AWIN

Met meer dan 150 miljoen sales per jaar is Awin één van de grootse affiliate marketing netwerken van Europa. Het bedrijf bestaat al sinds het jaar 2000 met een kantoor in Amsterdam. Awin heeft volgens hun eigen website meer dan 211.000 actieve publishers en meer dan 15.200 adverteerders.

Wil je weten hoe affiliate marketing werkt met AWIN? Lees dan zeker verder.

Deel dit

Over Awin (het vroegere Zanox)

Awin is één van de grootste affiliate marketing netwerken van Europa. In België en Nederland is Awin sterk aanwezig met een gigantisch netwerk aan publishers, samen met een reeks heel overtuigende adverteerders. 

Als affiliate netwerk heeft Awin zich internationaal op de kaart gezet door een sterk platform (met geavanceerde trackingmethodes), heel gedreven accountmanagement en een krachtige marketing. 

AWIN (het vroegere Zanox) is zeker in België en Nederland één van de grootste uitdagers van het affiliate marketing landschap.

Awin laat haar Belgische klanten begeleiden door Nederlandse accountmanagers uit Amsterdam, wat misschien een van de enige minpuntjes is van het netwerk momenteel. Daarnaast is het ook een van de meer duurdere spelers, maar dat kan je natuurlijk als relatief beschouwen, want affiliate marketing is een marketingmethode die zich normaal tienvoudig terugverdient. 

De specialiteiten van Awin

Awin geeft te kennen dat zij gespecialiseerd zijn in de volgende niches:

  • Affiliate Marketing voor de Finance & verzekeringsector: meer dan 9.000 publishers die zich op de finance en verzekeringssectoren richten, waaronder Overstappen.nl, Consumentenbond en Geld.nl. Ook verschillende Belgische voorbeelden beschikbaar.
  • Affiliate marketing voor Retail & Shopping: meer dan 65.000 publishers die zich op de retail en shopping sectoren richten, waaronder Fashionchick.nl, Kleding.nl, en Supersales.nl en Trooper.be
  • Telecom affiliate marketing: meer dan 30.000 publishers die zich op de telecom en servicessectoren richten, waaronder Prijsvergelijken.nl, Providercheck.nl en Simonly.nl. Ook verschillende Belgische voorbeelden beschikbaar.
  • Travel affiliate marketing: meer dan 21.000 publishers die zich op de travelsector richten, waaronder Zoover.nl, Weflycheap.nl, Skyscanner. Ook verschillende Belgische voorbeelden beschikbaar.
affiliate marketing agency

Inloggen bij Awin

Je kan je inloggen bij Awin als publisher of adverteerder via deze link.

Over ons: wij zijn een affiliate marketing agency met ruime ervaring met het AWIN platform. Contacteer ons vrijblijvend indien je vragen hebt over affiliate marketing voor je bedrijf.

Wij weten wat werkt, wat niet werkt, welke de valkuilen zijn en hoe je het hoogste rendement haalt uit affiliate marketing campagnes. We helpen je graag!

Top 14 Affiliate Netwerken in België en Nederland

Er zijn er verschillende en elk netwerk heeft een eigen specialisatie.
Referenties
Awin
TradeDoubler
Jeroen Van Raemdonck

Jarenlang heb ik zelf gewerkt bij affiliate marketing netwerken in België. Zelf heb ik hierdoor mijn expertise opgebouwd aan adverteerderszijde en publisherszijde. Ik heb dankzij deze rijke ervaringen nog steeds een heel groot netwerk in affiliate netwerk van honderden publishers.

En dat netwerk is één van de hoekstenen van het succes in affiliate marketing. Want hoe overtuig je publishers om je campagne op te nemen? Commissie alleen zal de toppublishers haast nooit uitsluitend overtuigen.

Via het Varamedia Affiliate Marketing Agency bied ik mijn expertise aan om jouw bedrijf een veel grotere omzet te doen maken via affiliate marketing. Neem vrijblijvend contact op!

Jeroen Van Raemdonck ‧ Zaakvoerder, Webdesigner, Marketingexpert

Neem vandaag nog contact op met ons:

varamedia-webdesign-bureau