Varamedia logo
22+

WordPress tips and tricks voor SEO en leadgeneratie

Lees in dit artikel meer over WordPress tips and tricks en waarom een WordPress website maken om verschillende reden een heel goed idee is voor jouw bedrijf.

Wil je graag een WordPress website laten maken voor jouw bedrijf of organisatie? Varamedia bouwt voor jou een betaalbare en complete WordPress website, volledig uitgerust voor de beste SEO dankzij ons SEO-team.

Website laten maken
Voordat je verder leest... even gedag zeggen 👋

Wij zijn Varamedia en bij ons kan je jouw website laten maken. Een website die niet alleen mooi is maar ook commercieel succesvol zal zijn: een gouden combinatie van design en commercialiteit. Wij maken strategische keuzes op maat van jouw bedrijf! Heb je hulp nodig bij het maken van jouw online visitekaartje? Neem dan vandaag nog contact met ons op! 

In dit artikel lees je
Je bent hier:

Welke aspecten zijn allemaal belangrijk bij een WordPress site?

wereld waarvan ongeveer 30% van alle sites wereldwijd gebruik maken. Als CMS is WordPress volledig geoptimaliseerd voor SEO en laat het veel vrijheid toe zonder meteen te complex te worden. 

En misschien nog dé grootste troef van allemaal: de code is open source en volledig gratis te gebruiken.

Je zou misschien denken dat een WordPress site eerder iets is voor simpele blogs met recepten, maar niets is minder waar. WordPress is steeds meer hét content management systeem voor het maken van een website. 

Welke aspecten er allemaal belangrijk zijn bij een WordPress website leggen we uit in dit artikel.

1. Moet eenvoudig te beheren zijn

Door het CMS van WordPress verlies jij de controle niet over jouw website. Met WordPress websites kan je visueel een grote impact maken en de juiste indruk geven van je bedrijf

Wordpress Tips and Tricks - Websites - Varamedia -1

2. Leads genereren

Onze WordPress websites doen we ze horen te doen:  leads genereren en nieuwe klanten aantrekken

3. Krachtige copywriting hebben

Met ons team copywriters schrijven wij vliegensvlug krachtige copywriting. Dat zijn een heel aantal interessante webpagina’s met sterke SEO.

Zoek dus niet verder voor het maken van je WordPress website. Varamedia zorgt voor de perfecte website voor jouw bedrijf via WordPress. 

Hierin hebben wij tientallen referenties van tevreden klanten met vandaag een veel grotere omzet dan vroeger – dankzij de marketingvoordelen van hun WordPress-website.

Laat ons je helpen met op nummer 1 ranken met je WordPress website.

WordPress Tips and Tricks

Velen zeggen dat het gemakkelijker gezegd dan gedaan is om een succesvolle WordPress website te bouwen. En dat is ook zo: in het uitbouwen van WordPress kruipt enorm veel tijd en energie. 

Toch zijn er een aantal belangrijke regels die je niet mag vergeten als je start met het bouwen (of laten maken) van je eigen WordPress site.

Tip: laat je begeleiden met het kiezen van een strategisch interessante domeinnaam.

1. Kies de juiste domeinnaam

Uiteraard is het belangrijk om de WP website een goede domeinnaam te geven. Net zoals een naam of titel zegt de domeinnaam al veel over je website. 

Als het een bedrijfswebsite is, zal de domeinnaam uiteraard overeenstemmen met de naam van het bedrijf. ‘Microsoft’ zal als domeinnaam logischerwijze ‘microsoft.com’ gebruiken en niet ‘Computersoftware.com’. 

Stel dat je de website wilt creëren voor andere doeleinden (bijvoorbeeld een leadgeneratie website op maat) dan kan je creatiever zijn met de domeinnaam.

Lengte

Bij een domeinnaam moet je op een aantal aspecten letten. Je domeinnaam mag bijvoorbeeld niet al te lang zijn. Het is de titel die je de wereld uitstuurt. Als bedrijfsnaam ga je ook geen gigantisch lange naam nemen. Hetzelfde geldt voor je domeinnaam. 

Zoekwoord

Om de SEO van je website te verbeteren, kan je domeinnaam ook de naam van een belangrijk zoekwoord bevatten waarop je wilt gevonden worden. 

Stel je bedrijfsnaam is je familienaam, dan zet je er best ook een woord bij dat iets meer omschrijft wat je doet. Zoekmachines zoals Google weten dan sneller in welke niche je hoort. 

“Veranda’s Janssens” zegt al veel meer dan enkel “Janssens” als domeinnaam. Het is een naam die context geeft.

Belangrijke kanttekening: het is niet in alle gevallen interessant om een zoekwoord in je domeinnaam te hebben. Doe dat enkel voor websites en bedrijven waarrond je niet noodzakelijk een groot merk wilt opbouwen dat je wilt opschalen. 

Soms is het beter om een echte ‘brand’ (merknaam) uit te bouwen rond een korte naam, zonder zoekwoord erin. Hiermee geef je als website een meer robuuste indruk. 

Een voorbeeld: 

  • ‘Mercedes.com’ versus ‘Mercedes-auto.com’
  • ‘Starbucks.com’ versus ‘Starbucks-coffee.com’
  • ‘JBC.be’ versus ‘JBC-mode.be’
  • ‘Sunweb.be’ versus ‘Sunweb-reizen.be’


Welke domeinnaam geeft je het grootste iconische gevoel? 

De eerste domeinnaam geeft een meer authentieke indruk dan de tweede. Hoewel Sunweb wel regelmatig kortingscodes geeft, wil het merk niet een te ‘goedkope’ naam krijgen. Let daarom op met SEO-domeinnamen, want ze kunnen het merk een iets goedkopere indruk geven.

Domeinnaam hosting

Koop je domeinnaam bij een hostingpartij die uitblinkt in ondersteuning. Zo kan je rekenen op support als je hulp nodig hebt bij het instellen van je webhosting of je domeinnaam. Vroeg of laat loop je ergens in vast en dan ga je blij zijn als je kan rekenen op betrouwbare ondersteuning.

Tip: laat Varamedia je begeleiden met het kiezen van een strategisch interessante domeinnaam.

2. Kies een geschikte domeinextensie

Bij het kiezen van een domeinnaam is de domeinextensie of Top Level Domain (TLD) ook belangrijk. Hiermee toon je namelijk in welk land of gebied je wilt gevonden worden. 

.be en .nl

De country code TLD (ccTLD) extensies zoals .be en .nl zijn voor België en Nederland vanzelfsprekend het meest belangrijk. Je positioneert je met bijvoorbeeld een ‘varamedia.be’ of ‘varamedia.nl’ onmiddellijk als lokale speler in het land in kwestie.

Stel dat deze website ‘varamedia.eu’ of ‘varamedia.pl’ had genoemd – dan had je hier waarschijnlijk wat minder vertrouwen bij gevoeld, niet?

.com

Als je mikt op een internationale markt, zal je misschien eerder voor een generic TLD (gTLD) zoals .com moeten gaan. De Europese extensie .eu biedt dan weer een middenweg.

Andere domeinnaamextensies

Je kan echter ook heel creatief omgaan met domeinextensies. Combell heeft een interessant overzicht van verschillende beschikbare domeinextensies. Denk bijvoorbeeld aan .gent voor de echte Gentse bedrijven. Of misschien denk je graag wat creatiever, zoals de voorbeelden in dit artikel van Search Engine Journal.

Er zijn namelijk veel manieren om creatief om te gaan met een domeinextensie. Zo kan je ook aan “domain hacking” doen. Dit heeft helemaal niet te maken met echte computerhacking, maar is eerder een cool trucje om een interessante combinatie van domeinnaam en -extensie te krijgen. 

