Varamedia logo
22+

Google Ads agency / SEA marketing agency

Met Varamedia zijn wij dagelijks bezig met search marketing. Google Ads is één van de biotopen waarmee we opstaan en gaan slapen. Maar onze diensten omvatten meer dan enkel het correct draaien van Google Ads campagnes: wij kijken vooral naar rendement.

Website laten maken
Voordat je verder leest... even gedag zeggen 👋

Wij zijn Varamedia en zijn gebeten door Search Engine Advertising. Wil je meer rendement halen uit je lopende Google Ads campagnes en wil je weten hoe je de advertenties nog beter kunt maken? Laat dan je campagnes beheren en optimaliseren door Varamedia. Ons Google Ads agency heeft Google Ads-gecertificeerde professionals in huis die ervoor zorgen dat je meer leads, omzet én klanten krijgt. Van een Google Ads audit tot campagne management. Varamedia zorgt ervoor dat elk aspect van jouw Google Ads tiptop in orde is.

In dit artikel lees je
Je bent hier:
/
/
/
Google Ads Agency / SEA Marketing Agency

Google Ads: Wat is de beste betaalmethode?

Als Google Ads Agency zijn wij al sinds 2010 actief in de boeiende wereld van Search Engine Advertising (SEA). Sterker: Varamedia is ontstaan vanuit de Google Ads wereld met tientallen websites in leadgeneratie en e-commerce die op de dag van vandaag nog altijd actief en succesvol zijn.

Leadgeneratie specialist voor Google Ads

Als Google Ads Agency kennen wij de markt van zoekwoord-marketing van binnenuit en helpen diverse adverteerders met hun Click-through rate (CTR) en Return on ad spend (ROAS). Het resultaat is altijd hetzelfde: gevoelige omzetstijgingen via dit interessante marketingkanaal.

We bieden de volgende Google Ads diensten aan die je helpen om meer clicks te krijgen, de traffic op jouw website te verhogen en nieuwe klanten te werven:

Google Ads Agency-sea-varameda
 • Google Ads strategie: planning en uitvoering
 • Een diepgaande analyse van jouw concurrenten
 • Aanmaken van Ads en optimalisatie 
 • Conversietracking en optimalisatie tips
 • Diepgaand zoekwoord onderzoek
 • Advertentie campagne tracking
 • Rendement opvolgen en rapporteren
 • Consulting en geregelde feedbackmomenten 
 • Onderzoek naar nieuwe Marketing opportuniteiten
Google Ads Agency-sea-varameda

Wat maakt Varamedia als Google Ads bureau speciaal?

Google Ads (en search engine marketing in het algemeen) is één van de biotopen waarmee we dagelijks opstaan en gaan slapen. Onze diensten omvatten wel meer dan enkel het correct draaien van Google Ads campagnes: wij kijken vooral naar rendement.

Een van onze eerste vragen is dan ook op welke diensten of producten de grootste brutomarge gerealiseerd wordt. 

Vervolgens analyseren we de landingspagina’s van de website: zijn deze in staat om hoge conversieratio’s te garanderen? Zijn er soft lead magnets? Kunnen leads op verschillende manieren gegenereerd worden (naast het traditionele contactformulier)? 

Tot slot vullen we onze strategie in veel gevallen ook aan met een e-mail automatisatie waarbij de leads bijvoorbeeld een door ons gecreëerde whitepaper of inspiratiemagazine kunnen downloaden, waarna zij over de loop van enkele dagen of weken een aantal gepersonaliseerde e-mailberichten op maat ontvangen.

En natuurlijk moeten de Google Ads ook correct ingesteld worden, maar in tegenstelling tot de meeste Google Ads Agency’s gaan wij vele stappen verder. Technisch gezien zijn we uiteraard ook heel sterk en kennen we alle ins en outs. Wij maken niet de fouten die beginnende SEA-bureaus zouden maken.

Google Ads Agency-sea-varameda

Bekijk hierboven bijvoorbeeld eens de screenshot van enkele advertenties uit de markt van Voice-over-IP. Hier heeft het bedrijf Voip and Go gebruik gemaakt van Dynamische Zoekadvertenties op de verkeerde manier, waardoor de gekrulde haakjes zichtbaar zijn. Wat had moeten zijn {Keyword: Yealink VoIP Telefoons} heeft het SEA-bureau van Voip and Go een schrijffout gemaakt met dit pijnlijke resultaat als gevolg. Wist je trouwens dat de cost-per-clicks in deze sector rond de €10 liggen, soms zelfs tot €20? Een heel dure fout.

Neem contact op met Varamedia voor meer informatie

SEA of SEO?

Naast zoekwoord-advertenties (SEA), specialiseren we ook in Search Engine Optimization (SEO). Wil je weten wat het verschil precies is? Dat leggen we hier uit.

Of je nu een startup of een Fortune 500 bedrijf bent , Google Ads kan jouw zaak veel voordelen geven.

Maar het is makkelijk om geld te verspillen op verkeerde zoekwoorden of je betaalt te veel voor een klik die niet voor conversies zorgt. Daarom is het nuttig om met een PPC agency werkt die weet wat ze doen.

