17

Website laten maken: prijs en meer bij Varamedia

Zowel voor grote als kleine bedrijven is een goede website een must om succesvol te zijn. Zelf een website maken is echter een moeilijke klus waar je misschien niet voor opgeleid bent. Gelukkig kan je een professionele website laten maken door echte website-bouwers zoals de experts van Varamedia!

Wij zorgen er dankzij onder andere zoekmachine-optimalisatie en webdesign voor dat jouw site niet alleen mooi is, maar ook functioneel. Zo laat je bij al je toekomstige klanten een goede eerste indruk achter. Lees in dit artikel meer over de prijs van een website en hoe we te werk gaan.

Je bent hier:
Website laten maken prijs

Wat heb je nodig voor een goede website?

Wanneer je een website laat bouwen is het een goed idee om te weten welke bouwstenen de web developer zal gebruiken om jouw nieuwe website in elkaar te steken. Bij Varamedia zullen we rekening houden met meer dan enkel een mooi design: wij zorgen voor een op maat gemaakte website waarmee je meer leads kan genereren en dus meer klanten krijgt.

De WordPress websites van Varamedia zijn in de eerste plaats natuurlijk jouw digitale visitekaartje. Daarom is het belangrijk dat de site niet alleen goed vindbaar is en vlot werkt, maar ook dat het een aantrekkelijke en stijlvolle site is. 

In dit tijdperk van sociale media maken mooie websites namelijk het verschil. Een website met sterk design en een uniek ontwerp scoort daarom beter bij (toekomstige) klanten dan een standaard website. Bij Varamedia weten we dit ook. Daarom gaan we aan de slag met het creëren van een design op maat dat past bij jouw bedrijf en product. Daarna doen we ons best om jouw mooie website ook dankzij goede content te laten stralen.

Hoe krijg je meer klanten op jouw site, en, nog belangrijker, hoe laat je die klanten meer kopen? Simpel: je moet de zoekmachines aan jouw kant krijgen. Scoor hoog op Google, en je krijgt meer klanten op je site. We maken gebruik van Search Engine Marketing om dat mogelijk te maken. Een website bouwen is dus niet enkel gebruikmaken van een leuke template om je site er goed uit te laten zien. Het is ook en vooral een sterk staaltje van online marketing.

Eens jouw bedrijf bovenaan verschijnt in de zoekresultaten van Google is de eerste stap richting conversie al gezet. Daarbovenop werken wij ook aan conversieoptimalisatie. Concreet zorgen wij ervoor dat de bezoekers van jouw website converteren naar klanten door bezoekers bijvoorbeeld meer te laten doorklikken naar andere pagina’s of je webshop. Met Varamedia maken we van iedere website een succesvolle tool voor e-commerce.

Ben je geïnteresseerd in de verschillende mogelijkheden die wij bieden? Neem snel contact met ons op.

Een webdesigner moet er ook voor zorgen dat de bezoekers van jouw site hun weg makkelijk kunnen vinden. Daarom zorgen we bij Varamedia voor gebruiksvriendelijke websites. Ook een uitgebreide website wordt overzichtelijk gemaakt, zodat elke klant precies kan vinden waar hij naar zoekt. Tenslotte werken we ook op responsive design zodat je klant op eender welk toestel je website kan bekijken.

Wil jij ook je eigen website laten maken? Neem dan contact op met de experten van Varamedia.

Vertrouw voor het maken van een website op Varamedia

Een website laten maken is helemaal niet zo simpel. Daarom is het een goed idee om het optimaliseren van jouw site toe te vertrouwen aan een expert zoals Varamedia. Onze werkwijze zorgt namelijk voor heel wat voordelen voor jouw bedrijf.

Een website laten bouwen kan je veel nieuwe klanten bezorgen, als je natuurlijk zorgt dat je veel leads genereert. Gelukkig kan Varamedia je daarbij helpen! Wij zorgen ervoor dat jouw website start met het aantrekken van kwalitatieve leads: nieuwe sollicitanten of nieuwe prospecten.

Dankzij onze aanpassingen kan jouw site in zes maanden zo’n 40% meer leads opleveren. Dat bezorgt jou een enorme voorsprong op je concurrenten. Zo wordt je website de hoeksteen voor je online marketing.

Wil jij meer weten over hoe we jouw website geoptimaliseerd krijgen? Neem contact met ons op. Wij beantwoorden al je vragen met plezier.

Meer klanten krijgen, dat doe je door jouw naam te verspreiden. Wanneer mensen de naam van jouw bedrijf kennen, zijn ze namelijk meer geneigd om ook iets van jou te kopen. Om jou bekend te maken bij het grote publiek vertrouwen wij op de krachtige copy van ons team van copywriters.

Onze copywriters schrijven een groot aantal pagina’s copy aan de hand van SEO. Daardoor komt jouw bedrijfsnaam sneller boven bij een Google-search en worden je producten of diensten in de kijker gezet. 

Een eerste indruk kan erg belangrijk zijn. Het is daarom van groot belang dat jouw website niet alleen je producten in de schijnwerpers zet, maar ook dat het de sterktes van jouw bedrijf uitdraagt. Daarvoor gebruiken we geen willekeurige templates, maar gaan we aan de slag met een design op maat van jouw bedrijf.

Benieuwd naar hoe jouw digitaal visitekaartje er kan uitzien? Neem contact met ons op en we bespreken het graag met jou.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Prijs van een professionele website

Hoeveel kost zo’n nieuwe website nu precies? De gemiddelde kosten van een site verschillen sterk omdat elk bureau zijn eigen tarief hanteert. Soms betaal je meer dan 15.000 euro, soms gaat het om 5.000. Een te goedkope website is uiteraard nooit een goed idee.

