Varamedia logo
33+

Website laten maken in Antwerpen? Varamedia

Om succesvol te zijn in de hedendaagse economie is het voor zowel kleine als grote bedrijven essentieel om over een goede website te beschikken. Wil je een website laten maken in Antwerpen? Dan is er één adres voor Antwerpen: Varamedia. Bij ons kan je een website laten maken door een webdesigner die over de technische kennis en jarenlange ervaring beschikt die jij nodig hebt.

Varamedia zorgt er niet alleen voor dat jouw website in de juiste huisstijl wordt aangekleed, maar ook dat deze jouw omzet kan verhogen. Dan doen we door websites helemaal te voorzien van alle elementen die conversie bevorderen. Hoe we dat doen, lees je in dit artikel.

Website laten maken Antwerpen
Voordat je verder leest... even gedag zeggen 👋

Wij zijn Varamedia en bij ons kan je jouw website laten maken. Een website die niet alleen mooi is maar ook commercieel succesvol zal zijn: een gouden combinatie van design en commercialiteit. Wij maken strategische keuzes op maat van jouw bedrijf! Heb je hulp nodig bij het maken van jouw online visitekaartje? Neem dan vandaag nog contact met ons op! 

In dit artikel lees je
Je bent hier:
/
/
/
Website laten maken in Antwerpen

De building blocks van een goede website

Of je bedrijf zich nu in regio Antwerpen bevindt of in een ander deel van Vlaanderen, het is altijd belangrijk om te weten welke bouwstenen essentieel zijn bij het bouwen van een website. Bij Varamedia zoeken we naar de beste oplossing voor jouw site: niet alleen een strak webdesign, maar ook een manier om meer klanten binnen te halen.

Zoekmachine-vriendelijkheid en conversie-optimalisatie

In een eerste gesprek zullen wij natuurlijk luisteren naar jouw behoeften, wensen en doelstellingen voor jouw bedrijf. Er is echter één topprioriteit voor elk bedrijf: meer klanten. Hoe krijg je die en, nog belangrijker, hoe laat je ze kopen? Simpel: krijg de zoekmachines aan jouw kant.

Bij Varamedia maken we gebruik van Search Engine Marketing om dat mogelijk te maken. Dankzij de aanpassingen van onze webdesigners ziet jouw site er niet alleen geweldig uit, maar kan je ook super tevreden zijn over ons sterk staaltje van online marketing.

Als websitebouwer focussen wij bovendien op conversieoptimalisatie. Dat betekent dat wij ervoor zorgen dat de bezoekers van jouw website converteren naar klanten door bezoekers bijvoorbeeld meer te laten doorklikken naar andere pagina’s. Varamedia is gespecialiseerd in het opzetten van nieuwe websites die succesvol zullen zijn op vlak van e-commerce.

Geïnteresseerd in al onze mogelijkheden? Contacteer ons vandaag nog!

Professioneel webdesign

Een WordPress website van Varamedia telt in de eerste plaats als jouw digitale visitekaartje. De site moet daarom niet alleen goed en efficiënt functioneren, het moet ook een aantrekkelijke en stijlvolle website zijn.

Wanneer ook ondernemingen moeten plooien voor de overmacht van sociale media is het belangrijk om aan de verwachtingen te voldoen. Dat gaat het best met een mooie website, geïnspireerd op jouw unieke branding. Bij Varamedia begrijpen we dat. Daarom creëren we steevast websites op maat van jouw bedrijf. Dankzij goede content doen onze copywriters jouw producten of diensten bovendien extra hard stralen.

Wil jij jouw website updaten zodat hij voldoet aan de hedendaagse standaarden van jouw sector? Wij bekijken samen met jou wat je nodig hebt. Neem snel contact met ons op voor kwalitatieve webdevelopment.

Geïnteresseerd in al onze mogelijkheden? Contacteer ons vandaag nog!

Vertrouw op Varamedia voor een nieuwe website

Het is helemaal niet zo simpel om een goede website te maken. Laat de ontwikkeling, de uitvoering en de optimalisatie van jouw site daarom over aan een expert, zoals de medewerkers van Varamedia. Wanneer je met onze werkwijze aan de slag gaat kan je namelijk genieten van heel wat voordelen voor jouw bedrijf.

Meer klanten krijgen doe je in de eerste plaats door je naam te verspreiden. Eens mensen de naam van je bedrijf kennen, zijn ze namelijk meer geneigd om rechtstreeks bij jou iets te kopen in plaats van bij de concurrentie. Om dat te verwezenlijken is sterke copy van groot belang.

Ons copywriting team schrijft een groot aantal kwalitatieve pagina’s voor jouw site bij elkaar. Daarbij zorgen ze ervoor dat ze SEO integreren in deze pagina’s, waardoor jouw website bij een zoekopdracht bovenaan op Google verschijnt. Hoe hoger jouw site in de ranking staat, hoe meer je verkoopt.

Door te investeren in kwalitatief webdesign kan je veel nieuwe klanten krijgen, als je natuurlijk meer leads genereert. Hoe je dat doet? Wij helpen je! Dankzij ons kan jouw site beginnen met het aantrekken van kwalitatieve leads: nieuwe sollicitanten of nieuwe prospecten.

Met onze updates kan jouw site binnen de zes maanden zo’n 40% meer leads opleveren, wat je een gigantische voorsprong geeft tegenover de concurrentie. Wil jij meer weten over hoe onze samenwerking zou verlopen? Neem snel contact met ons op.

Voor elk bedrijf is een eerste indruk van groot belang. Daarom moet je website niet alleen je producten in de schijnwerpers zetten, maar ook jouw unieke sterktes. Precies daarom gaan onze experts met plezier aan de slag met het maken van een website op maat van jouw bedrijf.

Benieuwd naar hoe jouw website op een positieve manier kan wijzigen? Contacteer ons snel voor meer informatie.

De prijs van een professionele website

De kost van een website kan sterk variëren, aangezien elk bureau zijn eigen tarieven hanteert. Bovendien zijn er een aantal factoren die mee de prijs bepalen. Soms kan de prijs oplopen tot 15.000 euro, maar het kan ook gaan om 5.000 euro.

Wil je graag meer informatie over hoeveel een website van Varamedia je zal kosten? Daarvoor neem je best contact met ons op. Wij stellen graag een gedetailleerde kostenraming voor je op.

Prijsbepalende factoren

Wat je precies betaalt voor een kwalitatieve website is afhankelijk van een paar factoren. Wil je graag al een idee krijgen van waar je je geld precies aan uitgeeft? Dat leggen we je hier graag even uit. Toch liever een precieze kostenraming? Neem contact met ons op voor een offerte.

Wanneer je een professionele website wil gebruiken heb je absoluut een domeinnaam nodig. Die is natuurlijk niet gratis. Dat geldt ook voor webhosting. Het is namelijk essentieel dat jouw site via een snelle server kan draaien.

Hoger scoren op Google dan de concurrentie? Dan is het belangrijk om met SEO te werken. Als je daarop inspeelt, wordt het makkelijker voor bezoekers om jouw website te vinden en dus ook om te converteren naar klanten.

Content Management Systeem, ook wel CMS genoemd, is de softwaretoepassing waarmee meerdere mensen makkelijk de inhoud van een website kunnen aanpassen, bijhouden en publiceren. Bij Varamedia maken we gebruik van WordPress, een flexibele tool waarmee we content op maat van jouw bedrijf kunnen creëren.

Jouw website ziet er beter uit wanneer we gebruik maken van goede afbeeldingen en kwalitatief design. Dankzij hun grafische talenten zorgen onze vaste graphic designers ervoor dat jouw site er stijlvol en modern uitziet. Dat zorgt er op zijn beurt voor dat Google Ads de bekendheid van jouw naam kan vergroten.

Om klanten sneller te overtuigen van jouw professionaliteit kan een fotoshoot een goed idee zijn. Onze professionele fotograaf zorgt ervoor dat jij en jouw bedrijf goed in de kijker komen te staan.

Beschikt jouw website al over een webshop, of zou je er graag eentje integreren in jouw webdesign? Wij zorgen ervoor dat jij probleemloos jouw producten aan de man kan brengen.

Overtuigd van de vele kwaliteiten van Varamedia? Vraag een offerte aan!

Werk samen met Varamedia!

Een gloednieuwe website kan jouw bedrijf heel wat voordelen bieden. Wil jij daar ook van genieten? Ga dan in zee met Varamedia! Neem contact met ons op en geniet binnenkort van een site op maat van jouw bedrijf.

Bekijk enkele voorbeelden van ons werk

Jeroen Van Raemdonck

Jeroen Van Raemdonck

Marketingondernemer met 15+ jaar ervaring

5/5

Klanten geven ons 5 sterren om dat onze websites zorgen voor concrete financiële resultaten

Webdesign expert inschakelen? Vertrouw op onze ervaring!

Zij vertrouwden ons al voor hun nieuwe converterende website:

Uitgelichte case: Groep Wouters

"Van minder dan 10 leads per MAAND, tot verschillende leads per DAG."

Varamedia bouwde een volledig nieuwe website voor Groep Wouters die sterk conversiegericht is. Via Google Ads en Social media marketing wordt verkeer gegenereerd, waarna de bezoekers met gerichte lead magnets kunnen mensen een inspiratiebrochure opvragen, waarna e-mail remarketing wordt opgestart. Bovendien is de website helemaal uitgebouwd met SEO-pagina’s en voerde Varamedia een link building campagne om het SEO-verkeer te doen stijgen.

Gerelateerde artikels

Websites

Wordpress website laten maken

Een bedrijf kan niet zonder een website - dat weet iedereen. Een goede site is niet alleen belangrijk als visitekaartje van jouw bedrijf, maar het zorgt er ook voor dat je aan online marketing kan doen. Is jouw bestaande website niet de perfecte eerste kennismaking met jouw bedrijf? Dan heb je een nieuwe website nodig!

Een WordPress website laten maken bij Varamedia is een goed idee: ons team staat klaar om jou te helpen met een nieuwe WordPress site en om jouw marketing naar een hoger niveau te tillen.

Websites

Offerte website

Wil je offerte voor een topwebsite? Dan ben je bij Varamedia aan het goede adres. Een goed ontworpen website vormt de ruggengraat van jouw online aanwezigheid en succes. Je website dient als een soort online visitekaartje voor potentiële klanten die jouw bedrijf voor het eerst ontdekken.

Dus: investeren in webdesign is een slimme zet! Varamedia is een echte expert in het bouwen van mooi ogende én converterende websites. Ontdek alles over onze expertise en vraag een op maat gemaakte offerte aan voor jouw bedrijf!

Websites

Wordpress website laten maken prijs

Zowel voor grote als kleine bedrijven is een goede website een must om succesvol te zijn. Daarbij hoort ook een eigen domeinnaam. Zelf een website maken is echter een moeilijke klus waar je misschien niet voor opgeleid bent. Gelukkig kan je een professionele WordPress website laten maken door echte websitebouwers en -ontwerpers zoals de experts van Varamedia!

Wij zorgen er dankzij onder andere zoekmachine-optimalisatie en webdesign voor dat jouw site niet alleen mooi is, maar ook functioneel. Zo laat je bij al je toekomstige klanten een goede eerste indruk achter. Lees in dit artikel meer over de prijs van een website en hoe we te werk gaan.

Websites

Wordpress webshop

Welkom bij Varamedia! Ben je op zoek naar een efficiënte manier om je producten of diensten online te verkopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om een krachtige website te laten maken. In dit artikel ontdek je alles wat je moet weten over het opzetten van een WordPress website, meer specifiek een WordPress webshop. Van de voordelen en functionaliteiten tot de beste plugins en tips voor zoekmachineoptimalisatie.

Lees verder want in dit artikel bespreken we hoe je jouw online e-commerce onderneming naar nieuwe hoogten kunt tillen.

Websites

Website laten maken in Brugge

Wil jij een converterende website laten maken (Brugge)? Bij Varamedia begrijpen we het belang van een website die bezoekers aantrekt én converteert. Onze ervaren webdesigners zorgen voor een moderne website met een responsive design, speciaal ontworpen om bezoekers te overtuigen en leads te genereren. Jouw website laten maken door Varamedia? Ontdek onze manier van werken op deze pagina!

Websites

Webshop laten maken

Veel bedrijven laten hun webshop maken door Varamedia: het Belgisch webshop en webdesignbureau met specialisatie in webshops met WordPress en WooCommerce. Wil je je webwinkel laten maken zonder al te hoge kosten en met het hoogste rendement? Dan is WordPress als CMS met WooCommerce als ingebouwde e-commerce software een verstandige keuze.

Websites

WordPress Websites

Wil je graag een WordPress website laten maken voor jouw bedrijf of organisatie? Varamedia bouwt voor jou een betaalbare en complete WordPress website, volledig uitgerust voor de beste SEO-opbouw.

Lees in dit artikel meer over hoe krachtig WordPress is en waarom een WordPress website maken om verschillende reden een heel goed idee is voor jouw bedrijf.

Websites

Website laten maken

Een website is onmisbaar voor elk bedrijf. Je wil natuurlijk een professionele website laten maken door een webdesign bureau en marketingbureau dat weet waarmee het bezig is. Daarnaast wil je dat je website ook commercieel slim in elkaar zit zodat sales en leads nadien vlot binnenstromen.

Varamedia kan je helpen! Lees verder om te weten wat onze website formule is en hoeveel het kost om een krachtige website te laten maken.

Websites

Website laten maken kosten

In de wereld van vandaag is het onmogelijk om een succesvol bedrijf te hebben zonder een website. Maar zo'n website, hoeveel kost dat?

De mooiste websites uit Antwerpen: Varamedia

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?