Copywriter gezocht?
Varamedia kan helpen!

Een freelance copywriter of copywriting bureau gezocht die de teksten voor jouw bedrijf eens grondig onder (schrijvers)handen neemt? Wil je copywriters die met kennis van marketing jouw website hoog kunnen laten ranken op Google?

De SEO-copywriters bij Varamedia weten daar wel raad mee.

Deel dit

Copywriters bij Varamedia: Woordkunstenaars met SEO-expertise

Lange epistels of korte, catchy teksten, een professionele toon of een goeie hoek af: als je ooit een copywriter gezocht hebt, waren dit waarschijnlijk de eigenschappen waarnaar je op zoek was.

Wel, bij Varamedia schrijven wij als ervaren copywriting bureau commerciële teksten voor ambitieuze ondernemingen in heel het land. Wij bevinden ons in de regio West-Vlaanderen, maar zijn werkzaam in elke provincie en in heel wat grote steden, zoals Antwerpen, Mechelen, Leuven, Gent, Brugge,….

Onze visie? Schrijven met impact. Met onze SEO copywriting mag je erop rekenen dat jouw website niet alleen heel wat bezoekers zal trekken, maar ook de kans op conversies zal maximaliseren. Dat is toch het uiteindelijke doel, niet?

Wij houden daarbij steeds rekening met jouw wensen en gaan op zoek naar de beste manier om de merkidentiteit van jouw bedrijf zoveel mogelijk tot z’n recht te laten komen. Met veel plezier verdiepen we ons in eender welk onderwerp en zorgen we ervoor dat niet enkel bezoekers op de website, maar ook de zoekmachine Google de teksten prettig vindt.

Varamedia

Content strategie

We kiezen de juiste copywriting strategie. Wat wilt u precies bereiken met de content marketing? We kiezen een juiste strategie die aansluit bij de doelstellingen van bijvoorbeeld meer leads of sales via de website.

copywriting belgië

We beginnen eraan

We kruipen in onze pen en zetten (een team van) ervaren copywriters op uw project. Is het een heel specifiek onderwerp, dan zoeken we vakexperts die inhoudelijke aanvulling geven aan de content. Zo komen we tot de meest hoogstaande copywriting die bestaat. Zowel SEO-vriendelijk als simpelweg leuk om te lezen. Een gouden combinatie voor een hoge vindbaarheid in Google.

Optimalisatie

Content heeft na verloop van tijd een optimalisatie nodig. Hierbij denken we aan het inhoudelijke (content actualiseren) maar ook aan het SEO-technische (content op websites met elkaar linken). Beide aspecten zijn belangrijk én doen copywriting content presteren.

Wij garanderen:

Wat doet een copywriter?

Een copywriter is meer dan een tekstschrijver. Hij is per definitie een creatieve geest die met gemak commerciële, sterke teksten uit zijn mouw schudt.

Copywriting= verkopen met woorden

Een copywriter is klantgericht en weet lezers met hun persuasieve taal te overtuigen en aan te zetten tot actie. Daarmee bedoelen we: inschrijven op een nieuwsbrief, een product of service kopen of een offerte aanvragen.

Hiervoor moet een copywriter zowel taalkundig sterk zijn, maar, en misschien zelfs nog belangrijker, ook psychologische kennis hebben. Een copywriter probeert zich in de schoenen te stellen van de doelgroep om zo de optimale, wervende teksten te kunnen schrijven.

Hoofdtaken van de copywriter

De taken van copywriters zijn heel uiteenlopend. Ze moeten zowel affiniteit hebben met online als offline communicatie, zoals:

Van concept tot afgewerkte tekst

Copywriters met een aantal jaar ervaring zullen niet enkel schrijven, maar ook bedenken. Ze creëren het juiste, creatieve concept en werken teksten uit die volledig in lijn liggen met de verbal identity van het bedrijf. 

stage journalistiek belgië

Copywriter tarieven: hoeveel kost goede copywriting?

Een copywriter kan op freelance basis werken als onderdeel zijn van een copywritingbureau. De prijzen kunnen dan ook heel erg uiteenlopen. Zo zal een ervaren copywriter een flinke cent meer durven vragen dan een absolute beginner in het vak. Sommige werken daarbij met een kost per woord, terwijl anderen per uur een bedrag aanrekenen.

Ook de soort opdracht kan invloed hebben op de prijs. Een tekst met hoge moeilijkheidsgraad zal, normaal gezien, duurder zijn dan een eenvoudige opdracht.

Varamedia heeft een andere manier van werken: wij werken op projectbasis waarbij de kosten vaak veel goedkoper uitvallen. Hierbij staat ook de doelstelling veel meer centraal dan hoeveel uren we hebben geschreven of tot hoeveel woorden we zijn geraakt. We kijken bijvoorbeeld naar de doelstelling om op positie 1 in Google te komen en werken op basis van dat doen een keyword plan uit dat we nadien met copywriting invulling geven. Het gevolg is dat de website waarvoor we schrijven stijgt in de Google-rangschikking, zo meer klanten aantrekt en uiteindelijk meer omzet realiseert. En rond dat rendement draait het natuurlijk allemaal. 

Hoger in Google met copywriting

Hieronder tonen we een grafiek van hoe onze SEO-teksten zorgen voor hogere posities in Google.
resultaten copywriting gezocht

Copywriter gezocht? Copywriter gevonden!

Interesse in een gemotiveerd team SEO-copywriters die voor jouw bedrijf met veel plezier in hun pen kruipen? Neem contact op met Varamedia. Wij bespreken graag de mogelijkheden en wie weet worden we binnenkort wel partners.

Is teksten schrijven je grootste passie en heb je zin om ons team te versterken? Bekijk dan hier onze vacatures.

Varamedia voert copywriting opdrachten in heel Vlaanderen:

copywriting belgië