Varamedia logo
33+

WordPress website laten maken: prijs en meer bij Varamedia

Zowel voor grote als kleine bedrijven is een goede website een must om succesvol te zijn. Daarbij hoort ook een eigen domeinnaam. Zelf een website maken is echter een moeilijke klus waar je misschien niet voor opgeleid bent. Gelukkig kan je een professionele WordPress website laten maken door echte websitebouwers en -ontwerpers zoals de experts van Varamedia!

Wij zorgen er dankzij onder andere zoekmachine-optimalisatie en webdesign voor dat jouw site niet alleen mooi is, maar ook functioneel. Zo laat je bij al je toekomstige klanten een goede eerste indruk achter. Lees in dit artikel meer over de prijs van een website en hoe we te werk gaan.

Website laten maken
Voordat je verder leest... even gedag zeggen 👋

Wij zijn Varamedia en bij ons kan je jouw website laten maken. Een website die niet alleen mooi is maar ook commercieel succesvol zal zijn: een gouden combinatie van design en commercialiteit. Wij maken strategische keuzes op maat van jouw bedrijf! Heb je hulp nodig bij het maken van jouw online visitekaartje? Neem dan vandaag nog contact met ons op! 

In dit artikel lees je
Je bent hier:

Wat heb je nodig voor een goede website?

Wanneer je een WordPress site laat bouwen is het een goed idee om te weten welke bouwstenen de webdeveloper zal gebruiken voor jouw nieuwe website. Varamedia doet meer dan enkel een mooi design maken. Wij zorgen voor een op maat gemaakte en kwalitatieve website waarmee je meer leads kan genereren en dus meer klanten krijgt. We zorgen ook dat jouw website gebruiksvriendelijk is en de nodige functionaliteiten biedt. Potentiële klanten vinden zo snel waar ze naar op zoek zijn.

Tip: laat je WordPress website maken door Varamedia

De professionele WordPress websites van Varamedia tellen in de eerste plaats natuurlijk als jouw digitale visitekaartje. Daarom is het belangrijk dat de site niet alleen goed vindbaar is en vlot werkt, maar ook dat het een aantrekkelijke en stijlvolle site is. Zo maken we de website de hoeksteen van je online marketing.

In dit tijdperk van sociale media maken mooie en professionele websites het verschil. Een WordPress site met sterk design en een uniek ontwerp scoort daarom beter bij (toekomstige) klanten dan een website met een generiek WordPress thema.

Bij Varamedia weten we dit ook. Daarom gaan we aan de slag met het creëren van een design op maat dat past bij jouw bedrijf en product. Daarna doen we ons best om jouw mooie website dankzij goede content te laten stralen.

Het is ook belangrijk dat je gaat voor een responsive website. Dat houdt in dat de website goed te bekijken en functioneel moet zijn op elk apparaat waarop een potentiële klant je website zou kunnen bekijken. Een responsive website werkt even goed op PC of smartphone als op een tablet.

Hoe krijg je meer klanten op jouw website en, nog belangrijker, hoe laat je die klanten meer kopen? Simpel: je moet de zoekmachines aan jouw kant krijgen. Scoor je hoog op Google dan krijg je meer klanten op je site. We maken gebruik van Search Engine Marketing om dat mogelijk te maken. 

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is een van de aspecten die we dan bekijken. Een website bouwen is dus meer dan een leuk sjabloon om je website er goed uit te laten zien. Het is ook een sterk staaltje van online marketing.

Eens jouw bedrijf bovenaan verschijnt in de zoekresultaten van Google is de eerste stap richting conversie al gezet. Daarbovenop zorgen wij voor conversieoptimalisatie. Concreet betekent dit dat wij ervoor zorgen dat de bezoekers van jouw website klant worden, bijvoorbeeld door bezoekers te laten doorklikken naar andere pagina’s of je webshop.

Bij Varamedia maken we van iedere website een succesvolle tool voor online marketing en e-commerce. 

Ben je geïnteresseerd in de verschillende mogelijkheden die wij bieden? Neem snel contact met ons op.

