Varamedia logo
20+

Webdesign in regio Gent: kies voor Varamedia

Ben je op zoek naar de beste webdesigner in Gent? Heb je een nieuwe, professionele website nodig? Of is je bestaande website nog niet geoptimaliseerd door webdesign experten? 

Varamedia helpt je om een professionele website te creëren die volledig bij jouw bedrijf past. Met onze jarenlange expertise zorgen we voor een website die doet wat het moet doen: leads genererenmeer verkopen realiseren en potentiële klanten aantrekken!

Je bent hier:

Webdesign met dat beetje méér

Varamedia is gespecialiseerd in webdesign en heeft hoofdkantoor in Beernem (op 20 kilometer van Gent). Wij zijn een gedreven team webdesigners en bouwen krachtige websites op maat met als doelstellingen resultaten genereren:

  1. Leads (contactopnames)
  2. Sales

Da’s juist: een website heeft bij ons en hoger doel, namelijk een bedrijf zichtbaar maken, veel verkeer aantrekken en dat verkeer ook omzetten in waardevolle acties. 

De meeste dienstenbedrijven zoeken bijvoorbeeld waardevolle en kwalitatieve leads, terwijl veel e-commerce bedrijven voornamelijk gericht zijn op sales. In veel gevallen combineren deze websites zelfs beiden. 

Wat jouw doelstellingen ook zijn: het webdesign team van Varamedia verwelkomt graag jouw project.

Krachtige content om te scoren in Google

Maar een website alleen is niet genoeg. Deze moet uiteraard gevuld worden met veel pagina’s en content, wil je hem vindbaar maken in Google.

Varamedia heeft een gespecialiseerd SEO Content Writing team dat zich helemaal smijt in vliegensvlugge en krachtige copywriting. Zo creëren wij tientallen interessante webpagina’s met sterke SEO

Luister naar tevreden klanten

Play Video

Mr. Franklin

Play Video

Sojka

Play Video

Tervia's

Play Video

Dinac

Play Video

Vroman

Play Video

ExStra

Play Video

Buildinc

Play Video

Meer inspiratie

Professionele webdesigners in Gent

Is je onderneming gevestigd in regio Gent? Dan wil je natuurlijk webdesigners vinden die in de regio van Gent werkzaam zijn. Zo ben je altijd zeker van een nauw opgevolgde communicatie en kan je gemakkelijk eens langskomen in ons modern landschapskantoor.

Je wilt daarbij natuurlijk een webdesign bureau dat een creatieve, doch efficiënte aanpak hanteert. Je website is namelijk de belangrijkste factor in online marketing. Voor een goede digitale strategie moet je dus een uitstekende website laten maken. Alleen zo wordt je vlot gevonden via zoekmachines.

Je kan dit deels via online advertenties doen, maar om écht goede leads te generen zijn mooie grafische ontwerpen, sterke content en zoekmachine-optimalisatie essentieel.

Bij Varamedia hebben we al tientallen super tevreden klanten in Gent en omstreken. We zorgen voor een nieuwe website of tillen je huidige website tot een hoger niveau, met resultatengarantie.

Bekijk enkele voorbeelden van ons werk

Zoek je een ervaren marketing agency dat de geheimen van online groei kent? Treed in contact met Varamedia en laat je begeleiden doorheen alle mogelijkheden in digitale marketing. Wij kijken steeds maar naar één factor: rendement. 

Wil je je website transformeren met het beste webdesign?

Webdesign en leadgeneratie

E-mail marketing

Je website moet er niet enkel goed uitzien, hij moet ook goed werken binnen je online marketing plan en gebruiksvriendelijk zijn. Een website is een essentieel element om leads te genereren.

Hier overlopen we de 3 meest belangrijke aandachtspunten bij een website die én een mooi webdesign heeft én gemakkelijk gevonden wordt in Google én veel leads en omzet genereert.

1. Herkenbaarheid van de huisstijl

Om op het web snel gevonden te worden en hoger te scoren dan de concurrentie, moet je een website hebben die een goede huisstijl heeft.

Een herkenbare huisstijl is niet iets dat enkel voor grotere bedrijven belangrijk is. Ook een kleine onderneming denkt best goed na over hun eigen huisstijl.

De bekendste websites kan je allemaal herkennen puur op basis van de huisstijl. Daarom spenderen webdesigners ook zoveel moeite om een gepaste design te ontwikkelen. Als bezoekers je website blijven herkennen, blijven ze je ook kennen.

