Varamedia logo
33+

AWIN

Met meer dan 150 miljoen sales per jaar is Awin één van de grootse affiliate marketing netwerken van Europa. Het bedrijf bestaat al sinds het jaar 2000 met een kantoor in Amsterdam. Awin heeft volgens hun eigen website meer dan 211.000 actieve publishers en meer dan 15.200 adverteerders.

Als affiliate marketing agency werkt Varamedia geregeld samen met Awin.

Affiliate marketing - Awin
Voordat je verder leest... even gedag zeggen 👋

Wij zijn Varamedia, het grootste affiliate marketing agency van België met jarenlange ervaring met het opzetten van partnerships met affiliate partners en influencers. Heb je hulp nodig met jouw affiliate marketing verhaal? Neem dan vandaag nog contact met ons op! 

In dit artikel lees je

Over Awin (het vroegere Zanox)

Awin is één van de grootste affiliate marketing netwerken van Europa. In België en Nederland is Awin sterk aanwezig met een gigantisch netwerk aan publishers, samen met een reeks heel overtuigende adverteerders. 

Als affiliate netwerk heeft Awin zich internationaal op de kaart gezet door een sterk platform (met geavanceerde trackingmethodes), heel gedreven accountmanagement en een krachtige marketing. 

AWIN (het vroegere Zanox) is zeker in België en Nederland één van de grootste uitdagers van het affiliate marketing landschap.

Awin laat haar Belgische klanten begeleiden door Nederlandse accountmanagers uit Amsterdam, wat misschien een van de enige minpuntjes is van het netwerk momenteel. Daarnaast is het ook een van de meer duurdere spelers, maar dat kan je natuurlijk als relatief beschouwen, want affiliate marketing is een marketingmethode die zich normaal tienvoudig terugverdient. 

De specialiteiten van Awin

Awin geeft te kennen dat zij gespecialiseerd zijn in de volgende niches:

  • Affiliate Marketing voor de Finance & verzekeringsector: meer dan 9.000 publishers die zich op de finance en verzekeringssectoren richten, waaronder Overstappen.nl, Consumentenbond en Geld.nl. Ook verschillende Belgische voorbeelden beschikbaar.
  • Affiliate marketing voor Retail & Shopping: meer dan 65.000 publishers die zich op de retail en shopping sectoren richten, waaronder Fashionchick.nl, Kleding.nl, en Supersales.nl en Trooper.be
  • Telecom affiliate marketing: meer dan 30.000 publishers die zich op de telecom en servicessectoren richten, waaronder Prijsvergelijken.nl, Providercheck.nl en Simonly.nl. Ook verschillende Belgische voorbeelden beschikbaar.
  • Travel affiliate marketing: meer dan 21.000 publishers die zich op de travelsector richten, waaronder Zoover.nl, Weflycheap.nl, Skyscanner. Ook verschillende Belgische voorbeelden beschikbaar.
AWIN-affiliate marketing-varamedia

Ontdek via deze gids (PDF) van PerformanceIn de kracht van affiliate marketing!

Inloggen bij Awin

Je kan je inloggen bij Awin als publisher of adverteerder via deze link.

Over ons: wij zijn een affiliate marketing agency met ruime ervaring met het AWIN platform. Contacteer ons vrijblijvend indien je vragen hebt over affiliate marketing voor je bedrijf.

Wij weten wat werkt, wat niet werkt, welke de valkuilen zijn en hoe je het hoogste rendement haalt uit affiliate marketing campagnes. We helpen je graag!

Op zoek naar affiliate marketing? ​

Top 14 Affiliate Netwerken in België en Nederland

Er zijn er verschillende en elk netwerk heeft een eigen specialisatie.

Certified Affiliate Marketing Agency Varamedia
Meer omzet met affiliate marketing? Wij kunnen helpen!
5/5

Meer dan +35 tevreden klanten

Affiliate marketing expert inschakelen? Vertrouw op onze ervaring!

Zij vertrouwden ons al voor hun affiliate marketing:

Gerelateerde artikels

Affiliate marketing

Affiliate marketing: ervaringen van adverteerders en publishers

Over affiliate marketing bestaan veel meningen bij zowel adverteerders als publishers. Op deze pagina verzamelen we reviews van adverteerders die affiliate marketing inschakelden in hun e-commerce bedrijf of leadgeneratie website.

Affiliate marketing

TradeDoubler

TradeDoubler is één van de grootste affiliate marketing netwerken van Europa met kantoren in Stockholm, London, Paris, Munich, Berlin, Zurich, Warsaw, Rotterdam, Milaan, Madrid, Singapore, Copenhagen, Helsinki, Mougins en Aix-en-Provence.

Wil je weten hoe affiliate marketing werkt met TradeDoubler? Lees dan zeker verder.

Affiliate marketing

Affiliate marketing in Nederland

Wil je geld verdienen met affiliate marketing in Nederland en vraag je je af welk affiliate netwerk je het beste kan gebruiken?

In dit artikel ontdek je welke partijen die je absoluut nodig hebt om geld te kunnen verdienen met affiliate marketing, namelijk een affiliate netwerk.

Affiliate marketing

Affiliate marketing in België

Affiliate marketing in België is bezig aan een sterke opmars. Zo goed als elk bedrijf dat in e-commerce of leadgeneratie actief is, heeft veel baat bij het inschakelen van affiliate - publishers - die als online vertegenwoordigers werken op commissiebasis.

Over ons: wij zijn een affiliate marketing agency met jarenlange ervaring met het opzetten van partnerships met affiliate partners en influencers.

Affiliate marketing

Affiliate marketing agency

Als Affiliate Marketing Agency zijn wij al sinds 2010 actief in de boeiende wereld van affiliate marketing. Sterker: Varamedia is ontstaan vanuit de affiliate wereld met tientallen affiliate websites in leadgeneratie en e-commerce die op de dag van vandaag nog altijd actief en succesvol zijn.

Affiliate marketing

Daisycon

Met meer dan 150 miljoen sales per jaar is Daisycon één van de grootse affiliate marketing netwerken van Europa. Het bedrijf bestaat al sinds het jaar 2000 met een kantoor in Almere, Nederland. Volgens hun eigen website kan je adverteren in een grote, internationale netwerk: Daisycon heeft meer dan 30.000 actieve websites in haar netwerk.

Wil je weten hoe affiliate marketing werkt met Daisycon ?

Affiliate marketing

Hoe werkt Affiliate Marketing?

Hoe werkt affiliate marketing en hoe kan je hier als adverteerder voordelen uit halen? Affiliate marketing van A tot Z uitgelegd.

Affiliate marketing

Affiliate Marketing Manager

Ben je als bedrijf op zoek naar een affiliate marketing manager of performance marketing manager in België of Nederland? Dan zit je hier goed, want wij zijn een affiliate marketing agency met jaren ervaring in het werken met publishers en adverteerders in affiliate marketing.

Ons freelance affiliate marketing management team is bedreven in het begeleiden van merken in e-commerce en leadgeneratie.

Affiliate marketing

Vergelijking: TradeTracker, Daisycon, Awin en TradeDoubler

Affiliate marketing is een vorm van marketing waarbij er betaald wordt voor een geleverde prestatie op commissiebasis. Als affiliate marketing agency voor adverteerders willen we met dit artikel meer duidelijkheid brengen over de kracht van affiliate marketing en vergelijken we de bekendste affiliate netwerken: TradeTracker, Daisycon, Awin  en TradeDoubler .

Wil je weten hoe affiliate marketing werkt met AWIN?

Interesse om samen te werken? Contacteer ons

Het contactformulier voor op de pagina's /contact, /diensten, ...

Voor + achternaam(Vereist)
Varamedia logo
Klaar voor een nieuwe samenwerking?