We werken direct met jouw bedrijf om realistische Google Ads doelen te bereiken met jouw unieke situatie en advertentie budget. Om dat te doen onderzoeken wij de doelgroep die jouw bedrijf moet targetten, en we helpen jou met het bereiken van nieuwe klanten in potentiële markten.

We gebruiken deze online marketing technieken en strategieën: 

 • Smart bidding voor maximale efficiëntie 
 • Display Ads – dit is een uitstekende manier om conversies te creëren 
 • Dynamische Search Ads die helpen bij het zoeken van non-merk keywords
 • Conversietracking om de kwaliteit van jouw leads te meten

Ons PPC (pay-per-click) team combineert de nieuwste advertentie technieken, voortdurende optimalisatie met een obsessie voor leadgeneratie zodat je het meeste haalt uit je Google Ads budget.

Bij Varamedia verwachten we niet dat je tevreden bent met eenvoudige statistieken. We leveren inzichten in het meten van échte leads!

Google Ads Agency-sea-varameda
Jeroen Van Raemdonck

Jeroen Van Raemdonck

Marketingondernemer met 15+ jaar ervaring

5/5

Meer dan +35 tevreden klanten

Google Ads expert inschakelen? Vertrouw op onze ervaring!

Zij vertrouwden ons al voor hun nieuwe converterende website:

Uitgelichte case: Groep Wouters

"Van minder dan 10 leads per MAAND, tot verschillende leads per DAG."

Varamedia bouwde een volledig nieuwe website voor Groep Wouters die sterk conversiegericht is. Via Google Ads en Social media marketing wordt verkeer gegenereerd, waarna de bezoekers met gerichte lead magnets kunnen mensen een inspiratiebrochure opvragen, waarna e-mail remarketing wordt opgestart. Bovendien is de website helemaal uitgebouwd met SEO-pagina’s en voerde Varamedia een link building campagne om het SEO-verkeer te doen stijgen.

Gerelateerde artikels

SEA

Google Ads met een klein budget

Wil je Google Ads inschakelen met een klein budget? Lees dan deze tips hoe je het maximale uit Google kan halen, zelfs als je niet het grootste marketingbudget hebt!

SEA

Bing Ads

Wat is Bing Ads? Wat kan je ermee en hoe werkt het? In dit artikel leggen we je alle details uit over Bing ads, met ook een persoonlijke strategie.

SEA

Google Ads Factuur

Je Google Ads factuur nodig? Wij krijgen vaak de vraag van klanten hoe je jouw Google Ads facturen kan opvragen voor het afdrukken voor in je administratie. Lees verder in deze handige gids hoe je dat kan doen.

SEA

Hoe gebruik je Google Ads voor remarketing?

Een Google Ads Remarketing strategie nodig? Bieden in SEA-advertenties moet je zien als een soort veiling voor de toppositie in Google Search. Wil je succesvolle Google-advertentie campagnes leren maken voor remarketing? In dit artikel lees je de beste strategie om in Google Ads te gebruiken om te bieden en welke fouten je best vermijdt!

SEA

Wat is Google Ads met Artificiële Intelligentie?

Gaat artificiële intelligentie de jobs overnemen van manuele SEA-campagnes? In dit artikel bekijken we of AI de menselijke elementen kunnen overnemen in Google Ads campagnes.

SEA

Moet ik voor de toppositie bieden met een gelimiteerd budget?

Veel markteers vragen zich af: als ik een bepaald Google Ads budget hebt... Kan ik dat budget dan inzetten voor de topposities in Google of beter voor lager gelegen posities? Maakt het een groot verschil en welke strategie kies je best? Dat leer je hier!

SEA

Wat zijn Google zoekwoorden?

Een Google Ads zoekwoord wordt ook wel eens keyword genoemd, dat zijn woord(en) waarop een adverteerder biedt. Wanneer iemand naar die keywords zoekt, dan verschijnen gerelateerde SEA-advertenties bovenaan je search engine.

SEA

Google Ads Specialist

Zoek je een Google Ads specialist met expertise in succesvolle SEA-advertenties via Google Ads en/of Bing Ads? Varamedia heeft een deskundig Google-team en gespecialiseerd Bing-team voor je klaarstaan. Wij specialiseren ons in:

 • Google Ads technisch opzetten / beheren / monitoren
 • Succesvolle landingspagina's creëren en bijsturen
 • KPI's opvolgen: rendement en conversies monitoren

 

Met de Google Ads specialisten van Varamedia wordt jouw Google verhaal een pak aangenamer: je krijgt meer zekerheid van succes.

SEA

Wat zijn Display Ads?

In de wereld van online marketing in Google spelen Display Ads een flinke rol voor bedrijven die willen excelleren met remarketing. Met kleurrijke banners kan je met display ads de ultieme marketingmix maken. Maar laten we even terugspoelen: wat zijn Display Ads nou eigenlijk en waarom zijn ze zo belangrijk voor bedrijven die willen opvallen online?

Interesse om samen te werken? Contacteer ons

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?