Hoeveel kost een website gemaakt door de professionals van Varamedia? Dat wordt bepaald door verschillende factoren, die we hieronder graag even uitleggen.

Wil jij graag zeker zijn van hoeveel het je zou kosten? Neem contact met ons op!

Factoren die de prijs bepalen

Hoeveel je precies betaalt voor het laten bouwen van jouw nieuwe website hangt af van een paar factoren, zoals specifieke functionaliteiten. Die leggen we je hier graag even uit, zodat jij alvast een idee hebt van hoeveel je uit zal geven. Wil je toch liever een precieze prijs? Contacteer ons voor een offerte.

Voor een professionele website heb je absoluut een domeinnaam nodig, al is deze uiteraard niet gratis. Dat geldt ook voor webhosting. Het is namelijk belangrijk dat je site via een snelle server kan draaien. 

Om hoger te scoren op Google dan de concurrentie is het belangrijk om met SEO (zoekmachineoptimalisatie) te werken. Daarop inspelen vergroot de kans dat jouw site meer bezocht wordt, wat weer meer klanten met zich meebrengt.

Content Management Systeem of CMS is de softwaretoepassing waarmee meerdere gebruikers gemakkelijk de inhoud op de website kunnen aanpassen, publiceren en bijhouden. Varamedia maakt gebruik van WordPress, een erg flexibele tool waarmee we unieke content kunnen creëren. Ook updates van je website worden makkelijker, zelfs als het meerdere pagina’s betreft.

Om jouw website er goed uit te laten zien maken we natuurlijk ook gebruik van afbeeldingen. Daarvoor hebben we onze vaste graphic designers in dienst. Zij zorgen er dankzij hun grafische talenten voor dat jouw website er prachtig uitziet, wat ervoor zorgt dat ook Google Ads de bekendheid van jouw naam kan vergroten.

Wanneer je graag extra functionaliteiten op je website installeert zoals een webshop maakt dat het geheel ietwat gecompliceerd. Wij zorgen ervoor dat alles goed functioneert, zodat jij veel kan verkopen.

Met mooie foto’s van je bedrijf kan je klanten sneller overtuigen van jouw professionaliteit. Beschik je daar niet over? Geen zorgen! Met een fotoshoot zorgen wij al snel voor professionele, mooie foto’s die jouw bedrijf op de juiste manier in de kijker zetten. 

Overtuigd van de werkwijze van Varamedia? Contacteer ons voor een offerte.

Ga in zee met Varamedia!

Om te kunnen genieten van alle voordelen die een nieuwe website jouw bedrijf biedt, is het een goed idee om samen te werken met Varamedia. Onze experten maken voor jou een site op maat van jouw bedrijf.

Klaar om met onze experten rond de tafel te zitten? Neem snel contact met ons op!

Interesse om samen te werken? Contacteer ons

5/5

Meer dan +40 tevreden klanten

Ook zulke resultaten boeken?

Gerelateerde artikels

Websites

Wordpress website laten maken

Een bedrijf kan niet zonder een website - dat weet iedereen. Een goede site is niet alleen belang...

Websites

Website laten maken in Antwerpen

Om succesvol te zijn in de hedendaagse economie is het voor zowel kleine als grote bedrijven esse...

Websites

Website laten maken brugge

Wil jij een converterende website laten maken (Brugge)? Bij Varamedia begrijpen we het belang van...

Websites

WordPress developer

Een stijlvolle site is essentieel bij het genereren van kwaliteitsvolle leads. Zelf een succesvol...

Websites

WordPress Websites

Wil je graag een WordPress website laten maken voor jouw bedrijf of organisatie? Varamedia bouwt ...

Websites

Wordpress website laten maken prijs

Zowel voor grote als kleine bedrijven is een goede website een must om succesvol te zijn. Daarbij...

Websites

WordPress Tips and Tricks

Lees in dit artikel meer over WordPress tips and tricks en waarom een WordPress website maken om ...

Websites

Offerte website

Wil je offerte voor een topwebsite? Dan ben je bij Varamedia aan het goede adres. Een goed ontwor...

Websites

Nieuwe websites

Heb je een bedrijf zonder website en/of met een verouderde website? Klop dan aan bij Varamedia: e...

Websites

Wordpress website laten maken prijs

Zowel voor grote als kleine bedrijven is een goede website een must om succesvol te zijn. Daarbij...

Websites

Website laten maken

Een website is onmisbaar voor elk bedrijf. Je wil natuurlijk een professionele website laten make...

Websites

Website laten maken brugge

Wil jij een converterende website laten maken (Brugge)? Bij Varamedia begrijpen we het belang van...

Websites

Offerte website

Wil je offerte voor een topwebsite? Dan ben je bij Varamedia aan het goede adres. Een goed ontwor...

Websites

Website laten maken brugge

Wil jij een converterende website laten maken (Brugge)? Bij Varamedia begrijpen we het belang van...

Websites

WordPress developer

Een stijlvolle site is essentieel bij het genereren van kwaliteitsvolle leads. Zelf een succesvol...

Marketingbureau

Marketingbureau in Antwerpen

Varamedia is jouw gespecialiseerd marketingbureau in Antwerpen met verschillende marketingexperts...

Interesse om samen te werken? Contacteer ons

Contactformulier (Artikels POPUP)

Formulier dat wordt geïntegreerd op de artikels in de vorm van een popup.

Naam*(Vereist)
* verplicht in te vullen