DAISYCON

Met meer dan 150 miljoen sales per jaar is Daisycon één van de grootse affiliate marketing netwerken van Europa. Het bedrijf bestaat al sinds het jaar 2000 met een kantoor in Almere, Nederland. Volgens hun eigen website kan je adverteren in een grote, internationale netwerk: Daisycon heeft meer dan 30.000 actieve websites in haar netwerk.

Wil je weten hoe affiliate marketing werkt met Daisycon ? Lees dan zeker verder.

Deel dit

Daisycon is één van de grootste affiliate netwerken van Europa. Daisycon is zeker in België en Nederland één van de grootste uitdagers van het affiliate marketing landschap.

Over Daisycon

Het netwerk  van Daisycon is wereldwijd actief en wordt bediend vanuit kantoren in vijf landen in Europa:

  • Almere, Nederland
  • Aarhus, Denemarken
  • Antwerpen, België
  • Oldenburg, Duitsland
  • Oslo, Noorwegen

De visie van Daisycon

Daisycon

“Performance Based Marketing, waarvan Affiliate Marketing het voornaamste voorbeeld is, lijkt op het eerste gezicht vooral een technisch proces. Maar daar achter zijn het juist de mensen die de campagne tot een succes maken. Dat zijn de publishers die de promotie op zich nemen, dat zijn de adverteerders die de promoties aanbieden. En dat zijn, niet in de laatste plaats, de medewerkers van Daisycon die elke dag hun kennis en ervaring inzetten om deze partijen met elkaar te verbinden.”

Affiliate marketing met Daisycon opstarten?

Natuurlijk kan je rechtstreeks met Daisycon contact opnemen als je wenst te starten met affiliate marketing. Maar lees – alvorens je dat doet – eerst even onze vergelijking van Daisycon met Awin, TradeTracker en TradeDoubler. Hieruit zal je verrassende inzichten opdoen over het affilliate marketing landschap!

Omdat affiliate marketing geen eenvoudig marketingkanaal is, begeleiden wij bedrijven met het opzetten van succesvolle affiliate marketing campagnes. Dat betekent dat wij alle valkuilen vermijden en weten wat werkt en wat niet, met welke partners en via welke kanalen.

Ons affiliate marketing agency heeft een ruime ervaring met het Daisycon platform, samen met de andere affiliate netwerken. Aarzel niet om ons te contacteren als je meer wilt weten over de mogelijkheden van affiliate marketing voor jouw bedrijf in e-commerce en/of leadgeneratie.

Inloggen in het Daisycon dashboard

Wil je inloggen als adverteerder of publisher in het Daisycon dashboard? Dan kan je je via deze link aanmelden als publisher of als adverteerder.

Top 14 Affiliate Netwerken in België en Nederland

Er zijn er verschillende en elk netwerk heeft een eigen specialisatie.
Affiliate Marketing Agency
Awin
TradeDoubler
Jeroen Van Raemdonck

Jarenlang heb ik zelf gewerkt bij affiliate marketing netwerken in België. Zelf heb ik hierdoor mijn expertise opgebouwd aan adverteerderszijde en publisherszijde. Ik heb dankzij deze rijke ervaringen nog steeds een heel groot netwerk in affiliate netwerk van honderden publishers.

En dat netwerk is één van de hoekstenen van het succes in affiliate marketing. Want hoe overtuig je publishers om je campagne op te nemen? Commissie alleen zal de toppublishers haast nooit uitsluitend overtuigen.

Via het Varamedia Affiliate Marketing Agency bied ik mijn expertise aan om jouw bedrijf een veel grotere omzet te doen maken via affiliate marketing. Neem vrijblijvend contact op!

Jeroen Van Raemdonck ‧ Zaakvoerder, Webdesigner, Marketingexpert

Neem vandaag nog contact op met ons:

varamedia-webdesign-bureau