Een webdesigner moet er ook voor zorgen dat de bezoekers makkelijk hun weg kunnen vinden op jouw website. Daarom zorgen we bij Varamedia voor gebruiksvriendelijke websites. Ook een uitgebreide website wordt overzichtelijk gemaakt, zodat elke klant precies kan vinden waar hij naar zoekt. Een complexere website is geen betere website.

Wil jij ook je eigen website laten maken? Neem dan contact op met de experten van Varamedia.

Vertrouw voor het maken van een website op Varamedia

Een website maken is helemaal niet zo eenvoudig. Je WordPress website laten maken door een expert zoals Varamedia is daarom een goed idee. Onze werkwijze zorgt namelijk voor heel wat voordelen voor jouw bedrijf.

Een op maat gemaakte website kan je veel nieuwe klanten bezorgen, als je natuurlijk zorgt dat je veel leads genereert. Gelukkig kan Varamedia je daarbij helpen! Wij zorgen ervoor dat jouw website start met het aantrekken van kwalitatieve leads zoals nieuwe sollicitanten of nieuwe prospecten.

Dankzij onze aanpassingen kan jouw site in zes maanden zo’n 40% meer leads opleveren. Dat bezorgt jou een enorme voorsprong tegenover je concurrenten. Als je gaat nadenken over wat dat betekent voor je omzet, kan je zelf berekenen wat hun mooie websites je concurrentie opleveren.

Wil jij meer weten over hoe we jouw website geoptimaliseerd krijgen? Neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag al je vragen.

Meer klanten krijgen doe je door jouw naam te verspreiden. Wanneer mensen de naam van jouw bedrijf kennen, zijn ze namelijk meer geneigd om ook iets van jou te kopen. Om jou bekend te maken bij het grote publiek vertrouwen wij op de krachtige copy van ons team van copywriters.

Onze copywriters schrijven een groot aantal pagina’s copy aan de hand van SEO (search engine optimization of zoekmachine optimalisatie). Daardoor komt jouw bedrijfsnaam sneller bovenaan te staan bij een Google-search en worden je producten of diensten in de kijker gezet. Zelf teksten schrijven is dus niet nodig.

Een eerste indruk kan erg belangrijk zijn. Het is daarom van groot belang dat jouw website niet alleen je producten in de schijnwerpers zet, maar dat het ook de sterktes van jouw bedrijf uitdraagt. Daarvoor gebruiken we geen reeds bestaand template, maar gaan we aan de slag met een ontwerp op maat van jouw bedrijf.

We kunnen hierbij gebruik maken van een WordPress thema dat past bij jouw bedrijf. We kunnen ook helemaal van nul starten waarbij we een website ontwikkelen die perfect bij jou past. Wij komen tegemoet aan jouw wensen.

Alvast benieuwd naar hoe jouw online visitekaartje er zou kunnen uitzien? Neem contact met ons op en we bespreken het graag met jou.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Prijs van een professionele website

Hoeveel kost het ontwerpen van zo’n nieuwe professionele WordPress website nu precies? De gemiddelde kosten van een site variëren sterk, aangezien elk bureau of websitebouwer zijn eigen tarief hanteert. Soms betaal je meer dan 15.000 euro, soms gaat het om 5.000 euro. Een te goedkope website is uiteraard nooit een goed idee.

De prijs is natuurlijk ook sterk afhankelijk van de functionaliteiten (zoals bijkomende plug-ins) en de grootte van jouw website. Vergelijk het met een auto kopen. Wil je liever een full-option? Dan betaal je ook hiervoor meer voor dan voor een instapmodel door de hoeveelheid maatwerk. Een exacte prijs plakken op het bouwen van een website, is dan ook alleen maar mogelijk na het in kaart brengen van jouw noden en wensen.

Verschillende factoren bepalen de kostprijs van een nieuwe, professionele website. Enkele factoren leggen we hieronder graag even uit. 

Factoren die de prijs bepalen

Om te kunnen genieten van alle voordelen die een nieuwe professionele WordPress website jouw bedrijf kunnen bieden is het een goed idee om samen te werken met Varamedia. Onze experten maken voor jou een site op maat van jouw bedrijf. Klaar om met onze experten rond de tafel te zitten? Neem snel contact met ons op!

