Varamedia logo
20+

Website laten maken: prijs en meer bij Varamedia

Zowel voor grote als kleine bedrijven is een goede website een must om succesvol te zijn. Zelf een website maken is echter een moeilijke klus waar je misschien niet voor opgeleid bent. Gelukkig kan je een professionele website laten maken door echte website-bouwers zoals de experts van Varamedia!

Wij zorgen er dankzij onder andere zoekmachine-optimalisatie en webdesign voor dat jouw site niet alleen mooi is, maar ook functioneel. Zo laat je bij al je toekomstige klanten een goede eerste indruk achter. Lees in dit artikel meer over de prijs van een website en hoe we te werk gaan.

E-mail automations
Voordat je verder leest... even gedag zeggen 👋

Wij zijn Varamedia en bij ons kan je jouw website laten maken. Een website die niet alleen mooi is maar ook commercieel succesvol zal zijn: een gouden combinatie van design en commercialiteit. Wij maken strategische keuzes op maat van jouw bedrijf! Heb je hulp nodig bij het maken van jouw online visitekaartje? Neem dan vandaag nog contact met ons op! 

In dit artikel lees je
Je bent hier:
/
/
/
Website laten maken prijs

Wat heb je nodig voor een goede website?

Wanneer je een website laat bouwen is het een goed idee om te weten welke bouwstenen de web developer zal gebruiken om jouw nieuwe website in elkaar te steken. Bij Varamedia zullen we rekening houden met meer dan enkel een mooi design: wij zorgen voor een op maat gemaakte website waarmee je meer leads kan genereren en dus meer klanten krijgt.

De WordPress websites van Varamedia zijn in de eerste plaats natuurlijk jouw digitale visitekaartje. Daarom is het belangrijk dat de site niet alleen goed vindbaar is en vlot werkt, maar ook dat het een aantrekkelijke en stijlvolle site is. 

In dit tijdperk van sociale media maken mooie websites namelijk het verschil. Een website met sterk design en een uniek ontwerp scoort daarom beter bij (toekomstige) klanten dan een standaard website. Bij Varamedia weten we dit ook. Daarom gaan we aan de slag met het creëren van een design op maat dat past bij jouw bedrijf en product. Daarna doen we ons best om jouw mooie website ook dankzij goede content te laten stralen.

Hoe krijg je meer klanten op jouw site, en, nog belangrijker, hoe laat je die klanten meer kopen? Simpel: je moet de zoekmachines aan jouw kant krijgen. Scoor hoog op Google, en je krijgt meer klanten op je site. We maken gebruik van Search Engine Marketing om dat mogelijk te maken. Een website bouwen is dus niet enkel gebruikmaken van een leuke template om je site er goed uit te laten zien. Het is ook en vooral een sterk staaltje van online marketing.

Eens jouw bedrijf bovenaan verschijnt in de zoekresultaten van Google is de eerste stap richting conversie al gezet. Daarbovenop werken wij ook aan conversieoptimalisatie. Concreet zorgen wij ervoor dat de bezoekers van jouw website converteren naar klanten door bezoekers bijvoorbeeld meer te laten doorklikken naar andere pagina’s of je webshop. Met Varamedia maken we van iedere website een succesvolle tool voor e-commerce.

Ben je geïnteresseerd in de verschillende mogelijkheden die wij bieden? Neem snel contact met ons op.

Een webdesigner moet er ook voor zorgen dat de bezoekers van jouw site hun weg makkelijk kunnen vinden. Daarom zorgen we bij Varamedia voor gebruiksvriendelijke websites. Ook een uitgebreide website wordt overzichtelijk gemaakt, zodat elke klant precies kan vinden waar hij naar zoekt. Tenslotte werken we ook op responsive design zodat je klant op eender welk toestel je website kan bekijken.

Wil jij ook je eigen website laten maken? Neem dan contact op met de experten van Varamedia.

Prijs van een professionele website

Hoeveel kost zo’n nieuwe website nu precies? De gemiddelde kosten van een site verschillen sterk omdat elk bureau zijn eigen tarief hanteert. Soms betaal je meer dan 15.000 euro, soms gaat het om 5.000 euro. Een te goedkope website is uiteraard nooit een goed idee.

