Varamedia logo
33+
/
/
Syntra MVL

Google optimaal ingezet voor Syntra MVL

Syntra Midden-Vlaanderen (MVL) heeft tientallen opleidingen in huis waarvoor online veel zoekverkeer bestaat. Daarom zocht men een Google Ads Agency en kwam men bij Varamedia uit als Google-experten.

Bewezen diensten

De uitdaging

Bovenaan staan in Google is niet moeilijk door gewoon veel te betalen. Maar dat wilden we net niet. We wilden met een scherp advertentiebudget toch overal bovenaan staan – of althans op zoekwoorden waarmee omzet te maken was. 

Onze aanpak

We zetten natuurlijk volop in op Google Ads om dat verkeer optimaal aan te trekken. De Google Ads strategieën combineerden we met landing page optimization opdat het verkeer vlotter zou converteren tot lead of inschrijving.

De sector van opleidingen is heel competitief en voor je het weet betaal je je blauw aan CPC-kosten in Google Ads. Het was dus van essentieel belang om slim te bieden en sterk te focussen op het beperken van niet-rendabele uitgaven zoals search terms die onrendabel zijn, bepaalde plaatsingen die onrendabel zijn, bepaalde doelgroepen die onrendabel (of net heel rendabel) zijn. Met andere woorden: de targeting werd met een vergrootglas bekeken. Een van onze senior Google Ads experten nam de lead in dit project en met resultaat.

Het resultaat

Syntra MVL is volop aan het groeien en sinds onze start in 2022 is de samenwerking alleen maar blijven uitbreiden. Intussen werken we ook samen rond andere componenten zoals SEO, CRO-analyses en webdesign. Het rendement van online marketing is onmiskenbaar en in de toekomst zal dat belang alleen maar toenemen.

Ook zulke resultaten boeken?

Bekijk ook zeker deze cases:

Wil jij ook zulke resultaten boeken? Contacteer de experts van Varamedia!

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?