Stel: je wilt op een originele manier een domeinnaam hebben die “Raemdonck” spelt. Via de webtool van Xona kan je dan zien welke TLDs ervoor kunnen zorgen dat je een interessante domeinnaam krijgt. Zo kan je bijvoorbeeld je pagina een TLD geven van de Cook Islands en de domeinnaam “raemdon.ck” gebruiken!

3. Werk met de juiste WordPress plugins

Als content management systeem is WordPress ongeëvenaard flexibel. Eén van de redenen achter deze flexibiliteit is de mogelijkheid om met WordPress plugins te werken. Dat zijn stukjes software die je uploadt in je WordPress site om nieuwe functies toe te voegen aan je website. 

Er bestaan bepaalde plugins die bij het (laten) maken van WordPress websites absoluut niet mogen ontbreken. De WordPress SEO by Yoast plugin is daar eentje van. Hiermee kan je je website in een handomdraai optimaliseren voor een betere vindbaarheid in Google. Dat is behoorlijk belangrijk want door goed gevonden te worden, krijg je automatisch meer klanten en leads binnen.

En zeg nu zelf: niets is vervelender dan zien dat je concurrenten hoger dan jullie staan in Google, niet?

Laat ons je helpen met op nummer 1 ranken met je WordPress website.

4. Kies enkel de beste WordPress thema’s

Een WordPress thema bepaalt in grote mate de structuur en look van een website. Van nature gaan we altijd letten op hoe een website er uit ziet. Zelfs met de beste teksten kan je niet hoog scoren in Google als je website niet visueel aantrekkelijk is. 

Een goede webdesign zorgt ervoor dat bezoekers ook echt willen lezen. WordPress heeft gelukkig een hele catalogus met de meest uiteenlopende thema’s, waardoor jij snel het geschikte thema vindt voor jouw website.

Wordpress Tips and Tricks - Websites - Varamedia -6

Hoe kies en installeer je een thema?

Een WordPress site installeren is vrij eenvoudig: je koopt snelle hosting, vervolgens installeer je de open source WP-software en daarna kies je voor een WordPress thema. 

Enerzijds kan je opteren voor een gratis thema (hierbij betaal je niets maar krijg je minder functies) en anderzijds heb je tal van betalende mogelijkheden. 

Simpele blogs voor de lokale winkeltjes hebben misschien voldoende met een gratis thema, maar kleine bedrijven halen al meer voordeel uit een betalend thema.

Als je betaalt voor een thema krijg je niet enkel betere software maar kan je ook rekenen op support als er bijvoorbeeld iets fout gaat met je CMS. Denk hierbij aan bugs die de functionaliteit van je systeem beperken of problemen met de laadtijd. Achter betalende thema’s zitten software ontwikkelaars die graag een klant houden. Gratis thema’s worden vaak maar 1 keer gemaakt en krijgen geen updates meer.

De belangrijkste reden blijft toch wel de volgende: betalende thema’s hebben véél, véél meer functies dan gratis thema’s. Je kan er veel meer flexibel mee gaan bouwen zonder grote budgetten te verliezen. Denk bijvoorbeeld aan een goed functionerend contactformulier of verschillende mogelijkheden qua layout van je blogposts.

Daarnaast kan elk thema en elke website natuurlijk ook custom made aangepast worden. Zo hebben wij bijvoorbeeld klanten in de zonnenpanelensector waarvoor wij een rendementscalculator ontwikkelden. Daarnaast kunnen we ook thema’s op maat van een design gaan schrijven. 

Denk dus niet dat een eigen WordPress website synoniem staat aan templates en vaste structuren. Integendeel: vanuit een webdesign op papier kunnen wij ook website thema’s gaan schrijven op maat. WordPress betekent juist veel keuze! Neem gewoon al een kijkje in de verschillende thema’s die beschikbaar zijn voor WordPress.

Bekende thema’s zijn bijvoorbeeld BeThemeDiviThe7ProteusThemes of ThriveThemes.

5. ‘Gratis’ WordPress websites?