Hoeveel kost een website gemaakt door de professionals van Varamedia? Dat wordt bepaald door verschillende factoren, die we hieronder graag even uitleggen.

Wil jij graag zeker zijn van hoeveel het je zou kosten? Neem contact met ons op!

Factoren die de prijs bepalen

Hoeveel je precies betaalt voor het laten bouwen van jouw nieuwe website hangt af van een paar factoren, zoals specifieke functionaliteiten. Die leggen we je hier graag even uit, zodat jij alvast een idee hebt van hoeveel je uit zal geven. Wil je toch liever een precieze prijs? Contacteer ons voor een offerte.

Voor een persoonlijke blog is het misschien nog voldoende om geen eigen domeinnaam te hebben, maar voor professionele websites is een domeinnaam noodzakelijk om een eigen brand op te bouwen. Dit is echter niet gratis. Hetzelfde geldt voor hosting. Je site moet via een snelle server kunnen draaien.

Daarnaast kan je je bij deze eerste stap ook al even afvragen wat je specifieke doelgroep wordt. Als je schrijft voor generatie Z dan zullen emoticons en Engelse leenwoorden waarschijnlijk veel meer van pas komen (zie ‘tone of voice’) dan bij communicatie gericht op gepensioneerden. Ook je communicatiedoelstellingen (informeren, overtuigen, amuseren,..) en communicatiekanalen (Facebook, persoonlijke website, nieuwsbrief, mail, Linkedin, Instagram,…) kunnen in deze stap worden vastgelegd. 

Je website moet ook gevonden kunnen worden. Hiervoor moet je hoger scoren in Google dan concurrerende websites. Een uitstekende SEO, al dan niet met de hulp van een top SEO agency, is dan onmisbaar.

Zoekmachines zoals Google ‘lezen’ heel snel je site om te zien of hij goed genoeg is om te tonen aan bezoekers. Veel andere metrics zoals sessieduur of scrollgedrag spelen hierbij ook een belangrijke rol.

CMS of voluit Content Management Systeem is de softwaretoepassing die toelaat dat meerdere gebruikers gemakkelijk de content op de website kunnen aanpassen, bijhouden en publiceren.

Op de website van Hubspot kan je meer lezen over het nut van een CMS en de verschillende systemen die beschikbaar zijn voor het maken van een site. Wij werken vaak met WordPress omdat WP als CMS door ongeveer 30 procent van alle ondernemers wereldwijd wordt gebruikt. Het is super flexibel en kan gemaakt worden in elk mogelijk design. Daarnaast kan ook gewerkt worden met templates om de kosten te drukken, maar dat is dus zeker geen verplichting. 

De bedrijven die WordPress gebruiken zeggen allemaal dat het weinig tijd in beslag neemt om aanpassingen te doen, je kan gemakkelijk nieuwe klanten bereiken met unieke content, je kan ondernemingen overtuigen van je expertise als bedrijf. alle soorten aanpassingen en updates aan.

Je website moet er natuurlijk ook mooi uitzien en relevante illustraties bevatten om je site visueel overzichtelijk te maken. Een webdesignbureau zal vaak een abonnement hebben op de belangrijkste databanken met stockfoto’s, maar ook een aantal grafische ontwerpers in dienst hebben. Zo is je website véél meer dan een reeks teksten, maar een echt visueel aantrekkelijk leadgeneratie kanaal. Online Marketing

Een website laten maken stopt niet bij de website zelf. Je website moet zich ook kunnen verspreiden naar andere websites en kanalen via bijvoorbeeld online advertenties zoals Google Ads. Want wat is het nut van een mooie website, als niemand die te zien krijgt?

Wil je bij je website ook een webshop laten bouwen? Dan zal de prijs nog eens omhoog gaan. De implementatie van een webshop is vaak gecompliceerder dan enkel een site maken. Binnen e-commerce is het belangrijk om een webshop te hebben die efficiënt functioneert.

