Varamedia logo

Op zoek naar een freelance tekstschrijver? Varamedia zit vol bruisend talent!

Een goede content marketing is één van de belangrijkste onderdelen van de digitale marketingstrategie van ieder succesvol bedrijf. Je kan het je vandaag niet langer veroorloven om geen actieve online aanwezigheid te hebben. Waardevolle informatie delen via je website, sociale media, blogs of nieuwsbrief zorgt er namelijk voor dat je doelpubliek geëngageerd blijft en dat je je als bedrijf profileert als een aanwezige, relevante speler binnen je sector.

Maar goede, activerende teksten schrijven is een kunst: de content die je deelt moet van goede kwaliteit zijn en precies inspelen op de vragen en noden van je doelgroep. Daar komen de tekstschrijvers van Varamedia in beeld: met hun welversneden pen weten ze precies welke woorden en opbouwende structuur ze moeten gebruiken om jouw doelpubliek te informeren, inspireren en aan te zetten tot actie!

Je bent hier:

Wat doet een freelance tekstschrijver voor jouw bedrijf?

Een tekstschrijver schrijft – zoals je hoort in de naam – teksten voor jouw bedrijf. Maar de tekstschrijvers van Varamedia doen meer dan alleen maar schrijven. Ze beschikken over een vlotte pen die het doelpubliek in no-time kan overtuigen van jouw producten en diensten en de lezer ook effectief aanzet tot actie. Maar er is meer: onze tekstschrijvers zijn ook echt SEO-experts die weten hoe ze Google kunnen verleiden en jouw website rechtstreeks naar plaats 1 te lanceren!

Een vlotte pen en creatieve, bruisende ideeën

De copywriters van Varamedia beschikken uiteraard over een vlotte pen en schrijven foutloze, gestructureerde teksten. Het volledige team van Varamedia barst van creativiteit. Zo bedenken we ook steeds originele invalshoeken om jouw producten en diensten zo goed mogelijk over te brengen naar de lezer.

Als veelzijdige en flexibele experts in copywriting gaan we geen enkele opdracht  of onderwerp uit de weg. Of het nu gaat om opdrachten voor online content, zoals webteksten, nieuwsbrieven via e-mail, blogs, posts voor sociale media… of offline content, zoals folders, brochures en tijdschriften.

Bovendien schrijven we voortdurend content voor nieuwe opdrachtgevers uit verschillende sectoren. Van tiny houses, tot chirurgische ingrepen en voedingssupplementen: we gaan geen enkel onderwerp uit de weg!

Freelance bureau nodig? Contacteer Varamedia!

Wij creëren werve(le)nde copies

Een tekst moet echter meer zijn dan alleen maar foutloos. De tekstschrijvers van Varamedia zijn stuk voor stuk geboren verkopers die jouw producten en diensten precies op de juiste manier kunnen overbrengen bij de lezer. Daarbij houden we uiteraard steeds de doelgroep en hun koopintentie in het achterhoofd, zodat we de (potentiële) klant op de juiste manier doorheen de customer journey kunnen leiden, zonder als een opdringerige verkoper over te komen.

Commercieel en activerend schrijven is een echte kunst, die onze copywriters goed onder de knie hebben. We overtuigen de lezer niet met keiharde verkooppraatjes, maar met de juiste feiten. We spelen in op de vragen en noden van de lezer en overtuigen hem ervan dat jouw product of dienst dé oplossing is voor zijn probleem.

Echte SEO-experts

Maar onze tekstschrijvers kunnen meer dan enkel goede content creëren. Ze zijn ook echte SEO-experts die het algoritme van Google weten te verleiden en zo jouw website rechtstreeks naar de top lanceren! Dankzij de juiste tools weten we precies waar de interesses van jouw doelpubliek liggen, met welke problemen ze te kampen hebben en naar welke oplossingen op zoek zijn.