Wedden dat je alle bedrijven in dit artikel van Insider puur aan hun karakteristieke font kunt herkennen?

Krijg de mooiste website uit Gent en ver daarbuiten

2. Goede content

Je website heeft ook goede content nodig. Zo leren potentiële klanten meer over je bedrijf en de producten die je verkoopt. Het vergroot ook je online aanwezigheid door meer content te hebben dat zoekmachines kunnen lezen.

Goede content en copywriting zal een bezoeker overtuigen om een klant te worden. En daar draait het allemaal om!

Lees ook: hoe een content marketing bureau je helpt winnen in Google.

3. E-commerce

Als je producten online verkoopt, heb je liefst ook een website met webshop functionaliteit. Dit maakt je website gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Ze worden niet gestuurd naar een website zoals Etsy, maar blijven op je eigen website.

Voor een professionele website is het beter om de nieuwste technologieën rechtstreeks op je website te hebben. Zo zorg je ervoor dat de conversie van bezoeker naar klant op je eigen website gebeurt.

Wat doen wij voor onze klanten?

Prachtige webdesign én sterke online marketing. Dat is de combinatie dat van Varamedia zo’n goed webdesignbureau maakt. Wij zorgen voor een mooie huisstijl, gepersonaliseerd voor jouw bedrijf. Door onze jarenlange ervaring in SEO belandt je website voor je het weet op de eerste plaats.

Een van de sterktepunten van Varamedia is onze expertise in SEO (zoekmachine optimalisatie). Je prachtige, professionele website zal hierdoor ook hoog scoren in Google. 

Bij het ontwerpen van de website, zorgen we ervoor dat alles geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Zo sta je in no time op de eerste plaats in Google.

Met ons team copywriters in Gent zorgen wij voor interessante, commerciële teksten. Door onze jarenlange kennis van SEO en heel wat creativiteit, zullen bezoekers graag blijven lezen. Gepaard met goed webdesign, krijg je dan een verbluffende website.

Niet zomaar content, maar sterke SEO copywriting. We analyseren eerst de concurrenten op de volledige eerste pagina van Google en kijken waarmee zij zo hoog ranken. Onder meer de tekstlengte, het aantal titels, de topics en de tone-of-voice nemen we mee in rekening.

WordPress is een kwalitatief content management systeem. Het is uiterst geschikt voor een professionele website. Je hebt zo een goede, functionele website voor een goede prijs! 

WordPress is ook heel geschikt voor SEO! 

Door de gebruiksvriendelijkheid en breed scala aan plugins blijft je website constant geoptimaliseerd voor Google. Je kan heel snel zelf aanpassingen doorvoeren. WordPress is namelijk bijzonder gebruiksvriendelijk.

Onze webdesigners letten bij de creatie van een nieuwe website ook op een mobielvriendelijke uitwerking. Dit is een deel van web development dat wel eens vergeten wordt. Een website moet echter op elk apparaat aangenaam en functioneel werken.

Voor leadgeneratie is dit ongelofelijk belangrijk! Steeds meer mensen gaan op het web via hun smartphone of tablet. Als je website dan niet werkt, klikken ze gewoon door naar de volgende website die wel werkt.

Webdesign in Gent

Zoek je een webdesignbureau dat jouw bedrijf in Gent kan helpen? Vind hieronder een beknopte lijst van een aantal goede webdesign bureau’s in Gent.

Varamedia: de beste webdesigner in Gent

Een te grote uitspraak? Of hebben we misschien wel gelijk? Bij Varamedia creëren we verbluffende websites volgens jullie huisstijl.

Anders dan andere webdesigners, zorgen we er ook voor dat je website rendeert met een ingebouwd online marketingsysteem. Hiermee zal je bedrijf sterk groeien en wordt je website een belangrijke motor in het genereren van leads.

We hebben al tientallen tevreden klanten in Gent met prachtige websites die bovenaan in Google staan. Contacteer ons en ontdek waarom onze klanten zo tevreden zijn!

Lees meer in dit artikel van WebFX: “Waarom is webdesign zo belangrijk?”

Webdesignbureau's in regio Gent

Bekijk hier zelf de kaart van Gent. Wil je echter een digitale strategie van de hoogste kwaliteit? Contacteer Varamedia en plan een eerste gesprek in. Wij bespreken graag met jou de beste web strategie voor jouw bedrijf, volledig vrijblijvend.