Een website laten maken stopt niet bij de website zelf. Je website moet zich ook kunnen verspreiden naar andere websites en kanalen via bijvoorbeeld online advertenties zoals Google Ads. Want wat is het nut van een mooie website, als niemand die te zien krijgt?

Heb je geen aantrekkelijke foto’s van je bedrijf en personeel, dan is een fotoshoot een belangrijk element. Mooie foto’s werken overtuigend op nieuwe klanten: je brengt er je expertise mee naar voren en je kan je portfolio er mooi mee opbouwen. Denk bijvoorbeeld aan een interieurwinkel met brakke foto’s op haar website… zoiets kan nieuw cliënteel toch moeilijk overtuigen om eens langs te komen in de showroom?

Play Video

Vertrouw voor het maken van een website op Varamedia

Een website laten maken is helemaal niet zo simpel. Daarom is het een goed idee om het optimaliseren van jouw site toe te vertrouwen aan een expert zoals Varamedia. Onze werkwijze zorgt namelijk voor heel wat voordelen voor jouw bedrijf.

Een website laten bouwen kan je veel nieuwe klanten bezorgen, als je natuurlijk zorgt dat je veel leads genereert. Gelukkig kan Varamedia je daarbij helpen! Wij zorgen ervoor dat jouw website start met het aantrekken van kwalitatieve leads: nieuwe sollicitanten of nieuwe prospecten.

Dankzij onze aanpassingen kan jouw site in zes maanden zo’n 40% meer leads opleveren. Dat bezorgt jou een enorme voorsprong op je concurrenten. Zo wordt je website de hoeksteen voor je online marketing.

Wil jij meer weten over hoe we jouw website geoptimaliseerd krijgen? Neem contact met ons op. Wij beantwoorden al je vragen met plezier.

Meer klanten krijgen, dat doe je door jouw naam te verspreiden. Wanneer mensen de naam van jouw bedrijf kennen, zijn ze namelijk meer geneigd om ook iets van jou te kopen. Om jou bekend te maken bij het grote publiek vertrouwen wij op de krachtige copy van ons team van copywriters.

Onze copywriters schrijven een groot aantal pagina’s copy aan de hand van SEO. Daardoor komt jouw bedrijfsnaam sneller boven bij een Google-search en worden je producten of diensten in de kijker gezet. 

Een eerste indruk kan erg belangrijk zijn. Het is daarom van groot belang dat jouw website niet alleen je producten in de schijnwerpers zet, maar ook dat het de sterktes van jouw bedrijf uitdraagt. Daarvoor gebruiken we geen willekeurige templates, maar gaan we aan de slag met een design op maat van jouw bedrijf.

Benieuwd naar hoe jouw digitaal visitekaartje er kan uitzien? Neem contact met ons op en we bespreken het graag met jou.

Bij Varamedia bouwen wij altijd all-in!

Neem contact met ons op voor meer informatie

website laten maken praktisch
Dylan

Dylan De Blander, webdesigner

"Wij hebben een transparante prijslijst vanaf €2500 voor een nieuwe converterende website. Vraag hem hieronder aan!"

5/5

Meer dan +35 tevreden klanten

Webdesign expert inschakelen? Vertrouw op onze ervaring!

Zij vertrouwden ons al voor hun nieuwe converterende website:

Uitgelichte case: Groep Wouters

"Van minder dan 10 leads per MAAND, tot verschillende leads per DAG."

Varamedia bouwde een volledig nieuwe website voor Groep Wouters die sterk conversiegericht is. Via Google Ads en Social media marketing wordt verkeer gegenereerd, waarna de bezoekers met gerichte lead magnets kunnen mensen een inspiratiebrochure opvragen, waarna e-mail remarketing wordt opgestart. Bovendien is de website helemaal uitgebouwd met SEO-pagina’s en voerde Varamedia een link building campagne om het SEO-verkeer te doen stijgen.

Gerelateerde artikels

Websites

Website laten maken

Een website is onmisbaar voor elk bedrijf. Je wil natuurlijk een professionele website laten maken door een webdesign bureau en marketingbureau dat weet waarmee het bezig is. Daarnaast wil je dat je website ook commercieel slim in elkaar zit zodat sales en leads nadien vlot binnenstromen.

