Varamedia logo
20+

Copywriter gezocht?
Varamedia kan helpen!

Een freelance copywriter of copywriting bureau gezocht die de teksten voor jouw bedrijf eens grondig onder (schrijvers)handen neemt? Wil je copywriters die met kennis van marketing jouw website hoog kunnen laten ranken op Google?

De SEO-copywriters bij Varamedia weten daar wel raad mee.

Je bent hier:

Copywriters bij Varamedia: Woordkunstenaars met SEO-expertise

Lange epistels of korte, catchy teksten, een professionele toon of een goeie hoek af: als je ooit een copywriter gezocht hebt, waren dit waarschijnlijk de eigenschappen waarnaar je op zoek was.

Wel, bij Varamedia schrijven wij als ervaren copywriting bureau commerciële teksten voor ambitieuze ondernemingen in heel het land. Wij bevinden ons in de regio West-Vlaanderen, maar zijn werkzaam in elke provincie en in heel wat grote steden, zoals Antwerpen, Mechelen, Leuven, Gent, Brugge,….

Onze visie? Schrijven met impact. Met onze SEO copywriting mag je erop rekenen dat jouw website niet alleen heel wat bezoekers zal trekken, maar ook de kans op conversies zal maximaliseren. Dat is toch het uiteindelijke doel, niet?

Wij houden daarbij steeds rekening met jouw wensen en gaan op zoek naar de beste manier om de merkidentiteit van jouw bedrijf zoveel mogelijk tot z’n recht te laten komen. Met veel plezier verdiepen we ons in eender welk onderwerp en zorgen we ervoor dat niet enkel bezoekers op de website, maar ook de zoekmachine Google de teksten prettig vindt.

Copywriter gezocht-content marketing-varamedia

We kiezen de juiste copywriting strategie. Wat wilt u precies bereiken met de content marketing? We kiezen een juiste strategie die aansluit bij de doelstellingen van bijvoorbeeld meer leads of sales via de website.

We kruipen in onze pen en zetten (een team van) ervaren copywriters op uw project. Is het een heel specifiek onderwerp, dan zoeken we vakexperts die inhoudelijke aanvulling geven aan de content. Zo komen we tot de meest hoogstaande copywriting die bestaat. Zowel SEO-vriendelijk als simpelweg leuk om te lezen. Een gouden combinatie voor een hoge vindbaarheid in Google.

Content heeft na verloop van tijd een optimalisatie nodig. Hierbij denken we aan het inhoudelijke (content actualiseren) maar ook aan het SEO-technische (content op websites met elkaar linken). Beide aspecten zijn belangrijk én doen copywriting content presteren.

Wij garanderen:

Zoek je een SEO Agency?

Wat doet een copywriter?

Een copywriter is meer dan een tekstschrijver. Hij is per definitie een creatieve geest die met gemak commerciële, sterke teksten uit zijn mouw schudt.
Content marketing-content marketing-varamedia

Copywriting= verkopen met woorden

Een copywriter is klantgericht en weet lezers met hun persuasieve taal te overtuigen en aan te zetten tot actie. Daarmee bedoelen we: inschrijven op een nieuwsbrief, een product of service kopen of een offerte aanvragen.

Hiervoor moet een copywriter zowel taalkundig sterk zijn, maar, en misschien zelfs nog belangrijker, ook psychologische kennis hebben. Een copywriter probeert zich in de schoenen te stellen van de doelgroep om zo de optimale, wervende teksten te kunnen schrijven.

Hoofdtaken van de copywriter

De taken van copywriters zijn heel uiteenlopend. Ze moeten zowel affiniteit hebben met online als offline communicatie, zoals:

Van concept tot afgewerkte tekst

Copywriters met een aantal jaar ervaring zullen niet enkel schrijven, maar ook bedenken. Ze creëren het juiste, creatieve concept en werken teksten uit die volledig in lijn liggen met de verbal identity van het bedrijf. 

Contacteer ons team!

Copywriter tarieven: hoeveel kost goede copywriting?

Een copywriter kan op freelance basis werken als onderdeel zijn van een copywritingbureau. De prijzen kunnen dan ook heel erg uiteenlopen. Zo zal een ervaren copywriter een flinke cent meer durven vragen dan een absolute beginner in het vak. Sommige werken daarbij met een kost per woord, terwijl anderen per uur een bedrag aanrekenen.

Ook de soort opdracht kan invloed hebben op de prijs. Een tekst met hoge moeilijkheidsgraad zal, normaal gezien, duurder zijn dan een eenvoudige opdracht.

Varamedia heeft een andere manier van werken: wij werken op projectbasis waarbij de kosten vaak veel goedkoper uitvallen. Hierbij staat ook de doelstelling veel meer centraal dan hoeveel uren we hebben geschreven of tot hoeveel woorden we zijn geraakt. We kijken bijvoorbeeld naar de doelstelling om op positie 1 in Google te komen en werken op basis van dat doen een keyword plan uit dat we nadien met copywriting invulling geven. Het gevolg is dat de website waarvoor we schrijven stijgt in de Google-rangschikking, zo meer klanten aantrekt en uiteindelijk meer omzet realiseert. En rond dat rendement draait het natuurlijk allemaal. 

webdesign en website laten maken

Hoger in Google met copywriting

Hieronder tonen we een grafiek van hoe onze SEO-teksten zorgen voor hogere posities in Google.

