Varamedia logo

Webdesign België

Ben je op zoek naar een Belgisch webdesignbureau? Heb je een nieuwe, professionele website nodig? Of is je bestaande website nog niet geoptimaliseerd door webdesign experten? 

Varamedia helpt je om een professionele website te creëren die volledig bij jouw bedrijf past. Met onze jarenlange expertise zorgen we voor een website die doet wat het moet doen: leads genererenmeer verkopen realiseren en potentiële klanten aantrekken!

Je bent hier:
Webdesign België

Professionele webdesigners in België

Als je bedrijf gevestigd is in Vlaanderen, heb je liefst een webdesign bedrijf dat ook in België werkzaam is. Zo verloopt de communicatie altijd vlot en niet enkel via een occasionele e-mail. 

Je hebt hierbij liefst ook een webdesign bedrijf met veel ervaring. Je website is namelijk een belangrijke motor in je online marketing en communicatie.

Het is juist via je website dat je gevonden kan worden in zoekmachines. Hierbij is mooie webdesign, goede content en zoekmachineoptimalisatie essentieel.

Bij Varamedia hebben we al tientallen super tevreden klanten in heel België. We zorgen voor een nieuwe website of tillen je huidige website tot een hoger niveau.

Zoekmachineoptimalisatie staat bij ons centraal. Zo merk jij het snelst echte resultaten.

Wedden dat de investering in je nieuwe website zich in no time terugverdient? 

Kies Varamedia

Zoek je een ervaren marketing agency dat de geheimen van online groei kent? Treed in contact met Varamedia en laat je begeleiden doorheen alle mogelijkheden in digitale marketing. Wij kijken steeds maar naar één factor: rendement. Want goede marketing mag niets ‘kosten’ aan het bedrijf, het moet mooi rendement opleveren. 

Neem contact met ons op voor meer informatie

Voorbeeld: webdesign én leadgeneratie

BUILDINC – Tiny House expert

Wat deden we voor deze klant?

Webdesign brugge-Webdesign-varamedia

Webdesign en leadgeneratie

Webdesign brugge-Webdesign-varamedia

Je website moet er niet enkel goed uitzien, hij moet ook goed werken binnen je online marketing plan en gebruiksvriendelijk zijn. Een website is een essentieel element om leads te genereren.

Hier overlopen we de 3 meest belangrijke aandachtspunten bij een website die én een mooi webdesign heeft én gemakkelijk gevonden wordt in Google én veel leads en omzet genereert.

Varamedia is niet enkel website-ontwikkelaar maar ook volwaardig leadgeneratie bureau. Hiermee ben je dus zeker dat je niet enkel een mooie website krijgt, maar ook eentje die leads zal genereren!

Je wilt natuurlijk hoger scoren in Google dan de concurrentie. Een goede huisstijl die klanten meteen zullen herkennen is dan belangrijk. De bekendste websites kan je allemaal herkennen puur op basis van de webdesign. 

Door een consistente en herkenbare huisstijl creëer je bovendien vertrouwen bij je doelgroep. 

Zelfs zonder tekst zal je de layout van Zalando snel herkennen (en meteen zin hebben om een nieuw paar sneakers te kopen!) Als bezoekers je website blijven herkennen, blijven ze je ook kennen.

Wedden dat je alle bedrijven in volgend artikel van Insider puur aan hun karakteristieke font kunt herkennen?

Je website heeft ten tweede ook goede content nodig. Zo leren potentiële klanten meer over je bedrijf en de producten die je verkoopt. Je overtuigt hen dan met concrete voorbeelden waarom ze voor jou moeten kiezen. 

Niet onbelangrijk: door relevante content te creëren, scoor je hoger in zoekmachines als Google. En zo zal je uiteraard dan weer veel meer leads genereren.

Goede content en copywriting zal een bezoeker vervolgens overtuigen om een klant te worden. En daar draait het allemaal om!

Webdesign brugge-Webdesign-varamedia

ommerce kan enkel werken als je investeert in een aantrekkelijke webwinkel met mooie foto’s, een snelle laadtijd en een aangename user experience. 

Je kan het maken van een webshop eenvoudig houden door simpelweg een abonnement te nemen op EtsyShopify of Wix. En wist je dat zelfs Facebook en Instagram hun eigen shop aanbieden voor KMO’s? 

Voor een grote, professionele website is het beter om zelf een webshop te hebben die goed functioneert. Zo zorg je ervoor dat de conversie van bezoeker naar klant op je eigen website gebeurt.

Hier kan je kiezen voor een WordPress website met WooCommerce functionaliteit, of opteren voor een volledig systeem op maat van je organisatie en backoffice.

Laat ons je helpen met op nummer 1 ranken met je WordPress website.

