Varamedia logo
20+

Op zoek naar een freelance tekstschrijver? Varamedia zit vol bruisend talent!

Een goede content marketing is één van de belangrijkste onderdelen van de digitale marketingstrategie van ieder succesvol bedrijf. Je kan het je vandaag niet langer veroorloven om geen actieve online aanwezigheid te hebben. Waardevolle informatie delen via je website, sociale media, blogs of nieuwsbrief zorgt er namelijk voor dat je doelpubliek geëngageerd blijft en dat je je als bedrijf profileert als een aanwezige, relevante speler binnen je sector.

Maar goede, activerende teksten schrijven is een kunst: de content die je deelt moet van goede kwaliteit zijn en precies inspelen op de vragen en noden van je doelgroep. Daar komen de tekstschrijvers van Varamedia in beeld: met hun welversneden pen weten ze precies welke woorden en opbouwende structuur ze moeten gebruiken om jouw doelpubliek te informeren, inspireren en aan te zetten tot actie!

Website laten maken
Voordat je verder leest... even gedag zeggen 👋

Wij zijn Varamedia en bij ons kan je terecht voor state-of-the-art content marketing

In dit artikel lees je
Je bent hier:

Wat doet een freelance tekstschrijver voor jouw bedrijf?

Een tekstschrijver schrijft – zoals je hoort in de naam – teksten voor jouw bedrijf. Maar de tekstschrijvers van Varamedia doen meer dan alleen maar schrijven. Ze beschikken over een vlotte pen die het doelpubliek in no-time kan overtuigen van jouw producten en diensten en de lezer ook effectief aanzet tot actie. Maar er is meer: onze tekstschrijvers zijn ook echt SEO-experts die weten hoe ze Google kunnen verleiden en jouw website rechtstreeks naar plaats 1 te lanceren!

Een vlotte pen en creatieve, bruisende ideeën

De copywriters van Varamedia beschikken uiteraard over een vlotte pen en schrijven foutloze, gestructureerde teksten. Het volledige team van Varamedia barst van creativiteit. Zo bedenken we ook steeds originele invalshoeken om jouw producten en diensten zo goed mogelijk over te brengen naar de lezer.

Als veelzijdige en flexibele experts in copywriting gaan we geen enkele opdracht  of onderwerp uit de weg. Of het nu gaat om opdrachten voor online content, zoals webteksten, nieuwsbrieven via e-mail, blogs, posts voor sociale media… of offline content, zoals folders, brochures en tijdschriften.

Bovendien schrijven we voortdurend content voor nieuwe opdrachtgevers uit verschillende sectoren. Van tiny houses, tot chirurgische ingrepen en voedingssupplementen: we gaan geen enkel onderwerp uit de weg!

Freelance bureau nodig? Contacteer Varamedia!

Wij creëren werve(le)nde copies

Een tekst moet echter meer zijn dan alleen maar foutloos. De tekstschrijvers van Varamedia zijn stuk voor stuk geboren verkopers die jouw producten en diensten precies op de juiste manier kunnen overbrengen bij de lezer. Daarbij houden we uiteraard steeds de doelgroep en hun koopintentie in het achterhoofd, zodat we de (potentiële) klant op de juiste manier doorheen de customer journey kunnen leiden, zonder als een opdringerige verkoper over te komen.

Commercieel en activerend schrijven is een echte kunst, die onze copywriters goed onder de knie hebben. We overtuigen de lezer niet met keiharde verkooppraatjes, maar met de juiste feiten. We spelen in op de vragen en noden van de lezer en overtuigen hem ervan dat jouw product of dienst dé oplossing is voor zijn probleem.

Echte SEO-experts

Maar onze tekstschrijvers kunnen meer dan enkel goede content creëren. Ze zijn ook echte SEO-experts die het algoritme van Google weten te verleiden en zo jouw website rechtstreeks naar de top lanceren! Dankzij de juiste tools weten we precies waar de interesses van jouw doelpubliek liggen, met welke problemen ze te kampen hebben en naar welke oplossingen op zoek zijn.

Op basis van al die informatie kunnen we, door het gebruiken van de juiste keywords, structuur en internal linking, Google verleiden en jouw websites voor specifieke keywords naar plaats 1 brengen. Met een krachtige SEO-strategie zullen de leads naar jouw website ogenblikkelijk binnenstromen!

Meer weten over onze manier van werken? Bekijk dan hier onze werkwijze.

Geïnteresseerd?

Waarom investeren in een SEO-tekstschrijver een uitstekend idee is

Investeren in een freelance schrijver voor de contentstrategie jouw bedrijf is een goed idee, omwille van verschillende redenen. We lijsten ze hier even op:

Wie investeert in SEO, maakt een investering op langere termijn. In tegenstelling tot een SEA-campagne, waarbij je pagina na stopzetting van de voorpagina van Google Search verdwijnt, blijft een SEO-campagne voor altijd draaien (mits nu en dan de nodige aanpassingen te maken).

Bovendien ben je ook steeds een stapje voor op de concurrentie, wanneer je investeert in SEO. Nog maar weinig bedrijven in België hebben de kracht van SEO ontdekt, waardoor er nog heel wat kansen te grijpen zijn.

Een SEO-campagne draagt bij tot de vorming van de verbal identity van je merk. Tijdens het schrijven houden SEO-copywriters steeds de identiteit en kernwaarden van je merk in het achterhoofd, en geven die nog meer vorming tijdens het schrijven. We gebruiken doordachte taal, die klanten meteen duidelijk maakt waar je bedrijf en merk voor staan.

Een website die uitgebouwd is met een goede SEO-strategie, valt meteen op bij de lezer. De lezer zal veel sneller vertrouwen leggen in je bedrijf en merk wanneer hij ziet dat je veel tijd hebt gespendeerd aan het uitbouwen van een professioneel ogende website met veel verschillende content.

Bovendien zorgt Varamedia er ook voor dat al je producten en services overzichtelijk van elkaar gescheiden zijn, zodat het voor de bezoeker van je site meteen duidelijk is waar hij terecht moet voor een antwoord op zijn vraag.

Dankzij het uitgebreide zoekwoordonderzoek dat we vóór de SEO-campagne uitvoeren, komen we meteen heel wat te weten over je sector. We zien precies naar welke producten mensen het meeste zoeken, naar welke oplossingen mensen zoeken en met welke problemen mensen kampen (problemen waarvoor jij uiteraard de beste oplossing biedt).

Op die manier kunnen we met de SEO-campagne rechtstreeks inspelen op de vragen en noden van de consument. Dit is veel effectiever dan zomaar in het wilde weg beginnen adverteren.

Het grote voordeel van een SEO-campagne is dat je steeds beschikt over meetbare resultaten, die je bovendien ook meer inzicht geven in je bedrijf en sector. Met handige tools, zoals Google Analytics en Google Search Console kunnen we precies zien welke pagina’s het meeste traffic krijgen, hoeveel tijd bezoekers spenderen op een pagina, op welke links er geklikt wordt, enzovoort.

Op basis van al die informatie stellen we een overzichtelijk rapport op en kunnen we precies zien op welke vlakken de SEO-campagne bijgestuurd moet worden. Op die manier zijn we altijd on top of our game en kunnen we meteen ingrijpen waar nodig.

Freelance tekstschrijver of copywriting bureau?

Misschien twijfel je nog welke de beste oplossing is voor jouw bedrijf: wil je genieten van de flexibiliteit van freelance schrijvers of van de stabiliteit en jarenlange expertise van een copywriting agency

Goed nieuws: bij Varamedia krijg je het beste van twee werelden! Onze SEO-tekstschrijvers zijn zo soepel als een freelancer én hebben een jarenlange expertise in copywriting. Bovendien krijg je bij Varamedia ook expertise en professioneel advies van onze digitale marketingexperts, die voor jouw contentstrategie steeds met frisse, verrassende ideeën voor de dag komen.

Deze bedrijven gingen je voor

De freelance schrijvers van Varamedia hebben een jarenlange ervaring in SEO en hielpen al tal van bedrijven naar de top in Google Search. Benieuwd welke bedrijven je voorgingen? Hier vind je enkele van onze testimonials:

“Met een groei aan leads van meer dan 1500% toont Varamedia wel degelijk dat ze weten waarmee ze bezig zijn.”

“Jeroen zorgde steeds voor een grondige inhoudelijke controle van de artikels en bezorgde me teksten die 100% kloppen met de werkelijkheid.”

Er zijn geen onderwerpen of schrijfopdrachten die onze tekstschrijvers uit de weg gaan!  Als Content marketing bureau hielpen we al tal van bedrijven doorheen heel België: we zijn actief in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Brussel en Limburg. We koppelen steeds de juiste copywriter aan het juiste bedrijf voor een perfecte match!

Zin gekregen om de freelancers van Varamedia in te zetten in jouw bedrijf? De tekstschrijvers van Varamedia staan met veel plezier klaar om jou en je merk beter te leren kennen! Contacteer ons vandaag nog voor een eerste kennismakingsgesprek.

Geïnteresseerd in copywriting?

content marketing

Zoek je een topexpert op gebied van content marketing?

5/5

Meer dan +35 tevreden klanten

Content marketing experts inschakelen? Vertrouw op onze ervaring!

Zij vertrouwden ons al voor hun viral content marketing:

Uitgelichte case: Groep Wouters

"Van minder dan 10 leads per MAAND, tot verschillende leads per DAG."

