Varamedia logo
20+

WordPress website laten maken door Varamedia

Een bedrijf kan niet zonder een website - dat weet iedereen. Een goede site is niet alleen belangrijk als visitekaartje van jouw bedrijf, maar het zorgt er ook voor dat je aan online marketing kan doen. Is jouw bestaande website niet de perfecte eerste kennismaking met jouw bedrijf? Dan heb je een nieuwe website nodig!

Een WordPress website laten maken bij Varamedia is een goed idee: ons team staat klaar om jou te helpen met een nieuwe WordPress site en om jouw marketing naar een hoger niveau te tillen.

Website laten maken
Voordat je verder leest... even gedag zeggen 👋

Wij zijn Varamedia en bij ons kan je jouw website laten maken. Een website die niet alleen mooi is maar ook commercieel succesvol zal zijn: een gouden combinatie van design en commercialiteit. Wij maken strategische keuzes op maat van jouw bedrijf! Heb je hulp nodig bij het maken van jouw online visitekaartje? Neem dan vandaag nog contact met ons op! 

In dit artikel lees je
Je bent hier:

Varamedia: jouw partner voor WordPress webdesign

Een maatwerk-website maken met diverse plugins gaat het best via WordPress. Met een goed WordPress thema kan een getalenteerde webdesigner aan de slag gaan om iets unieks te maken. Varamedia verandert jouw huidige website in een professionele WordPress website!

Een WordPress website laten bouwen wordt beter overgelaten aan een professioneel team van webdesigners en marketeers. Dat vind je bij Varamedia! Ons team slaat de handen in elkaar om jou de beste website en veel nieuwe leads te bezorgen.

Ben jij alvast benieuwd naar jouw nieuwe website? Snel reageren is de boodschap! Neem contact met ons op en werk samen met ons aan jouw nieuwe site.

WordPress Webdesign Opleidingen

WordPress websites: de verschillende stappen

Een website maken kan moeilijker zijn dan wat je ervan verwacht. Een kwalitatieve website creëren laat je daarom beter over aan een gespecialiseerd team. Varemedia zorgt ervoor dat jouw site niet alleen over de juiste functionaliteiten en een goed design beschikt, maar ook dat hij inhoudelijk sterk is.

Met onze webdesign programma’s creëren we gloednieuwe templates. Zo’n template is uniek voor jouw bedrijf, waardoor jouw site meteen herkenbaar zal zijn. We zorgen voor moderne, stijlvolle designs die de boodschap van je bedrijf reflecteren.

Dankzij de technische kennis van onze webdesigner ga je van een simpele domeinnaam naar een site die andere professionele websites in het stof achterlaat. Wij steken jouw site in een nieuw jasje aan de hand van jouw wensen en zorgen voor een nieuwe huisstijl.

Een website bouwen doe je niet alleen met mooie ontwerpen en goede afbeeldingen. Je hebt ook goede content nodig om jouw producten of diensten in de schijnwerpers te zetten. Ons team van copywriters zorgt voor interessante artikels die jouw site meer inhoud geven.

Bovendien kan je met sterke copy snel meer potentiële klanten bereiken. Hoe dat kan? Door te werken met SEO copywriting! Het voordeel hiervan is dat het gebruik van de juiste keywords ervoor zorgt dat jouw site hoger in de ranking van Google komt te staan, waardoor meer mensen op jouw site zullen klikken. 

Een goed werkend content management systeem is een eerste stap in de goede richting, maar wat je vooral wil van je website is dat de mensen die erop klikken snel veranderen in klanten. Klikkers in klanten converteren doe je met conversie-optimalisatie.

Met de hulp van kwalitatieve SEO zorgen we ervoor dat zoekmachines geoptimaliseerd worden – ze kunnen jouw site makkelijker vinden, waardoor je meer bezoekers op je website zal krijgen. Ook gaan we aan de slag met het opstellen van een specifieke online marketing strategie die jou zal helpen om je bedrijf verder te ontwikkelen.

