Varamedia

Google Ads agency / SEA marketing agency

Met Varamedia zijn wij dagelijks bezig met search marketing: Google Ads is één van de biotopen waarmee we opstaan en gaan slapen. Maar onze diensten omvatten meer dan enkel het correct draaien van Google Ads campagnes: wij kijken enkel naar rendement.

Varamedia is een top Google Ads Agency gespecialiseerd in SEA & SEO marketing

Als Google Ads Agency zijn wij al sinds 2010 actief in de boeiende wereld van Search Engine Advertising (SEA). Sterker: Varamedia is ontstaan vanuit de Google Ads wereld met tientallen websites in leadgeneratie en e-commerce die op de dag van vandaag nog altijd actief en succesvol zijn.

Leadgeneratie specialist voor Google Ads

Als Google Ads Agency kennen wij de markt van zoekwoord-marketing van binnenuit en helpen diverse adverteerders met hun Click-through rate (CTR) en Return on ad spend (ROAS). Het resultaat is altijd hetzelfde: gevoelige omzetstijgingen via dit interessante marketingkanaal.

We bieden de volgende Google Ads diensten aan die je helpen met meer clicks te krijgen, je traffic op jouw website verhoogt en nieuwe klanten creëert:

consultant Varamedia
 • Google Ads strategie: planning en uitvoering
 • Een diepgaande analyse van jouw concurrenten
 • Aanmaken van Ads en optimalisatie 
 • Conversietracking en optimalisatie tips
 • Diepgaand zoekwoord onderzoek
 • Advertentie campagne tracking
 • Rendement opvolgen en rapporteren
 • Consulting en geregelde feedbackmomenten 
 • Onderzoek naar nieuwe Marketing opportuniteiten

Wat maakt Varamedia als Google Ads bureau speciaal?

Met Varamedia zijn wij dagelijks bezig met search marketing: Google Ads is één van de biotopen waarmee we opstaan en gaan slapen. Maar onze diensten omvatten meer dan enkel het correct draaien van Google Ads campagnes: wij kijken enkel naar rendement.

Een van onze eerste vragen is dan ook op welke diensten of producten de grootste brutomarge gerealiseerd wordt. 

Vervolgens analyseren we de landingspagina's van de website: zijn deze in staat om hoge conversieratio's te garanderen? Zijn er soft lead magnets? Kunnen leads op verschillende manieren converteren (naast het traditionele contactformulier)? 

Tot slot vullen we onze strategie in veel gevallen ook aan met een e-mail automatisatie waarbij de leads bijvoorbeeld een door ons gecreëerde whitepaper of inspiratiemagazine kunnen downloaden, waarna zij over de loop van enkele dagen of weken een aantal gepersonaliseerde e-mailberichten op maat ontvangen.

En natuurlijk moeten de Google Ads ook correct ingesteld worden, maar in tegenstelling tot de meeste Google Ads Agency's gaan wij vele stappen verder. Technisch gezien zijn we uiteraard ook heel sterk en kennen we alle ins en outs. Wij maken niet de fouten die beginnende SEA-bureaus zouden maken.

Google Ads agency: Als je dynamische keywords niet goed gebruikt

Bekijk hierboven bijvoorbeeld eens de screenshot van enkele advertenties uit de markt van Voice-over-IP. Hier heeft het bedrijf Voip and Go gebruik gemaakt van Dynamische Zoekadvertenties op de verkeerde manier, waardoor de gekrulde haakjes zichtbaar zijn. Wat had moeten zijn {Keyword: Yealink VoIP Telefoons} heeft het SEA-bureau van Voip and Go een schrijffout gemaakt met dit pijnlijke resultaat als gevolg. Wist je trouwens dat de cost-per-clicks in deze sector rond de €10 liggen, soms zelfs tot €20? Een heel dure fout.

SEO VS SEA

SEA of SEO?

Naast zoekwoord-advertenties (SEA), specialiseren we ook in Search Engine Optimization (SEO). Wil je weten wat het verschil precies is? Dat leggen we hier uit.

Of je nu een startup of een Fortune 500 bedrijf bent , Google Ads kan jouw zaak veel voordelen geven.

Maar het is makkelijk om geld te verspillen op verkeerde zoekwoorden of je betaalt te veel voor een klik die niet voor conversies zorgt. Daarom is het nuttig om met een PPC agency werkt die weet wat ze doen.

We werken direct met jouw bedrijf om realistische Google Ads doelen te bereiken met jouw unieke situatie en advertentie budget. Om dat te doen onderzoeken wij de doelgroep die jouw bedrijf moet targetten, en we helpen jou met het bereiken van nieuwe klanten in potentiële markten.

We gebruiken deze online marketing technieken en strategieën: 

 • Smart bidding voor maximale efficiëntie 
 • Display Ads - dit is een uitstekende manier om conversies te creëren 
 • Dynamische Search Ads die helpen bij het zoeken van non-merk keywords
 • Conversietracking om de kwaliteit van jouw leads te meten

Onze PPC team combineert de nieuwste advertentie technieken, voortdurende optimalisatie met een obsessie voor leadgeneratie zodat je het meeste haalt uit je Google Ads budget.

Bij Varamedia verwachten we niet dat je tevreden bent met eenvoudige statistieken. We leveren inzichten in het meten van échte leads!

0 of 1000

Categorie: