op een mobielvriendelijke uitwerking. Dit is een deel van web development dat wel eens vergeten wordt. Een website moet echter op elk apparaat aangenaam en functioneel werken.

Voor leadgeneratie is dit ongelofelijk belangrijk! Steeds meer mensen gaan op het web via hun smartphone of tablet. Als je website dan niet werkt, klikken ze gewoon door naar de volgende website die wel werkt.

Webdesign in Gent

Zoek je een webdesignbureau dat jouw bedrijf in Gent kan helpen? Vind hieronder een beknopte lijst van een aantal goede webdesign bureau’s in Gent.

Varamedia: de beste webdesigner in Gent

Een te grote uitspraak? Of hebben we misschien wel gelijk? Bij Varamedia creëren we verbluffende websites volgens jullie huisstijl.

Anders dan andere webdesigners, zorgen we er ook voor dat je website rendeert met een ingebouwd online marketingsysteem. Hiermee zal je bedrijf sterk groeien en wordt je website een belangrijke motor in het genereren van leads.

We hebben al tientallen tevreden klanten in Gent met prachtige websites die bovenaan in Google staan. Contacteer ons en ontdek waarom onze klanten zo tevreden zijn!

Lees meer in dit artikel van WebFX: “Waarom is webdesign zo belangrijk?”

Webdesignbureau's in regio Gent

Bekijk hier zelf de kaart van Gent. Wil je echter een digitale strategie van de hoogste kwaliteit? Contacteer Varamedia en plan een eerste gesprek in. Wij bespreken graag met jou de beste web strategie voor jouw bedrijf, volledig vrijblijvend.

Geïnteresseerd in goede webdesign?

Heb je graag goede, functionele webdesign die ook nog eens goed scoort in Google? Varamedia kan je perfect helpen!

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wil je scoren met je website in Gent en elders?

5/5

Meer dan +40 tevreden klanten

Kies Varamedia als jouw webdesign partner

Gerelateerde artikels

Webdesign

Webdesign bedrijf België

Strategie en visie brengen een slimme ondernemer al heel ver: een bloeiend bedrijf kan niet zonde...

Webdesign

Landingspagina

Een goede landingspagina flow is van onschatbare waarde voor jouw bedrijf. Varamedia is jouw exp...

Webdesign

Webdesign Brussel

Ben je op zoek naar een professioneel webdesignbureau dat jouw bedrijf in regio Brussel kan helpe...

Webdesign

Copywriting bureau

Als gespecialiseerd copywriting bureau weten wij met onze 15 copywriters als geen ander wat de im...

Webdesign

Copywriter Hasselt

Zoek je een copywriter in Hasselt voor je bedrijf? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want ons d...

Webdesign

Webdesign Brugge

Varamedia: jouw webdesign partner in Brugge. Wil je graag een WordPress website laten maken voor ...

Webdesign

Webdesign Geel

Ben je op zoek naar een webdesign bureau in Geel dat voor verbluffende webdesign kan zorgen voor ...

Webdesign

Webdesign

Het uiterlijk van je website is cruciaal voor het aantrekken en behouden van nieuwe klanten. Vara...

Webdesign

Webdesign België

Ben je op zoek naar een Belgisch webdesignbureau? Heb je een nieuwe, professionele website nodig?...

Webdesign

Webdesign Antwerpen

Ben je op zoek naar de beste webdesigner in Antwerpen? Heb je een nieuwe, professionele website n...

Webdesign

Webdesign België

Ben je op zoek naar een Belgisch webdesignbureau? Heb je een nieuwe, professionele website nodig?...

Webdesign

Webdesign Kortrijk

Op zoek naar verbluffende webdesign voor jouw bedrijf in Kortrijk? Heb je daarbij graag dat je we...

Webdesign

Copywriter Oostende

Is je bedrijf op zoek naar een copywritingbureau of copywriter in Oostende? Dan ben je bij ons op...

Webdesign

Webdesign Limburg

Een sterke website moet voor jouw Limburgs bedrijf een aantal dingen doen: het moet jou en je p...

Webdesign

Landingspagina

Een goede landingspagina flow is van onschatbare waarde voor jouw bedrijf. Varamedia is jouw exp...

Webdesign

Copywriting bureau

Als gespecialiseerd copywriting bureau weten wij met onze 15 copywriters als geen ander wat de im...

Wil je scoren met je website in Gent en elders?

Contactformulier (Artikels POPUP)

Formulier dat wordt geïntegreerd op de artikels in de vorm van een popup.

Naam*(Vereist)
* verplicht in te vullen