SEO

Met SEO verhoog je je digitale vindbaarheid heel sterk

SEO-verkeer is nog altijd veel
groter dan SEA-verkeer

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is belangrijker dan velen denken. Wist je dat SEO-verkeer nog altijd in de grote meerderheid is in vergelijking met ingekocht webverkeer via SEA? Er zijn meer mensen die op organische zoekresultaten klikken dan op Google-advertenties. Reden te meer om als bedrijf op belangrijke zoekwoorden hoog te scoren in Google en Bing.

Maar er zijn meer redenen waarom je als bedrijf aandacht moet hebben voor SEO. Door een SEO-geoptimaliseerde website te hebben, beantwoord je impliciet aan een aantal criteria die websitebezoekers sowieso heel belangrijk vinden:

  1. Mobielvriendelijk
  2. Relevant
  3. Inspirerend
  4. Leerrijk

In totaal zijn er meer dan 300 SEO-parameters waarop Google je website analyseert. De meeste van die parameters hebben een rechtstreeks verband met de indruk die je website maakt op bezoekers.

Conclusie: SEO is overal. Het is niet iets wat je ‘doet’ op je website. Het is iets wat je website ‘is’ in alles wat je ermee doet.

Website-Localization-Icon
Google My Business

Google My Business is de manier om lokaal gevonden te worden en online reviews te verzamelen. Het hebben van een GMB-profiel is ook een rankingfactor in Google.

Citation-Building-Icon
Content

Content is king! Te veel websites focussen vandaag op generieke content die elders ook al bestaat. Wij leggen de lat veel hoger en creƫren content die nog niet bestaat. Dit verhoogt de relevantie van de website drastisch.

Managing-Reviews-And-Ratings-Icon
Technische SEO

We doen aan link building vanuit externe websites en zorgen voor de juiste H1- en H2-tags, zoekwoorden, ankerlinks, interne links, …

Getting-Quality-Backlinks-Icon
Analyse en conversies

Via Google Search Console (Webmaster Tools) houden we de vindbaarheid van de website in Google in de gaten. We gebruiken ook Analytics om te zien welke zoekopdrachten leiden tot conversies.

Wil je beter gevonden worden?

We bieden een gratis SEO-analyse aan waarin we de grootste opportuniteiten voor uw website blootleggen. Zonder verplichtingen.