NetAffiliation

NetAffiliation biedt online adverteerders (merchants) en publishers (affiliates) de mogelijkheid om de online marketing en sales te ontwikkelen en te optimaliseren op basis van “pay-for-performance”.

Wil je weten hoe affiliate marketing werkt met NetAffiliation ? Lees dan zeker verder.

Deel dit

Over NetAffiliation

NetAffiliation is een affiliate netwerk en is onderdeel van de Kwanko Groep. Het affiliate netwerk is vooral sterk in de Franstalige affiliate markt in België en uiteraard ook Frankrijk.

Daarnaast is NetAffiliation sterk in leadgeneratie campagnes en zijn zij bijvoorbeeld sterk in het genereren van leads in verzekeringen, voor verzekeraars. Uiteraard is dit maar een willekeurig voorbeeld dat we eruit pikken, maar het platform heeft wel meer specifieke specialiteiten in leadgeneratie. 

Lees ook: hoe werkt affiliate marketing?

affiliate marketing agency

Inloggen op het NetAffiliation Portaal

Je surft naar https://nl.netaffiliation.com/ en hier kan je onmiddellijk inloggen als adverteerder of als publisher. Eenvoudig!

Over ons: wij zijn een affiliate marketing agency met ruime ervaring met het TradeTracker platform. Hulp nodig met het voeren van rendabele affiliate marketing campagnes? Schakel ons in en verhoog uw rendement zienderogen.

Top 14 Affiliate Netwerken in België en Nederland

Er zijn er verschillende en elk netwerk heeft een eigen specialisatie.
Referenties
Awin
TradeDoubler
Jeroen Van Raemdonck

Jarenlang heb ik zelf gewerkt bij affiliate marketing netwerken in België. Zelf heb ik hierdoor mijn expertise opgebouwd aan adverteerderszijde en publisherszijde. Ik heb dankzij deze rijke ervaringen nog steeds een heel groot netwerk in affiliate netwerk van honderden publishers.

En dat netwerk is één van de hoekstenen van het succes in affiliate marketing. Want hoe overtuig je publishers om je campagne op te nemen? Commissie alleen zal de toppublishers haast nooit uitsluitend overtuigen.

Via het Varamedia Affiliate Marketing Agency bied ik mijn expertise aan om jouw bedrijf een veel grotere omzet te doen maken via affiliate marketing. Neem vrijblijvend contact op!

Jeroen Van Raemdonck ‧ Zaakvoerder, Webdesigner, Marketingexpert

Neem vandaag nog contact op met ons:

varamedia-webdesign-bureau