LinkedIn Leadgeneratie Bureau voor een goedgevulde sales pipeline en scorend salesteam

LinkedIn wordt als sociaal medium vooral ingezet voor marketing, sales en leadgeneratie in B2B.

Leads genereren is essentieel voor marketingsucces. 80% van de meest effectieve B2B content marketeers heeft leadgeneratie voor ogen als doelstelling. Ten minste 50% van de B2C-contentmarketeers vindt ook dat leadgeneratie een topdoelstelling is. Dat staat te lezen in een onderzoek van LinkedIn Marketing Solutions (PDF).

De meeste bedrijven komen op LinkedIn echter niet veel verder dan het aanmaken van een bedrijfspagina. Daarom helpt ons LinkedIn Leadgeneratie Bureau deze bedrijven met het versterken van hun leadgeneratie via LinkedIn.

Deel dit

LinkedIn Sales Navigator

LinkedIn Sales Navigator is een tool waarmee je LinkedIn kan inzetten als B2B Leadgeneratie machine. Hiermee kan je op een geavanceerde manier de LinkedIn-database doorzoeken naar de ideale prospecten. Als je deze sales tool combineert met een abonnement op een LinkedIn Automation Tool (zoals Phantombuster of Prospectin) spaar je jezelf uren werk uit en kan je rustig achterover leunen terwijl de leads uit zichzelf binnen komen.

In LinkedIn Sales Automation is het belangrijk dat je kiest voor tools die niet gedetecteerd kunnen worden door LinkedIn. Een alternatief van Prospectin.fr is bijvoorbeeld Dux-Soup: een van de eerste tools ooit die met LinkedIn aan automatisatie deed. Het nadeel van deze tool is dat je voortdurend moet ingelogd blijven in LinkedIn om de tool te kunnen laten werken (waar Prospectin.fr dit op de achtergrond kan doen). Bovendien werkt de tool technisch helemaal anders: de technologie van Dux-Soup is tegenwoordig detecteerbaar door LinkedIn en zou kunnen leiden tot een sanctie of waarschuwing. Wees daarom altijd voorzichtig met het inschakelen van LinkedIn Automation Tools en schakel desnoods een expert in voor een in-company opleiding of een outsourcing van deze diensten.

Leestip: LinkedIn Automation Tools: The Risks and Rewards

LinkedIn Leadgeneratie Bureau nodig?

Neem via dit formulier contact met ons op.