Varamedia logo
20+

SEO copywriter Gent

SEO copywriter in Gent nodig? Wil je graag op nummer 1 eindigen in de zoekresultaten van Google? Welkom bij Varamedia: een wervelend copywriting bureau met een uitgebreid team aan ervaren SEO copywriters.

Varamedia
Voordat je verder leest... even gedag zeggen 👋

Wij zijn Varamedia: als SEO agency hebben wij alles in huis om websites naar de top van Google te brengen. 📈

Verder zijn wij ook podcast host van SEO Connect (bezoek podcast🔗), neem een kijkje! Heb je hulp nodig met jouw SEO-succes? Ons SEO bureau is jouw aangewezen partner. Neem dan vandaag nog contact met ons op! 

In dit artikel lees je
Je bent hier:

Op zoek naar een professionele SEO copywriter in Gent? 

Is jouw bedrijf gevestigd in de prachtige stad Gent en omstreken? Zoek je een tekstschrijver die tegelijkertijd ook een echte SEO specialist is? 

Dan hebben we bij Varamedia goed nieuws: er staat een heel team ervaren copywriters klaar om jouw website hoog te laten scoren op Google!

Als specialisten in commerciële, online teksten zijn wij werkzaam in Gent en omstreken. Wij staan klaar voor jou, waar dan ook. 

Specialisten

Ons team bestaat uit copywriters die elk gespecialiseerd zijn in hun eigen niche. Van financiële thema’s tot vakantiewoningen; voor elk onderwerp vinden we de juiste copywriter. 

Daarnaast werken we ook samen met echte experts om het onderwerp echt goed te leren kennen. Zo krijgt de content een flinke, kwalitatieve boost

De copywriters bij Varamedia schrijven geen middelmatige teksten, maar gaan voor werve(le)nde copy die zowel door zoekmachines als het doelpubliek graag gelezen wordt. 

Geïnteresseerd in SEO copywriting?

SEO copywriting Gent

Copywriting skills

In je online marketing strategie is een sterke copywriter een onmisbare schakel. De copywriters bij Varamedia weten met gemak de beste, commerciële teksten uit hun mouw te schudden.

Ze hebben niet enkel een vlotte pen, maar weten ook aan de hand van storytelling technieken, sterke call-to-actions en een vleugje creativiteit de aandacht van het lezerspubliek vast te houden. 

Een SEO copywriter is tegenwoordig broodnodig om echte leads en conversies te kunnen genereren. 

Een goede copywriter is een echte verkoper met maar één doel: de lezer aanzetten tot actie en van leads klanten maken. Voor onze SEO-woordkunstenaars is het niet gewoon een job, het is een passie!

Kies daarom steeds voor een copywriting partner die zowel leuk kan schrijven als ook commercieel kan nadenken. Een soort van verkoper, als het ware. Iemand die bereid is jouw dienst of product door en door te leren kennen en begrijpen.

Zo’n partner is Varamedia.

Zowel online copy als offline copy behoren tot ons domein:

SEO Copywriter-SEO-varamedia

SEO skills

Daarnaast zijn onze copywriters ook expert op het vlak van SEO (search engine optimization). Zoekmachine optimalisatie is de techniek om een site hoger te laten ranken in zoekmachines zoals Google of Bing. 

En dat kan enkel wanneer je beantwoordt aan alle belangrijke SEO-parameters

Zo moet je altijd een bepaald percentage zoekwoorden in je tekst verwerken, de juiste subtitels kunnen schrijven, genoeg aan interne en externe linking doen, aan link building doen, enzovoort …

Er komt heel wat bij SEO kijken. Enkel een copywriter met al veel copymeters op de teller is echt in staat om een tekst te optimaliseren voor Google. 

Wil je echte leads genereren? 

Enkel een SEO copywriter in huis hebben is niet genoeg om te winnen in SEO. Om echt bovenaan in Google te komen heb je meer nodig dan enkel een goed geschreven tekst die op maat van zoekmachines geschreven is. 