E-commerce draait pas goed wanneer je de interesse van bezoekers kan wekken. Er is geen betere manier om dat te doen dan met videomarketing! Wij kunnen zorgen voor hoogkwalitatieve video’s van jouw bedrijf, producten… Deze video’s zullen jouw site professioneler maken en jouw advertenties laten poppen

Zowel grote en kleine bedrijven zijn erg blij met onze prachtige video’s. Wij begrijpen jouw visie en zorgen ervoor dat onze video’s passen bij jouw professionele website.

Een website hebben is vaak niet genoeg om voldoende nieuwe klanten aan te trekken. Je hebt social media marketing nodig om jouw doelgroep op de juiste manier aan te spreken. Ons team kan je helpen om advertenties te maken met een uniek design.

Van e-mailmarketing tot advertenties op Facebook of TikTok, wij helpen je graag! Onze stijlvolle advertenties zorgen voor korte communicatielijnen tussen jouw bedrijf en nieuwe klanten.

Wil jij ook een WordPress website laten maken met alle juiste snufjes? Vertrouw dan op Varamedia! Neem contact met ons op.

Interesse in ons bedrijf? Neem snel contact met ons op!

WordPress website laten maken: hoeveel kost dat?

De prijs van onze WordPress websites is niet makkelijk te bepalen, aangezien de kost volledig afhankelijk is van jouw wensen. Welke van onze diensten wil je gebruiken? Welke doelen wil je verwezenlijken? Het antwoord op verschillende vragen is nodig om de prijs te bepalen.

Samen met ons team bespreek je wat je doelstellingen zijn en hoe je die wil bereiken. Wij helpen je om een plan te bedenken en geven je ons advies. Ben je benieuwd naar de kostprijs? Neem contact met ons op – wij helpen je verder.

 

Varamedia, jouw professionele WordPress creator

Een WordPress website laten maken door Varamedia is echt een geweldig idee. Wij zorgen ervoor dat jij nieuwe kwalitatieve leads kan genereren, wat je op termijn veel nieuwe klanten zal opleveren. Neem snel contact met ons op en begin aan jouw nieuwe site!

website laten maken praktisch

Zoek je een topexpert op vlak van websites maken?

5/5

Meer dan +35 tevreden klanten

Webdesign expert inschakelen? Vertrouw op onze ervaring!

Zij vertrouwden ons al voor hun nieuwe converterende website:

Uitgelichte case: Groep Wouters

"Van minder dan 10 leads per MAAND, tot verschillende leads per DAG."

Varamedia bouwde een volledig nieuwe website voor Groep Wouters die sterk conversiegericht is. Via Google Ads en Social media marketing wordt verkeer gegenereerd, waarna de bezoekers met gerichte lead magnets kunnen mensen een inspiratiebrochure opvragen, waarna e-mail remarketing wordt opgestart. Bovendien is de website helemaal uitgebouwd met SEO-pagina’s en voerde Varamedia een link building campagne om het SEO-verkeer te doen stijgen.

Gerelateerde artikels

Websites

WordPress developer

Een stijlvolle site is essentieel bij het genereren van kwaliteitsvolle leads. Zelf een succesvolle website ontwerpen is een hele klus wanneer je hier geen ervaring mee hebt of hier niet voor opgeleid bent. Maar geen nood, samen met de WordPress Developers van Varamedia creëer je de perfecte SEO-vriendelijke site voor jouw bedrijf.

Varamedia heeft als bureau de nodige ervaring. Toch willen we je ook even meenemen achter de schermen. Een website is een cruciaal element in hedendaagse marketing. Het kan geen kwaad dat we je even kort uitleggen hoe het in zijn werk gaat.

