TradeDoubler

TradeDoubler is één van de grootste affiliate marketing netwerken van Europa met kantoren in Stockholm, London, Paris, Munich, Berlin, Zurich, Warsaw, Rotterdam, Milaan, Madrid, Singapore, Copenhagen, Helsinki, Mougins en Aix-en-Provence.

Wil je weten hoe affiliate marketing werkt met TradeDoubler? Lees dan zeker verder.

Deel dit

TradeDoubler in België en Nederland

TradeDoubler is in België en Nederland vooral bekend omwille van haar lange samenwerking met Disneyland Parijs als adverteerder, naast natuurlijk nog tal van andere internationale adverteerders.
affiliate marketing agency

Inloggen bij TradeDoubler

Je kan als publisher bij TradeDoubler inloggen via deze link. Als adverteerder vind je het advertentiedashboard via deze link

Over ons: wij zijn een affiliate marketing agency met ruime ervaring met het TradeDoubler platform. Klik op de link om meer te weten over onze diensten als affiliate marketing manager of als affiliate bureau. 

Top 14 Affiliate Netwerken in België en Nederland

Er zijn er verschillende en elk netwerk heeft een eigen specialisatie.
Referenties
Awin
TradeDoubler
Jeroen Van Raemdonck

Jarenlang heb ik zelf gewerkt bij affiliate marketing netwerken in België. Zelf heb ik hierdoor mijn expertise opgebouwd aan adverteerderszijde en publisherszijde. Ik heb dankzij deze rijke ervaringen nog steeds een heel groot netwerk in affiliate netwerk van honderden publishers.

En dat netwerk is één van de hoekstenen van het succes in affiliate marketing. Want hoe overtuig je publishers om je campagne op te nemen? Commissie alleen zal de toppublishers haast nooit uitsluitend overtuigen.

Via het Varamedia Affiliate Marketing Agency bied ik mijn expertise aan om jouw bedrijf een veel grotere omzet te doen maken via affiliate marketing. Neem vrijblijvend contact op!

Jeroen Van Raemdonck ‧ Zaakvoerder, Webdesigner, Marketingexpert

Neem vandaag nog contact op met ons:

varamedia-webdesign-bureau