Voor een professionele website heb je absoluut een eigen domeinnaam nodig, al is deze uiteraard niet gratis. Dat geldt ook voor webhosting. Het is namelijk belangrijk dat je site via een snelle server kan draaien. Snelle laadtijden maken je site aantrekkelijk voor de gebruiker en helpen bij SEO.

Om hoger te scoren op Google dan de concurrentie is het belangrijk om met SEO (zoekmachineoptimalisatie) te werken. Door in te spelen op de zoekmachines vergroot de kans dat jouw site meer bezocht wordt, wat weer meer klanten met zich meebrengt. Varamedia heeft hiervoor de nodige specialisten in huis.

Content Management System of CMS is de softwaretoepassing waarmee meerdere gebruikers gemakkelijk de inhoud op de website kunnen aanpassen, publiceren en bijhouden. Varamedia gebruikt WordPress, een erg flexibele tool waarmee we unieke content kunnen creëren en met een geïntegreerd content management systeem. WordPress onderhoud en updates doe je zo in een handomdraai.

Om jouw website er goed uit te laten zien maken we natuurlijk ook gebruik van afbeeldingen of zelfs video’s. Daarvoor hebben we onze vaste graphic designers in dienst. Zij zorgen er dankzij hun grafische talenten voor dat jouw website er prachtig uitziet, wat ervoor zorgt dat ook Google Ads de bekendheid van jouw naam kan vergroten. Een WordPress website bouwen is voor onze experten een fluitje van een cent.

Wanneer je graag extra functionaliteiten op je website installeert zoals een webshop maakt dat het geheel ietwat gecompliceerd. Wij zorgen ervoor dat alles goed werkt, zodat jij veel kan verkopen.

Met mooie foto’s van je bedrijf kan je klanten sneller overtuigen van jouw professionaliteit. Beschik je daar niet over? Geen zorgen! Met een fotoshoot zorgen wij voor professionele, mooie foto’s die jouw bedrijf op de juiste manier in de kijker zetten.

Nu weet je in grote lijnen wat een WordPress site (laten) bouwen inhoudt. Overtuigd van de werkwijze van Varamedia? Contacteer ons voor een offerte!

Ga in zee met Varamedia!

Een aantal factoren bepalen hoeveel je precies betaalt voor het laten bouwen van jouw nieuwe website. Die leggen we je hier graag even uit, zodat jij alvast een idee hebt van hoeveel het gaat kosten. Wil je toch liever een exacte prijs? Contacteer ons voor een offerte.

Jeroen Van Raemdonck

Jeroen Van Raemdonck

Marketingondernemer met 15+ jaar ervaring

5/5

Klanten geven ons 5 sterren om dat onze websites zorgen voor concrete financiële resultaten

Webdesign expert inschakelen? Vertrouw op onze ervaring!

Zij vertrouwden ons al voor hun nieuwe converterende website:

Uitgelichte case: Groep Wouters

"Van minder dan 10 leads per MAAND, tot verschillende leads per DAG."

Varamedia bouwde een volledig nieuwe website voor Groep Wouters die sterk conversiegericht is. Via Google Ads en Social media marketing wordt verkeer gegenereerd, waarna de bezoekers met gerichte lead magnets kunnen mensen een inspiratiebrochure opvragen, waarna e-mail remarketing wordt opgestart. Bovendien is de website helemaal uitgebouwd met SEO-pagina’s en voerde Varamedia een link building campagne om het SEO-verkeer te doen stijgen.

Gerelateerde artikels

Websites

Website laten maken

Een website is onmisbaar voor elk bedrijf. Je wil natuurlijk een professionele website laten maken door een webdesign bureau en marketingbureau dat weet waarmee het bezig is. Daarnaast wil je dat je website ook commercieel slim in elkaar zit zodat sales en leads nadien vlot binnenstromen.

Varamedia kan je helpen! Lees verder om te weten wat onze website formule is en hoeveel het kost om een krachtige website te laten maken.

Websites

Website laten maken in Brugge

Wil jij een converterende website laten maken (Brugge)? Bij Varamedia begrijpen we het belang van een website die bezoekers aantrekt én converteert. Onze ervaren webdesigners zorgen voor een moderne website met een responsive design, speciaal ontworpen om bezoekers te overtuigen en leads te genereren. Jouw website laten maken door Varamedia? Ontdek onze manier van werken op deze pagina!

