Webdesignbureau in Limburg

DEEL DIT

Op zoek naar een webdesignbureau in Limburg?

Varamedia is een premium webdesignbureau in Limburg. Wij zijn webdesigners met een unieke skillset in SEO: elk van onze websiteprojecten krijgt een geavanceerd SEO-programma voor maximale vindbaarheid in Google. 

En neen, dat merkt u niet aan het prijskaartje!

Onze klanten kunnen live hun resultaten (lees: conversies zoals leadaanvragen) opvolgen. Dat maakt van Varamedia het grootste WordPress Website Agency met SEO-focus van Vlaanderen. 

Logo

Enkele krachtige websites in Limburg met leadgeneratie

Bekijk deze websites: stuk voor stuk krachtige voorbeelden van hoe het ook kan! Deze websites zijn enkele van de vele voorbeelden van success cases in Limburg. Hierin staat een krachtige leadgeneratie centraal. 


Zoek je ook een krachtige website voor je bedrijf? Wil je je groei verzekeren en zorgen voor een stabiele instroom van leads? Het Limburgs webdesignbureau Varamedia heeft een unieke visie op leadgeneratie in websitebouw.

 

Varamedia designt websites die mooi zijn, gebruiksvriendelijk zijn EN sterk converteren dankzij onze geavanceerde SEO-technieken en marketingtechnieken. Deze zitten steeds inbegrepen in het totale servicepakket. Ons doel? Zo snel mogelijk zorgen voor een meetbare ROI. Deze ROI meten wij door het aantal inkomende leads via Google meticuleus op te volgen. 

Zwembaden Valkenborgh Hasselt

Zwembaden Valkenborgh (Hasselt)

Zwembaden Valkenborgh is een familiebedrijf dat zich laat omringen door een team van vakmensen. Samen hebben ze zich gespecialiseerd in het realiseren van totaalprojecten. Dankzij de website vinden veel leads hun weg naar dit bedrijf.

Beulen Hasselt

Beulen (Hasselt)

Beulen is een houthandel en familiebedrijf van reeds 4 generaties. In een ruime showroom heb je een ruime keuze aan topmerken zoals Holz Bois, Meister en Parador. Via de website kan je een afspraak maken. Door het mooie design van de website raken veel klanten overtuigd om hun gegevens achter te laten.

Belisol Hasselt

Belisol (Hasselt)

In 1977 zag de wereld van ramen en deuren er volledig anders uit. Je kocht eigenlijk ramen en deuren op basis van een vage beschrijving, zonder ze ooit in het echt gezien te hebben. Belisol bracht hier verandering in met o.m. een gigantische marketingstrategie. Hierin past ook een prachtig webdesign dat potentiële prospects en leads overtuigt!

Gratis site audit

Laat je website en/of digitale marketing nakijken door een expert op vlak van SEO- en leadgeneratie opportuniteiten.

google page speed
Webdesignbureau

Varamedia: hét Limburgs webbureau dat je zoekt

Ben jij een ondernemer en heb je de handen vol met administratie, marketing enzovoort? Dan ben je hier op de goede plek: Varamedia ontzorgt ondernemers digitaal. 

Wij helpen namelijk startende maar ook ervaren ondernemers met het opbouwen van krachtige websites gemaakt voor leadgeneratie. Als webdesignbureau uit Limburg hebben wij de juiste referenties. 


Kaart

Alle webdesign bureaus in Vlaanderen. Lijst op basis van data in Trendstop.

Tijdens een gesprek gaan we na wat jouw vereisten zijn van jouw website en online impact. Met onze skills gaan wij aan de slag om een website af te leveren met een professioneel webdesign dat jouw klanten aantrekt en vooral: leads genereert!

Ons webdesignkantoor in Limburg

Webdesignbureau in Oost-Vlaanderen

Limburg: de provincie van Haspengouw, de Kempen, het Kempens Bekken, het Kempens Plateau, het Maasland, de Oostelijke Mijnstreek, Vijvergebied Midden-Limburg, de Voerstreek en Zuid-Limburg. Zoveel streken in Limburg!

Trouwens, we haalden onze mosterd voor deze streken via deze Wikipedia-pagina. We weten veel, maar niet alles... Zeker niet over Limburg, een prachtige provincie die zoveel verborgen parels kent.

Enfin, het moet gezegd dat Limburg een welvarende en interessante regio is om in te ondernemen. Er is een rijke diversiteit in deze provincie en dat is waarom wij hier met plezier elke dag opnieuw Limburgse ondernemers helpen met digitaal ondernemen. We zorgen niet enkel voor hun webdesign: neen, we zorgen voor hun instroom van kwalitatieve leads. Immers: dat is uiteindelijk waar het hele webdesignverhaal voor bedoeld is! Een website moet renderen. 

Varamedia heeft verschillende locaties in Limburg. We zijn partner van een grote kantorengroep die locaties heeft in heel Vlaanderen. Hierdoor hebben wij een lokale nabijheid bij onze klanten en de klanten van onze klanten.

ANDERE PROVINCIES IN VLAANDEREN

Waar vind je een webdesignbureau?

Uiteraard vind je in elke provincie en zelfs in de meeste Vlaamse steden en gemeenten een webdesignbureau. Varamedia is actief in elke provincie van Vlaanderen met verschillende kantoorpunten. Daarnaast staat Varamedia gekend als betaalbare marketing en webdesign agency waar je geen arm of been kwijt bent als je onze factuur ziet verschijnen. Betaalbaar, gebruiksvriendelijk, doeltreffend in leadgeneratie (rendement return on investment) en betrouwbaar in service!

Top 20 webdesignbureaus in Limburg*

De website Sortlist catalogeert volgende bureaus in de top 20 webdesignbureaus in Limburg:


 • Varamedia Webdesign
 • Dropsolid
 • RCA
 • Born Digital
 • Fundra Studio
 • Brainland
 • Liswood & Tache
 • Salamander
 • Mentall
 • ZOZ Reclamebureau


 • Ireto
 • Aimweb
 • Blue Zoo
 • NYBE
 • Impressie
 • Appwise
 • A2Z support
 • Straffer
 • ITSL
 • Creatic Digital Agency

Waarom je WordPress website laten bouwen door Varamedia Webdesign

Sinds 2010 is Varamedia actief als webdesignbureau in Limburg. Onze focus ligt op websites die krachtige leadgeneratie doen via SEO. We optimaliseren de websites zodanig dat zoekmachines als Google de websites graag hoge posities geven op belangrijke plaatsen.


Op zoek naar een website die zichzelf in een veelvoud terugverdient? Is je business afhankelijk van leads en zoek je een krachtig kanaal waarlangs de leads hun instroom vinden? Neem contact op met ons via het contactformulier. Of bel ons rechtstreeks op.

Jeroen Van Raemdonck

Heeft u nood aan een betrouwbare webdesign partner? Wilt u uw digitale resultaten in Limburg en daarbuiten uitbouwen? Wij hebben een no nonsense agency aanpak. Onze focus ligt op leadgeneratie, niet op mooie rapportjes. Wij leveren echte resultaten. Een sterk meetbare omzettoename. Ik sta hiervoor persoonlijk garant!

Jeroen Van Raemdonck ‧ Zaakvoerder, Webdesigner, Marketingexpert

Welke voordelen biedt ons Limburgs webdesignbureau? 

Webdesignbureaus zoals Varamedia hebben een groot arsenaal aan website-oplossingen: denk aan responsieve websites, websites met een prachtig design (om klanten te overtuigen) of websites voor leadgeneratie (om veel nieuwe klanten aan te trekken).

Websites die zichzelf snel terugverdienen

Wil je een mooie website als een soort elektronisch visitekaartje? Dan is Varamedia niet het webdesignbureau waarnaar je op zoek bent. Wij bouwen enkel websites die zichzelf sterk terugverdienen met een krachtige leadgeneratie strategie. 

Is je business afhankelijk van leads en wil je een sterke website die zorgt dat de telefoon altijd blijft rinkelen? Lees dan zeker verder. 

In Limburg zijn wij als webdesignkantoor sterk actief met veel tevreden klanten en maandelijks vele duizenden leads die wij genereren in naam van onze klanten. Daarom worden wij door onze partners echt beschouwd als een groeipartner. 

Benieuwd naar wat allemaal mogelijk is? Treed in contact met ons team in Limburg en wij bezorgen je een gratis websitestrategie voor leadgeneratie

Varamedia heeft een webdesignbureau in Limburg en heeft verschillende klanten uit alle streken van Limburg: Hasselt, Genk, Tongeren, Sint-Truiden, Maasmechelen, Meeuwen-Gruitrode, Tessenderlo, Lommel, Peer, Bilzen en noem maar op.

Betaalbare websites

Maakt het veel uit hoeveel iets kost als het zichzelf in een tienvoud terugverdient? Eigenlijk niet. Maar toch hanteren wij de meest betaalbare prijzen in de sector.

Varamedia biedt websites en marketing aan heel lage prijzen. Hierin zit alles inbegrepen: bouw van de website, onderhoud, websitebeheer, marketing, SEO en rapportering. 

Elke maand krijg je namelijk twee type rapporten in je mailbox waarin de laatste stand van zaken van je website wordt toegelicht. Deze vorm van transparantie wordt erg gewaardeerd door onze klanten. Neen, in deze rapporten hebben we het niet over hoeveel weergaven  je website kreeg in de afgelopen periode. Wij meten maar één ding: conversies. Dat is de enige parameter die wij streng volgen. Het aantal conversies moet flink omhoog. Dat lukt prima met onze websites die speciaal gebouwd zijn om te scoren in leadgeneratie!

Neem vandaag nog contact op met ons:

 • Mooie websites
  Mooie websites die meer doen dan enkel mooi zijn. Wij bouwen geen elektronische visitekaartjes maar elektronische leadgeneratoren. Wij laten bedrijven met onze websitediensten sterk groeien in omzet en verkoop.
 • Topservice en hoge klanttevredenheid
  Een probleem? Een last-minute wijziging? Wij hebben 24/7 permanentie. Wij helpen je altijd. Onze klanten krijgen elk een eigen persoonlijke websitemanager.
 • Marketingresultaten
  Wij koppelen al onze websites aan een marketingpakket. Zo wordt je website snel en grondig door Google opgepikt. 1 of 2 marketingrapporten per maand, inbegrepen in de prijs.
varamedia-webdesign-bureau

Reageer of stel een vraag

Naam*
E-mail*
Bericht
0 of 350
>