Op basis van al die informatie kunnen we, door het gebruiken van de juiste keywords, structuur en internal linking, Google verleiden en jouw websites voor specifieke keywords naar plaats 1 brengen. Met een krachtige SEO-strategie zullen de leads naar jouw website ogenblikkelijk binnenstromen!

Meer weten over onze manier van werken? Bekijk dan hier onze werkwijze.

Geïnteresseerd?

Waarom investeren in een SEO-tekstschrijver een uitstekend idee is

Investeren in een freelance schrijver voor de contentstrategie jouw bedrijf is een goed idee, omwille van verschillende redenen. We lijsten ze hier even op:

Wie investeert in SEO, maakt een investering op langere termijn. In tegenstelling tot een SEA-campagne, waarbij je pagina na stopzetting van de voorpagina van Google Search verdwijnt, blijft een SEO-campagne voor altijd draaien (mits nu en dan de nodige aanpassingen te maken).

Bovendien ben je ook steeds een stapje voor op de concurrentie, wanneer je investeert in SEO. Nog maar weinig bedrijven in België hebben de kracht van SEO ontdekt, waardoor er nog heel wat kansen te grijpen zijn.

Een SEO-campagne draagt bij tot de vorming van de verbal identity van je merk. Tijdens het schrijven houden SEO-copywriters steeds de identiteit en kernwaarden van je merk in het achterhoofd, en geven die nog meer vorming tijdens het schrijven. We gebruiken doordachte taal, die klanten meteen duidelijk maakt waar je bedrijf en merk voor staan.

Een website die uitgebouwd is met een goede SEO-strategie, valt meteen op bij de lezer. De lezer zal veel sneller vertrouwen leggen in je bedrijf en merk wanneer hij ziet dat je veel tijd hebt gespendeerd aan het uitbouwen van een professioneel ogende website met veel verschillende content.

Bovendien zorgt Varamedia er ook voor dat al je producten en services overzichtelijk van elkaar gescheiden zijn, zodat het voor de bezoeker van je site meteen duidelijk is waar hij terecht moet voor een antwoord op zijn vraag.

Dankzij het uitgebreide zoekwoordonderzoek dat we vóór de SEO-campagne uitvoeren, komen we meteen heel wat te weten over je sector. We zien precies naar welke producten mensen het meeste zoeken, naar welke oplossingen mensen zoeken en met welke problemen mensen kampen (problemen waarvoor jij uiteraard de beste oplossing biedt).

Op die manier kunnen we met de SEO-campagne rechtstreeks inspelen op de vragen en noden van de consument. Dit is veel effectiever dan zomaar in het wilde weg beginnen adverteren.

Het grote voordeel van een SEO-campagne is dat je steeds beschikt over meetbare resultaten, die je bovendien ook meer inzicht geven in je bedrijf en sector. Met handige tools, zoals Google Analytics en Google Search Console kunnen we precies zien welke pagina’s het meeste traffic krijgen, hoeveel tijd bezoekers spenderen op een pagina, op welke links er geklikt wordt, enzovoort.

Op basis van al die informatie stellen we een overzichtelijk rapport op en kunnen we precies zien op welke vlakken de SEO-campagne bijgestuurd moet worden. Op die manier zijn we altijd on top of our game en kunnen we meteen ingrijpen waar nodig.

Freelance tekstschrijver of copywriting bureau?

Misschien twijfel je nog welke de beste oplossing is voor jouw bedrijf: wil je genieten van de flexibiliteit van freelance schrijvers of van de stabiliteit en jarenlange expertise van een copywriting agency

Goed nieuws: bij Varamedia krijg je het beste van twee werelden! Onze SEO-tekstschrijvers zijn zo soepel als een freelancer én hebben een jarenlange expertise in copywriting. Bovendien krijg je bij Varamedia ook expertise en professioneel advies van onze digitale marketingexperts, die voor jouw contentstrategie steeds met frisse, verrassende ideeën voor de dag komen.

Deze bedrijven gingen je voor

De freelance schrijvers van Varamedia hebben een jarenlange ervaring in SEO en hielpen al tal van bedrijven naar de top in Google Search. Benieuwd welke bedrijven je voorgingen? Hier vind je enkele van onze testimonials:

“Met een groei aan leads van meer dan 1500% toont Varamedia wel degelijk dat ze weten waarmee ze bezig zijn.”

“Jeroen zorgde steeds voor een grondige inhoudelijke controle van de artikels en bezorgde me teksten die 100% kloppen met de werkelijkheid.”

Er zijn geen onderwerpen of schrijfopdrachten die onze tekstschrijvers uit de weg gaan!  Als Content marketing bureau hielpen we al tal van bedrijven doorheen heel België: we zijn actief in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Brussel en Limburg. We koppelen steeds de juiste copywriter aan het juiste bedrijf voor een perfecte match!

Zin gekregen om de freelancers van Varamedia in te zetten in jouw bedrijf? De tekstschrijvers van Varamedia staan met veel plezier klaar om jou en je merk beter te leren kennen! Contacteer ons vandaag nog voor een eerste kennismakingsgesprek.

Geïnteresseerd in copywriting?

Interesse om samen te werken? Contacteer ons

5/5

Meer dan +40 tevreden klanten

Ook zulke resultaten boeken?

Gerelateerde artikels

Content marketing

Copywriter Gent

Zoek je een copywriter in Gent voor je bedrijf? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want ons digi...

Content marketing

Copywriter Brussel

Ligt jouw bedrijf in de regio Brussel en wil je dan ook graag een copywriter of copywritingbureau...

Content marketing

Copywriting

Copywriting is een belangrijk onderdeel van content marketing. Of je nu je website wil uitbreiden...

Content marketing

Copywriter Mechelen

Zoek je een copywriter in Mechelen voor je bedrijf? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want ons ...

Content marketing

Copywriter bureau

Als succesvol ondernemer weet je als geen ander hoe belangrijk het is te investeren in de online ...

Content marketing

Content marketing

De vraag of een bedrijf content marketing nodig heeft, wordt de dag van vandaag zelfs niet meer g...

Content marketing

Copywriter

Een freelance copywriter of copywriting bureau gezocht die de teksten voor jouw bedrijf eens gron...

Content marketing

Op zoek naar een copywriter in Lokeren? Varamedia helpt!

Is jouw bedrijf in regio Lokeren gevestigd? Zoek je een copywriter of copywriting bureau dat werk...

Content marketing

Content marketing bureau

Als ervaren content marketing bureau heeft Varamedia een ruime ervaring in het realiseren van ste...

Content marketing

Verbal Branding En Verbal Identity

Verbal branding is, kort samengevat, de linguïstische component van een bedrijf. Net zoals een he...

Content marketing

Op zoek naar een copywriter in Lokeren? Varamedia helpt!

Is jouw bedrijf in regio Lokeren gevestigd? Zoek je een copywriter of copywriting bureau dat werk...

Content marketing

Copywriter Mechelen

Zoek je een copywriter in Mechelen voor je bedrijf? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want ons ...

Content marketing

Copywriter

Een freelance copywriter of copywriting bureau gezocht die de teksten voor jouw bedrijf eens gron...

Content marketing

Social media en content strategie

Social media, we gebruiken het steeds meer. Je gebruikt het om je te informeren, te entertainen e...

Content marketing

Copywriter Kortrijk

Ligt jouw bedrijf in de regio Kortrijk en wil je dan ook graag een copywriter of content marketin...

Content marketing

Copywriter Antwerpen: welkom bij Varamedia

Ligt jouw bedrijf in regio Antwerpen en wil je dan ook graag een copywriter of content marketing ...

Interesse om samen te werken? Contacteer ons

Contactformulier (Artikels POPUP)

Formulier dat wordt geïntegreerd op de artikels in de vorm van een popup.

Naam*(Vereist)
* verplicht in te vullen