Varamedia bouwde een volledig nieuwe website voor Groep Wouters die sterk conversiegericht is. Via Google Ads en Social media marketing wordt verkeer gegenereerd, waarna de bezoekers met gerichte lead magnets kunnen mensen een inspiratiebrochure opvragen, waarna e-mail remarketing wordt opgestart. Bovendien is de website helemaal uitgebouwd met SEO-pagina’s en voerde Varamedia een link building campagne om het SEO-verkeer te doen stijgen.

Gerelateerde artikels

Content marketing

Content marketing bureau

Als ervaren content marketing bureau heeft Varamedia een ruime ervaring in het realiseren van sterke omzettoenames met... content.

Sterke, spraakmakende online content is namelijk de meest effectieve manier om webverkeer én conversies te doen toenemen. Ons content marketing agency heeft vele jaren ervaring in leadgeneratie en SEO en heeft hierin een ruime expertise opgebouwd.

Varamedia is jouw content marketing partner: wij weten precies wat je bedrijf nodig heeft en leven ons moeiteloos in in de wensen, verwachtingen, dromen en voorkeuren van je doelgroep.

Content marketing

Copywriter

Een freelance copywriter of copywriting bureau gezocht die de teksten voor jouw bedrijf eens grondig onder (schrijvers)handen neemt? Wil je copywriters die met kennis van marketing jouw website hoog kunnen laten ranken op Google?

De SEO-copywriters bij Varamedia weten daar wel raad mee.

Content marketing

Tekstschrijver

Content marketing is een belangrijk onderdeel van elke digitale marketingstrategie. Misschien heb je wel al een prachtige website uitgebouwd die je bedrijf goed in de kijker zet, maar krijg je toch niet de respons waarop je had gehoopt. Websites die niet de juiste keywords en constructies gebruiken, blijven dan ook onzichtbaar voor Google.

Het is een kwestie van eerst Google in verleiding te brengen, en daarna je potentiële klanten. En wij weten precies hoe dat moet!

Content marketing

Copywriter Brussel

Ligt jouw bedrijf in de regio Brussel en wil je dan ook graag een copywriter of copywritingbureau dicht in de buurt? Dan ben je op de juiste pagina beland, want bij Varamedia hebben wij een heel team SEO-copywriters die staan te trappelen om te schrijven aan de toekomst van jouw bedrijf.

Ons digitaal marketing bureau is werkzaam in de hele regio rond Brussel. Zo ook in de steden Anderlecht, Sint-Gillis, Koekelberg, Ukkel, Vorst, Elsene, ...

Content marketing

Copywriter Gent

Zoek je een copywriter in Gent voor je bedrijf? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want ons digitaal marketing bureau bevindt zich in Beernem, op amper een boogscheut verwijderd van regio Gent.

Niet van de regio Gent? Niet getreurd. Wij zijn werkzaam in elke provincie en grote gemeente, zoals AntwerpenBrussel, Oostende, Kortrijk, Leuven ....

Content marketing

Copywriter bureau

Als succesvol ondernemer weet je als geen ander hoe belangrijk het is te investeren in de online aanwezigheid van je bedrijf d.m.v. content. Mensen doen tegenwoordig voor al hun vragen en noden beroep op Google, en het is aan jou om daarop in te spelen met copywriting.

Investeren in een copywriter bureau dat zorgt voor de SEO-optimalisatie van jouw website en het converteren van potentiële klanten, is een eerste goede stap in de richting van het succes van jouw bedrijf!

Content marketing

Freelance copywriter

Geschreven content, zowel online als offline, is een belangrijk onderdeel van de marketing van een bedrijf. Teksten moeten daarbij niet alleen goed geschreven zijn, maar moeten er ook voor zorgen dat jouw pagina hoog scoort op Google. Helaas heeft niet elk bedrijf een schrijver met een vlotte pen én een sterke SEO-kennis in huis en en dat is net waar copywriters of content marketing bureaus te hulp kunnen schieten. Met hun dubbele expertise en jarenlange ervaring in de sector schrijven ze vlot mee aan de toekomst van je bedrijf.

Content marketing

Copywriter Mechelen

Zoek je een copywriter in Mechelen voor je bedrijf? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want ons digitaal marketing bureau is sterk actief in jouw regio! Wij zijn werkzaam in elke provincie en grote gemeente, zoals AntwerpenBrussel, Gent, Mechelen, Leuven ....

Content marketing

Copywriter Antwerpen: welkom bij Varamedia

Ligt jouw bedrijf in regio Antwerpen en wil je dan ook graag een copywriter of content marketing bureau dicht in de buurt van Antwerpen? Dan ben je op de juiste pagina beland, want bij Varamedia hebben wij een volledig team professionele copywriters die staan te trappelen om te schrijven aan de toekomst van jouw bedrijf.

Ons digitaal marketing bureau is werkzaam in heel de provincie, zoals in Antwerpen (Stad), Mechelen, Lokeren, Turnhout, Herentals, Mortsel, Lier,....

Interesse om samen te werken? Contacteer ons

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?