SEO uitbesteden? Reken op Varamedia!

Wil je je SEO uitbesteden aan specialisten in zoekmachinemarketing? Varamedia is de specialist die je zoekt! 

Dan heb je waarschijnlijk nood aan:

 1. Meer groei voor je bedrijf
 2. Meer leads en sales via de website
 3. Echte SEO-expertise en geen "SEO expertise" tussen aanhalingstekens (door iemand die zegt expert te zijn, maar in realiteit matig werk levert)

Ontdek in dit artikel waarom je je SEO aan ons zou kunnen uitbesteden.

Besteed je SEO uit aan ons en krijg een sterke omzetgroei! 

Zoek niet langer want wij kunnen je helpen met je doelen te bereiken:

 • Meer klanten via Google
 • Veel meer leads via Google (afspraken / offerte-aanvragen / contactopnames)
 • Meer verkopen en omzet als vanzelfsprekend gevolg
SEO uitbesteden

We hebben tientallen klanten die de SEO uitbesteden aan ons en hiervan al jaren de vruchten plukken. Als SEO agency weten we precies wat nodig is om een website helemaal te optimaliseren om gevonden te worden voor de belangrijkste zoekwoorden.

Heb je zelf al SEO proberen uitvoeren, maar geen resultaat geboekt? Wij hebben alle kennis in huis!

Varamedia heeft echte SEO specialisten die jarenlange ervaring hebben. Met ons als jouw SEO bureau kan je op beide oren slapen.

 • Al meer dan 30 succesvolle Vlaamse bedrijven geholpen.
SEO uitbesteden

Een greep uit onze SEO specialisaties:

 1. On-page SEO (de pagina's optimaliseren en eventueel nieuwe pagina's bijcreëren)
 2. PageRank management (zorgen dat PageRank op de juiste manier door de website kanaliseert)
 3. Off Page SEO (zorgen voor externe backlinks, contextuele backlinks en citation development)
 4. Technische SEO (zorgen dat de website technisch helemaal op punt staat: laadtijd, interne linking, H-tags en nog veel meer)

Kortom: aan Varamedia kan je je SEO uitbesteden met een gerust hart. We garanderen stijgende grafieken en een hoog rendement. Neem vrijblijvend contact op om uw project te bespreken.

SEO outsourcing: voordelen en nadelen

SEO outsourcen heeft natuurlijk heel veel voordelen, hoewel het ook enkele nadelen heeft ten opzichte van een vaste SEO-medewerker. Hieronder sommen we deze allemaal op.

Voordelen

 • SEO uitbesteden is een zorg minder die je intern moet oplossen
 • SEO op hoger niveau is veel te complex om intern aan een medewerker te geven
 • Door SEO uit te besteden profiteer je ook mee van de kennis die men als SEO bureau heeft opgedaan bij andere gelijkaardige klanten.
 • SEO is zo belangrijk dat je hier geen fouten wilt maken. Door het uit te besteden, heb je de beste kaarten in handen om te winnen met SEO.

Nadelen

 • Vanzelfsprekend kan je SEO niet gratis uitbesteden. Er hangt een kostprijs aan vast.
 • Off page SEO (link building) kan zorgen voor een Google Penalty indien verkeerd toegepast. Het is moeilijk dit vooraf te weten als je SEO gaat uitbesteden. Niet alle partijen leggen zichzelf strenge minimumvereisten op wat betreft link building.
 • Voor grote bedrijven is het interessanter om in-house een SEO team op te bouwen in plaats van afhankelijk te zijn van een externe partij.

Conclusie: SEO uitbesteden of niet?

Vergeet niet het belangrijkste: SEO - als het op de juiste manier gebeurt - levert heel veel omzet en geld op. Laat je nooit leiden door het kostenplaatje alleen, integendeel. De beste SEO'ers zijn niet goedkoop en zullen ook nooit goedkoop worden. Maar ze verdienen zichzelf wel tienvoudig terug - in tegenstelling tot goedkopere profielen.

Jeroen Van Raemdonck

Varamedia specialiseert zich in de krachtigste SEO campagnes in combinatie met doeltreffende online marketing voor leadgeneratie: SEO, SEA en sociale media marketing. Onze grafieken liegen er niet om. Wie met ons samenwerkt, krijgt meer omzet via de website en steekt zijn concurrenten voorbij in de Google zoekresultaten. Dat garanderen wij en hebben we al meermaals bewezen. Neem vrijblijvend contact op.

Jeroen

SEO agency

Categorie: