Varamedia logo
20+

Bing ads

Wat is Bing Ads? Wat kan je ermee en hoe werkt het? In dit artikel leggen we je alle details uit over Bing ads, met ook een persoonlijke strategie.

Je bent hier:

Wat is Microsoft Bing Ads?

Bing Ads is het advertentie platform van Microsoft en heet nu inmiddels Microsoft Ads. Dit is gelijkaardig als Google Ads met het enigste verschil dat je dan SEA-advertenties maakt op de zoekmachine Bing. Weet je niet of je voor Bings Ads of Google Ads moet kiezen? In dit artikel kom je alles teweten over adverteren op Bing.

google search partners-sea-varameda

Hoe werkt Microsoft Bing Ads?

Als je in Google naar iets zoekt, dan verschijnen er soms bovenaan een aantal advertentiesMicrosoft Ads werkt op dezelfde manier, hierbij betaalt een adverteerder een bepaald bedrag, dit heet de kost-per-klik (CPC). Hoeveel je betaalt voor je CPC is afhankelijk van hoeveel andere mensen op dezelfde zoekwoorden bieden. Omdat er op Bing Ads veel minder concurrentie is dan op het platform van Google Ads, kunnen je gemiddelde advertentiekosten zelfs tot 20-30% lager liggen dan bij Google Ads.

Bekijk de video hieronder om te leren hoe je moet starten met Microsoft Bing Ads:

Neem contact op met Varamedia voor meer informatie

Voordelen van Bing Reclame?

Naast goedkopere advertenties dan Google Ads, biedt Bing een reeks voordelen:

  • Mogelijkheid om je Google Ads campagnes te importeren.
  • Een nieuw doelpubliek bereiken die je moeilijk kan bereiken met Google.
  • Snel implementeren van meetbare resultaten.
  • Minder concurrentie.
  • Adverteren op het netwerk van Microsoft: Xbox, Yahoo, Bing en AOL

Een persoonlijke Microsoft Ads strategie

Of jouw onderneming geknipt is voor het Bing netwerk is afhankelijk van een aantal puntjes. Overstappen naar Bing reclame kan interessant zijn als:

  • Google Ads verzadigd is met concurrenten voor dezelfde Google zoekwoorden. Het kost te veel om dezelfde Cost-Per-Lead te behalen.
  • Je ziet geen verdere manieren om de top te bereiken in Google Ads-campagnes.
  • Bing zorgt voor organisch verkeer naar je website en deze bezoekers zorgen voor leadgeneratie op jouw website.

Interesse om samen te werken? Contacteer ons

5/5

Meer dan +40 tevreden klanten

Ook zulke resultaten boeken?

Gerelateerde artikels

SEA

Google Page Speed: zo krijg je een snelle website!

Wil je weten hoe het is gesteld met je websitesnelheid?

Dan is er één adres: Google Pagespeed Insights.

Hiermee verhoog je je websitesnelheid waardoor de resultaten in SEA en SEO sterk zullen toenemen.

SEA

Youtube adverteren

Op Youtube Adverteren is makkelijker dan je denkt. Reclame op Youtube is niet enkel voor grote bedrijven met een groot SEA-advertentie budget. Geloof je ons niet? Blijf dan zeker lezen.

SEA

CPA – Cost Per Action / Acquisition

CPA, ook Cost Per Action of Cost per Acquisition, is de prijs die je betaalt in SEA-advertenties voor een actie die een bezoeker uitvoert. Die actie is altijd een conversie vorm. Bijvoorbeeld bij het kopen van een product of dienst, een telefoongesprek of inschrijven op jouw nieuwsbrief. Bij CPA betaal je enkel voor conversies tijdens een marketingcampagne. Hoe dat precies werkt en de verschillen met andere manieren bespreken we in dit artikel.

SEA

Hoe bereik je de beste advertentiepositie op Google Ads?

Hoe bereik je de beste advertentiepositie met Google Ads?” Dit is een vraag die vele bedrijven en personen zich vaak stellen. Maar is dit wel een logische vraag?

Het doel zou niet op de bovenste positie staan mogen zijn. Het is best mogelijk dat je het meest winstgevend bent als je op de bovenste positie staat, maar het is vaak niet zo. De beste plek is meestal niet de bovenste. Waarom dat zo is lees je in dit artikel.

SEA

Google Ads 75 euro promo nodig?

Wil jij met Google Ads aan de slag? Zorg dan dat je mooie kortingen niet misloopt waarmee Google je overtuigt om van haar advertentieplatform gebruik te maken. In deze pagina lichten de experts van ons Google Ads Agency je toe hoe je onmiddellijk je eerste korting te pakken krijgt bij Google advertenties!

SEA

Hoe gebruik je Google Ads voor remarketing?

Een Google Ads Remarketing strategie nodig? Bieden in SEA-advertenties moet je zien als een soort veiling voor de toppositie in Google Search. Wil je succesvolle Google-advertentie campagnes leren maken voor remarketing? In dit artikel lees je de beste strategie om in Google Ads te gebruiken om te bieden en welke fouten je best vermijdt!

SEA

Wat is Google Ads met Artificiële Intelligentie?

Gaat artificiële intelligentie de jobs overnemen van manuele SEA-campagnes? In dit artikel bekijken we of AI de menselijke elementen kunnen overnemen in Google Ads campagnes.

SEA

SEA Marketing Agency

Varamedia is een gespecialiseerd SEA Marketing Agency met expertise in SEA traffic acquisition en CRO conversie-optimalisatie.

SEA

CR – Conversieratio

Het conversieratio of conversiepercentage, is één van de meest gebruikte cijfers om het succes van jouw website te meten. Dit in de marketingwereld veelgebruikt ratio drukt het percentage conversies uit die gebeuren ten opzichte van het totaal aantal bezoekers op jouw website.

Er zijn een aantal technieken die kunnen leiden tot conversie optimalisatie, bijvoorbeeld het toevoegen van testimonial video's aan je landingspagina's. Wil je weten hoe je jouw conversieratio kan verhogen? Dat lees je in dit artikel.

Interesse om samen te werken? Contacteer ons

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?