SEO Bureau

DEEL DIT

Veeleisend SEO bureau met tonnen ervaring en knowhow in Google marketing

Varamedia is uw SEO bureau met alle vereiste in-house kennis voor elk aspect van zoekmachineoptimalisatie: SEO-analyses, content mapping, content creation, link building, authority building, citation development en zoekmachineoptimalisatie voor sociale media.

Veel digitale marketingkantoren beloven hun klanten de hoogste posities in Google maar bij Varamedia maken we deze belofte ook realiteit. Bekijk gerust zelf hiervan de bewijzen als je zoekt naar een SEO bureau in Google...

seo bureau

Hoe ons bureau SEO aanpakt

Wij werken in onze SEO-strategie voor uw bedrijf steeds alomvattend. Alvorens we starten, maken we eerst een grondige SEO-audit waarin we:

 1. De staat van uw SEO-structuur nakijken
 2. Uw huidige pagina's controleren op SEO
 3. Uw concurrenten analyseren op SEO en dit vergelijken met uw website of app performance
 4. We maken een linkprofiel op van uw website en van deze van uw concurrenten
SEO zichtbaarheid optimalisatie

Geavanceerde SEO Monitoring Tools die garant staan voor de beste resultaten

Hierbij maken we gebruik van de meest geavanceerde SEO-tools die altijd inbegrepen zijn in onze service aan de beste prijzen. Dit zijn onder meer gratis tools als Google Search Console en Google DataStudio maar ook SEMrush, Ahrefs, SERanking, Ubersuggest en Screaming Frog.

Natuurlijk is het hebben van de juiste tools maar het halve werk. Wij hebben de juiste SEO experts in huis die alle data die in internetmarketing omgaat moeiteloos kunnen interpreteren. Hiervan maken wij strategische analyses waarmee we alles in rekening nemen:

 1. Uw doelstellingen op vlak van omzet, websiteverkeer, leads en sales
 2. Wie uw concurrenten zijn
 3. Hoe sterk de online concurrentie is
 4. Welke de sterktes en zwaktes zijn van uw website en zoekmachineposities
 5. Waar het 'low hanging fruit' van uw website zich bevindt (grote onbenutte opportuniteiten)

Bekijk meer info over onze aanpak op deze pagina.

KWR

“Wij doen niet gewoon aan link building of gewoon aan content creation. Wij zorgen voor de optimale SEO-mix waarin gedacht wordt aan elk klein detail.

JEROEN VAN RAEMDONCK

Met SEO wint u de marathon van Digitale Marketing

Wat doet een SEO Bureau?

België telt verschillende SEO bureaus. Maar het wordt hoogt tijd dat u Varamedia leert kennen.


Als SEO agency bieden wij een SEO-service die gegarandeerd topresultaten oplevert. We werken daarom enkel met uw belangrijkste zoekwoorden waarachter het meeste omzet schuilgaat. Zo creëren we in een korte tijdspanne een enorme omzetstoename voor uw bedrijf en bent u gelijk ook overtuigd van de enorme kracht van SEO.


Gemiddeld creëren wij voor €30.000 euro aan SEO-verkeer per klant per maand. Dat doet geen ander SEO agency ons na. En hiervoor gebruiken wij enkel 'white hat' technieken die duurzaam, blijvend en krachtig zijn.

Waarnaar moet je zeker vragen bij SEO bureaus?

Als je wilt samenwerken met SEO-experts, moet je zeker de volgende zaken aftoetsen:

 • Of er een voorafgaande SEO audit plaatsvindt 
 • In welke mate men ook aan concurrentie-onderzoek doet
 • Belangrijk: wordt een overzichtelijke Excel of Google sheet bezorgd met hierin de resultaten van deze analyses?
 • Is het bureau in kwestie ook in staat om de SEO strategie in de praktijk uit te voeren? 
 • Kan men ook SEO content en SEO copywriting voorzien?
 • Heeft het SEO bureau expertise in on-page SEO? Dan denken we aan zaken als pagina-optimalisatie en interne linking.  
 • Kan het SEO kantoor ook voorzien in doeltreffende link building strategieën inclusief de uitvoering ervan?
 • Gebeurt er SEO position tracking?
 • Hoe verloopt de SEO-opvolging? Krijg je als klant dashboards, rapporten of geregelde feedbackmomenten? Krijg je voldoende inzichten en transparantie?
 • Hoe worden de conversies (leads en e-commerce) die via zoekmachinemarketing binnenkomen gemeten, opgevolgd en geëvalueerd?
 • Stappen in SEO

  1

  De beste SEO-experts

  Wij hebben de beste experts met up-to-date kennis over hoe SEO werkt voor Google, Bing en sociale media.

  2

  Hoogkwalitatieve content creatie

  Ons content team zorgt voor de beste content op tekstueel, grafisch en lay-outvlak.

  3

  Alle parameters zijn meegenomen in onze strategie

  In SEO spelen meer dan 300 parameters mee. We vergeten geen enkele in onze all-in-one aanpak voor uw website.

  GARANTIES

  Belangrijk om te weten

  Wij volgen in onze SEO Agency enkel white hat technieken om SEO te ontwikkelen voor onze klanten. Wij gaan voor 100% duurzame en blijvende Search Engine Optimization zonder een risico op Google penalty's.

  Van zodra u klant wordt, krijgt u toegang tot uw persoonlijk dashboard (via Google Data Studio) waarin u de evoluties kan volgen. 

  Onze ervaren SEO Consultants hebben maar één doel: uw grafiek doen stijgen en zorgen voor meer reële leads en sales voor uw bedrijf. De ENIGE paramter die wij gebruiken om ons succes te definiëren, is de stijging in uw conversies. Elke maand plannen we een telefonisch feedbackmoment in om de resulaten te bespreken. 

