SEO agency

Varamedia is uw SEO agency met alle vereiste in-house kennis voor elk aspect van zoekmachineoptimalisatie: SEO-analyses, content mapping, content creation, link building, authority building, citation development en social SEO.

“Wij doen niet gewoon aan link building of gewoon aan content creation. Wij zorgen voor de optimale SEO-mix waarin gedacht wordt aan elk klein detail. - Jeroen Van Raemdonck

mET SEO WINT U DE MARATHON VAN DIGITALE MARKETING

Wat doet een SEO Agency? 

België telt verschillende SEO agency's zoals WiSEO, Jakency, Blue2Purple, Sherlock SEO Agency, Clicktrust en Yonego. Maar het wordt hoogt tijd dat u Varamedia leert kennen.


Als SEO agency bieden wij de laagste prijs voor een SEO-service die gegarandeerd topresultaten oplevert. We werken daarom enkel met uw belangrijkste zoekwoorden waarachter het meeste omzet schuilgaat. Zo creëren we in een korte tijdspanne een enorme omzetstoename voor uw bedrijf en bent u gelijk ook overtuigd van de enorme kracht van SEO.


Gemiddeld creëren wij voor €30.000 euro aan SEO-traffic per klant per maand. Dat doet niémand ons na. En hiervoor gebruiken wij enkel zogenoemde 'white hat' technieken die duurzaam, blijvend en krachtig zijn.

Hoe onze agency SEO aanpakt

Wij werken in onze SEO-strategie voor uw bedrijf steeds alomvattend. Alvorens we starten, maken we eerst een grondige SEO-audit waarin we:

  1. De staat van uw SEO-structuur nakijken
  2. Uw huidige pagina's controleren op SEO
  3. Uw concurrenten analyseren op SEO en dit vergelijken met uw website performance
  4. We maken een linkprofiel op van uw website en van deze van uw concurrenten
Jeroen Van Raemdonck

“Ontdek onze SEO agency met een vrijblijvende proefmaand. Niet tevreden na deze maand? Geld terug!”

Jeroen Van Raemdonck - Zaakvoerder

De beste SEO-experts

Wij hebben de beste SEO-experts met up-to-date kennis over hoe SEO werkt voor Google, Bing en sociale media.

Hoogkwalitatieve content creatie

Ons content team zorgt voor de beste SEO-content op tekstueel, grafisch en lay-outvlak.

Alle parameters zijn meegenomen in onze SEO-strategie

In SEO spelen meer dan 300 SEO-parameters mee die Google helpt in de positionering van zoekresultaten. We zijn geen enkele parameter vergeten in onze all-in-one aanpak voor uw website.

GARANTIES

Belangrijk om te weten

Wij volgen in onze SEO Agency enkel white hat technieken om SEO te ontwikkelen voor onze klanten. Wij gaan voor 100% duurzame en blijvende SEO zonder een risico op Google penalty's. Let op! Sommige agency's gebruiken wel black hat methodes. Kies uw SEO agency daarom verstandig. Dit heeft een grote impact op de SEO-gezondheid van uw website.

Van zodra u klant wordt, krijgt u toegang tot uw persoonlijk SEO dashboard (via Google Data Studio) waarin u de evoluties kan volgen. Onze ervaren SEO Consultants hebben maar één doel: uw grafiek doen stijgen en zorgen voor meer reële leads en sales voor uw bedrijf. De ENIGE paramter die wij gebruiken om ons succes te definiëren, is de stijging in uw conversies. Elke maand plannen we een telefonisch feedbackmoment in om de resulaten te bespreken. 

Duidelijk SEO-plan


We maken een duidelijk SEO-concurrentieplan, SEO content plan en link acquisitie plan om de grootste vooruitgang te boeken.

Voortdurende metingen


De progressie wordt non-stop gemeten. We houden elke klik en impressie bij in ons systeem. De ROI wordt zo gemeten en de SEO wordt zo verder geoptimaliseerd.

SEO + SEO


Agency's zeggen nogal snel dat ze "gespecialiseerd zijn in SEO". Maar het is niet omdat je weet wat SEO betekent dat je goed bent in SEO. Net zoals je geen Excel-expert bent doordat je weet hoe Excel er in zijn basis uit ziet. (Hoewel haast iedereen op zijn CV schrijft dat hij kennis heeft van Excel :-)).

ERVARINGEN

Zij zagen hun SEO-verkeer ontploffen

Sinds we samenwerken met Varamedia hebben we een SEO-verkeerstoename vastgesteld van ongeveer 1500 procent over 1 jaar tijd. Dit is veel meer dan wat we ooit verwacht hadden van SEO! Het aantal leads is enorm gestegen.


Luc Lambrechts

Bestuurder Porta Fortuna

Veelgestelde vragen

Dit zijn vragen die veel mensen ons stellen over onze diensten als SEO marketing agentschap.

Hoe lang duurt een SEO campagne?

Gemiddeld na 2 à 3 maanden ziet u de eerste echte resultaten van het SEO-werk. SEO is een praktijk die zich pas na enkele maanden laat voelen doordat Google deze tijd neemt om veranderingen te indexeren. 

Wat zijn de voordelen van SEO in verhouding tot SEA en advertenties via sociale media?

Als u een groot marketingbudget heeft, zijn SEA en verkeer via sociale media zeker interessante kanalen om te overwegen. Maar het gros van alle internetverkeer is zelfs vandaag nog steeds organisch (SEO). Mis deze trein niet, want deze vorm van webverkeer is niet enkel veel goedkoper, er zijn ook steeds meer mensen die niet op advertenties klikken en bewust kiezen voor organische zoekresultaten. 

Hoeveel kost jullie SEO agency?

Vul het formulier in om exacte prijzen te weten. We berekenen de prijs op basis van het aantal belangrijke SEO-pagina's die jullie website telt. Gemiddeld betalen onze klanten tussen de 300 en 1000 euro per maand voor SEO-campagnes afhankelijk van de concurrentie in de markt. Belangrijk: deze bedragen zijn maar voor 1 jaar, daarna bouwen we dit terug af van zodra bepaalde premium posities zijn bereikt. Dit uiteraard terwijl u als klant hiervan nog jarenlang de vruchten zal blijven plukken. We zetten een dashboard op waarin we de ROI nauwgezet meten en u tonen hoeveel nieuwe leads onze SEO-strategie u heeft opgeleverd. U zal zien: de initiële investering is een peulschil in vergelijking met de nieuwe conversies (leads en/of e-commerce) en dus omzettoename die SEO biedt.

Is SEO mogelijk in mijn sector?

We voeren SEO uit in tal van sectoren. Zelfs in de meest competitieve sectoren slagen we erin om significante SEO-winsten te boeken. Twijfel  niet: ook in uw sector kan u gaan domineren als grootste SEO-speler. Geef het een kans en wij zullen u dit bewijzen.

Moet ik mijn website veranderen voor SEO?

Vooraf maken wij een SEO-audit van de bestaande website om te kijken welke pagina's een update nodig hebben. U hoeft uw website niet noodzakelijk drastisch te wijzigen. Wij gaan u begeleiden in dit proces.


Op heel dure zoekwoorden kan het soms interessant zijn om een aparte SEO-blog te ontwikkelen die zich focust op deze zoekwoorden. We geven u hiervoor graag meer informatie tijdens een gesprek of via e-mail. 

Waar wacht u op? Laat ons uw SEO verbeteren!

>