Varamedia logo
22+

Is Google Ads ook nuttig voor kleine zaken?

Is het nuttig om Google Ads te gebruiken, ook al ben je een klein bedrijf? In dit artikel geven we meer informatie.

Website laten maken
Voordat je verder leest... even gedag zeggen šŸ‘‹

Wij zijn Varamedia en zijn gebeten door Search Engine Advertising. Wil je meer rendement halen uit je lopende Google Ads campagnes en wil je weten hoe je de advertenties nog beter kunt maken? Laat dan je campagnes beheren en optimaliseren door Varamedia. Ons Google Ads agency heeft Google Ads-gecertificeerde professionals in huis die ervoor zorgen dat je meer leads, omzet Ć©n klanten krijgt. Van een Google Ads audit tot campagne management. Varamedia zorgt ervoor dat elk aspect van jouw Google Ads tiptop in orde is.

In dit artikel lees je
Je bent hier:
/
/
/
Is Google Ads ook nuttig voor kleine zaken?

Google Ads - ook winstgevend als je een kleine marge hebt?

google ads campagne-sea-varamedia

IsĀ Google Ads voor kleinere zaken wel nuttig als je maar een kleine marge hebt op jouw diensten of producten? Die vraag beantwoorden we dichterbij in dit artikel.

Google Ads voor KMO's en eenmanszaken

Om een antwoord te formuleren op de vraag ā€œIs eenĀ SEA-advertentieĀ waardevol voor kleinere zakenā€:Ā ja. De denkwijze bij kleine zaakjes is vaak: ā€œGoogle AdsĀ dat kost veel en ik krijg niets terugā€, wat niet echt correct is.

Het is belangrijk om te weten dat het zeker en vast niet enkel over winst gaat in de eerste maanden, maar het gaat over eenĀ langetermijnvisie. Kijk hiervoor naar “The big picture” en niet enkel naar die ene maand waar het minder goed ging.

Neem contact op met Varamedia voor meer informatie

Google Ads: Een tool voor bedrijven met een langetermijnvisie

Google Ads is een zeer handige tool die zeker resultaten kan opleveren. Voor het verkrijgen van deze resultaten is toch enige zin van geduld vereist. Groeien gebeurt in kleine stappen. De aanpassingen en of de voorspellingen door Google Ads moeten zeker met een korreltje zout genomen worden. Het is zeker niet de bedoeling dat die ene strategie ook werkt bij andere bedrijven, dat dit ook het geval zal zijn bij jouw bedrijf.

Het is een leerproces dus wees zeker niet bang om geld te verliezen de eerste maanden want daardoor leer je welke stappen je niet moet doen in de toekomst. Een 2de raad is, het is niet omdat je geen fysiek geld (bijvoorbeeld: meer online shoppen) krijgt dat het een waardeloze campagne is. Een resultaat die je snel merkt van Google Ads, is dat er meer mond-tot-mondreclame gebeurt. Herhalende bestellingen plaatsen door bestaande klanten is ook een resultaat die je kan zien als een resultaat van Google Ads.Ā 

Ontdek hier hoe je op eenĀ correcte manierĀ leads genereert via Google Ads.

Google Ads voor KMO-sea-varamedia

Conclusie

Wat bij het ene bedrijf werkt, zal niet per se werken in jouw bedrijfsstructuur. Probeer Google Ads beter te begrijpen en wees zeker niet bang om fouten te maken want daar leer je het meest uit. Google Ads kan je verschillende manieren resultaat opleveren, de bedoeling is dan om te kijken of deze resultaten het waard zijn of niet. Het belangrijkste is om te blijven proberen en elke dag iets nieuws bij te leren!

Ontdek hier hoe je toch op eenĀ goedkope manierĀ leads genereert via Google Ads.Ā 

Beluister hieronder de volledige podcast van dit onderwerp:

Leadgeneratie specialist voor Google Ads nodig?

Varamedia is expert in leadgeneratie via Google Ads. Vraag je gratis eerste adviesgesprek aan via het contactformulier op de website.

Jeroen Van Raemdonck

Jeroen Van Raemdonck

Marketingondernemer met 15+ jaar ervaring

5/5

Meer dan +35 tevreden klanten

Google Ads expert inschakelen? Vertrouw op onze ervaring!

Zij vertrouwden ons al voor hun nieuwe converterende website:

Uitgelichte case: Groep Wouters

"Van minder dan 10 leads per MAAND, tot verschillende leads per DAG."