  Onze SEO-klanten kennen allemaal een serieuze omzetgroei. Als je nog twijfelt: niet twijfelen, gewoon doen. SEO is meer rendabel dan veel andere marketingoplossingen!

  JEROEN VAN RAEMDONCK

  leads search console
  leads

  Wat kan u verwachten van ons Search Marketingbureau?

  Wij zijn geen gewoon SEO bureau dat de pagina's optimaliseert en het hierbij laat. Dan kan je evengoed je SEO zelf doen en dit niet uitbesteden aan een partner (het zou veel goedkoper zijn). Neen, Varamedia werkt helemaal anders, zoals je ook kan lezen op onze Over-Ons-Pagina. We nemen verantwoordelijkheid en rapporteren niet in kliks, noch views. In conversies: echte, reële leads.

  SEO

  Duidelijk SEO-plan

  We maken een duidelijk SEO-concurrentieplan, SEO content plan en link acquisitie plan om de grootste vooruitgang te boeken.

  Voortdurende metingen

  De progressie wordt non-stop gemeten. We houden elke klik en impressie bij in ons systeem. De ROI wordt zo gemeten en de SEO wordt zo verder geoptimaliseerd.

  SEO

  SEO + SEO

  Agency's zeggen nogal snel dat ze "gespecialiseerd zijn in zoekmachineoptimalisatie". Maar het is niet omdat je weet wat SEO betekent dat je er ook expert in bent. Net zoals je geen Excel-expert bent doordat je weet hoe Excel er in zijn basis uit ziet.

  Lijst met alle SEO bureaus

  Ontbreekt een naam in het lijstje? Mail naar info@varamedia.be met de naam van het ontbrekende SEO bureau en de website URL.

  Naam SEO BureauWebsite URL
  Varamedia SEOWebsite
  Ants ConnectWebsite
  DigicreateWebsite
  STRAREX Website
  IntractoWebsite
  ImaxxWebsite
  WiseoWebsite
  ClicktrustWebsite
  DropsolidWebsite
  Ntriga agencyWebsite
  JakencyWebsite
  WebsauceWebsite
  Liquid SocietyWebsite
  OnlyHumansWebsite
  Dexville AgencyWebsite
  Duke & GraceWebsite
  MarblesWebsite
  YappaWebsite
  idcreationWebsite
  MIA InteractiveWebsite
  Starring JaneWebsite
  Mex UnitedWebsite
  FCR MediaWebsite
  Team NijhuisWebsite
  The ReferenceWebsite
  Hannibal AgencyWebsite
  Digital KIXXWebsite
  Digital ClimaxWebsite

  Veelgestelde vragen 

  Dit zijn vragen die veel mensen ons stellen over onze diensten als SEO marketing agentschap.

  Hoe lang duurt een SEO campagne?

  Gemiddeld na 2 à 3 maanden ziet u de eerste echte resultaten van het SEO-werk. Search Engine Optimization is een praktijk die zich pas na enkele maanden laat voelen doordat Google deze tijd neemt om veranderingen te indexeren. 

  Hoeveel kost jullie agency?

  Ons SEO Bureau rekent met prijzen op basis van het aantal belangrijke SEO-pagina's die jullie website telt. Gemiddeld betalen onze klanten tussen de 300 en 3000 euro per maand voor SEO-campagnes afhankelijk van de concurrentie in de markt. De vruchten van de inspanningen worden geplukt na gemiddeld 2 à 3 maanden (hierna treedt het rendement al op). Lees er ook meer over in dit artikel: hoeveel kost een SEO specialist?

  Belangrijk: deze bedragen zijn maar voor 1 jaar, daarna bouwen we dit terug af van zodra bepaalde premium posities zijn bereikt. Dit uiteraard terwijl u als klant hiervan nog jarenlang de vruchten zal blijven plukken. We zetten een dashboard op waarin we de ROI nauwgezet meten en u tonen hoeveel nieuwe leads onze SEO-strategie u heeft opgeleverd. U zal zien: de initiële investering is een peulschil in vergelijking met de nieuwe conversies (leads en/of e-commerce) en dus omzettoename die SEO biedt.

  Wat zijn de voordelen in verhouding tot SEA en advertenties via sociale media?

  Als u een groot marketingbudget heeft, zijn SEA en verkeer via sociale media zeker interessante kanalen om te overwegen. Maar het gros van alle internetverkeer is zelfs vandaag nog steeds organisch. Mis deze trein niet, want deze vorm van webverkeer is niet enkel veel goedkoper, er zijn ook steeds meer mensen die niet op advertenties klikken en bewust kiezen voor organische zoekresultaten. 

  Is het mogelijk in mijn sector?

  We optimaliseren websites voor zoekmachines in tal van sectoren. Zelfs in de meest competitieve sectoren slagen we erin om significante SEO-winsten te boeken. Twijfel niet: ook in uw sector kan u gaan domineren als grootste SEO-speler. Geef het een kans en wij zullen u dit bewijzen.

  Moet ik mijn website veranderen?


  Vooraf maken wij een audit van de bestaande website om te kijken welke pagina's een update nodig hebben. U hoeft uw website niet noodzakelijk drastisch te wijzigen. Wij gaan u begeleiden in dit proces.

  Op heel dure zoekwoorden kan het soms interessant zijn om een aparte SEO-blog te ontwikkelen die zich focust op deze zoekwoorden. We geven u hiervoor graag meer informatie tijdens een gesprek of via e-mail.

  Reageer of stel een vraag

  Naam*
  E-mail*
  Bericht
  0 of 350