Websites

Website laten maken in Antwerpen

Om succesvol te zijn in de hedendaagse economie is het voor zowel kleine als grote bedrijven essentieel om over een goede website te beschikken. Wil je een website laten maken in Antwerpen? Dan is er één adres voor Antwerpen: Varamedia. Bij ons kan je een website laten maken door een webdesigner die over de technische kennis en jarenlange ervaring beschikt die jij nodig hebt.

Varamedia zorgt er niet alleen voor dat jouw website in de juiste huisstijl wordt aangekleed, maar ook dat deze jouw omzet kan verhogen. Dan doen we door websites helemaal te voorzien van alle elementen die conversie bevorderen. Hoe we dat doen, lees je in dit artikel.

Websites

Website laten maken in Brugge

Wil jij een converterende website laten maken (Brugge)? Bij Varamedia begrijpen we het belang van een website die bezoekers aantrekt én converteert. Onze ervaren webdesigners zorgen voor een moderne website met een responsive design, speciaal ontworpen om bezoekers te overtuigen en leads te genereren. Jouw website laten maken door Varamedia? Ontdek onze manier van werken op deze pagina!

Websites

Website laten maken

Een website is onmisbaar voor elk bedrijf. Je wil natuurlijk een professionele website laten maken door een webdesign bureau en marketingbureau dat weet waarmee het bezig is. Daarnaast wil je dat je website ook commercieel slim in elkaar zit zodat sales en leads nadien vlot binnenstromen.

Varamedia kan je helpen! Lees verder om te weten wat onze website formule is en hoeveel het kost om een krachtige website te laten maken.

Websites

Offerte website

Wil je offerte voor een topwebsite? Dan ben je bij Varamedia aan het goede adres. Een goed ontworpen website vormt de ruggengraat van jouw online aanwezigheid en succes. Je website dient als een soort online visitekaartje voor potentiële klanten die jouw bedrijf voor het eerst ontdekken.

Dus: investeren in webdesign is een slimme zet! Varamedia is een echte expert in het bouwen van mooi ogende én converterende websites. Ontdek alles over onze expertise en vraag een op maat gemaakte offerte aan voor jouw bedrijf!

Websites

Wordpress webshop

Welkom bij Varamedia! Ben je op zoek naar een efficiënte manier om je producten of diensten online te verkopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om een krachtige website te laten maken. In dit artikel ontdek je alles wat je moet weten over het opzetten van een WordPress website, meer specifiek een WordPress webshop. Van de voordelen en functionaliteiten tot de beste plugins en tips voor zoekmachineoptimalisatie.

Lees verder want in dit artikel bespreken we hoe je jouw online e-commerce onderneming naar nieuwe hoogten kunt tillen.

Websites

Nieuwe websites

Heb je een bedrijf zonder website en/of met een verouderde website? Klop dan aan bij Varamedia: een nieuwe website bouwen doen wij in een handomdraai met aandacht voor alle zaken die belangrijk zijn:

  • Helemaal volgens de huisstijl van je bedrijf
  • Grondig uitgebouwd voor snelle vindbaarheid in zoekmachines (SEO)
  • Alle marketingtechnologie om webverkeer correct om te zetten naar LEADS

Kortom, een nieuwe website die er goed uitziet én een groot rendement oplevert. Klinkt interessant? Welkom bij Varamedia!

Websites

Webshop laten maken

Veel bedrijven laten hun webshop maken door Varamedia: het Belgisch webshop en webdesignbureau met specialisatie in webshops met WordPress en WooCommerce. Wil je je webwinkel laten maken zonder al te hoge kosten en met het hoogste rendement? Dan is WordPress als CMS met WooCommerce als ingebouwde e-commerce software een verstandige keuze.

Websites

Website laten maken kosten

In de wereld van vandaag is het onmogelijk om een succesvol bedrijf te hebben zonder een website. Maar zo'n website, hoeveel kost dat?

De beste WordPress website laten maken?

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?
Ontvang een gratis website analyse