Boekhouder leads genereren, onze specialiteit

Wij helpen kantoren in boekhouding en accountancy om kwalitatieve B2B leads te genereren via hun website

Wij helpen de boekhouder met het genereren van veel meer kwalitatieve leads. Hoezo, meer boekhouder leads? Door je website om te bouwen tot een marketingmachine die actief leads zal genereren voor je business. Dat kunnen nieuwe cliënten zijn maar evengoed schaars talent voor knelpuntvacatures.

  • Leads kiezen voor jullie kantoor en nemen rechtstreeks contact op. De kwaliteit van deze leads is heel hoog.
  • De boekhouder leads zijn kwalitatiever en worden dus ook veel sneller ook echt cliënt
  • Geen stress meer over leadinstroom: de aanvragen komen automatisch binnen
  • Belangrijk: via de methodes die wij gebruiken worden de leads gratis gegenereerd via Google zoekmachineoptimalisatie
  • De waarde van het kantoor stijgt sterk met een zuivere instroom van nieuwe cliënten en schaarse talenten

Naast boekhouder leads genereren zijn wij natuurlijk ook in andere sectoren gespecialiseerd. Bekijk hier een lijst met alle niches waarin we ons specialiseren.

nieuwe leads aantrekken

Tijd en geld besparen door zelf leads te genereren

Als boekhouder zoek je naar kwalitatieve leads om je kantoor te versterken met nieuwe interessante portefeuilles. Ook kunnen leads zijn: het aantrekken van nieuwe schaarse talenten zoals senior dossierbeheerders. Hierbij maak je soms gebruik van leadgeneratoren of rekruteringskantoren die misschien niet altijd het gewenste resultaat oplever(d)en. Het gevolg: je verliest geld en tijd, veel tijd. Daarom helpen wij boekhouders met zelf leads genereren via de eigen website. Deze zijn vele malen kwalitatiever en bovendien ook stukken goedkoper dan aangekochte leads.

Voordelen van eigen leadgeneratie

Welke boekhouder-ondernemer droomt niet van verschillende nieuwe leads per dag die gewoon via de website binnenkomen? Hieronder noemen we enkele van de vele voordelen die een eigen leadgeneratiesysteem heeft. Onze klanten zeggen allemaal unaniem dat wij hun business nieuwe zuurstof geven. 

  • Eigen leads zijn veel goedkoper dan aangekochte leads
  • Deze leads kiezen specifiek voor uw bedrijf en zijn dus veel kwalitatiever.
  • Grote tijdsbesparing naar opvolging toe
  • Minder concurrentie op deze leads
boekhoudkantoor

Neem de touwtjes in eigen handen

Er bestaan verschillende leadgeneratoren voor boekhouders waaronder Boekhouder Gids (bezoek website), Boekhouder offerte (bezoek website), Trustoo (bezoek website) en Ikzoekeenboekhouder.be (bezoek website) . Toch kiezen veel boekhouders-accountants ervoor om leads te genereren via dezelfde strategieën op hun eigen website. Waarom een derde partij geld betalen voor diensten die je zelf in-house kan organiseren? Schakel Varamedia in en wij geven je kantoor de leads die het verdient... zonder hiervoor commissies en kosten per lead aan te rekenen!

boekhouder-accountant

"Permanent goede boekhouder leads die binnenkomen"

Marketing voor nieuwe klanten en nieuwe sollicitanten

Als boekhoudkantoor of accountancykantoor speelt marketing misschien een minder belangrijke rol als u vertrouw op referenties. Maar uit onderzoek blijkt klaar en duidelijk dat accountants met een marketingstrategie het vele malen beter doen dan accountants die niet investeren in marketingpositionering. 

CEO

Dat geldt zowel voor het aantrekken van nieuwe klanten als het aantrekken van moeilijk vindbare medewerkers (dossierbeheerders, Senior boekhoudprofielen).

Heb je vragen bij onze werkwijze? Aarzel dan niet om ons te contacteren hierover en meer uitleg te vragen. Dat doen wij met veel plezier!

Thuis in de online markt van boekhoudkantoren en belastingconsulenten

stappenplan accountants

Wij werken in 3 stappen

Eerst en vooral bepalen we een duidelijke strategie over de volgende onderwerpen: de beste marketingkanalen en de juiste communicatie op maat van je doelpubliek; de mensen van wie je wilt dat ze lead worden voor je boekhoudkantoor.


Daarna gaan we direct aan de slag en zorgen we voor een stijging van het verkeer via Google. Tot slot optimaliseren we ook jullie website zodat deze beter doet wat hij moet doen: de leads met interesse in een nieuw boekhoudkantoor en/of een nieuwe werkplek bij een accountancykantoor overtuigen om hier offerte te vragen of contact op te nemen.

marketing plan

1. We gaan strategisch tewerk

We analyseren je ideale doelgroep, al je concurrenten en je huidige marketingaanpak en webdesign.

Alles nemen we onder de loep met als enige doel: de meest geschikte marketingaanpak bepalen. Zo kunnen wij later geen tijd en geld verliezen met experimenten. Dit is de enige werkwijze die leidt tot het hoogste rendement. Bovendien is dit een heel belangrijk fundament voor de latere resultaten waarmee je je markt online kan gaan domineren.

word je eigen leadgenerator online

2. Naar de top in Google

Via zoekmachine optimalisatie (SEO) brengen we je bedrijf naar de top in Google zonder ervoor te betalen.

Laat jouw concurrenten maar betalen voor deze posities (zoals op de foto) terwijl jij ze gratis krijgt. Hieraan gaat ook een uitgebreid SEO-onderzoek vooraf. Geloof ons: dit wordt een gamechanger voor je onderneming!

Verkeer omzetten in leads

3. Verkeer omzetten in leads.

Webverkeer is leuk maar betaalt de rekeningen niet.

Het zijn vanzelfsprekend enkel de leads voor diensten in boekhouding / accountancy die van tel zijn. We doen er dus alles aan om deze leads te genereren via een overtuigend en sterk webdesign, samen met een krachtige communicatie. Wij beheren dus ook het design van je website van A tot Z en ontzorgen je als klant in alle aspecten die bij online boekhouder leads genereren komen kijken.

waarom kiezen voor varamedia

Waarom kiezen voor VARAMEDIA?

Wij zorgen voor topleads zonder dat je ervoor betaalt aan advertentiekosten. Koopkrachtige mensen die contact opnemen, met een grotere kans dat zij klant worden. Laat je concurrenten zich dus maar blauw betalen aan advertenties terwijl jullie kwalitatieve leads aantrekken zonder er extra voor te betalen. Hoe doen we het? Dat leggen we je graag uit want we zijn heel transparant over onze werkwijze. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek!

boekhouder google

Categorie: