17

Website laten maken: kosten en informatie

In de wereld van vandaag is het onmogelijk om een succesvol bedrijf te hebben zonder een website. Maar zo'n website, hoeveel kost dat?

Je bent hier:
Website laten maken kosten

Potentiële klanten gaan tegenwoordig eerst online op onderzoek uit om te zien welk vlees ze in de kuip hebben. Dat betekent dat jij er voor moet zorgen dat jouw online presence klanten kan overtuigen om voor jouw bedrijf te kiezen. Een mooie, gebruiksvriendelijke website bouwen doe je echter niet zomaar! Schakel daarom de hulp in van Varamedia. Een professionele website laten maken ging nog nooit zo vlot. 

De vele stappen in website-bouwen

Het maken van een website gaat niet zomaar. Er zijn verschillende stappen die doorlopen moeten worden vooraleer je kan spreken van een site die vlot werkt en die jouw bedrijf op de juiste manier vertegenwoordigt. We nemen je graag even mee doorheen de verschillende stappen op weg naar mooie websites.

Een eigen domeinnaam en een goed idee is nog niet voldoende om te spreken van een website. Nee, jij hebt nood aan een echte website builder. De professionele webdesigner van Varamedia gaat voor jou aan de slag met WordPress om verschillende functionaliteiten toe te voegen aan de website zelf.

Ons team maakt jouw website in WordPress en creëert zo een stijlvolle, moderne site die past bij jouw bedrijf. We zorgen voor een uniek design, zodat jouw site een goede eerste indruk achterlaat bij nieuwe klanten. Onze professionele designer maakt van een saaie standaard website een prachtige uitgebreide website.

Een mooie website is natuurlijk niet genoeg – ook de inhoud zorgt ervoor dat een site goed werkt. Wanneer je een website laat maken bij Varamedia krijg je dus ook de hulp van onze copywriters. Zij gaan aan de slag om artikels en website-pagina’s te schrijven die meer uitleg geven over jouw bedrijf én ervoor zorgen dat jij makkelijk te vinden bent via Google.

Dat doen ze door te werken met SEO copywriting: een techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van bepaalde keywords om ervoor te zorgen dat jouw site hoger komt te staan op de ranking van Google. Bezoekers moeten jouw nieuwe website namelijk eerst vinden via de zoekmachines alvorens ze met jou samen kunnen werken. 

Stel: jouw nieuwe website start met een prachtig, responsive design en veel interessante artikels, maar ondanks de vele bezoekers verandert geen enkele klik in een klant. Dan wordt het tijd voor conversie-optimalisatie. Wij zorgen ervoor dat de bezoekers van jouw website sneller converteren naar nieuwe klanten.

Hoe we dat doen? Wij werken met SEO om aan zoekmachine-optimalisatie te doen, zodat meer mensen jouw bedrijf kunnen vinden. Bovendien gaan we aan de slag met een specifieke online marketing strategie. Varamedia zorgt ervoor dat jij meer klanten aantrekt!

Een geweldige manier om jouw online advertenties te laten poppen en om meer mobiele bezoekers naar jouw website te krijgen is videomarketing. Professionele websites zien er namelijk nog beter uit wanneer ze video’s bevatten over het bedrijf, de producten of wat dan ook. 

Varamedia kan je helpen om kwalitatieve video’s te maken die je meteen op je website of sociale media kan plaatsen. Grote en kleine bedrijven hebben baat bij dit soort duidelijke video’s die bezoekers kunnen overtuigen om iets te kopen. 

Een onderdeel van online marketing dat vandaag wel gebruikt moet worden is social media marketing. Ons team is gespecialiseerd in het maken van advertenties op sociale media, zodat jouw bedrijf snel veel mensen kan bereiken. 

Naast e-mailmarketing is sociale media een dankbare omgeving om advertenties in te verspreiden omdat het veel mensen bereikt. Ons socials team helpt je om stijlvolle advertenties te creëren die een groot publiek zullen aanspreken.

Wil jij ook een eigen website laten bouwen en genieten van een kwalitatief webdesign, uitgebreide diensten op vlak van social media of e-mail marketing en een team dat exact weet hoe je van een simpele domeinnaam naar een booming business kan gaan? Neem dan contact op met Varamedia!

Nieuwe website nodig?

