Varamedia logo
33+

SEO copywriter Gent

SEO copywriter in Gent nodig? Wil je graag op nummer 1 eindigen in de zoekresultaten van Google? Welkom bij Varamedia: een wervelend copywriting bureau met een uitgebreid team aan ervaren SEO copywriters.

Varamedia
Voordat je verder leest... even gedag zeggen 👋

Wij zijn Varamedia: als SEO agency hebben wij alles in huis om websites naar de top van Google te brengen. 📈

Verder zijn wij ook podcast host van SEO Connect (bezoek podcast🔗), neem een kijkje! Heb je hulp nodig met jouw SEO-succes? Ons SEO bureau is jouw aangewezen partner. Neem dan vandaag nog contact met ons op! 

In dit artikel lees je
Je bent hier:

Op zoek naar een professionele SEO copywriter in Gent? 

Is jouw bedrijf gevestigd in de prachtige stad Gent en omstreken? Zoek je een tekstschrijver die tegelijkertijd ook een echte SEO specialist is? 

Dan hebben we bij Varamedia goed nieuws: er staat een heel team ervaren copywriters klaar om jouw website hoog te laten scoren op Google!

Als specialisten in commerciële, online teksten zijn wij werkzaam in Gent en omstreken. Wij staan klaar voor jou, waar dan ook. 

Specialisten

Ons team bestaat uit copywriters die elk gespecialiseerd zijn in hun eigen niche. Van financiële thema’s tot vakantiewoningen; voor elk onderwerp vinden we de juiste copywriter. 

Daarnaast werken we ook samen met echte experts om het onderwerp echt goed te leren kennen. Zo krijgt de content een flinke, kwalitatieve boost

De copywriters bij Varamedia schrijven geen middelmatige teksten, maar gaan voor werve(le)nde copy die zowel door zoekmachines als het doelpubliek graag gelezen wordt. 

Geïnteresseerd in SEO copywriting?

SEO copywriting Gent

Copywriting skills

In je online marketing strategie is een sterke copywriter een onmisbare schakel. De copywriters bij Varamedia weten met gemak de beste, commerciële teksten uit hun mouw te schudden.

Ze hebben niet enkel een vlotte pen, maar weten ook aan de hand van storytelling technieken, sterke call-to-actions en een vleugje creativiteit de aandacht van het lezerspubliek vast te houden. 

Een SEO copywriter is tegenwoordig broodnodig om echte leads en conversies te kunnen genereren. 

Een goede copywriter is een echte verkoper met maar één doel: de lezer aanzetten tot actie en van leads klanten maken. Voor onze SEO-woordkunstenaars is het niet gewoon een job, het is een passie!

Kies daarom steeds voor een copywriting partner die zowel leuk kan schrijven als ook commercieel kan nadenken. Een soort van verkoper, als het ware. Iemand die bereid is jouw dienst of product door en door te leren kennen en begrijpen.

Zo’n partner is Varamedia.

Zowel online copy als offline copy behoren tot ons domein:

SEO Copywriter-SEO-varamedia

SEO skills

Daarnaast zijn onze copywriters ook expert op het vlak van SEO (search engine optimization). Zoekmachine optimalisatie is de techniek om een site hoger te laten ranken in zoekmachines zoals Google of Bing. 

En dat kan enkel wanneer je beantwoordt aan alle belangrijke SEO-parameters

Zo moet je altijd een bepaald percentage zoekwoorden in je tekst verwerken, de juiste subtitels kunnen schrijven, genoeg aan interne en externe linking doen, aan link building doen, enzovoort …

Er komt heel wat bij SEO kijken. Enkel een copywriter met al veel copymeters op de teller is echt in staat om een tekst te optimaliseren voor Google. 

Wil je echte leads genereren? 

Enkel een SEO copywriter in huis hebben is niet genoeg om te winnen in SEO. Om echt bovenaan in Google te komen heb je meer nodig dan enkel een goed geschreven tekst die op maat van zoekmachines geschreven is. 

Veel SEO copywriters maken vaak de fout dat ze té veel voor de zoekmachine en té weinig voor de mens schrijven. Hierdoor wordt hun content nogal generiek en dienen ze de zoveelste SEO-geoptimaliseerde tekst in. 

