SEO teksten laten schrijven door experts die zich baseren op 300+ parameters

Wil je zoveel mogelijk bezoekers aantrekken? Dan ben je bij Varamedia op het goede adres. SEO teksten laten schrijven door onze experten gaat je website de boost geven die het nodig heeft! Ontdek er alles over in dit artikel.

Deel dit

SEO-teksten laten schrijven: expertise loont

Je wilt online zoveel mogelijk bezoekers aantrekken? Je bent niet alleen. Maar hoe doe je dat nu, goede SEO teksten schrijven? Is SEO teksten laten schrijven echt zo veel beter? 

Absoluut, en dat omwille van verschillende redenen: 

Als je het volgende scenario herkent, dan is het tijd om een SEO copywriting agency in te schakelen: 

Je zit steeds met de handen in het haar tijdens het schrijven van SEO-teksten en als je er dan eentje geschreven krijgt, genereert het helemaal niet het gewenste aantal bezoekers. Je vraagt je af: zal ik op dit zoekwoord ooit in Google te vinden zijn? Zou ik mijn concurrenten kunnen voorbij steken? Zou ik meer klanten kunnen halen uit organische zoekresultaten in Google, zonder ervoor te moeten betalen? 

Het antwoord: ja, dat kan je zeker. Als je SEO-teksten schrijft volgens de regels van de kunst en op een strategisch goede manier. Het gaat om meer dan goede SEO teksten alleen. Het gaat om meer dan het schrijven van een goede tekst. Het gaat om strategisch SEO-inzicht, on page (interne links) en off page (externe links). 

Vrijwel niemand slaagt erin om Google volledig te doorgronden en daarom moet je samenwerken met SEO specialisten om écht goede resultaten in zoekmachines te behalen.

IJzersterke, succesvolle webteksten schrijven is een uitdaging. No worries, Varamedia helpt je uit de nood!

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in een SEO traject? Wij hebben een geheime succesformule die ervoor zorgt dat jij binnen een periode van max. 6 maand tot 3x meer verkeer kan krijgen via Google! Waar wacht je nog op?

SEO teksten, what’s in a name?

SEO teksten, what’s in a name?

SEO teksten laten schrijven

De afkorting SEO staat voor ‘Search Engine Optimization’ oftewel ‘zoekmachineoptimalisatie’. Deze marketingtechniek zorgt ervoor dat je website goed vindbaar wordt in de zoekresultaten van een zoekmachine zoals Google.

Zoekmachines beoordelen SEO teksten telkens op basis van bepaalde zoekwoorden die gebruikers vaak ingeven. Google beoordeelt zo of je SEO teksten inhoudelijk relevant zijn voor bepaalde zoekopdrachten.

Maar SEO teksten laten schrijven is meer dan het inschakelen van een professionele copywriter die een bepaald keyword genoeg vernoemt in een tekst. Daarvan bestaan al genoeg ‘SEO copywriting specialisten’.

Het is een titel die door iedereen kan gevoerd worden, maar slechts weinigen pakken SEO copywriting aan zoals wij dat doen. Hieronder delen we alvast een tipje van de sluiter. Ons geheim tot winnende SEO-teksten…

Recept voor een succesvolle SEO tekst

Om met je SEO teksten écht pagina 1 van een zoekmachine te halen, heb je nodig:

  1. Een ervaren copywriter
  2. Een vakspecialist, iemand met kennis van zaken (wat gewone copywriters meestal niet hebben)
  3. Een volledige analyse van pagina 1 van Google op een gegeven zoekwoord
  4. Het talent en het doorzettingsvermogen om vervolgens een krachtige tekst te schrijven die alle succesvolle elementen van pagina 1 in Google bevat!

Het voordeel van zoekmachine optimalisatie voor je onderneming of merk? SEO zal het verkeer naar je website optimaal stimuleren en dat helemaal gratis. Bovendien zullen mensen beduidend sneller hun weg vinden naar je content

Het toegenomen verkeer op je website kan vervolgens worden onthouden met marketing pixels (bv. Facebook Pixel, LinkedIn Insight Tag, Google Remarketing Pixel) ingezet in remarketing of kan bijvoorbeeld wordt aangesproken met een lead magnet, waarmee vervolgens met e-mail marketing automation verder mee gewerkt kan worden. 

3 redenen om in te zetten op SEO marketing: 

  1. SEO is volledig gratis: Google geeft je websitebezoekers zonder dat je geld betaalt (in tegenstelling tot wat je doet met Google Ads).  
  2. SEO laat je onderneming/merk hoger scoren in zoekresultaten. Cruciaal voor de marketing van elke onderneming!
  3. SEO leidt niet enkel tot meer traffic maar ook tot betere traffic en leads.

Laat ons je helpen met op nummer 1 ranken met je WordPress website.

Een SEO Copywriter nodig? Kies voor rendement, kies voor Varamedia. Ontdek hier waarom.

SEO teksten laten schrijven

SEO teksten schrijven: enkele tips en tricks

Wat maakt een webtekst nu echt SEO-proof? 

poe-model Varamedia

1. Keyword Research

Een SEO tekst zonder zoekwoordenonderzoek is zoals een café zonder bier: nutteloos.

In je zoekwoordenonderzoek kan je onder meer achterhalen wat het zoekvolume is van een zoekwoord. Hiermee zie je meteen op welke zoekwoorden het meest gezocht wordt in zoekmachines. 

Op basis hiervan kan je beslissen wat de belangrijkste zoekwoorden zijn voor jouw website. Hiermee ga je niet alleen zoveel mogelijk leads genereren, maar ook meteen de juiste leads binnenhalen.

Er bestaan een aantal tools om deze research te vergemakkelijken: 

  1. Google Keyword Planner