Affiliate Marketing in België

Affiliate marketing in België is bezig aan een sterke opmars. Zo goed als elk bedrijf dat in e-commerce of leadgeneratie actief is, heeft veel baat bij het inschakelen van affiliate – publishers – die als online vertegenwoordigers werken op commissiebasis.

Over ons: wij zijn een affiliate marketing agency met jarenlange ervaring met het opzetten van partnerships met affiliate partners en influencers. Lees verder.

Deel dit

Affiliate Adverteerders in België

In België zijn in zowat alle niches adverteerders actief op het gebied van affiliate marketing. Als je kijkt naar de beschikbare campagnes bij TradeTracker België bijvoorbeeld, zie je alle soorten niches binnen Travel, Shopping, Services en zelfs Financiële producten.

affiliate marketing in belgie - tradetracker

Publishers in België

Het aantal Publishers (Affiliates) dat in België actief is, is zo breed dat het onmogelijk is hier een lijst van te maken. Enkele heel bekende Publishers zijn onder meer ING (ING Plus Deals), BD MyShopi, Nina, Libelle, VTWonen, Trooper en Newsmonkey.

affiliate marketing agency

Affiliate netwerken in België

De beste netwerken in België zijn: TradeTracker BelgiumDaisyconAwinTradeDoubler en NetAffiliation (voor de Franstalige markt).

Lees ook onze vergelijking van alle affiliate netwerken en oordeel zelf!

Neem vandaag nog contact op met ons:

varamedia-webdesign-bureau