Hoger scoren in Google? Onze gespecialiseerde SEO tekstschrijvers staan voor je klaar!

Content marketing is een belangrijk onderdeel van elke digitale marketingstrategie. Misschien heb je wel al een prachtige website uitgebouwd die je bedrijf goed in de kijker zet, maar krijg je toch niet de respons waarop je had gehoopt. Websites die niet de juiste keywords en constructies gebruiken, blijven dan ook onzichtbaar voor Google.

Het is een kwestie van eerst Google in verleiding te brengen, en daarna je potentiële klanten. En wij weten precies hoe dat moet!

Deel dit

We brengen Google in de verleiding …

De reden waarom je bedrijf niet goed scoort in Google Search, is wellicht omdat je niet de juiste keywords gebruikt in je tekst. Je artikel mag nog zo goed geschreven zijn, zolang het Google niet triggert zal het nooit resultaat opleveren.

Hier komen de tekstschrijvers van ons copywriting bureau in beeld: zij weten perfect wat ze moeten doen om Google te verleiden en beter gevonden te worden door de zoekmachine. Bij Varamedia beschikken we over verschillende tools die ons beter zicht geven op welke keywords relevant zijn voor het onderwerp van het artikel. Onze strategie toont keer op keer resultaat en stelt nooit teleur!

… en daarna brengen we klanten in de verleiding!

We moeten natuurlijk niet Google overtuigen om je product te kopen, wel de potentiële klanten die je website bezoeken. Uit een onderzoek van Databox blijkt dat de gemiddelde sessieduur op een website tussen de 120 en 140 seconden ligt. Mensen spenderen niet veel tijd op een website en klikken al snel weg, dus het is onze taak om hun aandacht zo goed en zo snel mogelijk vast te houden.

Daar zijn onze SEO-copywriters dan ook uitstekend goed in. Ze schrijven een activerende tekst met een meeslepende structuur en woordenschat, die de lezer gegarandeerd aan zijn beeldscherm zal kluisteren. Tijdens het schrijven wordt de doelgroep en de koopintentie steeds in het achterhoofd gehouden, zodat de lezer precies vindt waar hij naar op zoek is!

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in een SEO traject voor jouw business? Contacteer ons en we bekijken samen de mogelijkheden.

Een tekstschrijver schrijft niet zomaar goede teksten

Een tekstschrijver/copywriter is een echte communicatie-virtuoos en weet precies welke technieken hij moet hanteren om het doelpubliek te fascineren. We leveren een opdrachtgever niet zomaar een goede tekst af, maar een kwalitatief hoogstaande tekst met een logische structuur, die de bezoeker begeleidt doorheen de customer journey.

Concreet wilt dat zeggen: teksten moeten renderen. Kijk bij het zoeken naar een copywriter dus niet enkel naar het tarief maar ook (en vooral) naar zijn/haar ervaring met commercieel tekstschrijven.

Copywriting = verkopen

Zoals je inmiddels waarschijnlijk wel al duidelijk is, zijn copywriters ook een beetje marketeers. Ze proberen immers je merk te verkopen en dat houden ze tijdens het schrijven ook goed in het achterhoofd. Een goede copy is dus een combinatie van een creatieve pen en een commerciële mindset.

Dit uit zich op verschillende manieren. Zo zal een SEO-tekstschrijver zich vaak focussen op het belangrijkste probleem van de klant en jouw product aanreiken als beste oplossing voor dat probleem. Hierbij wordt steeds gefocust op de meerwaarde van jouw bedrijf en product, wat de klant moet overtuigen om jou te verkiezen boven de concurrentie. Keurig verpakte reclame!

Tekstschrijver

Het voordeel van samen te werken met een copywriting agency als Varamedia, is dat we eerst een grondige research kunnen uitvoeren naar jouw sector en waar potentiële klanten precies geïnteresseerd in zijn. Op basis van deze research stellen we een volledige lijst samen van keywords met een hoog zoekvolume en kunnen we exact bepalen waar de low hanging fruits hangen.

Verbal branding

Verbal branding

Daarnaast houdt een tekstschrijver uiteraard ook steeds rekening met de ‘verbal identity’ van je bedrijf. We houden de kernwaarden van je merk steeds in het achterhoofd en vertalen ze in elke SEO-tekst die op de website zal verschijnen. Door het gebruik van gerichte en doordachte taal zien potentiële klanten meteen waar je bedrijf voor staat.

Waarom investeren in SEO?

Waarom zou je beter investeren in een SEO-campagne dan in online advertenties (SEA)?

Je kan een investering in de SEO-optimalisatie van je website bekijken als een investering op langere termijn. Het kan enkele maanden duren vooraleer je resultaat ziet, maar het resultaat is wel blijvend. Dat is met online advertenties of SEA niet het geval: wanneer je de advertentie stopzet, is je website niet langer zichtbaar in Google.

Bovendien heeft SEA het grote nadeel dat mensen zien dat je website gemarkeerd is als ‘advertentie’, wat hen vaak zal tegenhouden om op je artikel te klikken. Veel mensen zijn namelijk eerder geneigd om de eerste artikelen die ná de advertentie verschijnen te kiezen.

Een SEO-campagne is over het algemeen een veel duurzamere oplossing dan een SEA-campagne. Je bepaalt eenmalig voor de content die geschreven wordt, maar hoeft daarna niet meer te betalen voor kliks! Bovendien is het uitgebreid uitbouwen van je website een slimme zet en zal je zo meer vakkundig overkomen bij bezoekers.

Tekstschrijver

Behaal meer conversie dankzij wervende webteksten

Varamedia kan je verzekeren dat je meer conversie zal verkrijgen dankzij onze wervende webteksten.

Tekstschrijvers bij Varamedia

Varamedia is een marketing agency die gespecialiseerd is in leadgeneratiee-mail marketing, websites voor sales en marketing, SEA Adverteren, Google Ads, SEO, link building, affiliate marketing, content marketing, social media marketing … noem maar op! We gaan op zoek naar kwalitatieve en duurzame leads voor bedrijven, op een zo goedkoop mogelijke manier.

Onze tekstschrijvers volgen voortdurend cursussen en opleidingen om hun SEO-kunsten zoveel mogelijk te perfectioneren. Ze schreven al webteksten in opdracht van tal van bedrijven uit verschillende sectoren: van voedingssupplementen tot  vakantiehuizen en ICT: geen enkel onderwerp schrikt hen nog af! Onze tekstschrijvers zijn steeds enorm gedreven om jou en je merk goed te leren kennen, zodat ze content kunnen creëren die volledig strookt met jouw visie!

Tekstschrijver
Tekstschrijver

Heb je zin gekregen om je website een boost te geven in Google? Wij alleszins wel! Ons team van SEO-experts staat te popelen om jouw bedrijf weer in de spotlights te zetten. 

Ons team is actief in heel Vlaanderen en we hebben doorheen de jaren tientallen lovende reviews opgebouwd bij bedrijven uit regio AntwerpenGentBruggeBrussel en elders.

Contacteer ons dus snel voor een gratis consultatieronde!

Zelf tekstschrijver worden?

Ben je creatief, gedreven en kan je commercieel denken? Kent de Nederlandse taal geen geheimen voor jou? Bekijk dan zeker onze vacatures, en wie weet kan jij ons fantastisch team van collega’s vervolledigen!

Bekijk hier onze openstaande vacatures.