Bespreek 30 minuten vrijblijvend en gratis je project met een van onze ervaren WordPress SEO consultants. Wij tonen je alle voordelen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Zelf een WordPress website maken

Toch is het niet altijd een goed idee om WordPress echt helemaal zelf te maken: je zal er veel tijd in stoppen en het eindresultaat zal nooit honderd procent professioneel zijn. 

De vraag is altijd: geld of tijd? Wat investeer je het liefst? Als je zaak goed draait en je wilt snel groeien, kies dan voor snelheid en stop je eigen tijd niet in het gigantische project dat je website zal worden.

Betalen hoort erbij

De belangrijkste functies en plugins in je WordPress site zijn bovendien vaak toch betalend. 

Je hebt met WordPress bijna altijd plugins nodig. Daarbij is het ook belangrijk om te weten welke plugins de moeite en het geld waard zijn en welke niet. Dat uitzoeken is niet altijd even simpel.

Je laat je WordPress website beter ontwerpen door een webdesigner die gespecialiseerd is in het maken van prachtige websites. Je hebt namelijk een website nodig die bij jouw bedrijf past. 

Ben je ambitieus? Dan zit je bij onze ambitieuze webdesigners op het juiste adres!

Onze resultatengarantie

De webdesigners bij Varamedia ontwerpen voor jou een website met zowel prachtige webdesign als sterke online marketing

Wij zorgen voor een mooie huisstijl, gepersonaliseerd voor jouw bedrijf. Je website zal ook goed vindbaar zijn in Google door onze jarenlange ervaring in SEO.

Wordpress Tips and Tricks - Websites - Varamedia -6

Varamedia is een online marketing agency met kennis in webdesign én SEO (zoekmachine optimalisatie). 

Wij letten dus zowel op hoe je website er uitziet als op hoe je website in Google scoort. Bij het ontwerpen van de website, zorgen we ervoor dat alles geoptimaliseerd is voor zoekmachines. 

Zo sta je in no time op de eerste plaats in Google.

Met ons team copywriters zorgen wij voor interessante content. Met onze commerciële webteksten zorgen wij voor een hoge conversie. 

Door onze jarenlange kennis van SEO en een beetje creativiteit, zullen bezoekers graag blijven lezen en worden ze uiteindelijk tevreden klanten.

Wordpress Tips and Tricks - Websites - Varamedia -10

Door de technische kennis van onze webdesigners kan je rekenen op een mobielvriendelijke website. Ze zorgen ervoor dat je website op elk apparaat aangenaam en functioneel werkt. Dit betekent een responsief design en duidelijke webdesign voor elk scherm.

Dit helpt ook enorm bij leadgeneratie. Mensen zitten niet enkel via een computerscherm op het web, maar ook via smartphones en tablets. Als je website niet werkt of onleesbaar wordt op een kleiner scherm, klikken bezoekers snel weer weg.

Online marketing bureau-digital marketing-varamedia

Wij geloven in WordPress dat het perfecte platform is voor een moderne website. Je hebt zo een goede, functionele website voor een goede prijs! WordPress is namelijk geoptimaliseerd voor SEO! Door de gebruiksvriendelijkheid en tal van plugins is zoekmachine optimalisatie in WordPress heel gemakkelijk.

Gratis marketing audit

Copywriter gezocht-content marketing-varamedia

We overtuigen je graag nog meer met een gratis marketing audit. We analyseren je website en geven je tips op vlak van leadgeneratie, SEO en SEA. Wij helpen van je website een digitale leadgenerator te maken.

Webdesign in België

Zoek je een webdesignbureau dat jouw bedrijf in België kan helpen? Vind hieronder een beknopte lijst van een aantal goede webdesign bureau’s in België.

Varamedia: het strafste webdesign agency in België

Je zou kunnen denken dat we overdrijven, maar misschien doen we dat helemaal niet. We creëren bijzonder mooie websites volgens jullie huisstijl.

Anders dan andere webdesign bureau’s, zorgen we er ook voor dat je website rendeert met een ingebouwd marketingsysteem voor Google-vindbaarheid. Hiermee zal je bedrijf sterk groeien en wordt je website een belangrijke motor in het genereren van leads.

Een website is namelijk de belangrijkste plaats om goede resultaten te bekomen. Met ons team copywriters en webdesigners sta je voor je het weet op de eerste plaats in Google! 

We hebben al tientallen tevreden Belgische klanten met prachtige websites die bovenaan in Google staan. Contacteer ons en ontdek waarom onze klanten zo tevreden zijn!

Lees meer: “Waarom is design in websites zo belangrijk?”