Websites

Website laten maken in Antwerpen

Om succesvol te zijn in de hedendaagse economie is het voor zowel kleine als grote bedrijven essentieel om over een goede website te beschikken. Wil je een website laten maken in Antwerpen? Dan is er één adres voor Antwerpen: Varamedia. Bij ons kan je een website laten maken door een webdesigner die over de technische kennis en jarenlange ervaring beschikt die jij nodig hebt.

Varamedia zorgt er niet alleen voor dat jouw website in de juiste huisstijl wordt aangekleed, maar ook dat deze jouw omzet kan verhogen. Dan doen we door websites helemaal te voorzien van alle elementen die conversie bevorderen. Hoe we dat doen, lees je in dit artikel.

Websites

WordPress Websites

Wil je graag een WordPress website laten maken voor jouw bedrijf of organisatie? Varamedia bouwt voor jou een betaalbare en complete WordPress website, volledig uitgerust voor de beste SEO-opbouw.

Lees in dit artikel meer over hoe krachtig WordPress is en waarom een WordPress website maken om verschillende reden een heel goed idee is voor jouw bedrijf.

Websites

Offerte website

Wil je offerte voor een topwebsite? Dan ben je bij Varamedia aan het goede adres. Een goed ontworpen website vormt de ruggengraat van jouw online aanwezigheid en succes. Je website dient als een soort online visitekaartje voor potentiële klanten die jouw bedrijf voor het eerst ontdekken.

Dus: investeren in webdesign is een slimme zet! Varamedia is een echte expert in het bouwen van mooi ogende én converterende websites. Ontdek alles over onze expertise en vraag een op maat gemaakte offerte aan voor jouw bedrijf!

Websites

Wordpress webshop

Welkom bij Varamedia! Ben je op zoek naar een efficiënte manier om je producten of diensten online te verkopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om een krachtige website te laten maken. In dit artikel ontdek je alles wat je moet weten over het opzetten van een WordPress website, meer specifiek een WordPress webshop. Van de voordelen en functionaliteiten tot de beste plugins en tips voor zoekmachineoptimalisatie.

Lees verder want in dit artikel bespreken we hoe je jouw online e-commerce onderneming naar nieuwe hoogten kunt tillen.

Websites

Wordpress website laten maken

Een bedrijf kan niet zonder een website - dat weet iedereen. Een goede site is niet alleen belangrijk als visitekaartje van jouw bedrijf, maar het zorgt er ook voor dat je aan online marketing kan doen. Is jouw bestaande website niet de perfecte eerste kennismaking met jouw bedrijf? Dan heb je een nieuwe website nodig!

Een WordPress website laten maken bij Varamedia is een goed idee: ons team staat klaar om jou te helpen met een nieuwe WordPress site en om jouw marketing naar een hoger niveau te tillen.

Websites

Website laten maken prijs

Zowel voor grote als kleine bedrijven is een goede website een must om succesvol te zijn. Zelf een website maken is echter een moeilijke klus waar je misschien niet voor opgeleid bent. Gelukkig kan je een professionele website laten maken door echte website-bouwers zoals de experts van Varamedia!

Wij zorgen er dankzij onder andere zoekmachine-optimalisatie en webdesign voor dat jouw site niet alleen mooi is, maar ook functioneel. Zo laat je bij al je toekomstige klanten een goede eerste indruk achter. Lees in dit artikel meer over de prijs van een website en hoe we te werk gaan.

Websites

Nieuwe websites

Heb je een bedrijf zonder website en/of met een verouderde website? Klop dan aan bij Varamedia: een nieuwe website bouwen doen wij in een handomdraai met aandacht voor alle zaken die belangrijk zijn:

  • Helemaal volgens de huisstijl van je bedrijf
  • Grondig uitgebouwd voor snelle vindbaarheid in zoekmachines (SEO)
  • Alle marketingtechnologie om webverkeer correct om te zetten naar LEADS

Kortom, een nieuwe website die er goed uitziet én een groot rendement oplevert. Klinkt interessant? Welkom bij Varamedia!

Interesse om samen te werken? Contacteer ons

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?