Leadgeneratie uitbesteden

Deel dit
Wij werken volgens een specifiek stappenplan op maat van de niche waarbij we volgende doelstellingen nastreven:
Leadgeneratie Flow Varamedia

Waarom onze klanten leadgeneratie uitbesteden

23

Medewerkers

55 +

Tevreden klanten

450 +

SEO-artikels per maand

Aanrader van formaat.

“Samenwerken met Jeroen is samenwerken met een partner die mee nadenkt over de vele mogelijkheden om een strategische online marketing-campagne op te zetten. Jeroen heeft niet enkel de kennis, maar ook het enthousiasme en de flexibiliteit om van een dergelijke samenwerking een succes te maken. Wat ons betreft … een aanrader van formaat.”

Chris Cotteleer
CEO ProfitX2.com

Zeer tevreden!

“Zeer tevreden van Varamedia voor zowel het dagdagelijks beheer en hosting van de website, maar ook voor advies en de SEO-campagne. Wij hebben een forse toename mogen waarnemen in zowel bezoekers als het aantal leads! Tevreden klant.”

Yannick Kuylen
Dinac

Doet wat het belooft.

“Varamedia doet simpelweg wat het belooft. Op korte termijn werden voor ons bedrijf waardevolle leads gecreëerd waar we echt mee aan de slag kunnen! Een echt no-nonsense bedrijf met een persoonlijke aanpak waarmee je vooruit kan! Eindelijk een team waarop je kan bouwen. Bedankt Varamedia!”

Cedric Pante
BuildInc

Leadgeneratie uitbesteden bij Varamedia: altijd resultaat met kwalitatieve content

Varamedia luistert naar jouw wensen en noden en zorgt voor leadgeneratie die een antwoord bieden op jouw zoektocht naar meer klanten, offerte-aanvragen of omzet.

Waar zijn wij nu zo sterk in?

1

1. SEO

Onze ervaren copywriters weten alles van SEO en commerciële teksten schrijven. Zij zijn getraind om engagerend te schrijven zodat klanten overtuigd raken van jouw specifiek product.

2

2. Kwaliteit

Er wordt natuurlijk ook gelet op hoe de tekst leest voor de belangrijkste doelgroep: mensen! Wij zorgen voor steengoede, foutloze content die past in een duidelijk concept.

Elk van onze copywriters werkt nauw samen met de rest van het team om feedback te geven en te krijgen. Zo garanderen we jou echte kwaliteit. Dat is het voordeel van Varamedia als copywriting bureau!

3

3. Expertise

Elke copywriter in ons team heeft passie voor het vak en zowel een eigen specialiteit als een brede interesse in zowat elke sector. Ze hebben al heel wat copy meters op hun teller. Geen enkel thema schrikt ons nog af. Integendeel: we leren graag bij over de niche van jouw bedrijf!

4

4. Maximaal resultaat

Met onze webteksten zal je al maximaal resultaat merken op korte tijd: meer leads genereren, meer verkoop, meer inschrijvingen, etc.

leadgeneratie