Je kan ook gratis WordPress websites maken via wordpress.com. Dat gaat heel eenvoudig: je maakt een accountje aan, kiest een gebruikersnaam en je kan direct aan de slag. Je hoeft hierbij geen hostingpakket te kopen! 

In het systeem van WordPress vind je ook een gemakkelijke handleiding waarmee je snel leert hoe je nieuwe themes vindt, hoe je blogberichten kan aanpassen, hoe je de website bekijkt, hoe je de homepage aanpast en welke interessante features er allemaal zijn.

Met deze gratis WordPress blogs kan je simpele, mooie pagina’s maken met hierin teksten, afbeeldingen en inhoud. Wil je ook graag je eigen domeinnaam? Dan zal je natuurlijk wel wat moeten gaan betalen.

Deze optie is niet interessant voor bedrijven met een grote omzet en marketingbudget om te investeren in professionele communicatie en een uitgebouwde website.

Immers: een website is meer dan een visitekaartje, het is een verkoopskanaal waarop je als bedrijf vertrouwen wilt creëren bij je potentiële klanten. 

Wil je echter als beginnende zelfstandige experimenteren met een nieuwe website, dan kan het een idee zijn om eerst WordPress even te leren kennen via het gratis online CMS. Je kan direct van start gaan via de homepagina van WordPress.com

6. Zoekmachine-optimalisatie

Een WordPress site is uiterst geschikt voor zoekmachine-optimalisatie. Door de verschillende mogelijkheden in WordPress en de vele SEO plugins heb je snel een website die hoger scoort dan je concurrenten in de zoekmachines. We zeiden al dat WordPress heel SEO-vriendelijk is, maar dan moet je natuurlijk ook juist met je website omgaan.

Hierbij zijn plugins zoals WordPress SEO by Yoast belangrijk om te weten hoe je je website zoveel mogelijk optimaliseert. Dergelijke plugins vertellen je meteen hoe je best de SEO in WordPress optimaliseert. Zo werkt Yoast bijvoorbeeld met een verkeerslichtsysteem waar je op verschillende aspecten rood, oranje of groen scoort. De plugin vertelt je dan om je artikel iets langer te maken, iets meer bepaalde keywords te gebruiken of hier en daar een kleine afbeelding toe te voegen.

Wordpress Tips and Tricks - Websites - Varamedia

Dit zal er voor zorgen dat je website organisch groeit en steeds meer potentiële klanten bereikt. SEO is namelijk de belangrijkste motor in leadgeneratie. Dit is ook essentieel in het sales proces aangezien je zo heel snel de juiste klanten bereikt. Je website op WordPress hosten kan hier dus al heel handig voor zijn aangezien je heel snel je SEO op punt kunt stellen.

7. Dagelijkse back-ups

Belangrijk bij het veilig stellen van je WordPress site is het maken van voldoende back ups, liefst dagelijks. In het beste geval gaat er nooit iets mis, maar je weet nooit wat er ineens voor kan zorgen dat je website crasht. In zulke gevallen is het gemakkelijker om snel een back up online te gooien terwijl je gaat kijken wat het probleem was.

Tip: bij goede hosting partijen neemt men dagelijks een automatische backup. Betaal dus liever iets te veel voor hosting dan te weinig, je slaapt er beter door!

Wordpress Tips and Tricks - Websites - Varamedia -9

Soms kan het ook gebeuren dat je website gehackt wordt en er heel wat veranderd wordt. In plaats van proberen achterhalen hoe het vroeger was, kan je dan een back up gebruiken en de website weer helemaal normaal laten werken.

Back-ups maken is gemakkelijk. Je kan dit automatisch via WordPress laten verlopen of een speciale plugin installeren zoals Updraft. Je hebt ook nog externe tools zoals VaultPress. Zo vaak mogelijk back-ups maken, via welke manier dan ook, is sowieso aan te raden als je zo weinig mogelijk problemen wilt.

8. Beste WordPress Hosting

Hosting is het fundament van elke website. Er wordt tegenwoordig veel gepraat over “cloud storage”, maar uiteindelijk kan niet alles in wolkjes blijven. Alle informatie op het internet wordt opgeslagen in servers over de hele wereld. Hiermee moet je een goede, stabiele verbinding hebben om een degelijke website te hebben.

Een goede hosting is belangrijk om genoeg ruimte te hebben voor alle bestanden, afbeeldingen en andere informatie die je website opmaken. De prijzen voor hosting lopen nogal uiteen. Het lijkt misschien gemakkelijk om voor een goedkope optie te kiezen, maar het kan soms het grootste probleem zijn bij je website.

Wordpress Tips and Tricks - Websites - Varamedia -10

Slechte hosting kan heel wat negatieve gevolgen hebben:

  • Je website laadt ineens heel traag: Na een tijdje worden mensen te ongeduldig en gaan ze al snel naar een andere website
  • De server ligt vaak plat: Hierdoor kan niemand meer op je website en kan je heel wat verkopen mislopen.
  • Je krijgt geen hulp als er problemen zijn: Af en toe kan er ineens een probleem komen en dan los je dat liefst zo snel mogelijk op. Bij goedkope hosting gaan er meestal weinig opties zijn om daadwerkelijk hulp te krijgen en dan blijf je met je probleem zitten.

Kies dus altijd voor de beste webhosting zodat je website snel laadt en altijd beschikbaar is. Denk ook aan hoeveel volume je nodig hebt voor je website. Elke kleine afbeelding zorgt voor wat extra megabytes, dus zorg dat je zeker genoeg hebt. 

Niets zo irritant als de perfecte afbeelding niet kunnen gebruiken omdat je geen plaats meer hebt bij je hosting!

Leer je graag meer over WordPress webhosting? Webtalis heeft een heel artikel over de verschillende hosting-opties.

Veelgestelde vragen

Voor een tijdelijke reisblog of de website van een kleine studentenvereniging kan een basic WordPress website misschien genoeg zijn, maar niet voor je organisatie of bedrijf. 

Als je vaak interessante content wilt plaatsen, waarbij je liefst ook zoveel mogelijk leads genereert, ga je een website nodig hebben die meer kan dan enkel teksten tonen.

Verschillende belangrijke functionaliteiten zoals een eigen domeinnaam zijn nu eenmaal niet gratis, maar wel essentieel om genoeg leads binnen te halen en hoog te scoren in Google. Net zoals we liever een mooi vormgegeven tijdschrift lezen op mooi papier, lezen we ook liever een prachtige website met interessante content

Een goed webdesign bureau kan met jou bespreken welke functies je zeker nodig hebt bij jouw WordPress site. Zo betaal jij enkel voor wat je echt nodig hebt.

Je wilt graag dat je website er zo mooi mogelijk uitziet. Daarnaast wil je veel keuzevrijheid en een website die zich aanpast aan jouw content, niet omgekeerd. Elk goed bedrijf heeft ook een eigen huisstijl. Een gratis WordPress thema kan je echter niet zomaar aanpassen.

Daarom is een premium WordPress thema vaak veel beter dan een gratis thema. Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor WordPress thema’s. Een webdesigner kan ook samen met jou een custom thema ontwerpen dat perfect bij jouw bedrijf past. Dit is niet gratis, maar volledig zijn geld waard!

Je kan – begrijpelijk – een beetje verward raken bij het zien van zoveel plugins. Kan je dan niet beter een website from the ground up laten maken? Nee hoor! Door de gebruiksvriendelijkheid van een WordPress site heb je echt geen nood aan een volledig custom website. 

Ook grote merken hebben vaak een WordPress site met verschillende plugins. De nerds onder ons moeten gewoon maar eens naar de officiële Star Wars website kijken. Deze website draait op WordPress met plugins zoals WordPress SEO by Yoast.

Als het goed genoeg is voor bedrijven zoals Disney en Sony Music, is het zeker een uitstekende optie voor elk bedrijf.

Een WordPress website is veel eenvoudiger zonder aan professionaliteit te verliezen. Integendeel: er is niets zo onprofessioneel als een website die niet alle nodige functionaliteiten heeft.

Een plugin installeren in WordPress is bijzonder gemakkelijk. WordPress heeft in het dashboard simpelweg een optie gestoken om een plugin te installeren. Je hoeft enkel op de juiste knop te klikken, de geschikte plugin vinden in de catalogus van WordPress en op “installeren” klikken. Je moet hem dan nog enkel installeren en klaar! Je nieuwe plugin is geïnstalleerd op je WordPress website.

Als je WordPress site te traag is, ligt het probleem waarschijnlijk bij de hosting van je website. Soms heeft je website te veel materiaal om te laden. In zulke gevallen is het enerzijds aan te raden om je pagina’s efficiënter te bouwen, maar anderzijds kunnen plugins zoals caching plugins al heel wat helpen met de snelheid van je website. 

Wpbeginner heeft een artikel samengesteld met 5 caching plugins die kunnen helpen!

Ja hoor! Door de vele plugins die beschikbaar zijn kan je gemakkelijk een webshop op WordPress installeren. Denk bijvoorbeeld aan de WooCommerce plugin die ondertussen een van de populairste opensource e-commerce plugins is geworden. 

Zoals veel andere plugins is de basisversie wel gratis, maar moet je bijbetalen voor extra functies. Kijk dus altijd zeker welke functies je echt nodig hebt voordat je wel of niet betaalt voor een plugin. Soms zijn ze echt hun geld waard, maar soms heb je genoeg met de basisversie.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Jeroen Van Raemdonck

Jeroen Van Raemdonck

Marketingondernemer met 15+ jaar ervaring

5/5

Meer dan +35 tevreden klanten

Webdesign expert inschakelen? Vertrouw op onze ervaring!

Zij vertrouwden ons al voor hun nieuwe converterende website:

Uitgelichte case: Groep Wouters

"Van minder dan 10 leads per MAAND, tot verschillende leads per DAG."

Varamedia bouwde een volledig nieuwe website voor Groep Wouters die sterk conversiegericht is. Via Google Ads en Social media marketing wordt verkeer gegenereerd, waarna de bezoekers met gerichte lead magnets kunnen mensen een inspiratiebrochure opvragen, waarna e-mail remarketing wordt opgestart. Bovendien is de website helemaal uitgebouwd met SEO-pagina’s en voerde Varamedia een link building campagne om het SEO-verkeer te doen stijgen.

Gerelateerde artikels

Websites

Wordpress website laten maken prijs

Zowel voor grote als kleine bedrijven is een goede website een must om succesvol te zijn. Daarbij hoort ook een eigen domeinnaam. Zelf een website maken is echter een moeilijke klus waar je misschien niet voor opgeleid bent. Gelukkig kan je een professionele WordPress website laten maken door echte websitebouwers en -ontwerpers zoals de experts van Varamedia!

Wij zorgen er dankzij onder andere zoekmachine-optimalisatie en webdesign voor dat jouw site niet alleen mooi is, maar ook functioneel. Zo laat je bij al je toekomstige klanten een goede eerste indruk achter. Lees in dit artikel meer over de prijs van een website en hoe we te werk gaan.

Websites

Nieuwe websites

Heb je een bedrijf zonder website en/of met een verouderde website? Klop dan aan bij Varamedia: een nieuwe website bouwen doen wij in een handomdraai met aandacht voor alle zaken die belangrijk zijn:

  • Helemaal volgens de huisstijl van je bedrijf
  • Grondig uitgebouwd voor snelle vindbaarheid in zoekmachines (SEO)
  • Alle marketingtechnologie om webverkeer correct om te zetten naar LEADS

Kortom, een nieuwe website die er goed uitziet én een groot rendement oplevert. Klinkt interessant? Welkom bij Varamedia!

Websites

Website laten maken in Antwerpen

Om succesvol te zijn in de hedendaagse economie is het voor zowel kleine als grote bedrijven essentieel om over een goede website te beschikken. Wil je een website laten maken in Antwerpen? Dan is er één adres voor Antwerpen: Varamedia. Bij ons kan je een website laten maken door een webdesigner die over de technische kennis en jarenlange ervaring beschikt die jij nodig hebt.

Varamedia zorgt er niet alleen voor dat jouw website in de juiste huisstijl wordt aangekleed, maar ook dat deze jouw omzet kan verhogen. Dan doen we door websites helemaal te voorzien van alle elementen die conversie bevorderen. Hoe we dat doen, lees je in dit artikel.

Websites

Wordpress webshop

Welkom bij Varamedia! Ben je op zoek naar een efficiënte manier om je producten of diensten online te verkopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om een krachtige website te laten maken. In dit artikel ontdek je alles wat je moet weten over het opzetten van een WordPress website, meer specifiek een WordPress webshop. Van de voordelen en functionaliteiten tot de beste plugins en tips voor zoekmachineoptimalisatie.

Lees verder want in dit artikel bespreken we hoe je jouw online e-commerce onderneming naar nieuwe hoogten kunt tillen.

Websites

WordPress Websites

Wil je graag een WordPress website laten maken voor jouw bedrijf of organisatie? Varamedia bouwt voor jou een betaalbare en complete WordPress website, volledig uitgerust voor de beste SEO-opbouw.

Lees in dit artikel meer over hoe krachtig WordPress is en waarom een WordPress website maken om verschillende reden een heel goed idee is voor jouw bedrijf.

Websites

Website laten maken in Brugge

Wil jij een converterende website laten maken (Brugge)? Bij Varamedia begrijpen we het belang van een website die bezoekers aantrekt én converteert. Onze ervaren webdesigners zorgen voor een moderne website met een responsive design, speciaal ontworpen om bezoekers te overtuigen en leads te genereren. Jouw website laten maken door Varamedia? Ontdek onze manier van werken op deze pagina!

Websites

WordPress developer

Een stijlvolle site is essentieel bij het genereren van kwaliteitsvolle leads. Zelf een succesvolle website ontwerpen is een hele klus wanneer je hier geen ervaring mee hebt of hier niet voor opgeleid bent. Maar geen nood, samen met de WordPress Developers van Varamedia creëer je de perfecte SEO-vriendelijke site voor jouw bedrijf.

Varamedia heeft als bureau de nodige ervaring. Toch willen we je ook even meenemen achter de schermen. Een website is een cruciaal element in hedendaagse marketing. Het kan geen kwaad dat we je even kort uitleggen hoe het in zijn werk gaat.

Websites

Offerte website

Wil je offerte voor een topwebsite? Dan ben je bij Varamedia aan het goede adres. Een goed ontworpen website vormt de ruggengraat van jouw online aanwezigheid en succes. Je website dient als een soort online visitekaartje voor potentiële klanten die jouw bedrijf voor het eerst ontdekken.

Dus: investeren in webdesign is een slimme zet! Varamedia is een echte expert in het bouwen van mooi ogende én converterende websites. Ontdek alles over onze expertise en vraag een op maat gemaakte offerte aan voor jouw bedrijf!

Websites

Website laten maken prijs

Zowel voor grote als kleine bedrijven is een goede website een must om succesvol te zijn. Zelf een website maken is echter een moeilijke klus waar je misschien niet voor opgeleid bent. Gelukkig kan je een professionele website laten maken door echte website-bouwers zoals de experts van Varamedia!

Wij zorgen er dankzij onder andere zoekmachine-optimalisatie en webdesign voor dat jouw site niet alleen mooi is, maar ook functioneel. Zo laat je bij al je toekomstige klanten een goede eerste indruk achter. Lees in dit artikel meer over de prijs van een website en hoe we te werk gaan.

Wil je alles halen uit je WordPress website?

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?