Google Ads 75 euro promo nodig? Ontdek hoe je deze korting snel vindt

CPA, ook Cost per Action of Cost per Acquisition, is de prijs die je betaalt in SEA-advertenties voor een actie die een bezoeker uitvoert. Die actie is altijd een conversie vorm. Bijvoorbeeld bij het kopen van een product of dienst, een telefoongesprek of inschrijven op jouw nieuwsbrief. Bij CPA betaal je enkel voor conversies tijdens een marketingcampagne. Hoe dat precies werkt en de verschillen met andere manieren bespreken we in dit artikel.

Deel dit

Waarom Google Ads je 75 euro cadeau schenkt

Als je je SEA-advertentiebudget een boost wilt geven, is zo’n promocode mooi meegenomen. Via dit stappenplan vind je altijd en overal een nieuwe promocode, ook al heb je eerder al gebruik gemaakt hiervan of zijn je oude promocodes vervallen.

Google Ads 75 euro coupon (1)

Het is namelijk zo dat Google Ads deze promocode van 75 euro voornamelijk stuurt naar specifieke mensen, bijvoorbeeld startende ondernemers of startende adverteerders. Als je ooit al van zo’n code hebt gebruik gemaakt, zal je dus niet zo gemakkelijk meer opnieuw in de doelgroep zitten van Google Ads. Het gevolg is dus dat dergelijke kortingscodes niet meer naar jou worden gestuurd. Je krijgt geen mailtjes of advertenties meer te zien van Google Ads waarin ze je proberen overtuigen om Google advertenties op te starten met 75 euro korting.

Tot vandaag – de dag waarop je onze geheime omweg ontdekt om alsnog 75 euro krediet te krijgen van Google.

Het geheim? De Facebook advertenties van Google Ads.

Laten we starten.

Stappenplan voor 75 euro coupon van Google Ads

1: bezoek de Facebookpagina van Google Ads

2: zoek naar de module ‘pagina transparantie’ en klik hier op ‘See All’. 

pagina transparantie

3: Klik op ‘Go to Ad Library’ of ‘Ga naar Advertentiebibliotheek’

ad library
4: TADAA! Hier vind je alle advertenties van Google Ads waarin zij een korting van 75 geven. Klik hier op één van de advertenties en daarna word je omgeleid naar een pagina waarop je je kan registreren voor je tegoed van 75 euro Google Ads advertentiebudget. Deze couponcode kan je vervolgens in je Google Ads advertentieaccount omwisselen voor je advertentietegoed.
advertenties google ads

Conclusie

Om 75 gratis advertentie-euro’s te krijgen voor Google Ads moet je creatief zijn. Gelukkig bestaan er de Facebook-transparantietools die je precies tonen welke advertenties Google Ads allemaal gebruikt voor haar doelgroep. Je kan dus altijd de juiste promotiecode vinden voor 75 euro, ook al ben jij niet in de doelgroep van Google Ads. 

Wil je bovenaan staan in Google zonder te betalen? Contacteer dan Varamedia: wij zijn specialisten in SEO en houden – net als jij – niet van betalen voor hoge posities in Google.

Extra: stappenplan voor je €75 coupon

En nu is het aan jou! Je vindt de Facebookpagina van Google Ads via deze link. Bezoek deze pagina en bekijk hun advertenties voor 75 euro korting via de hoger beschreven methode. Trouwens, deze methode kan je ook voor andere doeleinden gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het zoeken van Sunweb kortingscodes… Ook hier kan je gebruik maken van deze techniek om als eerste op de hoogte te zijn van de mooiste kortingen en promoties. 

We wensen je veel succes! En… heb je vragen of wil je hulp met je Google Ads leadgeneratie? Contacteer dan ons SEA-team. Het eerste consultancygesprek is altijd gratis en gegarandeerd heel leerrijk en waardevol voor je bedrijf. 

Samenwerken met Varamedia

varamedia-webdesign-bureau