Copywriter gezocht? Copywriter gevonden!

Interesse in een gemotiveerd team SEO-copywriters die voor jouw bedrijf met veel plezier in hun pen kruipen? Neem contact op met Varamedia. Wij bespreken graag de mogelijkheden en wie weet worden we binnenkort wel partners.

Is teksten schrijven je grootste passie en heb je zin om ons team te versterken? Bekijk dan hier onze vacatures.

Interesse in betere content marketing voor je website en merk?

Varamedia voert copywriting opdrachten in heel Vlaanderen:

Copywriter gezocht-content marketing-varamedia

Interesse om samen te werken? Contacteer ons

5/5

Meer dan +40 tevreden klanten

Ook zulke resultaten boeken?

Gerelateerde artikels

Content marketing

Copywriter Leuven

Zoek je een copywriter in Leuven voor je bedrijf? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want ons digitaal marketing bureau bevindt zich in Beernem, op amper een boogscheut verwijderd van de mooie stad Brugge.

Niet van de regio Leuven? Niet getreurd. Wij zijn werkzaam in elke provincie en grote gemeente, zoals AntwerpenBrusselGent, Mechelen, Leuven ....

Content marketing

Copywriter Brussel

Ligt jouw bedrijf in de regio Brussel en wil je dan ook graag een copywriter of copywritingbureau dicht in de buurt? Dan ben je op de juiste pagina beland, want bij Varamedia hebben wij een heel team SEO-copywriters die staan te trappelen om te schrijven aan de toekomst van jouw bedrijf.

Ons digitaal marketing bureau is werkzaam in de hele regio rond Brussel. Zo ook in de steden Anderlecht, Sint-Gillis, Koekelberg, Ukkel, Vorst, Elsene, ...

Content marketing

Freelance copywriter

Geschreven content, zowel online als offline, is een belangrijk onderdeel van de marketing van een bedrijf. Teksten moeten daarbij niet alleen goed geschreven zijn, maar moeten er ook voor zorgen dat jouw pagina hoog scoort op Google. Helaas heeft niet elk bedrijf een schrijver met een vlotte pen én een sterke SEO-kennis in huis en en dat is net waar copywriters of content marketing bureaus te hulp kunnen schieten. Met hun dubbele expertise en jarenlange ervaring in de sector schrijven ze vlot mee aan de toekomst van je bedrijf.

Content marketing

Op zoek naar een copywriter in Lokeren? Varamedia helpt!

Is jouw bedrijf in regio Lokeren gevestigd? Zoek je een copywriter of copywriting bureau dat werkzaam is in jouw buurt? Bij Varamedia zit je sowieso goed! Wij hebben een heel team copywriters dat enthousiast is om voor jouw bedrijf in hun pen te kruipen.

Content marketing

Copywriter Gent

Zoek je een copywriter in Gent voor je bedrijf? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want ons digitaal marketing bureau bevindt zich in Beernem, op amper een boogscheut verwijderd van regio Gent.

Niet van de regio Gent? Niet getreurd. Wij zijn werkzaam in elke provincie en grote gemeente, zoals AntwerpenBrussel, Oostende, Kortrijk, Leuven ....

Content marketing

Copywriter Mechelen

Zoek je een copywriter in Mechelen voor je bedrijf? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want ons digitaal marketing bureau is sterk actief in jouw regio! Wij zijn werkzaam in elke provincie en grote gemeente, zoals AntwerpenBrussel, Gent, Mechelen, Leuven ....

Content marketing

Copywriter Brugge

Zoek je een copywriter in Brugge voor je bedrijf? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want ons digitaal marketing bureau bevindt zich in Beernem, op amper een boogscheut verwijderd van de mooie stad Brugge.

Niet van de regio Brugge? Niet getreurd. Wij zijn werkzaam in elke provincie en grote gemeente, zoals AntwerpenBrusselGent, Mechelen, Leuven ....

Content marketing

Social media en content strategie

Social media, we gebruiken het steeds meer. Je gebruikt het om je te informeren, te entertainen en sociaal contact te onderhouden. Een strategie voor je social media en content is een belangrijk onderdeel van social media marketing.

Content marketing

Copywriter Antwerpen: welkom bij Varamedia

Ligt jouw bedrijf in regio Antwerpen en wil je dan ook graag een copywriter of content marketing bureau dicht in de buurt van Antwerpen? Dan ben je op de juiste pagina beland, want bij Varamedia hebben wij een volledig team professionele copywriters die staan te trappelen om te schrijven aan de toekomst van jouw bedrijf.

Ons digitaal marketing bureau is werkzaam in heel de provincie, zoals in Antwerpen (Stad), Mechelen, Lokeren, Turnhout, Herentals, Mortsel, Lier,....

Interesse om samen te werken? Contacteer ons

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?