• Home
 • SEA
 • Google Ads 75 euro promo nodig?

Google Ads 75 euro promo nodig? Ontdek hoe je deze korting snel vindt 

Zoek je een Google Ads 75 euro Promocode? Dan kunnen wij je helpen met het vinden van een snelle manier om zo'n felbegeerde promocode te vinden, ook al zit je niet meer in de marketingdoelgroep van Google Ads (en krijg je bijvoorbeeld geen marketingmails meer van hen met deze promocode).

Pro tip: wist je dat Varamedia diensten aanbiedt waarmee je altijd bovenaan in Google staat met SEO? Onze belofte: wij garanderen een vertiendubbeling van uw leads via Google binnen een termijn van 6 maanden. Leer hier meer over onze aanpak en rendement.

Lees hier verder.

Waarom Google Ads je 75 euro cadeau schenkt

Als je je SEA-advertentiebudget een boost wilt geven, is zo'n promocode mooi meegenomen. Via dit stappenplan vind je altijd en overal een nieuwe promocode, ook al heb je eerder al gebruik gemaakt hiervan of zijn je oude promocodes vervallen. 

Google Ads 75 euro coupon (1)

Het is namelijk zo dat Google Ads deze promocode van 75 euro voornamelijk stuurt naar specifieke mensen, bijvoorbeeld startende ondernemers of startende adverteerders. Als je ooit al van zo'n code hebt gebruik gemaakt, zal je dus niet zo gemakkelijk meer opnieuw in de doelgroep zitten van Google Ads. Het gevolg is dus dat dergelijke kortingscodes niet meer naar jou worden gestuurd. Je krijgt geen mailtjes of advertenties meer te zien van Google Ads waarin ze je proberen overtuigen om Google advertenties op te starten met 75 euro korting.

Tot vandaag - de dag waarop je onze geheime omweg ontdekt om alsnog 75 euro krediet te krijgen van Google.

Het geheim? De Facebook advertenties van Google Ads.

Laten we starten.

Stappenplan voor 75 euro coupon van Google Ads

1: bezoek de Facebookpagina van Google Ads

2: zoek naar de module 'pagina transparantie' en klik hier op 'See All'. 

pagina transparantie

3: Klik op 'Go to Ad Library' of 'Ga naar Advertentiebibliotheek'

ad library

4: TADAA! Hier vind je alle advertenties van Google Ads waarin zij een korting van 75 geven. Klik hier op één van de advertenties en daarna word je omgeleid naar een pagina waarop je je kan registreren voor je tegoed van 75 euro Google Ads advertentiebudget. Deze couponcode kan je vervolgens in je Google Ads advertentieaccount omwisselen voor je advertentietegoed.

advertenties google ads

Conclusie

Om 75 gratis advertentie-euro's te krijgen voor Google Ads moet je creatief zijn. Gelukkig bestaan er de Facebook-transparantietools die je precies tonen welke advertenties Google Ads allemaal gebruikt voor haar doelgroep. Je kan dus altijd de juiste promotiecode vinden voor 75 euro, ook al ben jij niet in de doelgroep van Google Ads. 

Wil je bovenaan staan in Google zonder te betalen? Contacteer dan Varamedia: wij zijn specialisten in SEO en houden - net als jij - niet van betalen voor hoge posities in Google.

0 of 1000

Extra: stappenplan voor je €75 coupon

En nu is het aan jou! Je vindt de Facebookpagina van Google Ads via deze link. Bezoek deze pagina en bekijk hun advertenties voor 75 euro korting via de hoger beschreven methode. Trouwens, deze methode kan je ook voor andere doeleinden gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het zoeken van Sunweb kortingscodes... Ook hier kan je gebruik maken van deze techniek om als eerste op de hoogte te zijn van de mooiste kortingen en promoties. 

We wensen je veel succes! En... heb je vragen of wil je hulp met je Google Ads leadgeneratie? Contacteer dan ons SEA-team. Het eerste consultancygesprek is altijd gratis en gegarandeerd heel leerrijk en waardevol voor je bedrijf. 

Samenwerken met Varamedia

 • Bovenaan in Google
  Wil je boven je concurrenten staan in Google? Verschijnen op belangrijke zoekwoorden, hierop meer websitebezoekers aantrekken en die vervolgens via je website omzetten tot leads en sales? Wij spreken dezelfde taal!
 • Meer en betere leads
  Met onze strategieën mikken we op meer websiteverkeer, meer leads en vooral ook: nog betere leads. De allerbeste leads, voor jullie bedrijf? Klinkt dat mooi? Treed dan in gesprek met ons.
 • SEO-stijgingen
  Wij hebben specifieke marketingformules samengesteld die enorm goed werken op alle vlakken. Google beloont dit met hogere rankings. Je resultaten en vooruitgang meten we via allerlei dashboards, waarvan je maandelijks een overzicht krijgt.
 • Volgens de Google richtlijnen
  Alles wat wij doen is steeds binnen het kader van de strenge Google-richtlijnen. De groei is met andere woorden sterk, duurzaam en dus ook blijvend. 
 • Topservice en hoge klanttevredenheid
  Een probleem? Een last-minute wijziging? Wij hebben 24/7 permanentie. Wij helpen je altijd. Onze klanten krijgen elk een eigen persoonlijke websitemanager.
varamedia-webdesign-bureau
 • Home
 • /
 • SEA
 • /
 • Google Ads 75 euro promo nodig?

Categorie: