SEO Bureau

DEEL DIT

Veeleisend SEO bureau met tonnen ervaring en knowhow in Google marketing

Varamedia is uw SEO bureau met alle vereiste in-house kennis voor elk aspect van zoekmachineoptimalisatie: SEO-analyses, content mapping, content creation, link building, authority building, citation development en zoekmachineoptimalisatie voor sociale media.

Hoe ons bureau SEO aanpakt

Wij werken in onze SEO-strategie voor uw bedrijf steeds alomvattend. Alvorens we starten, maken we eerst een grondige SEO-audit waarin we:

  1. De staat van uw SEO-structuur nakijken
  2. Uw huidige pagina's controleren op SEO
  3. Uw concurrenten analyseren op SEO en dit vergelijken met uw website performance
  4. We maken een linkprofiel op van uw website en van deze van uw concurrenten

Geavanceerde SEO Monitoring Tools die garant staan voor de beste resultaten

Hierbij maken we gebruik van de meest geavanceerde SEO-tools die altijd inbegrepen zijn in onze service aan de beste prijzen. Dit zijn onder meer gratis tools als Google Search Console en Google DataStudio maar ook SEMrush, Ahrefs, SERanking, Ubersuggest en Screaming Frog.

Natuurlijk is het hebben van de juiste tools maar het halve werk. Wij hebben de juiste SEO experts in huis die alle data die in internetmarketing omgaat moeiteloos kunnen interpreteren. Hiervan maken wij strategische analyses waarmee we alles in rekening nemen:

  1. Uw doelstellingen op vlak van omzet, websiteverkeer, leads en sales
  2. Wie uw concurrenten zijn
  3. Hoe sterk de online concurrentie is
  4. Welke de sterktes en zwaktes zijn van uw website en zoekmachineposities
  5. Waar het 'low hanging fruit' van uw website zich bevindt (grote onbenutte opportuniteiten)

Bekijk meer info over onze aanpak op deze pagina.

KWR

“Wij doen niet gewoon aan link building of gewoon aan content creation. Wij zorgen voor de optimale SEO-mix waarin gedacht wordt aan elk klein detail.

JEROEN VAN RAEMDONCK

Met SEO wint u de marathon van Digitale Marketing

Wat doet een SEO Bureau?

België telt verschillende SEO bureaus. Maar het wordt hoogt tijd dat u Varamedia leert kennen.


Als SEO agency bieden wij een SEO-service die gegarandeerd topresultaten oplevert. We werken daarom enkel met uw belangrijkste zoekwoorden waarachter het meeste omzet schuilgaat. Zo creëren we in een korte tijdspanne een enorme omzetstoename voor uw bedrijf en bent u gelijk ook overtuigd van de enorme kracht van SEO.


Gemiddeld creëren wij voor €30.000 euro aan SEO-verkeer per klant per maand. Dat doet geen ander SEO agency ons na. En hiervoor gebruiken wij enkel 'white hat' technieken die duurzaam, blijvend en krachtig zijn.

Stappen in SEO

1

De beste SEO-experts

Wij hebben de beste experts met up-to-date kennis over hoe SEO werkt voor Google, Bing en sociale media.

2

Hoogkwalitatieve content creatie

Ons content team zorgt voor de beste content op tekstueel, grafisch en lay-outvlak.

3

Alle parameters zijn meegenomen in onze strategie

In SEO spelen meer dan 300 parameters mee. We vergeten geen enkele in onze all-in-one aanpak voor uw website.

GARANTIES

Belangrijk om te weten

Wij volgen in onze SEO Agency enkel white hat technieken om SEO te ontwikkelen voor onze klanten. Wij gaan voor 100% duurzame en blijvende Search Engine Optimization zonder een risico op Google penalty's.

Van zodra u klant wordt, krijgt u toegang tot uw persoonlijk dashboard (via Google Data Studio) waarin u de evoluties kan volgen. 