Varamedia bouwde een volledig nieuwe website voor Groep Wouters die sterk conversiegericht is. Via Google Ads en Social media marketing wordt verkeer gegenereerd, waarna de bezoekers met gerichte lead magnets kunnen mensen een inspiratiebrochure opvragen, waarna e-mail remarketing wordt opgestart. Bovendien is de website helemaal uitgebouwd met SEO-pagina’s en voerde Varamedia een link building campagne om het SEO-verkeer te doen stijgen.

Gerelateerde artikels

SEA

Wat is Smart Bidding voor Google Ads?

Smart biddingĀ is een nieuw concept geĆÆntroduceerd doorĀ Google AdsĀ en maakt gebruik vanĀ artificiĆ«le intelligentie. Via automatisch bieden kan je op een eenvoudige manier uw campagne doelstellingen behalen. Benieuwd hoe? Dat leest je in dit artikel.

SEA

Youtube adverteren

OpĀ Youtube AdverterenĀ is makkelijker dan je denkt. Reclame op Youtube is niet enkel voor grote bedrijven met een grootĀ SEA-advertentieĀ budget. Geloof je ons niet? Blijf dan zeker lezen.

SEA

Google Ads met een klein budget

Wil je Google Ads inschakelen met een klein budget? Lees dan deze tips hoe je het maximale uit Google kan halen, zelfs als je niet het grootste marketingbudget hebt!

SEA

Bing Ads Specialist

EenĀ Bing Ads Specialist nodig in BelgiĆ« of Nederland? Zoek dan niet verder!

Met een Freelance Bing Consultant van Varamedia kan je meer bezoekers trekken naar je website metĀ SEA-advertentiesĀ in Bing. Als SEA AgencyĀ ligt onze specialisatie in het genereren vanĀ kwalitatieve, warme leads op je website, app of webshop. Benieuwd hoe wij werken? Lees verder hieronder.

SEA

Het Google Tag Manager pixel installeren op je website

MetĀ Google Tag Manager (GTM)Ā kun je al jeĀ marketingpixelsĀ beheren vanop Ć©Ć©n plek. Daarnaast is Google Tag Manager je beste vriend wat betreft het meten van websiteperformance.

We gebruiken GTM voor het implementeren van al onze marketingpixels van grote platformen als Facebook / Instagram, LinkedIn, Google Ads (SEA) of Google Analytics. Daarnaast bewaar je via Google Tag Manager een prima overzicht over al je Doelen en Gebeurtenissen uit Google Analytics, ā€˜Goalsā€™ en ā€˜Eventsā€™ in het Engels.

SEA

Hoe gebruik je Google Ads voor remarketing?

Een Google AdsĀ Remarketing strategieĀ nodig?Ā Bieden inĀ SEA-advertentiesĀ moet je zien als een soort veiling voor de toppositie in Google Search. Wil je succesvolle Google-advertentie campagnes leren maken voor remarketing? In dit artikel lees je de beste strategie om inĀ Google Ads te gebruiken om te bieden en welke fouten je best vermijdt!

SEA

Wat zijn Display Ads?

In de wereld van online marketing in Google spelen Display Ads een flinke rol voor bedrijven die willen excelleren met remarketing. Met kleurrijke banners kan je met display ads de ultieme marketingmix maken. Maar laten we even terugspoelen: wat zijn Display Ads nou eigenlijk en waarom zijn ze zo belangrijk voor bedrijven die willen opvallen online?

SEA

Hoe genereer je leads via Google Ads

Hoe genereer je leads via Google Ads zonder advertentiebudget te verspillen? En is het in deze tijden met veel concurrentie nog mogelijk om succes te hebben met leadgeneratie viaĀ Google Ads, als je beschikt over een klein budget?

Het kan zeker, maar dan moet je keuzes durven maken en het online advertising-spel slim en creatief spelen. Wij geven je 7 tips die ervoor zorgen dat jij wel succes hebt via Google Ads met een klein budget.

SEA

Wat is Google Ads met Artificiƫle Intelligentie?

Gaat artificiƫle intelligentie de jobs overnemen van manuele SEA-campagnes? In dit artikel bekijken we of AI de menselijke elementen kunnen overnemen in Google Ads campagnes.

Interesse om samen te werken? Contacteer ons

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?