Maak kennis met Varamedia, het copywriter bureau dat je in no-time naar plaats 1 brengt!

Als succesvol ondernemer weet je als geen ander hoe belangrijk het is te investeren in de online aanwezigheid van je bedrijf d.m.v. content. Mensen doen tegenwoordig voor al hun vragen en noden beroep op Google, en het is aan jou om daarop in te spelen met copywriting.

Investeren in een copywriter bureau dat zorgt voor de SEO-optimalisatie van jouw website en het converteren van potentiële klanten, is een eerste goede stap in de richting van het succes van jouw bedrijf!

Deel dit

Profileer je als de beste speler binnen jouw sector!

Online marketing is een belangrijk onderdeel van de marketingstrategie van elk bedrijf. Je online profileren als de beste speler binnen jouw sector is een cruciale investering die je beter vroeger dan later maakt, zodat je steeds een stap voor bent op jouw concurrenten.

Met SEO-copywriting optimaliseer je je website met behulp van de juiste keywords, zodat je eerst Google verleidt en daarna je potentiële klanten. Onze copywriters geven je website vorm volgens het algoritme van Google, zodat jouw website zo hoog mogelijk scoort! Tegelijk schrijven we commerciële teksten die de lezer antwoord biedt op zijn vragen en waarmee we de lezer aanzetten tot kopen.

Of het nu gaat om Search Engine Optimization (SEO), Search Engine Advertising (SEA), social media marketing of e-mail marketing: de copywriters van Varamedia komen steeds voor de dag met bruisende, activerende content, die gegarandeerd tot conversie leidt! We passen onze content steeds aan naargelang medium (sociale media posts, e-mail, blog posts…), doelgroep en koopintentie voor de beste resultaten!

copywriter bureau

Geïnteresseerd?

Kies Varamedia als jouw Citymarketing expert

Varamedia helpt! Onze citymarketing experts helpen je graag op weg om een unieke citymarketingcampagne op te zetten die perfect past bij het karakter van jouw stad of gemeente. Neem contact met ons op om een aantrekkelijk aanbod aan experts in citymarketing te vinden.

Copywriting is meer dan een foutloze tekst

Aanzetten tot actie

Copywriting is meer dan alleen het schrijven van een foutloze tekst met een goede structuur. Sterke copywriting slaagt erin potentiële klanten aan te zetten tot actie en hen te converteren tot trouwe consumenten die helemaal in de ban zijn van jouw product en merk!

Een merkidentiteit creëren

Bovendien creëren we tijdens het schrijven van de content een merkidentiteit voor jouw bedrijf. We spelen alle sterke punten uit en lichten precies toe waarom de lezer voor jou moet kiezen boven de concurrent.
copywriter bureau

5 redenen waarom JIJ moet investeren in SEO-optimalisatie voor jouw website

Copywriters weten precies hoe ze kunnen inspelen op het algoritme van Google en hoe ze jouw website in een mum van tijd naar plaats 1 in Google Search kunnen tillen. Met behulp van de juiste keywords, internal en external linking, foto’s en andere content overtuigen we Google van de kwaliteit van jouw website en katapulteren we je rechtstreeks naar de top!

Bovendien blijkt uit onderzoek dat er steeds minder geklikt wordt op betaalde advertenties (SEA). Mensen zijn zich er namelijk van bewust dat bedrijven hebben betaald voor die advertenties, en zullen eerder hun voorkeur geven aan het eerste organische zoekresultaat. 

Investeren in SEO is ook een rechtstreekse investering in de algemene kwaliteit van jouw website. Al jouw producten en services worden duidelijk benoemd en onderscheiden van elkaar, zodat iedere bezoeker meteen weet waar hij terecht kan voor het antwoord op zijn vraag.

Bezoekers zullen bovendien ook veel sneller vertrouwen leggen in een website die goed uitgebouwd is met straffe, overtuigende content. Zoekmachine-optimalisatie beïnvloedt zo de koopbeslissingen op een positieve manier.

copywriter bureau

Met SEO-copywriting speel je rechtstreeks in op de vragen en noden van de consument. Dankzij het uitvoerige zoekwoordonderzoek dat we op voorhand voeren, weten onze copywriters precies:

  • naar welke producten en diensten er vraag is

  • naar welke oplossingen mensen op zoek zijn

  • op welke problemen we kunnen inspelen

Op basis daarvan schrijven we een krachtige tekst die de lezer antwoord biedt op zijn vraag en hem vervolgens overtuigt van jouw product. We houden steeds in het achterhoofd waar de lezer precies naar op zoek is en wat zijn koopintentie is, zodat iedere tekst een logische commerciële opbouw heeft.

De SEO-optimalisatie van je website moet je zien als een investering op lange termijn. Daar waar een betaalde advertentie (SEA) effectief verdwijnt wanneer je ze stopzet, blijft SEO voor altijd werken (mits enkele updates van tijd tot tijd). Elk uur en elke euro die je spendeert aan het vergroten van de zichtbaarheid van je bedrijf met SEO is het dus dubbel en dik waard!