Webdesignbureau's in België

Bekijk hier zelf de kaart van België maar weet vooral: Varamedia is er om je te helpen. Klaar voor een digitale marketing naar het hoogste niveau? Neem vrijblijvend contact op en plan je eerste gesprek.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Hoeveel kost webdesign?

De tarieven voor een webdesigner kunnen nogal uiteenlopen. Factoren die de prijs betalen zijn:

Je nichtje of neefje dat net afgestudeerd is als webdesigner zal een lagere prijs vragen, maar heeft ook veel minder expertise. Voor een professionele website is dat niet altijd de beste optie.

Een goede nieuwe website kost in het begin soms veel geld, maar zal uiteindelijk ook veel geld opbrengen. Een hoge ranking in Google zal ervoor zorgen dat je website gevonden wordt en veel klanten aantrekt.

Weet je graag eerst exact waar je voor betaald? Vraag een gratis marketing audit aan.

Webdesign opleidingen

Leer je graag meer bij over webdesign? Dan kan je een webdesignopleiding volgen. Om een volwaardig webdesigner te worden, moet je vaak webdevelopment gestudeerd hebben. 

Er zijn echter steeds meer autodidacten die via online cursussen en veel werkervaring uitstekende webdesigners worden. Je vindt tutorials op YouTube, maar ook cursussen via Udemy en Skillcrush

Snel een basis HTML leren? Kijk eens naar deze gratis HTML-cursus van Codecademy!

Wij bieden zelf ook opleidingen aan. Wil je bijleren over webdesign in WordPress, SEO of Google Ads? Contacteer ons!

Geïnteresseerd in goede webdesign?

Heb je graag een mooie website die ook nog eens goed scoort in Google? Dan is jouw bedrijf en Varamedia een perfecte match voor je webdesign project! 

Wij werken met ambitieuze bedrijven die prachtig design graag combineren met resultaten. 

Contacteer ons voor een gratis marketing audit en plan een eerste gesprek in. We leggen je graag uit wat we voor jou kunnen doen.

Interesse in veel meer leads, zelfs met een beperkt budget? Contacteer ons

5/5

Meer dan +40 tevreden klanten

Kies Varamedia als jouw PPC Expert

Gerelateerde artikels

Webdesign

Webdesign

Het uiterlijk van je website is cruciaal voor het aantrekken en behouden van nieuwe klanten. Vara...

Webdesign

Copywriting bureau

Als gespecialiseerd copywriting bureau weten wij met onze 15 copywriters als geen ander wat de im...

Webdesign

UI UX design

In de snel evoluerende wereld van digitale producten speelt UI UX design een cruciale rol bij het...

Webdesign

Webdesign Limburg

Een sterke website moet voor jouw Limburgs bedrijf een aantal dingen doen: het moet jou en je p...

Webdesign

Webdesign Antwerpen

Ben je op zoek naar de beste webdesigner in Antwerpen? Heb je een nieuwe, professionele website n...

Webdesign

Webdesign Antwerpen

Ben je op zoek naar de beste webdesigner in Antwerpen? Heb je een nieuwe, professionele website n...

Webdesign

Copywriter tarieven

Wij vertellen je in dit artikel alles over de gangbare copywriter tarieven om teksten voor je bed...

Webdesign

Webdesign bedrijf België

Strategie en visie brengen een slimme ondernemer al heel ver: een bloeiend bedrijf kan niet zonde...

Webdesign

Webdesign Geel

Ben je op zoek naar een webdesign bureau in Geel dat voor verbluffende webdesign kan zorgen voor ...

Webdesign

Copywriter Hasselt

Zoek je een copywriter in Hasselt voor je bedrijf? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want ons d...

Webdesign

Webdesign Brugge

Varamedia: jouw webdesign partner in Brugge. Wil je graag een WordPress website laten maken voor ...

Webdesign

Webdesign Kortrijk

Op zoek naar verbluffende webdesign voor jouw bedrijf in Kortrijk? Heb je daarbij graag dat je we...

Webdesign

Copywriter Oostende

Is je bedrijf op zoek naar een copywritingbureau of copywriter in Oostende? Dan ben je bij ons op...

Webdesign

Webdesign Geel

Ben je op zoek naar een webdesign bureau in Geel dat voor verbluffende webdesign kan zorgen voor ...

Webdesign

Copywriting bureau

Als gespecialiseerd copywriting bureau weten wij met onze 15 copywriters als geen ander wat de im...

Webdesign

Webdesign Brussel

Ben je op zoek naar een professioneel webdesignbureau dat jouw bedrijf in regio Brussel kan helpe...

Interesse in veel meer leads, zelfs met een beperkt budget? Contacteer ons

Contactformulier (Artikels POPUP)

Formulier dat wordt geïntegreerd op de artikels in de vorm van een popup.

Naam*(Vereist)
* verplicht in te vullen