Veel SEO copywriters maken vaak de fout dat ze té veel voor de zoekmachine en té weinig voor de mens schrijven. Hierdoor wordt hun content nogal generiek en dienen ze de zoveelste SEO-geoptimaliseerde tekst in. 

Wil je met je website echt boven de concurrentie uitstijgen? Kies dan voor het copywriting team bij Varamedia

Wij hebben niet alleen het talent om aantrekkelijke teksten te schrijven, maar hebben door onze jarenlange ervaring ook sterke SEO vaardigheden ontwikkeld.

SEO-Copywriting bij Varamedia: maximaal resultaat

Van Brussel tot Antwerpen, en natuurlijk ook in Gent. Wij staan klaar om met onze sterke pen jouw bedrijf te laten groeien. Voor zowel lange als korte webteksten, met professionele of hippe toon. 

Bij Varamedia schrijven wij krachtige, commerciële SEO-tekstenvoor ambitieuze ondernemingen. 

Elk van onze teksten is geschreven volgens de Google-richtlijnen én volgens een concurrentie-analyse van de volledige eerste pagina van Google op een gegeven keyword. 

Dus géén generieke SEO teksten bij ons. Dat laten wij over aan andere copywriters die weten wat een H1-titel betekent en zich daardoor SEO copywriter noemen (en zo zijn er veel).

Het resultaat: al onze klanten ervaren véél meer leads via hun organische pagina’s, die snel in Google omhoog stijgen. Onze content rendeert sterk. 

Bekijk enkele voorbeelden van ons werk

SEO Bureau nodig? Contacteer Varamedia

Onze visie

Onze visie? Content schrijven met impact. Onze SEO teksten weten bezoekers aan te trekken en op jouw website te houden. Dat verhoogt de kans op conversie ook aanzienlijk.

Goede SEO maakt van surfers op het web tevreden klanten.

We houden hierbij steeds rekening met jouw wensen en noden. De teksten moet niet enkel de juiste zoekwoorden en wervende taal bevatten, ze moeten ook passen binnen de DNA van jouw bedrijf

Wij hechten daarnaast altijd veel belang aan de tone of voice van je bedrijf. 

Onze sterktes

Elke SEO copywriter in ons team is volleerd SEO copywriter. Ze weten interessante content te maken die zowel Google als de bezoeker graag leest.

Hoewel wij een zoekmachine marketing bureau zijn, schrijven wij SEO teksten natuurlijk niet enkel voor zoekmachines. Het uiteindelijke doel is natuurlijk om potentiële klanten te informeren en activeren. Wij zorgen voor hoogwaardige en foutloze content. Onze copywriters werken telkens nauw samen en geven elkaar voortdurend feedback. Zo garanderen we jou echte kwaliteit.

Wij zijn gedreven om altijd de beste copy’s aan onze klanten af te leveren. Door onze jarenlange ervaring schrikt geen enkel onderwerp ons nog af.

Met onze webteksten zal je al maximaal resultaat merken op korte tijd: meer leads genereren, meer verkoop, meer inschrijvingen, etc.

SEO checklist

Download gratis de ultieme SEO checklist om bovenaan in Google te komen

5/5

Meer dan +35 tevreden klanten

Uitgelichte case: Buildinc

"Met een groei aan leads van meer dan 1500% toont Varamedia wel degelijk dat ze weten waarmee ze bezig zijn."

Pante: “Voor we met Varamedia samenwerkten, hadden we simpelweg geen leads via internet. Nu hebben gemakkelijk 10 à 15 leads per week, die over het algemeen ook kwalitatief zijn. Binnen de zes weken stonden we met een aantal keywords op plaats één in Google. Hoe ze het doen is mij een raadsel, maar met een groei aan leads van meer dan 1500% toont Varamedia wel degelijk dat ze weten waarmee ze bezig zijn.”

SEO-expert inschakelen? Vertrouw op onze ervaring!

Zij vertrouwden ons al voor hun SEO:

Gerelateerde artikels

SEO

Ahrefs

Ahrefs is een SEO-tool met een van de grootste databanken met backlinks. Deze crawlbot is op Googlebot na, de meest actieve bot en zijn ze heel transparant over hun databank. In dit artikel lees je de voor- en nadelen van Ahrefs en geven we je een aantal alternatieve tools om SEO mee te doen.

SEO

Technische SEO

Met technische SEO scoort jouw website hoger in de organische zoekresultaten. Benieuwd hoe je jouw website kan optimaliseren op vlak van SEO? Het Varamedia SEO-bureau heeft jarenlange ervaring met zelfs de meest ingewikkelde technische SEO-ingrepen.

SEO

SEO agency

In het huidige digitale tijdperk is het voor bedrijven belangrijk om in Google zichtbaar te zijn voor (potentiële) klanten. Daar kan een ervaren SEO Agency bij helpen: één van de manieren waarop je op zoekmachines zoals Google of Bing zichtbaar wordt, is goede search engine optimization (SEO), ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd. 

Succesvolle SEO zorgt voor een hoge visibiliteit in Google en zo ook meer organisch verkeer. Veel websites hebben echter een slechte SEO-score, dus schakelen de websitebeheerders soms een SEO agentschap in. Bij Varamedia zijn we gespecialiseerd in SEO en alles wat erbij komt kijken. 

SEO

SEO Copywriter

Een SEO copywriter schrijft wervende teksten die jou helpen meer omzet en geloofwaardigheid te verkrijgen. Op het internet heb je vaak duizenden concurrenten om de strijd mee aan te gaan. Hoe zorg je er dan voor dat je toch opvalt? SEO is dé oplossing. De beste SEO copywriters uit ons Varamedia team leggen alles in dit artikel aan je uit.

SEO

SEO vragenlijst

Op deze pagina stellen we de ultieme SEO vragenlijst op waarmee je elke SEO-vraag kan beantwoorden. Lees snel meer.

SEO

Website bovenaan in Google

In de snel evoluerende wereld van digitale marketing is het een hele uitdaging om op te vallen. Als ondernemer is het essentieel om jezelf te onderscheiden van de concurrentie en een sterke online aanwezigheid op te bouwen. Een van de meest effectieve manieren om dit te realiseren, is door je website bovenaan in Google te krijgen. Deze techniek wordt ook SEO genoemd en is bijzonder rendabel! Bij het Varamedia SEO Agency is zoekmachineoptimalisatie één van onze hoofdspecialiteiten.

Lees ook: Wil je bovenaan in Google komen? Volg dit overzichtelijk stappenplan!

SEO

Zoekmachine optimalisatie

Als zoekmachine optimalisatie bureau heeft Varamedia jarenlange ervaring in het organisch laten ranken van websites in Google. Ons SEO-bureau kent intussen alle ins en outs van hoe Google werkt, wat belangrijk is op vlak van SEO en welke kneepjes van het vak je moet kennen om in zoekmachines hoger te ranken. Wil jij ook weten hoe je je website optimaliseert en zo boven je concurrent(en) springt in Google? Lees dan zeker verder.

SEO

Skyscraper-techniek: de beste SEO-strategie voor 2024

Hoe kan je met je SEO-partner nog uniekere en waardevollere content creëren? Hoe behaal je een betere positie in Google dan jouw concurrentie? Hoe krijg je een link naar jouw pagina op andere websites? Eén antwoord: de Skyscraper Techniek.

SEO

Ubersuggest

Ubersuggest is een van de favoriete SEO-tools bij ons op het kantoor. Dit is zeker handig voor mensen die met zoekmachine optimalisatie bezig zijn. Met deze marketing tool van Neil Patel kan je makkelijk een keyword research doen. Hierbij gebruikt Ubersuggest data afkomstig uit Google zelf en wordt dit op een gebruiksvriendelijke dashboard vertoond. Lees hieronder meer over deze SEO-tool.

 

Interesse om samen te werken? Contacteer ons

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?