Varamedia kan je helpen! Lees verder om te weten wat onze website formule is en hoeveel het kost om een krachtige website te laten maken.

Websites

Website laten maken in Antwerpen

Om succesvol te zijn in de hedendaagse economie is het voor zowel kleine als grote bedrijven essentieel om over een goede website te beschikken. Wil je een website laten maken in Antwerpen? Dan is er één adres voor Antwerpen: Varamedia. Bij ons kan je een website laten maken door een webdesigner die over de technische kennis en jarenlange ervaring beschikt die jij nodig hebt.

Varamedia zorgt er niet alleen voor dat jouw website in de juiste huisstijl wordt aangekleed, maar ook dat deze jouw omzet kan verhogen. Dan doen we door websites helemaal te voorzien van alle elementen die conversie bevorderen. Hoe we dat doen, lees je in dit artikel.

Websites

Offerte website

Wil je offerte voor een topwebsite? Dan ben je bij Varamedia aan het goede adres. Een goed ontworpen website vormt de ruggengraat van jouw online aanwezigheid en succes. Je website dient als een soort online visitekaartje voor potentiële klanten die jouw bedrijf voor het eerst ontdekken.

Dus: investeren in webdesign is een slimme zet! Varamedia is een echte expert in het bouwen van mooi ogende én converterende websites. Ontdek alles over onze expertise en vraag een op maat gemaakte offerte aan voor jouw bedrijf!

Websites

Wordpress webshop

Welkom bij Varamedia! Ben je op zoek naar een efficiënte manier om je producten of diensten online te verkopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om een krachtige website te laten maken. In dit artikel ontdek je alles wat je moet weten over het opzetten van een WordPress website, meer specifiek een WordPress webshop. Van de voordelen en functionaliteiten tot de beste plugins en tips voor zoekmachineoptimalisatie.

Lees verder want in dit artikel bespreken we hoe je jouw online e-commerce onderneming naar nieuwe hoogten kunt tillen.

Websites

WordPress Websites

Wil je graag een WordPress website laten maken voor jouw bedrijf of organisatie? Varamedia bouwt voor jou een betaalbare en complete WordPress website, volledig uitgerust voor de beste SEO-opbouw.

Lees in dit artikel meer over hoe krachtig WordPress is en waarom een WordPress website maken om verschillende reden een heel goed idee is voor jouw bedrijf.

Websites

Website laten maken kosten

In de wereld van vandaag is het onmogelijk om een succesvol bedrijf te hebben zonder een website. Maar zo'n website, hoeveel kost dat?

Websites

Nieuwe websites

Heb je een bedrijf zonder website en/of met een verouderde website? Klop dan aan bij Varamedia: een nieuwe website bouwen doen wij in een handomdraai met aandacht voor alle zaken die belangrijk zijn:

  • Helemaal volgens de huisstijl van je bedrijf
  • Grondig uitgebouwd voor snelle vindbaarheid in zoekmachines (SEO)
  • Alle marketingtechnologie om webverkeer correct om te zetten naar LEADS

Kortom, een nieuwe website die er goed uitziet én een groot rendement oplevert. Klinkt interessant? Welkom bij Varamedia!

Websites

Website laten maken in Brugge

Wil jij een converterende website laten maken (Brugge)? Bij Varamedia begrijpen we het belang van een website die bezoekers aantrekt én converteert. Onze ervaren webdesigners zorgen voor een moderne website met een responsive design, speciaal ontworpen om bezoekers te overtuigen en leads te genereren. Jouw website laten maken door Varamedia? Ontdek onze manier van werken op deze pagina!

Websites

Webshop laten maken

Veel bedrijven laten hun webshop maken door Varamedia: het Belgisch webshop en webdesignbureau met specialisatie in webshops met WordPress en WooCommerce. Wil je je webwinkel laten maken zonder al te hoge kosten en met het hoogste rendement? Dan is WordPress als CMS met WooCommerce als ingebouwde e-commerce software een verstandige keuze.

Interesse om samen te werken? Contacteer ons

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?