17

Van onopvallend naar onderscheidend met Varamedia

In de snel evoluerende wereld van digitale marketing is het een hele uitdaging om op te vallen. Als ondernemer is het essentieel om jezelf te onderscheiden van de concurrentie en een sterke online aanwezigheid op te bouwen. Een van de meest effectieve manieren om dit te realiseren, is door je website bovenaan in Google te krijgen. Gelukkig is dit dankzij Varamedia geen onmogelijke opgave. 

Je bent hier:

Website bovenaan in Google

Waarom is het zo cruciaal dat jouw website bovenaan in Google staat? Het antwoord is eenvoudig: de meeste mensen kijken niet verder dan de eerste pagina met de Google advertenties en de organische zoekresultaten. Sterker nog, het grootste deel van het klikverkeer gaat naar de websites die zich in de top drie resultaten bevinden. Als jouw website zich niet op één van die felbegeerde plekken bevindt, loop je potentiële klanten mis en laat je kansen op groei en succes liggen. Het is dus belangrijk dat jouw website bovenaan in Google staat wanneer een potentiële bezoeker een bepaald zoekwoord intypt .

Drie optimalisatietechnieken

Bij Varamedia zijn we gespecialiseerd in SEO (Search Engine Optimization) en leadgeneratie. SEO is de hoeksteen van elke succesvolle online marketingstrategie en is van cruciaal belang om je website bovenaan in de Google zoekmachine te krijgen. Je website en content worden geoptimaliseerd om zo beter begrepen te worden door zoekmachines zoals Google. Hierdoor krijg je een hogere ranking in de zoekresultaten, wat leidt tot meer verkeer naar je website.

Onze SEO-experts hebben uitgebreide ervaring in het ontwikkelen van op maat gemaakte SEO-strategieën voor diverse bedrijven en industrieën. We beginnen met een grondige analyse van je website en concurrentie, om zo de zwakke plekken en kansen te identificeren. Vervolgens implementeren we deze drie geavanceerde optimalisatietechnieken:

We vinden de beste specifieke zoekwoorden voor jouw bedrijf en integreren ze strategisch in je content om zo je website bovenaan in Google te krijgen.

Tijdens het keywordonderzoek (zoekwoordenonderzoek) proberen we een goede mix te vinden tussen short tail keywords (brede zoekwoorden) en long tail keywords (lange zoekwoorden). Short tail zoekwoorden zijn vaak minder specifiek dan long tail zoekwoorden omdat ze maar uit één of twee woorden bestaan. 

Short tail zoekwoorden kunnen helpen om de algemene zichtbaarheid en het websiteverkeer te vergroten, terwijl long tail zoekwoorden helpen om zeer gerichte en geconverteerde bezoekers aan te trekken. Het succes hangt af van de specifieke doelen en het concurrentieniveau in een bepaalde branche. 

Google Keyword Planner

De Google Keyword Planner is een onmisbaar hulpmiddel voor zoekwoordenonderzoek en een cruciale stap in zoekmachineoptimalisatie (SEO) en online marketing.

De Google Keyword Planner helpt bij het genereren van nieuwe zoekwoorden op basis van een initiële lijst met zoekwoorden of een specifieke URL van een pagina op je website. We voeren enkele kernwoorden of zinsdelen in die relevant zijn voor je bedrijf, producten of diensten. De tool geeft vervolgens suggesties voor aanverwante zoekwoorden die mogelijk interessant zijn.

De Keyword Planner geeft inzicht in het zoekvolume van de geselecteerde zoekwoorden. Zo kunnen we zien hoe vaak mensen in een bepaalde regio naar die zoektermen zoeken en dit vergelijken met de concurrentie.

Na het vinden van relevante zoekwoorden, beginnen we aan de on-page SEO van je website. Onze experts bij Varamedia streven naar perfectie wanneer het gaat om on-page optimalisatie. We werken aan het verfijnen van title tags, het optimaliseren van meta descriptions, en het structureren van header tags om de leesbaarheid en SEO-kracht van een pagina te vergroten. We creëren waardevolle, informatieve en boeiende inhoud die niet alleen zoekmachines, maar ook websitebezoekers aanspreekt. 

We kunnen linkbuilding in twee delen opsplitsen. Interne links tussen jouw eigen webpagina’s en externe links of backlinks (van een andere website naar jouw website). Interne links worden binnen dezelfde website gebruikt om gebruikers te helpen navigeren en gerelateerde inhoud te ontdekken. Backlinks zijn belangrijk omdat ze de autoriteit en geloofwaardigheid van je site vergroten, je rangschikking in zoekmachines positief beïnvloeden en direct verkeer kunnen genereren.

Er zijn verschillende soorten backlinks, waaronder natuurlijke, verdiende en gekochte links. Kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit en backlinks van gezaghebbende websites hebben meer impact. Linkbuilding is een cruciaal onderdeel van SEO om online zichtbaarheid te vergroten.

Bekijk ons artikel over backlinks en optimaliseer je linkbuilding vandaag nog.

Website bovenaan in Google

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bovenaan in Google met Google Ads

Google Ads is een krachtige aanvulling op SEO omdat het helpt om je website bovenaan in Google te krijgen, zelfs als je organische rangschikking nog niet op het gewenste niveau is. Dankzij een Google Ads campagne kun je advertenties maken die worden weergegeven wanneer potentiële bezoekers relevante zoekwoorden invoeren, waardoor je direct in contact komt met een geïnteresseerd publiek.

Wil je je eigen Google Ads campagne? Bekijk dan zeker dit artikel eens.

Onze Google Ads specialisten hebben uitgebreide ervaring in het beheren van effectieve advertentiecampagnes voor diverse bedrijven en industrieën. Ze beginnen met een diepgaande analyse van je doelgroep en de juiste zoekwoorden om de juiste strategie te ontwikkelen. Vervolgens creëren ze boeiende advertenties die de aandacht van potentiële klanten trekken en hen naar jouw website leiden.

Wil je jouw website bovenaan in Google zien verschijnen? In dit artikel vertellen we je meer over onze Google Ads specialisten. 

Gevonden worden op Google

In zee met Varamedia

Je website bovenaan in de Google zoekresultaten krijgen is geen eenvoudige taak, maar met de juiste strategieën en de hulp van ons gespecialiseerd marketingbureau Varamedia, is het zeker haalbaar.

Wil je jouw website naar de top van Google brengen en je online aanwezigheid versterken? Neem vandaag nog contact op met Varamedia en ontdek hoe we je kunnen helpen om je doelen te bereiken. Samen zorgen we ervoor dat jouw website niet alleen de hoogste positie in Google bereikt, maar ook een blijvende indruk maakt op jouw potentiële klanten.

Samenwerken met het beste SEO agency?

5/5

Meer dan +40 tevreden klanten

Ook zulke resultaten boeken?

Gerelateerde artikels

SEO

SEO Copywriter

Een SEO copywriter schrijft wervende teksten die jou helpen meer omzet en geloofwaardigheid te ve...

SEO

SEO zelf doen of uitbesteden?

Wil je SEO zelf doen of uitbesteden? Varamedia helpt je met kiezen of je beter zelf aan de slag g...

SEO

Bing Webmaster Tools

Bing Webmaster Tools is een gratis SEO-tool van Bing. Google heeft hier ook een soortgelijke vari...

SEO

Ubersuggest

Ubersuggest is een van de favoriete SEO-tools bij ons op het kantoor. Dit is zeker handig voor me...

SEO

Zoekmachine optimalisatie tips

Zoekmachine optimalisatie of SEO zijn alle activiteiten die worden ondernomen om een webpagina ho...

SEO

SEO in WordPress

Op zoek naar tips over SEO in je WordPress website? We vertellen je hier alles dat je moet weten ...

SEO

SEO vragenlijst

Op deze pagina stellen we de ultieme SEO vragenlijst op waarmee je elke SEO-vraag kan beantwoorde...

SEO

Google web stories

Je hebt waarschijnlijk wel al stories gezien op social media zoals Instagram, Snapchat, Facebook ...

SEO

SEO Consultant

Kies voor onze SEO consultant en voel wat écht rendement in Google teweeg brengt. Als je wil dat ...

SEO

wat is zoekmachine optimalisatie

Varamedia is een zoekmachine optimalisatie bureau die je helpt om je website te optimaliseren. Zo...

SEO

SEO in WordPress

Op zoek naar tips over SEO in je WordPress website? We vertellen je hier alles dat je moet weten ...

SEO

Zoekmachine marketing bureau

Varamedia is een zoekmachine marketing bureau dat ook keiharde garanties aanbiedt aan haar partne...

SEO

Mangools

Mangools is een bedrijf dat een all-in-one SEO-tool pakket aanbiedt. Het bedrijf is in 2014 gesta...

SEO

Gevonden worden op Google

In het digitale tijdperk is er één plek waar jouw bedrijf absoluut moet schitteren om te slagen: ...

SEO

Microsoft Clarity

Microsoft Clarity geeft je meer inzicht in het gedrag van je websitebezoekers. In dit artikel bes...

SEO

SEO uitbesteden

Wil je je SEO uitbesteden aan specialisten in zoekmachinemarketing? Varamedia is de specialist di...

Samenwerken met het beste SEO agency?

Contactformulier (Artikels POPUP)

Formulier dat wordt geïntegreerd op de artikels in de vorm van een popup.

Naam*(Vereist)
* verplicht in te vullen