Affiliate marketing: ervaringen van adverteerders en publishers

DEEL DIT

  • Home
  • Affiliate marketing: ervaringen van adverteerders en publishers

Over affiliate marketing bestaan veel meningen bij zowel adverteerders als publishers. Op deze pagina verzamelen we reviews van adverteerders die affiliate marketing inschakelden in hun e-commerce bedrijf of leadgeneratie website.

Waarom reviews van affiliate marketing raadplegen?

Onze partners met wie we samenwerken in ons affiliate marketing bureau zijn steeds heel positief over de effecten die deze marketingmethode had op hun omzetresultaten. 

Laat je echter niet enkel door ons overtuigen, lees zelf enkele reviews van enkele affiliate marketing managers die affiliate marketing inschakelden voor hun bedrijf.

Op deze pagina verzamelen we zoveel mogelijk referenties en ervaringen van beide kampen. We verzamelen positieve en ook negatieve ervaringen van adverteerders, maar ook van publishers.

Adverteerders

Online vind je veel succesverhalen van adverteerders in affiliate marketing waaronder het verhaal van TUI en dat van Center Parcs.

Tip: bekijk de blogs van de bekendste affiliate netwerken (Awin, TradeTracker, TradeDoubler en Daisycon) om relevante verhalen te vinden van zowel publishers als adverteerders.

vacansoleil

Vacansoleil biedt als enige in de sector extra commissie voor boekingen in laagseizoen. Sinds december 2011 hebben we de andere affiliates via Tradetracker van onder het stof gehaald en zijn we bezig de samenwerking te optimaliseren door middel van regelmatig promoties te doen of wedstrijden te organiseren voor onze affiliates. Lees verder


VACANSOLEIL.be

jennifer kok (1)

Vanuit de adverteerderskant geldt een zelfde soort misvatting: je zet niet even een affiliate programma op waarna publishers vanzelf aan de slag gaan. Het opzetten van een affiliate programma kost veel tijd. Na het selectieproces van het juiste affiliate netwerk, de demo’s en de vergelijkingen, ga je het proces in van het inrichten van het affiliate programma. Lees verderPublishers

 Daarnaast vind je online ook veel interviews van publishers, bijvoorbeeld op de blog van TradeTracker. Ook de Partnerblog van Bol.com is een interessant kanaal om ervaringen van affiliates te raadplegen. 

Een voorbeeldje is het interview met Rolf Buist van Koken & Wonen, het interview met Thomas Loyens van Luiergids of het interview met Jurgen De Vos van Vakantiedeals.be

Neem vandaag nog contact op met ons:

  • Affiliate marketing expertise
    Als Affiliate Marketing Agency weten wij precies wat nodig is om affiliate marketing campagnes een succes te maken.
  • Marketingresultaten
    Wij koppelen de affiliate marketing strategieën aan je grotere marketingplan want je weet: marketing is één groot ecosysteem. Zo kan affiliate marketing ook helpen met je SEO en domeinautoriteit (indien je het verstandig aanpakt). Contacteer ons voor meer informatie!
varamedia-webdesign-bureau

Reageer of stel een vraag

Naam*
E-mail*
Bericht
0 of 350