Google Ads specialist

CPA, ook Cost per Action of Cost per Acquisition, is de prijs die je betaalt in SEA-advertenties voor een actie die een bezoeker uitvoert. Die actie is altijd een conversie vorm. Bijvoorbeeld bij het kopen van een product of dienst, een telefoongesprek of inschrijven op jouw nieuwsbrief. Bij CPA betaal je enkel voor conversies tijdens een marketingcampagne. Hoe dat precies werkt en de verschillen met andere manieren bespreken we in dit artikel.

Deel dit

De voordelen van een Google Ads expert

Veel bezoekers op jouw website wilt weinig zeggen als je een slechte conversieratio hebt. Varamedia focust enkel op échte leadgeneratie. Want Google Ads kan je duur komen te staan als je énkel naar traffic kijkt, Cost-Per-Lead staat bij ons centraal.
Curieus? Vraag hier een gratis Analyse aan

Voordelen

Toegang tot de beste know-how in Google Ads

Op maat gemaakte Google Ads Analyse én strategie

Ervaring in zowel SEO als SEA

Geen verspilling van uw budget en betere prestaties

Duidelijk zicht op het ware kostenplaatje met Cost-per-Leads

Freelance Google Adwords / Ads specialist

Als freelance Google Adwords / Ads specialist zijn wij al sinds 2010 actief in de boeiende wereld van Search Engine Advertising (SEA). Sterker: Varamedia is ontstaan vanuit de Google Ads wereld met tientallen websites in leadgeneratie en e-commerce die op de dag van vandaag nog altijd actief en succesvol zijn. Aan de hand van doelen, budget en wensen gaan wij met jou een op maat gemaakte Ads strategie uitwerken.

Google Ads specialist

Google Ads bureau voor leadgeneratie

Als Google Ads Bureau kennen wij de markt van zoekwoord-marketing van binnenuit en helpen diverse adverteerders met hun Click-through rate (CTR) en Return on Ad Spend (ROAS). Het resultaat is altijd hetzelfde: gevoelige omzetstijgingen via dit interessante marketingkanaal.

We bieden de volgende Google Ads diensten aan die je helpen met meer clicks te krijgen, je traffic op jouw website verhoogt en nieuwe klanten creëert :

 • Google Ads strategie: planning en uitvoering
 • Een diepgaande analyse van jouw concurrenten
 • Aanmaken van Ads en optimalisatie 
 • Conversietracking en optimalisatie tips
 • Diepgaand zoekwoord onderzoek
 • Advertentie campagne tracking
 • Rendement opvolgen en rapporteren
 • Consulting en geregelde feedbackmomenten 
 • Onderzoek naar nieuwe Marketing opportuniteiten
Google Ads Expert

Kies je best voor Search Engine Advertisement (SEA) of Search Engine Optimization (SEO)?

Kies je voor SEA of SEO?

Naast freelance Google Ads (SEA), specialiseren we ook in Search Engine Optimization (SEO). Wil je weten wat het verschil precies is? Dat leggen we hier uit.

We werken direct met jouw bedrijf om realistische Google Ads doelen te bereiken met jouw unieke situatie en advertentie budget. Om dat te doen onderzoeken wij de doelgroep die jouw bedrijf moet targetten, en we helpen jou met het bereiken van nieuwe klanten in potentiële markten.

We gebruiken deze online marketing technieken en strategieën: 

 • Smart bidding voor maximale efficiëntie 
 • Display Ads – dit is een uitstekende manier om conversies te creëren 
 • Dynamische Search Ads die helpen bij het zoeken van non-merk keywords
 • Conversietracking om de kwaliteit van jouw leads te meten

Onze PPC team combineert de nieuwste advertentie technieken, voortdurende optimalisatie met een obsessie voor leadgeneratie zodat je het meeste haalt uit je Google Ads budget.

Bij Varamedia verwachten we niet dat je tevreden bent met eenvoudige statistieken. We leveren inzichten in het meten van échte leads!

Leadgeneratie expert voor Google Ads nodig?

Via dit formulier treed je rechtstreeks in contact met onze expert in Leadgeneratie via Google Ads. Het eerste advies is altijd gratis. Zou je ook graag een Leadgeneratie Audit willen ontvangen? Dit is een gratis service om elkaar beter te leren kennen. Vraag deze Audit aan via het menu op de website!

Neem vandaag nog contact op met ons:

varamedia-webdesign-bureau