Wil je met je website echt boven de concurrentie uitstijgen? Kies dan voor het copywriting team bij Varamedia

Wij hebben niet alleen het talent om aantrekkelijke teksten te schrijven, maar hebben door onze jarenlange ervaring ook sterke SEO vaardigheden ontwikkeld.

SEO-Copywriting bij Varamedia: maximaal resultaat

Van Brussel tot Antwerpen, en natuurlijk ook in Gent. Wij staan klaar om met onze sterke pen jouw bedrijf te laten groeien. Voor zowel lange als korte webteksten, met professionele of hippe toon. 

Bij Varamedia schrijven wij krachtige, commerciële SEO-tekstenvoor ambitieuze ondernemingen. 

Elk van onze teksten is geschreven volgens de Google-richtlijnen én volgens een concurrentie-analyse van de volledige eerste pagina van Google op een gegeven keyword. 

Dus géén generieke SEO teksten bij ons. Dat laten wij over aan andere copywriters die weten wat een H1-titel betekent en zich daardoor SEO copywriter noemen (en zo zijn er veel).

Het resultaat: al onze klanten ervaren véél meer leads via hun organische pagina’s, die snel in Google omhoog stijgen. Onze content rendeert sterk. 

Bekijk enkele voorbeelden van ons werk

SEO Bureau nodig? Contacteer Varamedia

Onze visie

Onze visie? Content schrijven met impact. Onze SEO teksten weten bezoekers aan te trekken en op jouw website te houden. Dat verhoogt de kans op conversie ook aanzienlijk.

Goede SEO maakt van surfers op het web tevreden klanten.

We houden hierbij steeds rekening met jouw wensen en noden. De teksten moet niet enkel de juiste zoekwoorden en wervende taal bevatten, ze moeten ook passen binnen de DNA van jouw bedrijf

Wij hechten daarnaast altijd veel belang aan de tone of voice van je bedrijf. 

Onze sterktes

Elke SEO copywriter in ons team is volleerd SEO copywriter. Ze weten interessante content te maken die zowel Google als de bezoeker graag leest.

Hoewel wij een zoekmachine marketing bureau zijn, schrijven wij SEO teksten natuurlijk niet enkel voor zoekmachines. Het uiteindelijke doel is natuurlijk om potentiële klanten te informeren en activeren. Wij zorgen voor hoogwaardige en foutloze content. Onze copywriters werken telkens nauw samen en geven elkaar voortdurend feedback. Zo garanderen we jou echte kwaliteit.

Wij zijn gedreven om altijd de beste copy’s aan onze klanten af te leveren. Door onze jarenlange ervaring schrikt geen enkel onderwerp ons nog af.

Met onze webteksten zal je al maximaal resultaat merken op korte tijd: meer leads genereren, meer verkoop, meer inschrijvingen, etc.

SEO checklist

Download gratis de ultieme SEO checklist om bovenaan in Google te komen

5/5

Meer dan +35 tevreden klanten

Uitgelichte case: Buildinc

"Met een groei aan leads van meer dan 1500% toont Varamedia wel degelijk dat ze weten waarmee ze bezig zijn."

Pante: “Voor we met Varamedia samenwerkten, hadden we simpelweg geen leads via internet. Nu hebben gemakkelijk 10 à 15 leads per week, die over het algemeen ook kwalitatief zijn. Binnen de zes weken stonden we met een aantal keywords op plaats één in Google. Hoe ze het doen is mij een raadsel, maar met een groei aan leads van meer dan 1500% toont Varamedia wel degelijk dat ze weten waarmee ze bezig zijn.”

SEO-expert inschakelen? Vertrouw op onze ervaring!

Zij vertrouwden ons al voor hun SEO:

Gerelateerde artikels

SEO

Website bovenaan in Google

In de snel evoluerende wereld van digitale marketing is het een hele uitdaging om op te vallen. Als ondernemer is het essentieel om jezelf te onderscheiden van de concurrentie en een sterke online aanwezigheid op te bouwen. Een van de meest effectieve manieren om dit te realiseren, is door je website bovenaan in Google te krijgen. Deze techniek wordt ook SEO genoemd en is bijzonder rendabel! Bij het Varamedia SEO Agency is zoekmachineoptimalisatie één van onze hoofdspecialiteiten.

Lees ook: Wil je bovenaan in Google komen? Volg dit overzichtelijk stappenplan!

SEO

Zoekmachine marketing bureau

Varamedia is een zoekmachine marketing bureau dat ook keiharde garanties aanbiedt aan haar partners. We garanderen een minimumrendement en houden ons hier ook aan. Centraal in ons werk staat conversietracking.

Naast zoekmachine marketing doet ons SEO Bureau dus ook aan campagne-optimalisatie voor zoekmachines.

Met een hoge positie in zoekmachines ben je namelijk niet veel: je wilt nadien ook deze nieuwe websitebezoekers kunnen overtuigen als klant.

SEO

Bovenaan in Google

Tijdens jouw weg naar succes is het van cruciaal belang om je website bovenaan in de Google zoekmachine te krijgen. Met SEO (Search Engine Optimization) als specialiteit, zorgt Varamedia dat Google helemaal gek wordt op je website. In dit artikel vertellen we je hoe je met de juiste strategie en technieken je website bovenaan in Google kunt krijgen, met of zonder Google Ads Campagne.

Een Google Ads Campagne opstarten? Of zoek je een SEO Agency? Wij helpen je graag én met succes!

Lees ook: Zo krijg je je website bovenaan in Google

SEO

Gevonden worden op Google

In het digitale tijdperk is er één plek waar jouw bedrijf absoluut moet schitteren om te slagen: Google. Het zoekmachinelandschap is de poort naar (online) succes geworden voor bedrijven van alle groottes en industrieën. Je wilt dus absoluut gevonden worden op Google en zo meer leads, sales, ... aantrekken.

Dat is waar Varamedia in beeld komt, als jouw partner in Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA). In dit artikel duiken we dieper in op het belang van beter gevonden worden op Google en hoe SEO, relevante zoekwoorden en SEA jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

SEO

SEO optimalisatie

SEO optimalisatie, ook wel bekend als "search engine optimization" of zoekmachineoptimalisatie, is een cruciaal onderdeel van inbound marketing en dé sleutel tot online succes. Maar wat houdt het precies in en hoe kan je het gebruiken om je website te verbeteren? In dit artikel duiken we dieper in de wereld van SEO en leggen we uit hoe je een effectieve zoekmachine optimalisatie strategie kunt opzetten.

SEO

SEO voor Apps

Met SEO voor apps kan je de Google Play Store en de Apple App Store gevoelig doen stijgen in de organische zoekresultaten. Het Varamedia SEO-bureau helpt je hiermee graag verder.

De vraag bij velen is natuurlijk: kan je SEO-strategieën toepassen op Apps en welke SEO-technieken werken het best voor de hoogste positie in de App Stores? In dit artikel vertellen wij concreet wat je moet weten voor SEO voor App Stores.

SEO

SEO Checklist voor Copywriting

Als je denkt aan een SEO Checklist voor copywriting, denk je misschien aan ellenlange SEO lijsten met optimalisaties die je kan doen op websites. In dit artikel kiezen we bewust om enkel te focussen op de belangrijkste SEO checklist items die je nodig hebt om:

  • Krachtige teksten te schrijven voor zoekmachines.
  • Teksten te bouwen die ook de lezers sterk bekoren.

In de SEO checklist zal je twee zaken naar voren zien komen: optimalisaties die belangrijk zijn voor zoekmachines (technische SEO) en optimalisaties die belangrijk zijn voor mensen: de websitebezoekers en lezers van je content dus (content SEO).

Varamedia heeft ruime ervaring met zoekmachine optimalisatie en helpt je graag verder met het hoger krijgen van je website in Google.

SEO

Ubersuggest

Ubersuggest is een van de favoriete SEO-tools bij ons op het kantoor. Dit is zeker handig voor mensen die met zoekmachine optimalisatie bezig zijn. Met deze marketing tool van Neil Patel kan je makkelijk een keyword research doen. Hierbij gebruikt Ubersuggest data afkomstig uit Google zelf en wordt dit op een gebruiksvriendelijke dashboard vertoond. Lees hieronder meer over deze SEO-tool.

 

SEO

Microsoft Clarity

Microsoft Clarity geeft je meer inzicht in het gedrag van je websitebezoekers. In dit artikel bespreken we wat het is, hoe het werkt en wat je ermee kan.

Interesse om samen te werken? Contacteer ons

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?