Geïnteresseerd in goede webdesign?

Wil je scoren met je website in Gent en elders?

5/5

Meer dan +40 tevreden klanten

Kies Varamedia als jouw webdesign partner

Gerelateerde artikels

Webdesign

Webdesign

Het uiterlijk van je website is cruciaal voor het aantrekken en behouden van nieuwe klanten. Varamedia is gespecialiseerd in converterend webdesign: dat betekent dat we zowel aandacht hebben voor het designaspect van nieuwe websites als het commerciële aspect en de vindbaarheid in Google. Want een mooie website die nergens wordt gevonden of mensen ook niet aanspoort om contact op te nemen of een aanvraag te doen: daar heeft niemand wat aan, niet?

Webdesign

Webdesign Antwerpen

Ben je op zoek naar de beste webdesigner in Antwerpen? Heb je een nieuwe, professionele website nodig? Of is je bestaande website nog niet geoptimaliseerd door webdesign experten?

Varamedia helpt je om een professionele website te creëren die volledig bij jouw bedrijf past. Met onze jarenlange expertise zorgen we voor een website die doet wat het moet doen: leads genererenmeer verkopen realiseren en potentiële klanten aantrekken!

Webdesign

Webdesign in Brugge

Varamedia: jouw webdesign partner in Brugge. Wil je graag een WordPress website laten maken voor jouw bedrijf of organisatie? Varamedia bouwt voor jou een betaalbare en complete WordPress website, volledig uitgerust voor de beste SEO-opbouw.

Webdesign

Webdesign West-Vlaanderen

Ben jij op zoek naar een professioneel webdesign voor de website van jouw bedrijf? Varamedia is het beste webdesign bureau in West-Vlaanderen en omstreken, gespecialiseerd in het maken van websites die bezoekers converteren naar terugkerende klanten! Ontdek op deze pagina onze expertise in webdesign (West-Vlaanderen, België).

Webdesign

Copywriter Oostende

Is je bedrijf op zoek naar een copywritingbureau of copywriter in Oostende? Dan ben je bij ons op het juiste adres, want bij Varamedia hebben wij een heel team SEO-copywriters die staan te trappelen om te schrijven aan de toekomst van jouw bedrijf.

Ons digitaal marketing bureau is werkzaam in de hele regio rond Oostende.

Webdesign

UI UX design

In de snel evoluerende wereld van digitale producten speelt UI UX design een cruciale rol bij het creëren van succesvolle en gebruiksvriendelijke digitale ervaringen. Het is echter meer dan alleen het creëren van iets dat er goed uitziet. Het gaat erom een product te ontwerpen dat goed werkt en tegelijkertijd voldoet aan de behoeften en wensen van de gebruiker. In dit artikel duiken we dieper in het concept van UI UX design en verduidelijken we het belang van een goede gebruikersinterface in het huidige digitale landschap.

Webdesign

Webdesign beernem

Ben je op zoek naar een professioneel webdesign bureau in Beernem, West-Vlaanderen? Wil je een website die niet alleen goed uitziet, maar ook effectief converteert?

Bij Varamedia (gespecialiseerd in webdesign in Beernem) begrijpen we dat een online aanwezigheid essentieel is in de digitale wereld van vandaag. Daarom bieden wij een op maat gemaakt webdesign dat aansluit bij jouw wensen en doelstellingen.

Webdesign

Webdesign in Geel

Ben je op zoek naar een webdesign bureau in Geel dat voor verbluffende webdesign kan zorgen voor jouw bedrijf? Brengt je website nog niets op in jouw online marketing strategie? Varamedia staat voor je klaar met een flinke dosis expertise.

Je professionele website laten maken bij Varamedia betekent: meer leads, meer verkopen, kortom: meer resultaten.

Webdesign

Webdesign Oostkamp

Een converterend webdesign is essentieel voor wie een sterke online aanwezigheid wil opbouwen voor zijn bedrijf. Varamedia is met zijn jarenlange ervaring in online marketing de beste keuze als partner voor professioneel webdesign in Oostkamp!

Varamedia is één van de beste webdesign bedrijven van België, West-Vlaanderen. Ontdek hoe onze getalenteerde webdesigners het verschil kunnen maken voor jouw website.

Wil je scoren met je website in Gent en elders?

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?