Website laten maken: kosten bij Varamedia

Hoeveel kost een website laten bouwen nu precies? De prijs van een website is niet zo makkelijk te bepalen – het hangt namelijk volledig af van wat jouw wensen zijn en welke diensten je gebruikt. 

Hoeveel tijd een website maken in beslag neemt speelt een rol, alsook welke aanpassingen je wil maken aan de site (video’s, een platform voor e-commerce, een groter aantal pagina’s…). De kostprijs kan je bespreken met ons. Neem gerust contact op – we helpen je graag verder!

Varamedia: jouw partner in kwalitatieve websites

Van kiezen welk content management systeem je gebruikt tot beslissen welke design templates het best bij jouw bedrijf passen – een website ontwikkelen is helemaal niet simpel. Gelukkig is Varamedia het perfecte bedrijf om jou daarin bij te staan! 

Trek meer potentiële klanten aan

Varamedia is een kei in leadgeneratie. Wij zorgen ervoor dat jij meer kwalitatieve leads krijgt, zodat zij kunnen veranderen in echte klanten. Dat doen we door onze gecombineerde krachten van sterk webdesign, goede copywriting en krachtige conversie-optimalisatie. 

Samen met ons team bespreek je wat jij wil bereiken met jouw bedrijf. Hoe moet jouw website eruitzien? Wat is jouw doelpubliek? Hoe wil je hen bereiken? Samen bekijken we hoe we jouw doelen het best realiseren.

Vertrouw op de website-bouwers van Varamedia!

Ben jij klaar om jouw website naar the next level te tillen? Neem snel contact op met Varamedia! Wij helpen je graag om jouw dromen waar te maken. 

Wil je een GOEDE website die niet veel kost?

5/5

Meer dan +40 tevreden klanten

Ook zulke resultaten boeken?

Gerelateerde artikels

Websites

Nieuwe websites

Heb je een bedrijf zonder website en/of met een verouderde website? Klop dan aan bij Varamedia: e...

Websites

Website laten maken

Een website is onmisbaar voor elk bedrijf. Je wil natuurlijk een professionele website laten make...

Websites

Webshop laten maken

Veel bedrijven laten hun webshop maken door Varamedia: het Belgisch webshop en webdesignbureau me...

Websites

WordPress developer

Een stijlvolle site is essentieel bij het genereren van kwaliteitsvolle leads. Zelf een succesvol...

Websites

Website laten maken prijs

Zowel voor grote als kleine bedrijven is een goede website een must om succesvol te zijn. Zelf ee...

Websites

WordPress Tips and Tricks

Lees in dit artikel meer over WordPress tips and tricks en waarom een WordPress website maken om ...

Websites

Offerte website

Wil je offerte voor een topwebsite? Dan ben je bij Varamedia aan het goede adres. Een goed ontwor...

Websites

WordPress Websites

Wil je graag een WordPress website laten maken voor jouw bedrijf of organisatie? Varamedia bouwt ...

Websites

Wordpress website laten maken prijs

Zowel voor grote als kleine bedrijven is een goede website een must om succesvol te zijn. Daarbij...

Websites

Website laten maken in Antwerpen

Om succesvol te zijn in de hedendaagse economie is het voor zowel kleine als grote bedrijven esse...

Websites

WordPress developer

Een stijlvolle site is essentieel bij het genereren van kwaliteitsvolle leads. Zelf een succesvol...

Websites

Website laten maken

Een website is onmisbaar voor elk bedrijf. Je wil natuurlijk een professionele website laten make...

Websites

Webshop laten maken

Veel bedrijven laten hun webshop maken door Varamedia: het Belgisch webshop en webdesignbureau me...

Websites

Wordpress webshop

Welkom bij Varamedia! Ben je op zoek naar een efficiënte manier om je producten of diensten onlin...

Websites

Offerte website

Wil je offerte voor een topwebsite? Dan ben je bij Varamedia aan het goede adres. Een goed ontwor...

Websites

WordPress Websites

Wil je graag een WordPress website laten maken voor jouw bedrijf of organisatie? Varamedia bouwt ...

Wil je een GOEDE website die niet veel kost?

Contactformulier (Artikels POPUP)

Formulier dat wordt geïntegreerd op de artikels in de vorm van een popup.

Naam*(Vereist)
* verplicht in te vullen