17

Varamedia is jouw WordPress developer

Een stijlvolle site is essentieel bij het genereren van kwaliteitsvolle leads. Zelf een succesvolle website ontwerpen is een hele klus wanneer je hier geen ervaring mee hebt of hier niet voor opgeleid bent. Maar geen nood, samen met de WordPress Developers van Varamedia creëer je de perfecte SEO-vriendelijke site voor jouw bedrijf.

Varamedia heeft als bureau de nodige ervaring. Toch willen we je ook even meenemen achter de schermen. Een website is een cruciaal element in hedendaagse marketing. Het kan geen kwaad dat we je even kort uitleggen hoe het in zijn werk gaat.

Je bent hier:

Hoe we jouw WordPress website bouwen

Als WordPress Developer (WordPress-ontwikkelaar) ontwerpt, bouwt en beheert Varamedia uw bedrijfswebsite met behulp van het WordPress-contentmanagementsysteem (CMS). CMS is de softwaretoepassing waarmee meerdere gebruikers makkelijk site content, blogs en berichten kunnen bewerken, delen en beheren via je browser of via mobiele apps. Bij Varamedia maken we gebruik van WordPress als websitestructuur.

Is WordPress gebruiksvriendelijk?

WordPress bevat een krachtig, flexibel en gebruiksvriendelijk controlepaneel waarmee je berichten post, snel updates kan uitvoeren of eenvoudig widgets kan toevoegen. Je voegt al snel veel functionaliteit toe dankzij de uitgebreide plug-in database.

Bij Varamedia bouwen wij niet alleen een aantrekkelijke, maar ook een responsieve WordPress website door het combineren van thema’s, sjablonen en de aangepaste code van de WordPress software. Onze WordPress developers passen het uiterlijk en de functionaliteit van uw site via het CMS aan op basis van uw vereisten.

In dit artikel kom je te weten met welke bouwstenen de WordPress Developers van Varamedia te werk gaan om voor jou een aantrekkelijk online visitekaartje te bouwen en te beheren.

In de overvloed aan sites is het belangrijk om je te onderscheiden van de rest. Als WordPress developers zorgen wij dat jouw site makkelijk te vinden en te onthouden is met een professionele en unieke domeinnaam. Via onze domeinchecker controleren wij of jouw domeinnaam nog niet in gebruik is. Zo kunnen je bezoekers gemakkelijk, met één klik, advertentievrij browsen op je eigen én unieke WordPress website.

WordPress.com is een hosted dienst, hierdoor hoef je je geen zorgen te maken om het vinden van de geschikte host voor jouw site. Het downloaden en installeren van de WordPress software wordt allemaal voor je gedaan. Dankzij deze hosting provider hoef je geen tijd of aandacht te besteden aan het aanschaffen van een hostingpakket of het registreren van een domeinnaam.

Wil jij een WordPress website laten bouwen? Contacteer ons!

Verschijn hoger in de zoekresultaten

Naast het kiezen van een unieke domeinnaam is het minstens even belangrijk dat jouw site goed vindbaar is op het web en dat prospecten hem dus met gemak vinden. Varamedia WordPress developers weten dat WordPress-ontwikkeling koppelen aan SEO van cruciaal belang is.

Onze zoekmachineoptimalisatie tools tillen jouw WordPress website hoger in de zoekresultaten. Binnen de zes maanden kan je site zo’n 40% meer leads opleveren. Zo’n grote voorsprong op je concurrenten is natuurlijk altijd fijn. Varamedia maakt je site sneller vindbaar met behulp van slimme SEO-plug-ins.

Zoals je ziet biedt WordPress heel wat SEO-voordelen en SEO-mogelijkheden die je helemaal niet vindt bij andere CMS-systemen zoals Wix, Drupal, Magento of maatwerk CMS-systemen.

Er bestaan veel verschillende WordPress SEO plug-ins die elk uitstekend werk leveren en veel mogelijkheden aan je WordPress website toevoegen. Een groot aantal plug-ins zijn gratis of kosten niet veel. Zo bespaar je op plug-in development. Het kiezen van een plug-in kan persoonlijk zijn voor een specifiek design.

Neem zeker eens een kijkje op TechRadar. Zij brengen regelmatig een ranking uit voor de beste WordPress SEO plug-ins. Je kan er terugvinden welke WordPress SEO plug-in het beste scoort en waarom.

Mooi én responsief

Natuurlijk wil je ook dat de lay-out van jouw WordPress site er even goed uitziet als de bezoekersstatistieken. Varamedia WordPress developers zijn gespecialiseerd in webdesign.

De webdesigners zorgen voor een responsief WordPress-thema. Dit betekent dat het thema zich aanpast aan verschillende schermformaten, zoals smartphones, laptops, gsm’s en tablets. Responsieve ontwerpen dragen dus bij aan een betere gebruikservaring. Een responsief thema oogt niet alleen mooi voor je bezoekers, maar is ook gunstig voor je SEO-ranking en bezoekersstatistieken. Google geeft de voorkeur aan mobielvriendelijke sites.

Op WordPress.com kun je bestaande templates selecteren die je kan bewerken via CSS-styling, thema-opties en functies. Om jouw WordPress site nog unieker te maken doet Varamedia dit niet. Onze ervaren WordPress developers bouwen jouw site vanaf nul op, zodat hij 100% aan je specifieke eisen en behoeften kan voldoen. Wij gaan aan de slag om het perfecte WordPress design op maat van jouw bedrijf te ontwikkelen.

Benieuwd naar hoe dit er voor jou zou kunnen uitzien? Contacteer ons!

Conversie-optimalisatie

Naast webdesign en hoe je op de eerste plaats op Google raakt, kijken we bij Varamedia ook naar conversie-optimalisatie.

Wat is conversie-optimalisatie?

Conversie-optimalisatie is het omzetten van een webshop- of websitebezoeker naar een klant of een lead. Het is dus het percentage bezoekers dat daadwerkelijk tot een transactie overgaat. Dit gaat van online aankopen tot het afsluiten van een verzekering of telefoonabonnement.

Zoekmachineoptimalisatie en conversieoptimalisatie zijn dus niet hetzelfde. Onze zoekmachineoptimalisatie zal ervoor zorgen dat Google jouw webpagina snel vindt. Onze conversie-optimalisatie stimuleert jouw omzet.

Varamedia staat bekend om hun jarenlange ervaring in beide specialisaties.

Meer weten over conversie-optimalisatie? Kijk hier!

Het prijskaartje

Hoeveel kost zo’n WordPress website nu precies? De gemiddelde kosten van een professionele site variëren sterk. Bij de WordPress developers van Varamedia wordt de prijs bepaald door verschillende factoren. Wij vinden transparantie belangrijk en daarom overlopen we de 7 factoren hier.

Je wil natuurlijk dat jouw WordPress website op een snelle server kan draaien. Via het Content Management System (CMS) publiceren en beheren we jouw WordPress website.

Een eenvoudige WordPress website met een paar pagina’s en basisfunctionaliteiten zal over het algemeen minder kosten dan een grotere WordPress website met meerdere pagina’s, aangepaste functionaliteiten en geavanceerde integraties en widgets.

Extra functionaliteiten, zoals e-commerce of forums, kunnen de prijs van de WordPress website verhogen. De prijs kan ook beïnvloed worden door de complexiteit van de plug-ins die moeten worden geïntegreerd of aangepast op de WordPress website.

Wil je jouw website ombouwen tot een webshop? Dan moeten er heel wat functionaliteiten op je website geïnstalleerd worden. Onze WordPress developers zorgen ervoor dat jouw website goed functioneert.

Een gespecialiseerd team van graphic designers zorgt ervoor dat jouw WordPress website er prachtig uitziet door de lay-out van je WordPress website te ontwerpen en er foto’s aan toe te voegen. Een mooie website vergroot ook jouw bekendheid via Google Ads.

Beschikt jouw bedrijf niet over mooie foto’s of video’s om op de WordPress website te plaatsen? Geen zorgen. Varamedia zet jouw bedrijf in de kijker met een professionele video- of fotoshoot. Vraag snel een offerte aan!

Het wijzigen en optimaliseren van de WordPress website voor verschillende apparaten, zoals smartphones en tablets, kan extra kosten met zich meebrengen om ervoor te zorgen dat de website er goed uitziet en goed presteert op verschillende schermformaten.

Dankzij onze zoekmachineoptimalisatie tools verschijnt jouw WordPress website hoger in de zoekresultaten. Binnen de zes maanden kan je site zo’n 40% meer leads opleveren.

Als je een strakke deadline hebt, kan dit van invloed zijn op de prijs. Spoedprojecten of kortere deadlines leiden tot hogere kosten.

Wil jij een offerte voor een unieke WordPress website? Contacteer ons!

Interesse om samen te werken? Contacteer ons

5/5

Meer dan +40 tevreden klanten

Ook zulke resultaten boeken?

Gerelateerde artikels

Websites

WordPress Tips and Tricks

Lees in dit artikel meer over WordPress tips and tricks en waarom een WordPress website maken om ...

Websites

Website laten maken kosten

In de wereld van vandaag is het onmogelijk om een succesvol bedrijf te hebben zonder een website....

Websites

Website laten maken in Antwerpen

Om succesvol te zijn in de hedendaagse economie is het voor zowel kleine als grote bedrijven esse...

Websites

Wordpress website laten maken

Een bedrijf kan niet zonder een website - dat weet iedereen. Een goede site is niet alleen belang...

Websites

Wordpress website laten maken prijs

Zowel voor grote als kleine bedrijven is een goede website een must om succesvol te zijn. Daarbij...

Websites

Website laten maken prijs

Zowel voor grote als kleine bedrijven is een goede website een must om succesvol te zijn. Zelf ee...

Websites

WordPress Websites

Wil je graag een WordPress website laten maken voor jouw bedrijf of organisatie? Varamedia bouwt ...

Marketingbureau

Marketingbureau in Antwerpen

Varamedia is jouw gespecialiseerd marketingbureau in Antwerpen met verschillende marketingexperts...

Websites

Website laten maken

Een website is onmisbaar voor elk bedrijf. Je wil natuurlijk een professionele website laten make...

Websites

Website laten maken kosten

In de wereld van vandaag is het onmogelijk om een succesvol bedrijf te hebben zonder een website....

Websites

Wordpress website laten maken prijs

Zowel voor grote als kleine bedrijven is een goede website een must om succesvol te zijn. Daarbij...

Websites

Website laten maken prijs

Zowel voor grote als kleine bedrijven is een goede website een must om succesvol te zijn. Zelf ee...

Websites

WordPress Websites

Wil je graag een WordPress website laten maken voor jouw bedrijf of organisatie? Varamedia bouwt ...

Websites

WordPress Tips and Tricks

Lees in dit artikel meer over WordPress tips and tricks en waarom een WordPress website maken om ...

Websites

WordPress Websites

Wil je graag een WordPress website laten maken voor jouw bedrijf of organisatie? Varamedia bouwt ...

Websites

Wordpress webshop

Welkom bij Varamedia! Ben je op zoek naar een efficiënte manier om je producten of diensten onlin...

Interesse om samen te werken? Contacteer ons

Contactformulier (Artikels POPUP)

Formulier dat wordt geïntegreerd op de artikels in de vorm van een popup.

Naam*(Vereist)
* verplicht in te vullen