Varamedia logo
33+
Varamedia
Andries De Clippeleir

Andries De Clippeleir

Senior Google Advertising en Analytics Expert

Wie ben ik?

Na meer dan tien jaar actief te zijn in het vak, ben ik nog steeds gepassioneerd door performance marketing. Het meetbaar maken van online marketing en het behalen van een positieve ROI voor klanten is mijn drijfveer. In mijn carrière heb ik zowel voor multinationals als voor KMO’s en kleine bedrijven gewerkt. Elk type bedrijf heeft zijn eigen uitdagingen en behoeften, wat voor de nodige afwisseling zorgt en mij scherp houdt. Als zelfstandige (DCOM - De Clippeleir Online Marketing) werk ik doordeweeks bij Varamedia. In het weekend kun je mij vaak terugvinden in de feestzaal die ik heb overgenomen van mijn grootmoeder.

Persoonlijk

Ik woon in het prachtige Aaigem (Erpe-Mere) met mijn vrouw en twee fantastische kinderen. In mijn vrije tijd houd ik van voetbal, gamen, badminton en af en toe naar een concert gaan.

Zoekwoord

Het zoekwoord dat het beste bij mij past is: zoekmachines.

Waarom Varamedia?

Jeroen en ik gaan al jaren terug. We leerden elkaar kennen als collega's bij Flyer.be. Sindsdien hebben we altijd nauw contact gehouden. Ik volg Varamedia dus al een hele tijd van een afstand en kon absoluut geen nee zeggen tegen een samenwerking toen die mogelijkheid onlangs toevallig op ons pad kwam. Ik kijk er enorm naar uit om Google Ads voor de klanten van Varamedia naar een hoger niveau te tillen en mijn kennis met de andere fijne collega's te delen.

Contacteer Andries voor een vrijblijvend gesprek.

Andries's blogs

Helaas, deze persoon heeft nog geen blogs gepubliceerd.

Eén aanspreekpunt voor jouw project, Varamedia!

Contactformulier expertisepagina's

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Hidden
test veldje

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?