Bovendien is een investering in SEO ook een enorm slimme zet. Bedrijven in België zijn namelijk in veel mindere mate bezig met de optimalisatie van hun website voor Google. Het is dus aan jou om zo snel mogelijk je kans te grijpen en een voorsprong te boeken op je concurrenten!

copywriter bureau

Wie investeert in SEO, kan rekenen op meetbare resultaten die je meer inzicht geven in jouw bedrijf. Dankzij handige tools zoals Google Analytics en Google Search Console kunnen we precies zien waar bezoekers op klikken, bij welke pagina’s ze lang blijven stilstaan, welke pagina’s goed ranken (en welke minder), enzovoort.

Dankzij al deze informatie kunnen we precies in kaart brengen welke dingen werken bij jouw doelgroepen, en welke niet. Zo kunnen we meteen ingrijpen en bijsturen waar nodig.

Geïnteresseerd in SEO-optimalisatie voor jouw website? Contacteer Varamedia!

Geïnteresseerd in SEO-optimalisatie door een professioneel SEO bureau? Bij Varamedia ben je op de juiste plek! Contacteer ons snel.

… Aan de slag!

Kennismaking met jouw bedrijf

Vooraleer we aan de slag gaan, moeten we jouw bedrijf natuurlijk eerst beter leren kennen. Tijdens een kennismakingsgesprek maken we kennis met jouw product of dienst en gaan we na wat je huidige marktpositie is. We proberen een goed beeld te schetsen van waar jullie precies voor staan, zodat we dat ook goed kunnen verwerken in onze SEO-content.

Zoekwoordonderzoek

Aan de basis van elke SEO-strategie ligt een uitgebreid zoekwoordonderzoek, waarbij we exact te weten komen waar de meeste kansen te grijpen zijn binnen jouw sector. We kunnen zien waar mensen naar op zoek zijn, hoeveel mensen ernaar op zoek zijn, met welke relevante problemen mensen kampen (problemen waar jij uiteraard de ideale oplossing voor biedt), enzovoort. Op basis van al die informatie kunnen we de doelgroep beter begrijpen en planmatig aan de slag gaan.
copywriter bureau

Wervelende content schrijven

Nu kunnen we echt aan de slag gaan! Onze tekstschrijvers goochelen met precies de juiste woorden en zinnen om jouw doelpubliek te overtuigen van jouw producten en diensten. Activerende teksten schrijven met een meeslepende structuur: dát is waar we goed in zijn!

De copywriters van Varamedia zijn bovendien ook uitstekende verkopers. We overtuigen de lezer ervan dat jouw product hét antwoord is op zijn vragen en noden. Uiteraard houden we wel steeds rekening van de koopintentie van de lezer die een bepaalde pagina bezoekt, en leiden we hem zo doorheen de customer journey.

Nadat de SEO-tekst geschreven is, moet hij natuurlijk eerst grondig nagekeken worden. Onze copywriters controleren elkaars werk, zodat we aan het eind van de rit een uitstekende tekst kunnen afleveren! De teksten worden zowel nagekeken op inhoud (door iemand met kennis over het onderwerp) als op spellings- en structurele fouten.

Link building

seo-concept

Je website mag dan nog zo goed geschreven en geoptimaliseerd zijn, zonder goede interne en externe links zal hij slecht scoren bij de zoekresultaten. Maar omgekeerd moeten ook andere websites naar de jouwe linken. Daarom zorgt Varamedia ook voor een kwalitatieve link building van jouw website.

Resultaten meten

a enkele weken zal de SEO-optimalisatie van je website zijn vruchten beginnen afwerpen en zal je de eerste resultaten kunnen waarnemen. Varamedia houdt alle resultaten keurig voor je bij in een overzichtelijk rapport, zodat we later samen kunnen bespreken waar er eventueel bijgestuurd kan worden.

Freelance copywriter of copywriting bureau?

Als bedrijf twijfel je misschien tussen een flexibele freelance copywriter die op elk moment paraat staat of een gevestigd en erkend copywriting bureau met kennis van zaken.

Wel, bij Varamedia krijg je het beste van twee werelden: onze copywriters zijn zo soepel en bereikbaar als een freelancer, maar beschikken anderzijds ook over een jarenlange expertise in SEO-copywriting. Uiteraard beschikken we bij Varamedia naast copywriters ook over digitale marketingexperts, die altijd klaarstaan met uitstekend advies.

Contact Varamedia

Deze bedrijven gingen je voor

Varamedia hielp al tal van bedrijven om de eerste plaats op Google te bemachtigen. Je ontdekt ze hier:

Met een groei aan leads van meer dan 1500% toont Varamedia wel degelijk dat ze weten waarmee ze bezig zijn.”

“Varamedia blijft een geheim van ons.”

 

“Dankzij Varamedia kwamen er effectief meer klanten over de vloer en is mijn omzetgroei met 40% gestegen!”

“Eén van de voornaamste expertises van Varamedia is dat er niet alleen geluisterd wordt naar de klant, maar dat er ook vanuit het team zelf suggesties komen.”

In-house copywriters van Varamedia

Zin gekregen om bovenaan de zoekresultaten te komen in Google Search? Onze copywriters staan klaar met hun scherpe pen om jouw website zo goed mogelijk te optimaliseren! We koppelen steeds de juiste copywriter (met de juiste achtergrond) aan jouw bedrijf voor een optimale samenwerking. Onze copywriters werken met het karakter van jouw bedrijf in het achterhoofd, zodat ze steeds kwalitatieve teksten kunnen afleveren.

Geïnteresseerd in een eerste kennismakingsgesprek?

Meer dan 55 bedrijven geholpen