Onze ervaren SEO Consultants hebben maar één doel: uw grafiek doen stijgen en zorgen voor meer reële leads en sales voor uw bedrijf. De ENIGE paramter die wij gebruiken om ons succes te definiëren, is de stijging in uw conversies. Elke maand plannen we een telefonisch feedbackmoment in om de resulaten te bespreken. 

leads search console
leads

Wat kan u verwachten van ons bureau?

Wij zijn geen gewoon SEO Bureau dat de pagina's optimaliseert en het hierbij laat. We nemen verantwoordelijkheid en rapporteren niet in kliks, noch views. In conversies: echte, reële leads.

SEO

Duidelijk SEO-plan

We maken een duidelijk SEO-concurrentieplan, SEO content plan en link acquisitie plan om de grootste vooruitgang te boeken.

Voortdurende metingen

De progressie wordt non-stop gemeten. We houden elke klik en impressie bij in ons systeem. De ROI wordt zo gemeten en de SEO wordt zo verder geoptimaliseerd.

SEO

SEO + SEO

Agency's zeggen nogal snel dat ze "gespecialiseerd zijn in zoekmachineoptimalisatie". Maar het is niet omdat je weet wat SEO betekent dat je er ook expert in bent. Net zoals je geen Excel-expert bent doordat je weet hoe Excel er in zijn basis uit ziet.

Veelgestelde vragen 

Dit zijn vragen die veel mensen ons stellen over onze diensten als SEO marketing agentschap.

Hoe lang duurt een SEO campagne?

Gemiddeld na 2 à 3 maanden ziet u de eerste echte resultaten van het SEO-werk. Search Engine Optimization is een praktijk die zich pas na enkele maanden laat voelen doordat Google deze tijd neemt om veranderingen te indexeren. 

Hoeveel kost jullie agency?

Ons SEO Bureau rekent met prijzen op basis van het aantal belangrijke SEO-pagina's die jullie website telt. Gemiddeld betalen onze klanten tussen de 300 en 1000 euro per maand voor SEO-campagnes afhankelijk van de concurrentie in de markt. Belangrijk: deze bedragen zijn maar voor 1 jaar, daarna bouwen we dit terug af van zodra bepaalde premium posities zijn bereikt. Dit uiteraard terwijl u als klant hiervan nog jarenlang de vruchten zal blijven plukken. We zetten een dashboard op waarin we de ROI nauwgezet meten en u tonen hoeveel nieuwe leads onze SEO-strategie u heeft opgeleverd. U zal zien: de initiële investering is een peulschil in vergelijking met de nieuwe conversies (leads en/of e-commerce) en dus omzettoename die SEO biedt.

Wat zijn de voordelen in verhouding tot SEA en advertenties via sociale media?

Als u een groot marketingbudget heeft, zijn SEA en verkeer via sociale media zeker interessante kanalen om te overwegen. Maar het gros van alle internetverkeer is zelfs vandaag nog steeds organisch. Mis deze trein niet, want deze vorm van webverkeer is niet enkel veel goedkoper, er zijn ook steeds meer mensen die niet op advertenties klikken en bewust kiezen voor organische zoekresultaten. 

Is het mogelijk in mijn sector?

We optimaliseren websites voor zoekmachines in tal van sectoren. Zelfs in de meest competitieve sectoren slagen we erin om significante SEO-winsten te boeken. Twijfel niet: ook in uw sector kan u gaan domineren als grootste SEO-speler. Geef het een kans en wij zullen u dit bewijzen.

Moet ik mijn website veranderen?


Vooraf maken wij een audit van de bestaande website om te kijken welke pagina's een update nodig hebben. U hoeft uw website niet noodzakelijk drastisch te wijzigen. Wij gaan u begeleiden in dit proces.

Op heel dure zoekwoorden kan het soms interessant zijn om een aparte SEO-blog te ontwikkelen die zich focust op deze zoekwoorden. We geven u hiervoor graag meer informatie tijdens een gesprek of via e-mail.

Reageer of stel een vraag

Naam*
E-mail*
Bericht
0 of 350
>