Varamedia logo
33+

Google Ads 75 euro promo nodig? Ontdek hoe je deze korting snel vindt

Wil jij met Google Ads aan de slag? Zorg dan dat je mooie kortingen niet misloopt waarmee Google je overtuigt om van haar advertentieplatform gebruik te maken. In deze pagina lichten de experts van ons Google Ads Agency je toe hoe je onmiddellijk je eerste korting te pakken krijgt bij Google advertenties!

Website laten maken
Voordat je verder leest... even gedag zeggen ūüĎč

Wij zijn Varamedia en zijn gebeten door Search Engine Advertising. Wil je meer rendement halen uit je lopende Google Ads campagnes en wil je weten hoe je de advertenties nog beter kunt maken? Laat dan je campagnes beheren en optimaliseren door Varamedia. Ons Google Ads agency heeft Google Ads-gecertificeerde professionals in huis die ervoor zorgen dat je meer leads, omzet én klanten krijgt. Van een Google Ads audit tot campagne management. Varamedia zorgt ervoor dat elk aspect van jouw Google Ads tiptop in orde is.

In dit artikel lees je
Je bent hier:
/
/
/
Google Ads 75 euro promo nodig?

Waarom Google Ads je 75 euro cadeau schenkt

Als je je¬†SEA-advertentiebudget een boost wilt geven, is zo’n promocode mooi meegenomen. Via dit stappenplan vind je altijd en overal een nieuwe promocode, ook al heb je eerder al gebruik gemaakt hiervan of zijn je oude promocodes vervallen.

Google Ads 75 euro promo nodig-sea-varamedia

Het is namelijk zo dat Google Ads deze promocode van 75 euro voornamelijk stuurt naar specifieke mensen, bijvoorbeeld startende ondernemers of startende adverteerders. Als je ooit al van zo’n code hebt gebruik gemaakt, zal je dus niet zo gemakkelijk meer opnieuw in de doelgroep zitten van Google Ads. Het gevolg is dus dat dergelijke kortingscodes niet meer naar jou worden gestuurd. Je krijgt geen mailtjes of advertenties meer te zien van Google Ads waarin ze je proberen overtuigen om Google advertenties op te starten met 75 euro korting.

Tot vandaag – de dag waarop je onze geheime omweg ontdekt om alsnog 75 euro krediet te krijgen van Google.

Het geheim? De Facebook advertenties van Google Ads.

Laten we starten.

Neem contact op met Varamedia voor meer informatie

Stappenplan voor 75 euro coupon van Google Ads

1: bezoek de Facebookpagina van Google Ads

2: zoek naar de module¬†‘pagina transparantie’¬†en klik hier op ‘See All’.¬†

Google Ads 75 euro promo nodig-sea-varamedia

3: Klik op ‘Go to Ad Library’ of ‘Ga naar Advertentiebibliotheek’

Google Ads 75 euro promo nodig-sea-varamedia

4: TADAA! Hier vind je alle advertenties van Google Ads waarin zij een korting van 75 geven. Klik hier op één van de advertenties en daarna word je omgeleid naar een pagina waarop je je kan registreren voor je tegoed van 75 euro Google Ads advertentiebudget. Deze couponcode kan je vervolgens in je Google Ads advertentieaccount omwisselen voor je advertentietegoed.

Conclusie

Om 75 gratis advertentie-euro’s te krijgen voor Google Ads moet je creatief zijn. Gelukkig bestaan er de Facebook-transparantietools die je precies tonen welke advertenties Google Ads allemaal gebruikt voor haar doelgroep. Je kan dus altijd de juiste promotiecode vinden voor 75 euro, ook al ben jij niet in de doelgroep van Google Ads.¬†

Wil je bovenaan staan in Google zonder te betalen? Contacteer dan Varamedia: wij zijn specialisten in SEO en houden – net als jij – niet van betalen voor hoge posities in Google.

Jeroen Van Raemdonck

Jeroen Van Raemdonck

Marketingondernemer met 15+ jaar ervaring

5/5

Meer dan +35 tevreden klanten

Google Ads expert inschakelen? Vertrouw op onze ervaring!

Zij vertrouwden ons al voor hun Google Ads campagnes:

Uitgelichte case: Groep Wouters

"Van minder dan 10 leads per MAAND, tot verschillende leads per DAG."

Varamedia bouwde een volledig nieuwe website voor Groep Wouters die sterk conversiegericht is. Via Google Ads en Social media marketing wordt verkeer gegenereerd, waarna de bezoekers met gerichte lead magnets kunnen mensen een inspiratiebrochure opvragen, waarna e-mail remarketing wordt opgestart. Bovendien is de website helemaal uitgebouwd met SEO-pagina’s en voerde Varamedia een link building campagne om het SEO-verkeer te doen stijgen.

Gerelateerde artikels

SEA

Moet ik voor de toppositie bieden met een gelimiteerd budget?

Veel markteers vragen zich af: als ik een bepaald Google Ads budget hebt... Kan ik dat budget dan inzetten voor de topposities in Google of beter voor lager gelegen posities? Maakt het een groot verschil en welke strategie kies je best? Dat leer je hier!

SEA

Wat is Google Ads met Artifici√ęle Intelligentie?

Gaat artifici√ęle intelligentie de jobs overnemen van manuele SEA-campagnes? In dit artikel bekijken we of AI de menselijke elementen kunnen overnemen in Google Ads campagnes.

SEA

Google Page Speed: zo krijg je een snelle website!

Wil je weten hoe het is gesteld met je websitesnelheid?

Dan is er één adres: Google Pagespeed Insights.

Hiermee verhoog je je websitesnelheid waardoor de resultaten in SEA en SEO sterk zullen toenemen.

SEA

Google Ads Agency / SEA Marketing Agency

Met Varamedia zijn wij dagelijks bezig met search marketing. Google Ads is één van de biotopen waarmee we opstaan en gaan slapen. Maar onze diensten omvatten meer dan enkel het correct draaien van Google Ads campagnes: wij kijken vooral naar rendement.

SEA

Hoe goed werkt Google Ads?

Om te kunnen weten hoe goed je Google Ads werkt, is het misschien beter dat we eerst een paar vragen beantwoorden. Vragen zoals, werken SEA-advertenties even goed voor het ene andere product/bedrijf als voor een andere? Waarom werken Google-Ads en wat is het budget van een advertentiecampagne? Dat bespreken we in het artikel hieronder.

SEA

Concurrenten targetten op Google Ads?

De naam van je concurrenten targetten, waarom zou je dat niet doen? Is het slim en mag het wel? Dit artikel bevat alle informatie die je moet weten.

SEA

Google Ads

Wil je weten of Google Ads kan helpen bij jouw online marketing? In dit artikel lees je wat dit precies is en hoe je leads via Google genereert voor jouw business of product met SEA.

We bekijken hier ook de fundamentele vragen en hoe je Google Advertenties gebruikt.

SEA

SEA Marketing Agency

Varamedia is een gespecialiseerd SEA Marketing Agency met expertise in SEA traffic acquisition en CRO conversie-optimalisatie.

SEA

Bing Ads vs Google Ads

Wat is het verschil tussen Bing en Google ads? In dit artikel kom je o.a. meer te weten over de voor en -nadelen van beiden.

Interesse om het maximale uit Google Ads te halen? Contacteer ons

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?